oyyyy çok tatlı canımm güle güle giysin Yağmurr :))) Çok çok tatlı olmuş..Ben de kendime panço örüyordum bebişten önce başlamıştım ama elim değip de örmemiştim uzun zamandır onu bitirdim şimdi bebişe bir şeyler başlayacağım ama tabi antalyada olduğumuz için ve nisan ayında doğacağı için büyük örmem gerekecek :))al kuzum ya yiter yani...
bide bakın ben naptım...hayatımda yaptığım ilk bere...ip almıştım heveslenip napsam napsam dedeim..netten bere örneği buldum...yapılışı yoktu bende doğaçlama yaptım:))
ölçü olarak da kocamaın elini kullandım...kızımızın kafası babasının elinden daha büyük olursa artık oyuncaklarına giydirir evcilik oynarken...yamuk yumuk bişi oldu ama amatör ruhumu yansıttığna inanıyorum
Eki Görüntüle 289893 Eki Görüntüle 289892
cnm maşallah ya..bende geçen hafta gittiğimde dr ölçemedi boyunu..dedi artık zor boyunu ölçme..tek ultrason karesine sığmadıkları için ölçemiolarmış tam...
yefrum ya...forumda kız anası olacak olupda kızımda bana benzer inş. diyeni duymadım zaten:))
kimsenin kendine umudu yok
zeynepmeynep canıms en z.burnunun neresinde oturuyodun? bizde tasınalı 6 ay oldu Allahım bi semt bu kadar mı sevimsiz olur hiç sevemiyorum yaa. burda sevdigim tek sey doktorumm :)
oyyyy çok tatlı canımm güle güle giysin Yağmurr :))) Çok çok tatlı olmuş..Ben de kendime panço örüyordum bebişten önce başlamıştım ama elim değip de örmemiştim uzun zamandır onu bitirdim şimdi bebişe bir şeyler başlayacağım ama tabi antalyada olduğumuz için ve nisan ayında doğacağı için büyük örmem gerekecek :))
kızlar moralim çok bozukbenim5,5 yaşında bir kızım var.
sabah kontrolüm vardı eşimle gettik.bebişim çok sağlıklı,doktor kız olduğunu söyleyince eşim koltuğa oturdu ve ultrasonun devamını izlemedi,resmen yüzü düştü.
doktora dedim artık cinsiyet değişmez demi eşim çok üzüldü,doktor değişmez dedi.
bu ne ya.kız çocukları niye hep böyle ikinci planda
görümceme söyledik2neyse 3.çocuk erkek olur'diyo
şimdi anneme söyledim kız olduğunu 'neyse sağlıklı olsun 'dedi.sanki bi eksiklikmiş gibi.
illa herkesin 1 erkek 1 kızı olacak diye bişey yokki
slm kızlar.hamileleyin başından bu zamana kadar kaç kg aldınız.benım masenlerım cok enısledı kalçamda oyle bu durumdan dolayı cok üzülüyorum açıkcası.10 gündür sabah yarım saat yürüyüş yapıyorum hafif jimlastik yapıyorum ama halen basenlerım genıslıyor anlayamadım karnımda belirginleşmeye başladı.hele dün okulda her kez karnıma bakıyordu bu güzel bır duygu.okulda benım gıbı 3 arkadas daha var hamıle bırı 30 haftalık o bıle kg deyıl sadece karnı var bacaklarda kalcada bır sorun yok diyerı 20 haftalık onunda karnı var sadece ya benım yıne oyle oldu diye canım sıkılıyor sizde durum ne öncekı pantolanlarımı zaten gıyemıyorum .1 tane pantolunu vardı o buyuktu onu kullantım dün onun içine tam girdim artık bu hafta artık alırım hamılelelik siz ne yaptınız merak etıyorum aldınızmı hamılelelik rahat kullana biliyormusunuz...
bende mont almaktandan vazgeçtim..
panço alcam kendime, montun düğmesi kapanmamaya başladımı pançoyu çekcem üstüne:)
bi ara koysana resmini bi bakim nassı bişi
hani hazır bereyle başlamışken olaya büyütebilirim işleri:))
ama şişle değil tığla yapılmış bi panço olsun ltf, şiş bilmom
al kuzum ya yiter yani..
bide bakın ben naptım...hayatımda yaptığım ilk bere...ip almıştım heveslenip napsam napsam dedeim..netten bere örneği buldum...yapılışı yoktu bende doğaçlama yaptım:))
ölçü olarak da kocamaın elini kullandım...kızımızın kafası babasının elinden daha büyük olursa artık oyuncaklarına giydirir evcilik oynarken...yamuk yumuk bişi oldu ama amatör ruhumu yansıttığna inanıyorum
Eki Görüntüle 289893 Eki Görüntüle 289892
arkadaşlar dopler için randevu aldım ama yaptırmasam mı acaba?
