2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yağmurun annesi petuşşşşş
nassın şeker? kız annesi olmak güzel demiiii çizelgelerde değişmiş

Kızlar 10 dk 1 msj yazmama izin veriyor sistem.Herkes Facede varsa oraya kopyalayayım mı?Herkes oradan alır

yağmurun annesi petuşşşşş
nassın şeker? kız annesi olmak güzel demiiii çizelgelerde değişmiş

EVET GÜZELMİŞ ÇOOKK..hayallerim sınır tanımaz oldu:))
çizelgeyle 2 gündür oyna oyna doymadım, onun saçlarıyla ne çok oynucam sen düşün artık..
böle şekerler, kurabiyeler süsler, nazar boncukları gözümün önünden gitmio, cmt den buyana ben hiç uyyamıyorum ya heycandan..
hamile olduğu öğrendiğimde bu kadar heycanlanmamıştım:26::26::26:
sen napion..ne zmn gidcen alnyaya

çok çok çok çooooooooook teşekkür ederim... deneyeceğim mutlaka..

hani nerede şeker hamuru tarifi bende istiyorum nerdee nerdee....

kuzum o heyecanı tahmin edebiliyorum her düşüncen artık kızın olur ona dair Allahın izniyle gerçek olacak hayaller bitmek tükenmek bilmez ne güzel bi duygudur o yaa
kızın ve sen süper bi ikili olcekseninzz yehuuuu ayrı bi dönem yaa hemilelikte..heyecanı başkadır eminim
napiyim canım ya int bi gidiyo bi geliyo bugün size ulaşmaya çalışmakla geçti ömrüm ama iyiyiz Allaha şükür teyzesi habire tıkınıyoz Alanyaya perşembe günü gidiyorum kısmetse canım ama orda evde olduğum sürece hep aranızdayım inş. pazarteside toktorda randevumuz var hayırlısı olsun inş.

waybee kızlara bak erkekleri geçti... kızlar kıymetliydi şimdide erkekler mi kıymete binecek

bende istiyorum.. banada gönderirimisin....

denede yide...sonra ağlama plsss göbem çıkmıo die...yimion yimion soora göbik istion

yemez miyim heç?? kociş de diyo hey maşallah benim karıma nasıl iştahla yiyo diye..
yemeği çokk az ve uyuz gibi yerdim ama artık 5 dakkada beşiktaş.. 15 dakika sonra aranıyorum ne yesem diye..
benim içim geniş ondan
hem belki de en çok kilo alan benimdir forumda.. 3 ayda 6 kilo almıştımm nabeeeer..

Bebelerin analarıııı:) yazdım tarif facede duruyor...Bu kurabiyelerden dolayı benim evime yılbaşından 1 hafta öncesi gelmeye başlar arkadaşlarım ve bebeleri.Çünkü bilirler benim evimde rengarenk ve ışıltılı bir dolu kurabiye hep orta sehpamda onları bekler:).Bu arada Petuş sende Mersinliymişsin Sevimden öğrendim ben bayrama gidiyorum istiyonmu memleketten bişeyler:)

canımm.inş güzel haberler alırsın doya doya bakarsın bebikine...bayrama girmeden öğrenelimde cinsiyeti, şimdi seninki erkekse vermiş bulundum kızı, yoksa mersinde isteyen olursa kaçirmim...erkek az nede olsa, şimdiden ayrlamakta fayda var
evet ya kesinlikle diorum ben cinsiyet sonrasında yeni bi dönem başlıo, artık herşeyin bi adresi var, herşeyin bi rengi var, daha net herşey..kızım demek oğlum demek çok güzel, bebiklerimizin kişiliğ var yani:)) evet bende artık inanıyorum kız annesi olabileceğime..en çokda size güveniorum, cmt günü eşime diorum öğrencem artık kız annesi olmayı süslenmeyi püslenmeyi, forumda kızlar yardımcı olur, onlara danışırım diorum..dio ne zmn kanka oldunuz:))) oluruz biz didim...
6 mı
yeme bebem sen vazcaydım ben...göbike gitmio dimekki, basene gidio belkide hıı, belkide kızmı yoksa hıı

anomm sendemi mersinlisim..sevim sen ben meho 4 olduk:))
kısmetse bende gidcem cnm 4 kasım akşamı zabaha ordayım inş., çok saol, verdiğin tarif yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…