canım banada yazarmısınn. Zahmet olmazsa:26:
canım benimki de dün netleşti kızçe geliyo
Canım özeline yazdım şeker hamuru tarifini bu aralar vaktin olursa deneme yap.Ben yılbaşı özel günler için her konseptten kalıp aldığımdan hep yapıyorum .Evde bu kurabiyelerden sunulması çok keyifli oluyor:)
canım banada yazarmısınn. zahmet olmazsa:26:
Yolladım canım 10 dk 1 mesaj yollayabilirmişim ondan biraz geç oldu :)
Kızlar 10 dk 1 msj yazmama izin veriyor sistem.Herkes Facede varsa oraya kopyalayayım mı?Herkes oradan alır
yağmurun annesi petuşşşşş
nassın şeker?kız annesi olmak güzel demiiii çizelgelerde değişmiş
Kızlar 10 dk 1 msj yazmama izin veriyor sistem.Herkes Facede varsa oraya kopyalayayım mı?Herkes oradan alır
Canım özeline yazdım şeker hamuru tarifini bu aralar vaktin olursa deneme yap.Ben yılbaşı özel günler için her konseptten kalıp aldığımdan hep yapıyorum .Evde bu kurabiyelerden sunulması çok keyifli oluyor:)
çok çok çok çooooooooook teşekkür ederim... deneyeceğim mutlaka..
EVET GÜZELMİŞ ÇOOKK..hayallerim sınır tanımaz oldu:))
çizelgeyle 2 gündür oyna oyna doymadım, onun saçlarıyla ne çok oynucam sen düşün artık..
böle şekerler, kurabiyeler süsler, nazar boncukları gözümün önünden gitmio, cmt den buyana ben hiç uyyamıyorum ya heycandan..
hamile olduğu öğrendiğimde bu kadar heycanlanmamıştım:26::26::26:
sen napion..ne zmn gidcen alnyaya
waybee kızlara bak erkekleri geçti... kızlar kıymetliydi şimdide erkekler mi kıymete bineceksanırım )
9 kızımız (bir çift ikiz kızımız)
7 erkeğimiz kesinleşen cinsiyetlerde
43 kişiydik sanırım dolayısıyla çoğunluk belli değil benim takibime göre
Net bilgi değildir arkadaşım
denede yide...sonra ağlama plsss göbem çıkmıo die...yimion yimion soora göbik istion
canım benim inan çok sevindim yaaa gözün aydın maşalahh bi prenses daha geliyo
topiğimizin prensesleri artıyo ne güzellll
Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş. tatlımmmmm
canımm.inş güzel haberler alırsın doya doya bakarsın bebikine...bayrama girmeden öğrenelimde cinsiyeti, şimdi seninki erkekse vermiş bulundum kızı, yoksa mersinde isteyen olursa kaçirmim...erkek az nede olsa, şimdiden ayrlamakta fayda varkuzum o heyecanı tahmin edebiliyorum her düşüncen artık kızın olur ona dair Allahın izniyle gerçek olacak hayaller bitmek tükenmek bilmez ne güzel bi duygudur o yaa
kızın ve sen süper bi ikili olcekseninzz yehuuuuayrı bi dönem yaa hemilelikte..heyecanı başkadır eminim
napiyim canım ya int bi gidiyo bi geliyo bugün size ulaşmaya çalışmakla geçti ömrümama iyiyiz Allaha şükür teyzesi habire tıkınıyoz Alanyaya perşembe günü gidiyorum kısmetse canım ama orda evde olduğum sürece hep aranızdayım inş. pazarteside toktorda randevumuz var hayırlısı olsun inş.
6 mıyemez miyim heç?? kociş de diyo hey maşallah benim karıma nasıl iştahla yiyo diye..
yemeği çokk az ve uyuz gibi yerdim ama artık 5 dakkada beşiktaş.. 15 dakika sonra aranıyorum ne yesem diye..
benim içim geniş ondan
hem belki de en çok kilo alan benimdir forumda.. 3 ayda 6 kilo almıştımm nabeeeer..
Bebelerin analarıııı:) yazdım tarif facede duruyor...Bu kurabiyelerden dolayı benim evime yılbaşından 1 hafta öncesi gelmeye başlar arkadaşlarım ve bebeleri.Çünkü bilirler benim evimde rengarenk ve ışıltılı bir dolu kurabiye hep orta sehpamda onları bekler:).Bu arada Petuş sende Mersinliymişsin Sevimden öğrendim ben bayrama gidiyorum istiyonmu memleketten bişeyler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?