ya diorum aylık market alışverişinde yağmura bebik bezi alalım her ay 1-2 tane
yağmuramı sanamı dio, pis herifler ya...
:26::26::26:
yemin ederim şimdi anladım..
Valla canım o pişik ıslak mendilden de olabiliyor. Pamuğu ıslatıp kullanmak en iyisi. Prima ile başlamış ablam molfix kullanıyor şimdi gayet memnun.6 aylık oldu onun bende ondan gördüklerimi anlatıyorum zaten.
Bir bilene danışmak en iyisi :)
bezi değiştirmiş geçmiş, dr demiş alerji yapmış olabilir...oda prima ile başladı molfix le devam etti..
prima, molfix, huggies aynı kalitede gibi gelyo bana ama bilemiom bende..
demekki senin öle bi problemin yok, olanlar hemen anladı :))))
yemin ederim şimdi anladım..
ben çok sık gidiyorum, hem sıkmak iyi değil, üşenme git hem bizim çok harekete ihtiyacımız var sana da hareket olur,
bezi değiştirmiş geçmiş, dr demiş alerji yapmış olabilir...oda prima ile başladı molfix le devam etti..
prima, molfix, huggies aynı kalitede gibi gelyo bana ama bilemiom bende..
kızlar tecrübeli anneler beni doğrular sanırım.. her ıslak mendili kullanmamak gerekiyormuş.. marketlerde de satılıyo gerçi yenidoğan ıslak mendillerini tercih etmeliymişiz.. sadece su ve bez oluyormuş.. alkol yok sabun yok.. ben aldım onlardan da:26:
ya bu tür konuları hiç bilmom ben hiç bi fikrimde yokkızlar tecrübeli anneler beni doğrular sanırım.. her ıslak mendili kullanmamak gerekiyormuş.. marketlerde de satılıyo gerçi yenidoğan ıslak mendillerini tercih etmeliymişiz.. sadece su ve bez oluyormuş.. alkol yok sabun yok.. ben aldım onlardan da:26:
geçmiş olsun cnm..kayınvalidemin kulağını bi fısıldim daha sağlıklıymış die, o yapar kesingünaydın bayanlar ben de evdeyim bugün 2 gün raporluyum. migren ve grip birlikte yakaladı bizi. Bebek bezi alamyı ben de düşünüyorum. ama ıslak mendil kullanmayın 6 ay kadar en azından evdeyken. kaynamış suyu soğutup pamukla silmek en iyisi. bu arada milupanın sitesine üye olun. çok güzel ürünler gönderiyorlar
işte tutumlu olmak gerenk de hani parayı hiç olmazsa öle şeylere verelim dioz yoksa birikmioda harcanıp gidio çok şüküraslında en iyisi şimdiden alma. ama insan bilemiyor hangisi bebişe ii gelecek hani bezleriydi bilmem neydi ileriye yönelik şeyleri almak yerine tutumlu olmak lazım. Bizim para biriktirmemiz lazım birkaç ay ücretsiz izin alacağım .Borçlarda var bayağı yani eşimin maaşı borçlara gidiyor desem yeridir. Ama bir türlü birikmiyor para işte. Gerçi bebiş doğana kadar azalır ama yinede tutumlu olmak gerek.
tünaydın şişşko garılaarrrr nasılsınızzz :)
kızlar bugun saat 1de randevumuz var dua edin bizee korkuyorum gitmeye kötu bişi dicek diee yaa pooffff
evet petuş ya hani en rahat dönemdiii hiçte rahat degil yaaa stresten butun gecce uyuyamadım
kızlar öğleden sonra için izin aldım çıkcam şimdi, akşam annem geldi onu gezdircem, sizin içinde gezerim :))) test sonucumu da yarın bildiririm size inşallah güzel haberlerle gelirim, hatta hepimiz geliriz....
o nassı bi iş hıı nassı bi iş..
annem geldi gezdircem die nassı izin verilio hıı
hadi bai bai cnm
İnsan pepe izlerken duygulanır mı ya......
ühüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?