Günaydın kısslarr güzel bir gün olsun inş...
ben dün hastaneye gittim ve benim bebikim sonunda gösterdi bizeeeeoğlum olacakmış
anladım cnm, geçmiş olsun çok..bende geçen hafta takmıştım kafama ama unutmuştum, bana acılarımı hatırlattın:))koyu renk olan kısmı arı sokunca şişer ya hani öle bi genel şişlik var.. ama çokda arı sokunca olan koskocaman bir şişlik değil. sadece uc kısmı genel olarak aynı ölçüde şiş ve acıyo...
o sıvı benden gelmedi hiç farketmedim yani... uff çok mutsuzlaştım sabah sabah
ben dün hastaneye gittim ve benim bebikim sonunda gösterdi bizeeeeoğlum olacakmış
ne zmn gidcen toktora..
pazartesi gününe randevumu aldım dün..
daha çok var yaa
cnm 3 lü yapmadı benim dr, 4 lü yaptı en son gittiğimizde sata göre 16+2 ydik; ultrasona göre 17+0; sanırım 3lü ve 4 lü aynı aralıkta yapılyo zaten..zamanında git cnm bence ya sonra detaylı ultrason olcan vs. o zmn onun tarihleri şaşyogünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
hadi gözün aydın canımmm
herkesler öğrendi yafff en sona biz kaldık heee.çatlıyorum meraktann.bu haftamı gitsem acaba doktora:26: 3 lü test kaçıncı haftalarda yapılıyodu kızlar.. ultrasona göre bugün 15+2 yiz
pazartesi gününe randevumu aldım dün..
daha çok var yaa
cnm 3 lü yapmadı benim dr, 4 lü yaptı en son gittiğimizde sata göre 16+2 ydik; ultrasona göre 17+0; sanırım 3lü ve 4 lü aynı aralıkta yapılyo zaten..zamanında git cnm bence ya sonra detaylı ultrason olcan vs. o zmn onun tarihleri şaşyo
kıyamam kuzuma..az kalmış yinede..çrş oldu bile..
hıı bendede vakko çikolata reklamı var:)) çok şaibelicarte dor un reklamı çıkıyor mu sizde de kızlar yaa.. sayfanın alt kısmında..
volkanoo.. çikolata akıyo ya böyle... ilk kez tatlı bişey çekti canım..
hamilelerin safyasına bu reklam konur mu yaa..
Tebrikler canım..Hayırlı olsun oğlun sağlıkla al inşallah kucağına :)
Kızlar ben de 4 boyutlu ultrasona kadar (17 kasım) sesimi az kesmeye başladım daha doğrusu uğraşıyorum.Öyle oğlum olacak dememeye..Çünkü içime bir şüphe düştü nedense yanlış tahmin olabilir mi diye.Gerçi söylemediğim çook az kişi var çünkü millet arayıp soruyor ve soranlara da doktor kesin olmamakla beraber erkek gibi dedi diyorum ama bakalım 4 boyutlu olmadan emin olamıyorum artk
hıı bendede vakko çikolata reklamı var:)) çok şaibeli
ben bu sbh naptım..evde kahvaltı yaptım sonra 40 dk da işe geldim, işe gelirkende bi puaça aldım, 40 dk da acıktım:)) kızım benim kurabiye canavarı sanırım...
lucky cim ya erkek değişmio sanırım, kızderse belki sonradan erkek diolarda erkekte ilk tahmin doğru çıkıo sanki, hıı
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
herkesler öğrendi yafff en sona biz kaldık heee.çatlıyorum meraktann.bu haftamı gitsem acaba doktora:26: 3 lü test kaçıncı haftalarda yapılıyodu kızlar.. ultrasona göre bugün 15+2 yiz
carte dor un reklamı çıkıyor mu sizde de kızlar yaa.. sayfanın alt kısmında..
volkanoo.. çikolata akıyo ya böyle... ilk kez tatlı bişey çekti canım..
hamilelerin safyasına bu reklam konur mu yaa..
Herkese teşekkür ederim Hayırlı evlat olurlar inş...
bilemiyorum yanılma payı vardır tabi ki ama dün çok tuhhaftı, ulturasonda bakıyor doktor eşim de yanında ama ekranı ben göremiyordum, eşim bi anda "aa erkek" dedi gülmeye başladı, çatladım valla meraktan doktor da sus pus oldu sonra o da evet erkek bebek dedi, eminmisiniz diye sorduk evet dedi erkek bebek :)) ama çok komikti yaa... sonra bana çevirdi ekranı ama ben babası kadar net göremedim... elleri ayakları kıpır kıpırdı da valla baktım baktım ben göremedim pipi :)
Herkese teşekkür ederim Hayırlı evlat olurlar inş...
bilemiyorum yanılma payı vardır tabi ki ama dün çok tuhhaftı, ulturasonda bakıyor doktor eşim de yanında ama ekranı ben göremiyordum, eşim bi anda "aa erkek" dedi gülmeye başladı, çatladım valla meraktan doktor da sus pus oldu sonra o da evet erkek bebek dedi, eminmisiniz diye sorduk evet dedi erkek bebek :)) ama çok komikti yaa... sonra bana çevirdi ekranı ama ben babası kadar net göremedim... elleri ayakları kıpır kıpırdı da valla baktım baktım ben göremedim pipi :)
kılzar bize toktor en son gittiğimizde bunlar son artık böyle tek karede heryeri görmeniz didi...o zmn bile kafayı ayrı bacağı ayrı falan gösterdi, bütün halinde sığamıolarmış artık ultrasona bu haftalardan sonra..zaten ben en son gittiğimde hiç net bişi görmedim...dr kızınız olcak dedikten sonrasınıda hiç hatırlamıorum:))
yaaaa bende istiyorum artık
kızım yada oğlum diye sevmekkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?