2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bazıları da gereksiz görüyor işte
bilmom cnm tercih senin..kafam karışsın istemiosan doğrusundur.
benim düşüncem açıkcası şöyle..2 lide 3 lü yaptırmasanda olur, sonucuna müdahele edilmio
ama bunda allah korusun kalbinde bi problem var dielimki daha anne karnındayken müdahele ediolar..
veya doğum sonrası bebek bakım ünitesini doğacak bebekin rahatsızlığına göre hazır ediolar...
gerekirse cerrah vs. bulunduryolar..
bende bugünlerde bebiklerimizi çok ellettirmek baktırmak taraftarı değilim ama içim de rahat etmez yani yaptırmazsam..
radyasyona maruz kaldıklarınıda bilmiyordum detaylıda:44::44:
ama öle bişi varsada makul düzeydedirki dr lar öneriyor
petuş ben mont aldım ama hamile montu değil, üzerine ince kaşe gibi kumaşlar varya ondan panço diktircem, örgüden ziyade öyle bişey yapabilirsin......

heh evet cnm bende onlardan alcam..örme olayını yapmam ya ben bugün başlasam yağmur ilerde torun veresiye anca bitirrim:))

inşallah canım Allah cc cümlemizin bebişine sağlık sıhhat versin bizlere ve sevdiklerimize de tabiki [/QUOTE]
Aminn canım :)))))))

sağol canım bakalım artık yaptıracağız olmazsa

evet bende bu kışı idare edip geçirmeye çalışıcam
dediğin gibi panço mantıklı canım

resmen şuan oturdum ağlıyorum arkadaşlar.
doktor bisürü güzel şey söyledi çocuğumun gelişim ile ilgili. eşim hiçç umursamadı,dikkatli dinlemedi.

Canım evladın kızı erkeği mi olur mühim olan sağlıklı ve hayırlı olması. Hem bebeğin cinsiyetini belirleyen baba senin elinde olan bir durum değil bu...Yıllarca çocuğa hasret kalan, bir bebek sahibi olmak için varını yoğunu harcayan, gidilmeyen doktor hatta hacı hoca bırakmayan o kadar çok anne baba adayı var ki...En güzel örnek bu paylaşım alanı...Ben o yazılanları görünce çok duygulanmış hatta ağlamıştım... Yüce yaradan böyle takdir etmişse kime ne diye isyan etmeli, o karnındayken senin üzülmen onu ne kadar etkiler biliyor musun? O yüzden herkese her şeye rağmen yavruna, miniğine sıkı sıkı sarıl arkadaşım...

teyzelerimiz oğlum tıktıklıyo acıktım kalk diye biz kaçtık gelince hemen yazarım dualarınızı eksik etmeyin öpüyoruz hepinizi

canım sağol desteğin için .bende cinsiyetin babadan olduğunu biliyorum ama bizim toplumun zihniyetini biliyorsun
insan bi önce sağlıklı olmasına bakar demi,ama yok hemen insanı üzsünler

giysi konusunda ben arefe günü adil ışık a gitmiştim.orda çok güzel trikodan tunik, elbise tarzı ürünler ,göğüs altından genişliyorlar hemde fiyatları en ucuzu 9,90 tl, en pahalısı 19,90 bayıldım resmen.

bide haramidere carrefoura yakınsanız oranın içinde bi elbise mağazası var,sırf elbise türü satıyor.ordada 1-2 şey denemiştim hoşlar.20 tl en pahalısı.
ilk hamileliğimde bisürü hamile kıyafeti almıştım biton para verip.ama bacak kısmı... çirkin duruyor.bide doğrudürüst giyip eskitmiyosun bile
bu hamileliğimde akıllandım hamile kıyafeti yerine büyük beden yada bol kesim şeyler alıyorum

Son düzenleme:
canım sağol desteğin için .bende cinsiyetin babadan olduğunu biliyorum ama bizim toplumun zihniyetini biliyorsun
insan bi önce sağlıklı olmasına bakar demi,ama yok hemen insanı üzsünler

Üzme canım kendini evet maalesef şu kanıyı hala geride bırakmış değiliz. İnşallah hayırlı, sağlıklı bir evlat olur da allahın izniyle herkesi utandırır böyle düşündükleri için...

günaydınlarrrr herkeseee nassınız yawrular bebişlerimiz nasıl??

Evet canım amiinn inşallah..1.30da detaylı 15.15 de kendi doktorumuzla randevumuz var canım :))) eve gelir gelmez yazarım mutlaka ilk cicilerini almaya gidebilirim ama bugün cinsiyet kesinleşince

canım hadi inş. hayırlı haberlerle bekliyoruz

ay çok salak bişi bu yaaa çok tatlı olmuşşş yirim o şapkayıda şapkaya gircek kafayıda ellerine sağlık yefrum süper olmuş valla

evete evet.
bende bayram öncesi adil ısıktan beli lastikli bi kazak aldım...tam göbik kısmı lastikli 9 ay giyersin walla..
bi de bol kesim elbise aldım..onuda daha 2-3 ay rahat giyerim.
bencede hamile kıyafeti yeri bol kesim şeyler almak daha mantıklı, özellikle elbisede.
pantolanda yapcak bişi yok...1 tane kot bitane kumaş aldım çevire çevire giyyom hapşırıp tıksırmadığım sürece:))

saol bebem

şu çizelgelerimizde 280 gündü dimi, 280 den geri gelydouk..
benim bugün 140 gösteryo...gari geri sayım başladımı nea:18::18:

canım öncelikle cinsiyet konusuna takılma lütfen, önemli olan bebeklerimizin sağlıklı olması, sen kendini üzme......
kıyafet konusunda da bencede büyük beden kıyafetler almak çok daha mantıklı çünkü başına hamile gelince fiyatını 2 kat artırıyolar.....

yaa adil ışık yok burda yaaaa evet orda güzel şeyler oluyo neyse haftaya konyadan bakarım..
bende şimdiye kadar 2 tane elbise aldım resmen göbüşümü çıkarıyolar meydana onun dışında kazaklarım hala oluyo ama pantolon ve montlarımın içine sığmıyorum..pantolon seçebilmek de önemli ya dediğin gibi bazı pantolonların bacak kısmı çok kötü duruyor ben hiç kilo almadım bacaklar zayıf hala ama göbek olunca bikaç yere baktım bulamadım henüz kendime göre pantül :))

Ayy petuş bayıldım yaa ellerine sağlık ne kadar yaratıcı olmuştur maşallah sana, güle güle giysin Yağmur'um...

nassı doğurcaz hıı nassı doğurcaz..
toktor dioki o eş çıkmazsa yukarı yaparım sezeryanı
normal istiodum ama aman ya artık daha çok sezeryan istiom sanki.

aa bide unuttum bakın dimeyi
hastaneye doğum fiyatlarını sordum..
çok ilginç bi şekilde normal doğum sezeryandan daha pahalı(sigorta şirketimiz böyle bi anlaşma yapmış)
epidural sezeryan ile normal sezeryan aynı fiyat....4500 lira...
normal doğum ile epidural normal doğum aynı fiyat...4800 lira..
ama bu fiyat sigorta şirketine göre değişyomuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…