Bende bende,
Nerede oturuyorsun cnm?
Oraya herşey çok çeşitliymiş. Mutlaka gitmek lazımmm
canım annesi ve anneannesi de sağmış onları da çıkaracaklar inşallah yaa. gerçekten çok büyük mucize. kanepenin arkasına saklanmışlar öyle kurtulmuşlarr..
ben istiyorumm.. yapabileceğim bi şey mi anlamadım aslında ama.. bana yazabilir misin tatlım..Kızlar ben bebek kurabiyeleri ve süslemeleri çok yaptım...Eğer siparişle yaptırmak sıkıntı olucaksa size şeker hamuru tarifi verebilirim kendinizde yapıp deepfreeze atabilirsiniz.İhtiyacınız olan şeyler kurabiye yapabilmek,kalıp,paketlenecek malzeme torbası(poşetlerde muhafaza ederseniz 1 ay bile kalıyor) ben kurdelayı bebekler için çok yakıştırıyorum.Bol ince ve kalın kurdelalarla paketleri bağlarsanız çok şık şeyler oluyor...
Şeker hamuru:
Mağaza ve marka adını yazamadığım için özelden isteyenlere yazayım...
girebilmişken yazayım fırsatı kaçırmiyim
sabah sordum ama kimse cevap vermemiş sevdadan başka cinsiyeti belli olan varmı?? int sorunlu olduğu için geçmişi okuyamadım şekeerler??
bide göbüşlerr büyümüyo yaaaa 3 buçuk aylık olduk tık yok
sus bakem yarama basma.. hem gördük seninkini.. büyük senin göbik.. bayağı büyük yanee..
kızlar yaa kafamda bi soru işareti var aydınlatın beni hadi beraber bu tezi inceleyelim. özellikle bebişin cinsiyetini öğrenen anneler.
hepimiz ikili test yaptırdık. ikili test sonuçlarında free beta hcg denilen bir değer var. Bu değer 50 nin altında çıkarsa cinsiyet erkek , 50 nin üstünde çıkarsa kız diye bir tez var ortada. hadi sizde bi bakın doğru çıkıyormu. araştırmalarıma göre çoğunluk tutuyormuş. sizin değerleriniz nasıldı?
cinsiyeti belli olan arkadaşlar birinin bhcg si tıtmamıştı canım. bende çok merake idyorum. benimkide 25 çıktı bakalım 4 kasımda belli olacak.
anladım sevdadan başka cinsiyeti belli olan yok heral
kızlar yaa kafamda bi soru işareti var aydınlatın beni hadi beraber bu tezi inceleyelim. özellikle bebişin cinsiyetini öğrenen anneler.
hepimiz ikili test yaptırdık. ikili test sonuçlarında free beta hcg denilen bir değer var. Bu değer 50 nin altında çıkarsa cinsiyet erkek , 50 nin üstünde çıkarsa kız diye bir tez var ortada. hadi sizde bi bakın doğru çıkıyormu. araştırmalarıma göre çoğunluk tutuyormuş. sizin değerleriniz nasıldı?
ben istiyorumm.. yapabileceğim bi şey mi anlamadım aslında ama.. bana yazabilir misin tatlım..
bende öyle bir değer yok ya
sadece hcg va oda 0.87 değeri
cinsiyeti belli değil ama...
Canım özeline yazdım şeker hamuru tarifini bu aralar vaktin olursa deneme yap.Ben yılbaşı özel günler için her konseptten kalıp aldığımdan hep yapıyorum .Evde bu kurabiyelerden sunulması çok keyifli oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?