merhaba canım ne güzel kavuştun ailene memleketine...
her bakımdan gözün aydın demek oğluşun olucak hayırlı olsun bebeim
hatce sana kim kız dediydide listeye kız yazdırmıştın :26:
bilemiyorum canım olabilir dedesine benzersee
aman istemem her türlü babasına benzesin
hayırlı olsun canım bebeğin keyfini çıkar ailenn ankarann bol bol gez
hatce sana kim kız dediydide listeye kız yazdırmıştın :26:
canım listenin linkini atabilir misin?
merhaba canım ne güzel kavuştun ailene memleketine...
her bakımdan gözün aydın demek oğluşun olucak hayırlı olsun bebeim
11+5 te doktorum tahminen kız demişti biz de öyledir herhalde dedik
abowwww banada 11+5 te kız dediydiii:18::18:
içimeee kurtt düştü o kadarda kızım olcak diorduummm
abowwww banada 11+5 te kız dediydiii:18::18:
içimeee kurtt düştü o kadarda kızım olcak diorduummm
Tahminen demişti zeten . Bilmem ki senin doktor kesin mi konuştu. o zaman cok küçük oluyor bebişler yanılmış olabilir canım.
sağol canmmmm
kesin değil canım %80 demişti napalım erkeksede sağlık olsun dimi
gözün aydın cnm..sağlıkla kucağına da alırsın inş..Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım . Ankaraya geldim nihayet ailemi özlemişim burayı özlemişim ben yadün doktoRA Gittik. herşeyiçok iyiymiş kuzumun kocaman olmuş maşallah 3 gün ilerideymiş Erkek dedi şaşırdık yani o kadar kız bebişe adapte olmuşken kafam karıştı yahu. hayırlısı olsun. Belki çok giremem buraya . Sizlere haber veriyim dedim
ayy cnm dur dedelerine çekmez inş..bizim dedelerin ikiside öğlen 1 den sonra başlıolar kafayı çekmeye yani eve yol getiryo onları:)))bilemiyorum canım olabilir dedesine benzersee
aman istemem her türlü babasına benzesin
hayırlı olsun canım bebeğin keyfini çıkar ailenn ankarann bol bol gez
Merhaba kızlar, benim ilk 5ve 11.haftalar arasında yoğun bulantı ve kusmalarım olmuştu şöyle 3 hafta kadar biraz rahatlamıştım şimdi 3-4 gündür midem hiç iyi değil bulantı oluyor arada kusmada oluyor. 14. haftadan sonra tekrar başlaması normal mi ya da hamileliğin dışında bir durum mu anlamadım ama midem bulanınca birşey yediğimde biraz rahatlıyor gibi oluyorum. Tiksintilerim de devam ediyor hiç yemeklerle uğraşmak istemiyorum hazır yemek olunca canım istiyor kendi yaptıklarımı tiksinerek yiyiyorum sanki bu durum hiç geçmeyecek gibi
kızlar vanda 14 günlük bebek enkaz altından sağ olarak çıkarıldı..
inş ilk fırsatta arkadaşımla eminönü'ne gidip bebek şekeri malzemesi, nevresim filan bakcam.
Evet ya bogazım düğüm düğüm valla.. Bende sen yazdıktan hemen sonra gördüm.Kuzum yaaa dilerim anacığı sağdırne heyecanlar ve sıkıntılarla taşıdı onu...Hamile dileği kabul olurmuş.Dilerim en az acıyla çıkarız bu felaketten
gözün aydın cnm..sağlıkla kucağına da alırsın inş..
ayy cnm dur dedelerine çekmez inş..bizim dedelerin ikiside öğlen 1 den sonra başlıolar kafayı çekmeye yani eve yol getiryo onları:)))
cnm normaldir bence..17. haftadayım benim sbh öğürmelerim hala devam edio..bi kaç günüdr öğürmeyide aştım kusuyorum..bu hafta sonuda çok bulandı midem..ama hiç düşünmedim ben normaldir die..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?