Ayy petuş bayıldım yaa ellerine sağlık ne kadar yaratıcı olmuştur maşallah sana, güle güle giysin Yağmur'um...
2 akşamda bitirdim..eşim dio örnek neye bakıon..dedim doğaçlama yapıom, bi daha yap deseler yapamam yani o derece atmasyon:))
saol canımcım
ne güzel hepsi bebişine özel bi benzeri olmayacak canım2 akşamda bitirdim..eşim dio örnek neye bakıon..dedim doğaçlama yapıom, bi daha yap deseler yapamam yani o derece atmasyon:))
saol canımcım
nassı doğurcaz hıı nassı doğurcaz..
toktor dioki o eş çıkmazsa yukarı yaparım sezeryanı
normal istiodum ama aman ya artık daha çok sezeryan istiom sanki.
aa bide unuttum bakın dimeyi
hastaneye doğum fiyatlarını sordum..
çok ilginç bi şekilde normal doğum sezeryandan daha pahalı(sigorta şirketimiz böyle bi anlaşma yapmış)
epidural sezeryan ile normal sezeryan aynı fiyat....4500 lira...
normal doğum ile epidural normal doğum aynı fiyat...4800 lira..
ama bu fiyat sigorta şirketine göre değişyomuş...
Günaydın tüm annecikler
Nasılsınız bakalım bugün?
slmlarBir günaydında benden ve oğlumdannn gelsinnn tüm annelere..
kızlar 3'lü tarama testimin sonucu normalmiş darısı bütün sonuç bekleyen annelerin başına...............
slmlar
hadi gözün aydın cnm...amin inş.
evet ya..ben yarıya geldiğimi anlayınca 2-3 gündür bu doğurma olayına çok konsantreyim..
bide önceden hep aceleye gerek yok tadını çıkartcam bu dönemin falan diodum
şimdi öyle bir iki sorun çıkınca allam bi an önce alim kucağıma sağlıkla diorum
bekledikçe stres oluorum ne süprizler beklio die..
tunicim fiyatlar pahalı evet..kadıköy şifa bayağı pahalı bi hastane.
ama benim eşimden özel sağlık sigortam var.
6000 liraya kadar bütün doğum masraflarını karşılıo...doğrunca limitim bile kalıo yani:))
sigorta olmasa bende acırdım o kadar paraya ya , dikişi altın iple felan atıolar herhal..
Bir günaydında benden ve oğlumdannn gelsinnn tüm annelere..
kızlar 3'lü tarama testimin sonucu normalmiş darısı bütün sonuç bekleyen annelerin başına...............
oooh ne gözel heç para ödemicen bide üstüne sana para kalcek oda güzelmiş valla bakalım biz napcezz haftaya gittiğimde bi sorcam ama çok merak ettim bende fiyatları bizim emekli sandığı gittiğimiz özel hastaneye 28 milyon muayene parası ödüyoruz sanırım doğum fiyatlarıda çok uçuk olmaz..kızım sizin hastanede dikiş ipliğini geçtim toktorlarda altından sanırsam
sezeryan olursa genelmi istiyon epiduralmi?
günaydınnn canımm..
hadi gözün aydın haftaya da bende sıra bakalım
Biz geldik..
Günaydın diyicem saçma olcek
inşallah canım sende hayırlı haberler alırsın...bu arada 3'lü test 210 tl. haberin ola....ama ben sgk 'lıyım, emekli sandığı değişiyomu bilmiyom....
valla ben doğumdan şu an için hiç korkmuyorum astımın bebeğe vereceği zarardan daha çok korkuyorum açıkçasısanırım banada normal yapmazlar sezeryan yaparlar..sormadımda heç..
yawrummm wuhuuuuu neymiş o fiyatlar öle yaa çok pahalıı ciddi şok oldum şuan szeryanı pahalı diye duymuştumda normal doğumu hç bukadar duymamıştım..bide ben sorayım cuma gittiğimde bakalım..
hoşgeldin canımcım..iyiyiz Allaha şükür sen nasılsın??
olmaz olmaz şekerim normell biz hamile bayanlarızz günaydınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?