cnm 3 kiloya yakın aldım cnm...göbeğim çok büyük benimde..ama ben düşünmüyorum hiç olsun yani.slm kızlar.hamileleyin başından bu zamana kadar kaç kg aldınız.benım masenlerım cok enısledı kalçamda oyle bu durumdan dolayı cok üzülüyorum açıkcası.10 gündür sabah yarım saat yürüyüş yapıyorum hafif jimlastik yapıyorum ama halen basenlerım genıslıyor anlayamadım karnımda belirginleşmeye başladı.hele dün okulda her kez karnıma bakıyordu bu güzel bır duygu.okulda benım gıbı 3 arkadas daha var hamıle bırı 30 haftalık o bıle kg deyıl sadece karnı var bacaklarda kalcada bır sorun yok diyerı 20 haftalık onunda karnı var sadece ya benım yıne oyle oldu diye canım sıkılıyor sizde durum ne öncekı pantolanlarımı zaten gıyemıyorum .1 tane pantolunu vardı o buyuktu onu kullantım dün onun içine tam girdim artık bu hafta artık alırım hamılelelik siz ne yaptınız merak etıyorum aldınızmı hamılelelik rahat kullana biliyormusunuz...
arkadaşlar dopler için randevu aldım ama yaptırmasam mı acaba?
günaydın herkese........
ellerine sağlık çok cici olmuş...........
panço alcam kendime, montun düğmesi kapanmamaya başladımı pançoyu çekcem üstüne:)
neden canım? :44::44::44:
slm kızlar.hamileleyin başından bu zamana kadar kaç kg aldınız.benım masenlerım cok enısledı kalçamda oyle bu durumdan dolayı cok üzülüyorum açıkcası.10 gündür sabah yarım saat yürüyüş yapıyorum hafif jimlastik yapıyorum ama halen basenlerım genıslıyor anlayamadım karnımda belirginleşmeye başladı.hele dün okulda her kez karnıma bakıyordu bu güzel bır duygu.okulda benım gıbı 3 arkadas daha var hamıle bırı 30 haftalık o bıle kg deyıl sadece karnı var bacaklarda kalcada bır sorun yok diyerı 20 haftalık onunda karnı var sadece ya benım yıne oyle oldu diye canım sıkılıyor sizde durum ne öncekı pantolanlarımı zaten gıyemıyorum .1 tane pantolunu vardı o buyuktu onu kullantım dün onun içine tam girdim artık bu hafta artık alırım hamılelelik siz ne yaptınız merak etıyorum aldınızmı hamılelelik rahat kullana biliyormusunuz...
cnm 3 kiloya yakın aldım cnm...göbeğim çok büyük benimde..ama ben düşünmüyorum hiç olsun yani.
ben 1 aydır nerdeyse hamile kıyafetleri giyyorum yalnızca artık eski özellikle pantolonlarımı giymiyorum sıkıntı yaratmasın die..
2 tane hamile pantolu aldım, onun dışındada bi kaç elbisem vardı bi kaç daha aldım.
elbiselerin hiçbiri hamile reyonundan değil bu arada..kesimi bol elbiseler alıyorum..çokda rahat ediyorum...
basen olayına gelince kız bebikde kalçadan alınyo kilo denilyo, doğru olabilir..benim göbeem de var ama hayatım boyunca hiç olmadığı kadar bi kalçamda var:)) ama takıntı yapmıyorum sonuçta hamilelik kişiye özel bişi cnm ya kıyaslama kendini, üzme boşu boşuna..
bence yaptır cnm...sonuçlu bu 2li 3 lü gibi sonucunda müdalehe edilmicek bişi değil..
bebeğin iç organlarına damarlarına vs. bakıolark, gerekirse anne karnında daha müdahele ediolar iileştiryolar...yada doğum da doğum ünitesini ona göre hazırlıolar...bence yaptırsan daha ii olur..
benimki kayanmıyo bende şalla çözüm buldum ama şimdilik yahu :18::18::18::18:
ya sonuçlar çok sağlıklı değilmiş bebişimi boş yere radyona maruz bırakmasam mı acaba diyiyorum.Doktor rutin istedi ama kararsızım.haftaya 3'lü test sonuçumu alınca doktora tekrar danışacağım bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?