Giriş Yap | Facebook
Face deki grubun linki
Üye olmak için istek gonderiyorusnuz sevda onaylıyor...ama sevda su anda tatilde ara ara giriyor...girince onaylar...bide istek gönderirken Yada kk dan özelden sevdaya nickinizide gönderinin bilsin kk dan oldugunuzu...
kızlar merhaba.. mayıs annesi olucam inşallah şuan 14+3 günlük hamileyim.karnımın özellikle alt kısmında garip bir acıma ağrı kaışımı birşey var.. doktorum özel ve haftasonu olduğu için gece hastanede değil.aradım ama normal dedi. korkuyorum. bu haftalarda bu tip şeyler yaşayanınız var mıydı? acaba karnım mı büyüyo da acıyo diyorum. cvp verirseeniz içimi bi nebzede olsa rahatlatırsınız.. iyi akşamlar..
güzel günlerde sağlıcakla kullansın oğluşun inşallah. ben daha bişey almadım. ama kafamda şekillendiriyorum. çevredekiler bişeyler almak istiyor ama ben izin vermediğim için almadılar. ama geçen halası tulum almış. ben halamı çok seviyorum diye. güzelmiş. evime daha kabul etmiyorumda hediyeleri.
kızlar merhaba.. mayıs annesi olucam inşallah şuan 14+3 günlük hamileyim.karnımın özellikle alt kısmında garip bir acıma ağrı kaışımı birşey var.. doktorum özel ve haftasonu olduğu için gece hastanede değil.aradım ama normal dedi. korkuyorum. bu haftalarda bu tip şeyler yaşayanınız var mıydı? acaba karnım mı büyüyo da acıyo diyorum. cvp verirseeniz içimi bi nebzede olsa rahatlatırsınız.. iyi akşamlar..
canım face açık olduğu halde sayfaye erişilemiyor diyor. giremedim yani... link hatalı mı oldu ki
nasıl dayanabiliyosun almadan tek tek aldıgında bi bakmışsın dunya kadar kıyafeti olmuş hepsi birden agır gelebilir. almaya baslayınca beni de cagırsana belki bi iki şey daha begenirim ogluma ruyanaz teyzesi hediye eder
tamam canım. alırım yeterki iste sen. bu arada benim de çoğu şeyim bedavaya gelcek. kız kardeşimin 1 yaşında oğlu var. ana kucağı. iki ev salıncağı mama sandalyesi hepsi hazır. geçen sallanan at almışlar. kardeşim ohh ablamlar çok sevincek demiş. hatta onun evine ben bebek mağazası diyorum
peki kızlar sizde benim gibi gununuzun 1 saat kadarını wc de geciriyo musunuz? o kadar cok sıkışıyorumki zıplaya zıplaya gidiyorum bazen ama o kadar da gelmemiş oluyo. bayram donuusu boludan istanbula 5 saatte geldik yolda kaç kere mola verdigimizi hatırlamıyorum ama eve girdigimiz an ben altıma.............................
hayatımda bu kadar utandııgımı bilmem kocişe karsı nasıl aglamıştım yaa onunda gözleri doldu böyle bi tepki beklemiyomuş ama şimdi cok guluyoruzD :
Offff ya...nesin sen böleeee menzil ya...2 aksamdir girim diom bakiom sen gafın..tiksindiryon beni...cnm bunu 2-3 gun once konuşmuştuk hapsurunca, oksurunce, gulunce falan altına kacirmayan cok az kisi var
Offff ya...nesin sen böleeee menzil ya...2 aksamdir girim diom bakiom sen gafın..tiksindiryon beni...cnm bunu 2-3 gun once konuşmuştuk hapsurunca, oksurunce, gulunce falan altına kacirmayan cok az kisi var
kızlar avondan bi tane siyah nokta ve aknelere karsı bi losyon sipariş verdim ama zararı yoktur dimi? bi tanesi geciyo 2 tane pıtlıyo sivilce fondotenle kapatıyorum acaba ondan mı artıyo ki?
2012 NİSAN ANNELERİ (KK) olarak arattir cnm bide...34 tane üyesi var..
De get yaaaa...kacirmamsimisda salivmis alenen...saka bı yana cnm ben walla cok mızrağının esime diom bebiklerini bezi istifleyelim...Dio kendin içinmiyor Dion yağmur icinminann sen tiki misin tiksiniyomuş sen işeyince ne akıyo gızdırma beni! ben herifin gözune baka baka salmışım orda agır bi travma gecirip aglama krizine girmişim bunu içime dert etmişim sizle paylaşmışım sen tiksiniyom de he? inşallah yaşamada tiksin yafrumm.. ne feci berbat bi gündüü..
ben öyle hapşırınca tıksırınca kaçırmıyorum yetişebiliyorum ama sanırım kaçırırsamda komplesi gidiyo...
Hiç ihtiyacım olmadıgı için bilmiyorumkızlar avondan bi tane siyah nokta ve aknelere karsı bi losyon sipariş verdim ama zararı yoktur dimi? bi tanesi geciyo 2 tane pıtlıyo sivilce fondotenle kapatıyorum acaba ondan mı artıyo ki?
aman ya verimsiz bı gündü...beceriksiz bı arkadasa gittimyagmur bugun annesinin arkadasında ne yedi cok merak ediyorum..
valla nisan anneleri diye bir gruba eklendim şimdi kabul de ettiler ama doğru grup mu hiç bilmiyorum
:)) hadi hayırlısı :)
sıkarsan yeniden çıkar. olgunlaşmasını beklemen lazım. vücuttan atılması için. ergenlikte hiç yaşamadın sanırım sivilce sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?