2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhaba canım ne güzel kavuştun ailene memleketine...
her bakımdan gözün aydın demek oğluşun olucak hayırlı olsun bebeim

Sağol canım ya nasıl özlemişim bir bilsen.Tek eksiğim kocişim onun izninde orun çıktı perşembe gelecek. Oda olsaydı tam olcaktı. Bebişimi de gördüm kıpır kıpırdı canım o benim yaa

Merhaba kızlar, benim ilk 5ve 11.haftalar arasında yoğun bulantı ve kusmalarım olmuştu şöyle 3 hafta kadar biraz rahatlamıştım şimdi 3-4 gündür midem hiç iyi değil bulantı oluyor arada kusmada oluyor. 14. haftadan sonra tekrar başlaması normal mi ya da hamileliğin dışında bir durum mu anlamadım ama midem bulanınca birşey yediğimde biraz rahatlıyor gibi oluyorum. Tiksintilerim de devam ediyor hiç yemeklerle uğraşmak istemiyorum hazır yemek olunca canım istiyor kendi yaptıklarımı tiksinerek yiyiyorum sanki bu durum hiç geçmeyecek gibi

abowwww banada 11+5 te kız dediydiii:18::18:
içimeee kurtt düştü o kadarda kızım olcak diorduummm

Tahminen demişti zeten . Bilmem ki senin doktor kesin mi konuştu. o zaman cok küçük oluyor bebişler yanılmış olabilir canım.

abowwww banada 11+5 te kız dediydiii:18::18:
içimeee kurtt düştü o kadarda kızım olcak diorduummm

aynı şekilde 11. haftada ikili test zamanında doktor bana da kız bebeğe benziyor dedi ama rus takvimine göre, çin takvimine göre ve serbest hcg değerime göre hep erkek görünüyor, eğer bebeğim kız ise tüm bu takvim vb tahminler hurafe demek oluyor. Sağlıklı ve normal bir bebek olsun da benim için cinsiyetinin önemi yok

kesin değil canım %80 demişti napalım erkeksede sağlık olsun dimi

Yani canım. Bu arada bhcg değeri 89 idi benim o da tutmadı. Ama çin takvimi tuttu birde idrar testi yapmıştım o da tuttu. Oda tesadüftür herhalde. Aman kızlar çin takvimi rus takvimi hepsi hikaye. Zamanı gelince doktor söyler ne de olsa. Ama bence bulantısı çok olanın kız az olanın erkek cıkıo. Bizim ailede öyle oldu hep ...

gözün aydın cnm..sağlıkla kucağına da alırsın inş..
bilemiyorum canım olabilir dedesine benzersee
aman istemem her türlü babasına benzesin

hayırlı olsun canım bebeğin keyfini çıkar ailenn ankarann bol bol gez
ayy cnm dur dedelerine çekmez inş..bizim dedelerin ikiside öğlen 1 den sonra başlıolar kafayı çekmeye yani eve yol getiryo onları:)))

cnm normaldir bence..17. haftadayım benim sbh öğürmelerim hala devam edio..bi kaç günüdr öğürmeyide aştım kusuyorum..bu hafta sonuda çok bulandı midem..ama hiç düşünmedim ben normaldir die..

kızlar vanda 14 günlük bebek enkaz altından sağ olarak çıkarıldı..

kızlar vanda 14 günlük bebek enkaz altından sağ olarak çıkarıldı..

İnsanın yaşayacak ömrü varsa böyle mucizeler olabiliyor. Üstelik bebek çok küçük savunmasız, yaralanmadan ölmeden kurtulabilmesi gerçekten mucize, yetişkin insanlar bile ezilip yaralanıp ölebiliyorken

Evet ya bogazım düğüm düğüm valla.. Bende sen yazdıktan hemen sonra gördüm.Kuzum yaaa dilerim anacığı sağdırne heyecanlar ve sıkıntılarla taşıdı onu...Hamile dileği kabul olurmuş.Dilerim en az acıyla çıkarız bu felaketten

canım annesi ve anneannesi de sağmış onları da çıkaracaklar inşallah yaa. gerçekten çok büyük mucize. kanepenin arkasına saklanmışlar öyle kurtulmuşlarr..

İnşallah bu bulantılarımız azalır canım, benim günlük hayatımı çok etkiliyor. Hep yalnız kalmak istiyorum dışarıdayken kötüleşince bütün huzurum kaçıyor. Gezmek ve yemek zevkim kalmadı. Eve bir misafir bile davet edemiyorum kahve kokusundan tiksiniyorum çikolataya bayılırdım onu da tiksindirici buluyorum. Simit ve kuru bisküvileri yemekten bağırsaklarım çalışmayacak yakında. Geçende brokoli karnabahar gibi sebzeler yaptım onları da hazmedemiyorum bir şişkinlik yapıyor bir gaz sancısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…