2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
evet ya artık hepimiz öğrenelim de başka konulara geçelim, bi üst kademe neyse ona geçelim cnm, inş. en kısa sürede yani.
bayram sonuna falan öğrenmeyen kalmıo heralde hıı topikte?

bana dr 5 kasıma al dedi randevuyu. doluydu randevuları ya bayramdan sonraya kalacaktım yada 4 kasım cuma günü izin alıp dr a gidecektik eşimle. aradım sordum ne yapalım diye . benim heyecanlı kocam ben bayramdan sonraya kadar sabredemem al sen cumaya izin alırız bişey olmaz dedi

günaydın arkadaşlar. bende gün sayıyorum 4 kasıma. ve artık bende kızım mı oğlummu bilmek istiyorum. cinsiyet tahminlerinden sıkıldım. artık öğrensek yaaa

Ben de o kadar merak etmiyorken gün yaklaştıkça merak etmeye başladım. 3 Kasım'da randevum ve dün gece rüyamda doktoru gördüm diyodi ki bayram öncesi çok yoğunum artık bayramdan sonra bakarız deyip beni gönderiyordu. Baya aklıma takmaya başlamışım anlaşılan :) Şimdi ya bebiş göstermez de bayramdan sonrayı beklemek zorunda kalırsam diye düşünmeye başladım:18:

evet ya artık hepimiz öğrenelim de başka konulara geçelim, bi üst kademe neyse ona geçelim cnm, inş. en kısa sürede yani.
bayram sonuna falan öğrenmeyen kalmıo heralde hıı topikte?

öncelikle günaydın herkese...
bayram sonuna cinsiyeti öğrenemeyen sanırım bir biz kalıcaz 12 kasımda randevumuz ve inşallah cinsiyeti söyler...

yaa birde o var. göstermezse yandık. ablam tembihledi beni. giderken çikolata falan yiyecekmişiz ki bebek hareket etsin. aç karnına sakın gitme dedi

insan tam kendini teselli edio, ok az kaldı falan die, sonra burdan biri bi söylüo allam kıskanmamak elde değil yani, yine bi ateş düşyo insanın içine bi heycan:))
öncelikle günaydın herkese...
bayram sonuna cinsiyeti öğrenemeyen sanırım bir biz kalıcaz 12 kasımda randevumuz ve inşallah cinsiyeti söyler...

siz zaten çok minnaksınız:)) bebik gösterirse söyler inş. cnm

Bu konuda yardımcı olacak kimse yok sanırım ben bildiklerimi sizlerle paylaşayım ozaman;

*Telsiz seçerken mutlaka bebeğin odasında ses yokken kapalı, ses geldiğinde açık konuma gelen telsiz seçin. Bazı telsizler sürekli açık konumda ve sürekli birbiriyle irtibatta oluyor onları tercih etmeyin. Malesef marka bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum.
*Elektrikli göğüs pompası alacaksanız kesinlikle tavsiye edilen Medela markadır. Fakat mini boyu yeterli oluyor mu onu bilmiyorum. Büyük boyları pahalı.
*Sterilizatör konusunda hiçbir fikrim yok, çok çeşitli fonksiyonlu olanları var o fonksiyonlara ihtiyaç var mı araştırıyorum. Fonksiyonsuz uygun fiyatlı ararsanız Arzum'da var.
*Buhar makinesi, çok kullanılan birşey değil almamız gerekiyor mu emin değilim.
* Ve başka neler almamız gerekiyor öğrenirsem haber vericem :)

arkadaşımın kızı var ismi defne...3 yaşında..dünya tatlısı..aynaya bakıp bakıp "off çok mu güzelim neaa" diomuş...çok salak oluolar ya çoook

bide kızlar hani dirler ya bebik kızsa anne çirkinleşir erkekse güzelleşir, bunuda test ediyorum şu an..bende daha bi çirkinleşme yokk..4 aydır bi sivilce bilem çıkmadı..hep diolar annelik yaramış..bu sbh dar bi body giydim kırmızı hep ne kadar güzel olmuşsun didiler..hani derler ya kız çocuk annenin güzelliğini alır, ya benim kızım baktı alcak bi güzellik bulamadı, yada yada bu teori külliyenn yalannnnnnn

günaydınnnn
cumartesi benimde doktorla randevum var
ama herif 5 aylık olana kadar söylemiyor cinsiyetini
ama ben arefe günü başka biyere gidip baktırcam gösterirse tabi
hafta sonu bende alışveriş yaptım ekledim kıyafet bölümüne hatta
birde kızlar ben sunada folic asit falan kullanmıyorum
vitamin falan tarzında ilac kullanannız varmı aranızda

hahahah
evet bende inanılmaz çirkinyeşme var yaaa
aynalara dümanım
kız mı ocak acep erkek mi ?

:))) baktır cnm ya nea 5 ay beklicen...sanki nie söylemezlerse...
ben folic i 13. haftada bırakmıştım..o zmndan buyana elevit içiyorum multivitamin..
16+2 de gittiğimizdede 3 tane daha ektra bişiler verdi
bi tane demir hapı, bi tane magnezyum , bi tanede kalsiyum hapı
baştan buyanada haftada 3 kere balık yağı içiorum:))
ama çok abartı olduğunu düşünyorum bunca şeyin, gereksiz yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…