2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Bende bende,
Nerede oturuyorsun cnm?

Oraya herşey çok çeşitliymiş. Mutlaka gitmek lazımmm

eyüp'de oturuyorum, eminönü çok yakın bana. arkadaşım daha önce akrabalarından birkaçına bebek şekeri yapmıştı.

beraber gidip malzeme alcaz, bi de bebek kurabiyesi için netten araştırma yapıyoruz son aylarda o işe de girişmeyi planlıyoruz nasipse...

Allahım.....ne güzel bir mucize bende şimdi dinledim canım yaaa hemen yazayım dedim.Rabbim Azra bebek gibi diğerlerinede güç versin çok gönülden diliyorum.Dün sadece kendime 1 adet mont bıraktım ve dolapta ne varsa hırka ceket mont kazak ne bulduysam koydum asla vazgeçemediğim sevdiğim biri olmadığı sürece ödünç bile vermediğim giysilerimden 5 sn gibi kısa bir sürede vazgeçtim.Hepsi Helal olsun dilerim sabırları bol olur.Bu bebek(benim) beni çok büyüttü

canım annesi ve anneannesi de sağmış onları da çıkaracaklar inşallah yaa. gerçekten çok büyük mucize. kanepenin arkasına saklanmışlar öyle kurtulmuşlarr..

Ben de azra bebeğin kurtarılmasını yeni gördüm hem de prematüre doğmuş olmasına rağmen durumu iyiymiş, gerçekten mucize. İnşallah ailesi de kurtulur

Kızlar ben bebek kurabiyeleri ve süslemeleri çok yaptım...Eğer siparişle yaptırmak sıkıntı olucaksa size şeker hamuru tarifi verebilirim kendinizde yapıp deepfreeze atabilirsiniz.İhtiyacınız olan şeyler kurabiye yapabilmek,kalıp,paketlenecek malzeme torbası(poşetlerde muhafaza ederseniz 1 ay bile kalıyor) ben kurdelayı bebekler için çok yakıştırıyorum.Bol ince ve kalın kurdelalarla paketleri bağlarsanız çok şık şeyler oluyor...

Şeker hamuru:
Mağaza ve marka adını yazamadığım için özelden isteyenlere yazayım...

girebilmişken yazayım fırsatı kaçırmiyim
sabah sordum ama kimse cevap vermemiş sevdadan başka cinsiyeti belli olan varmı?? int sorunlu olduğu için geçmişi okuyamadım şekeerler??
bide göbüşlerr büyümüyo yaaaa 3 buçuk aylık olduk tık yok

ben istiyorumm.. yapabileceğim bi şey mi anlamadım aslında ama.. bana yazabilir misin tatlım..

sus bakem yarama basma.. hem gördük seninkini.. büyük senin göbik.. bayağı büyük yanee..

sanırım )
9 kızımız (bir çift ikiz kızımız)
7 erkek kesinleşen cinsiyetlerde

43 kişiydik sanırım dolayısıyla çoğunluk belli değil benim takibime göre
Net bilgi değildir arkadaşım

sanırım )
9 kızımız (bir çift ikiz kızımız)
7 erkeğimiz kesinleşen cinsiyetlerde

43 kişiydik sanırım dolayısıyla çoğunluk belli değil benim takibime göre
Net bilgi değildir arkadaşım

sus bakem yarama basma.. hem gördük seninkini.. büyük senin göbik.. bayağı büyük yanee..

kız şekerim ben anlamadım o göbekmi gazmı neci sabahları kalkıyorum hiçbişi yok bebiş olsa nere gidiyo bu bebiş dimi ama
birden fırtlıcak bizimkiler bak gör

kızlar yaa kafamda bi soru işareti var aydınlatın beni hadi beraber bu tezi inceleyelim. özellikle bebişin cinsiyetini öğrenen anneler.
hepimiz ikili test yaptırdık. ikili test sonuçlarında free beta hcg denilen bir değer var. Bu değer 50 nin altında çıkarsa cinsiyet erkek , 50 nin üstünde çıkarsa kız diye bir tez var ortada. hadi sizde bi bakın doğru çıkıyormu. araştırmalarıma göre çoğunluk tutuyormuş. sizin değerleriniz nasıldı?

Son düzenleme:

cinsiyeti belli olan arkadaşlar birinin bhcg si tıtmamıştı canım. bende çok merake idyorum. benimkide 25 çıktı bakalım 4 kasımda belli olacak.

cinsiyeti belli olan arkadaşlar birinin bhcg si tıtmamıştı canım. bende çok merake idyorum. benimkide 25 çıktı bakalım 4 kasımda belli olacak.

benimde 19.82 bende çok merak ediyorum. banada doktor bayramdan öncce gel dedi. bende 3-4 kasım gibi giderim sanırım. hayırlısı bakalım.

bende öyle bir değer yok ya
sadece hcg va oda 0.87 değeri
cinsiyeti belli değil ama...

ben istiyorumm.. yapabileceğim bi şey mi anlamadım aslında ama.. bana yazabilir misin tatlım..

Canım özeline yazdım şeker hamuru tarifini bu aralar vaktin olursa deneme yap.Ben yılbaşı özel günler için her konseptten kalıp aldığımdan hep yapıyorum .Evde bu kurabiyelerden sunulması çok keyifli oluyor:)

canım banada yazarmısınn. zahmet olmazsa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…