2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
pantalon konusundada elinizdeki pantalonların bellerini terzide lastikli yada ribanalı yaptırabilirsiniz.hem bacakları bol durmaz hem şık durur

Ayy petuş bayıldım yaa ellerine sağlık ne kadar yaratıcı olmuştur maşallah sana, güle güle giysin Yağmur'um...

2 akşamda bitirdim..eşim dio örnek neye bakıon..dedim doğaçlama yapıom, bi daha yap deseler yapamam yani o derece atmasyon:))
saol canımcım

valla ben doğumdan şu an için hiç korkmuyorum astımın bebeğe vereceği zarardan daha çok korkuyorum açıkçası sanırım banada normal yapmazlar sezeryan yaparlar..sormadımda heç..
yawrummm wuhuuuuu neymiş o fiyatlar öle yaa çok pahalıı ciddi şok oldum şuan szeryanı pahalı diye duymuştumda normal doğumu hç bukadar duymamıştım..bide ben sorayım cuma gittiğimde bakalım..

Günaydın tüm annecikler

Nasılsınız bakalım bugün?

hoşgeldin canımcım..iyiyiz Allaha şükür sen nasılsın??

evet ya..ben yarıya geldiğimi anlayınca 2-3 gündür bu doğurma olayına çok konsantreyim..
bide önceden hep aceleye gerek yok tadını çıkartcam bu dönemin falan diodum
şimdi öyle bir iki sorun çıkınca allam bi an önce alim kucağıma sağlıkla diorum
bekledikçe stres oluorum ne süprizler beklio die..

tunicim fiyatlar pahalı evet..kadıköy şifa bayağı pahalı bi hastane.
ama benim eşimden özel sağlık sigortam var.
6000 liraya kadar bütün doğum masraflarını karşılıo...doğrunca limitim bile kalıo yani:))
sigorta olmasa bende acırdım o kadar paraya ya , dikişi altın iple felan atıolar herhal..

kızlar 3'lü tarama testimin sonucu normalmiş darısı bütün sonuç bekleyen annelerin başına...............

oooh ne gözel heç para ödemicen bide üstüne sana para kalcek oda güzelmiş valla bakalım biz napcezz haftaya gittiğimde bi sorcam ama çok merak ettim bende fiyatları bizim emekli sandığı gittiğimiz özel hastaneye 28 milyon muayene parası ödüyoruz sanırım doğum fiyatlarıda çok uçuk olmaz..kızım sizin hastanede dikiş ipliğini geçtim toktorlarda altından sanırsam
sezeryan olursa genelmi istiyon epiduralmi?

Bir günaydında benden ve oğlumdannn gelsinnn tüm annelere..

günaydınnn canımm..

kızlar 3'lü tarama testimin sonucu normalmiş darısı bütün sonuç bekleyen annelerin başına...............

hadi gözün aydın haftaya da bende sıra bakalım

bu uyku tulumu bu seferde limangoda satılıo..60 lira...hala yeni ay ektrem kesilmedi...bi daha bi daha bi daha gelir inş..

inşallah canım sende hayırlı haberler alırsın...bu arada 3'lü test 210 tl. haberin ola....ama ben sgk 'lıyım, emekli sandığı değişiyomu bilmiyom....

Çok şükür ben de iyiyim canım bu cumartesi 11 cinsiyeti öğrenmeye gidicez çok heyecanlıyım 21 haftadır bekliyorum bu anı inşallah bu sefer gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…