2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben sadece iğne kullanıyorum aspirin vermedi bana biz daha yeni kullanmaya başladık umarım sorun yaşamayız sizede geçmiş olsun

selam canım. bende fraxparine ve corasprin kullanıyorum. şükür 20 haftama girdim. saati saatine kullanmaya dikkat et. karından mı vuruluyorsun? ben kolumdan vuruluyorum. kan pıhtılaşma sorunum var. faktör 5 leiden.

ben sadece iğne kullanıyorum aspirin vermedi bana biz daha yeni kullanmaya başladık umarım sorun yaşamayız sizede geçmiş olsun

cnm daha once kayıpların oldu mu yoksa hamıle kaldıktan sonra nasıl oldu da bu ıgneyi kullanmaya karar verdiniz?bende arastırmalar sonucunda kkan pıhtısı cıktı

ve hamıle kalmadan once aspirine basladım ve hamıle kaldıgımı ogrendiğim andan beri bu iğneyı kullanıyorum....cok sukur hersey yolunda :)

Merhaba..
Arkadaşlar ayrıntılı ultrason yaptıracak mısınız?
Nereyi tercih edeceksiniz?

ayrıntılı ultrason önemliymiş. ve doktorlar genelde isim veriyorlar. benim doktorum iki isim önerdi. bir acıbadem de. 780 lira sanırım. biride kolonda o da 280 lira. inşallah kolan hospitaldan randevu alıp ona gitcem. her doktorunkini istemiyorlar çünkü.

merhaba canım aynı sorun bende de var canım sıkılmıyor deyil açıkcası bende oyle hıc bır sorun yoktu bırden kg almaya basladım aslında oyle cok ta yenıyorum 3 övün abur cuburcuburda yok haftada 1 kere dıyeyım çikolata veya pasta gıbı zaten okulda oyle bır şans yok ama kg alıyorum morelım bozuluyor ama ne yapacagız artık bılmıyorum her kez cok takıyorsun bebeyın saglıklı olsun yeter yada bebek etkılenecek dıyor lar .haklıda olabılırler yapacak bır sey yok ama yınede dikkat etmelıyız

merhaba canım..
Ben kesinlikle yaptırıcam cuunku diger testlerin hiçbirini yaptırmadım. avrasya hospital'a gidiyorum. 147 tl oldugunu söylediler.

canım ben önceden bağcılarda oturuyordum ya otaraflarda herşey negüzel hesaplıydı.
şimdi beylikdüzündeyim.şuan gittiğim hastane normal bir hastane ve bu ultrason 250 tl.
offf ya burda herşey 2 misli.
dur bakim dende senin hastanenden randevu alabilirsem orda yaptırayım.
çünkü doktorum heryerde yaptırabilirsin demişti.

bide sen kaçıncı haftada gideceksin

Son düzenleme:

tatlım bir dahaki dr randevum 14 aralıkta. şeker yuklemesinden falan bahsetti sonra da ayrıntılı ultrason dedi ama bebeğimi görmenin heyecanıyla sanırım hangisini ne zman yapacagını bilmiyorum. gerci 14 aralıkta ne seker yuklemesi nede ayrıntılı olucak o zman gittiğimde sorarım rutin kontroller.
bi arkadasımda anadolu yakasında nene hatun hastanesi var şimdi medicine olmuş adı orda 150 liraya yaptırmıştı gecen yıl ama şimdi ne kadar ne oldu bilmiyorum.

kızlar benim 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var,Radyoloji uzmanı bakıyormuş zaten,oradan randevu alıcam bu kez,damarları,kan akılı falan hepsini gösteriyormuş,kan akışının olduğu damarlar kırmızı diğerleri mavi renk görünüyormuş falan.Bir de tahlilim var,sanırım doktorum demir hapına başlıcak artık.Şeker yüklemem daha sonraki muayenemdeymiş,öyle dedi.

canım ikimizde 18+2yiz :)) cinsiyeti neydi?

bende bugun bişi hissetmedim hiç m-idemde agrıyo telaşlanmaya basladım benimkide erkek minnak minnak ayakları var :)

selam menzil, benimki de erkek özellikle geceleri daha hareketli oluyor. inanır mısın bazen karnımdaki kıpırtıya uyanıyorum. gündüzleri ise daha sakin. geceyle gündüzü böyle karıştırmaya devam ederse vay halime

selam canım. senin bebiş bizimkinden buyuk :) masallah ne guzel. gunduzleri sen cok hareketli oldugun için belki algılamakta zorlanıyo olabilirsin? bende kucuk kucuk pıtpıtlar hissediyorum. daha uykumdan hiç uyanmadım ama dogunca anasının carkına tukurucek eminim sanki cok yaramaz olcak gibi geliyo :)

valla bütün gün yan gelip yattım bugün, o da öyle tık yok canım sana bir şey söyleyeyim mi, daha cinsiyetin belli olmamıştı, ultrasondaki hareketlerini örünce bunları bir kız yapamaz demiştim ve o zaman erkek olacağı içime doğmuştu. bir de tam koç burcu inatçı olacak. aç bıraktım diye kocaman 16 haftalıktı açıp göstermedi cinsiyetini, yemek yiyip geri geldim yokk, doktor ne yaptıysa göstermedi. nedense aklıma gelen başıma geliyor hep ama yok yok bizim oğullarımız akıllı olacak, akşam vaktinde yatıp sabah vaktinde kalkacak, gazlarını pırt diye bırakıverecekler, annelerini en az 1 sene cug cug emecekler... artık seslri duymaya başlıyorlarmış ya ben şimdedin telkine başladım böyleee yoksa çark mark hak getire

kızlar ben bebegimin hareketlerini 2 haftadır daha belirgin his ediyorum şuan 19+4 haftalık bende daha çok dinlenirken çok his ediiyorum siz nezaman hisetmeye başladınız benimkinin cinsiyeti kız kızlar daha geç oynar derler bilmiyorum birde ben çok kilo aldıgımı düşünüyorum sizler nekadar kilo aldınız

o biraz buyuyunce olucak. yeni dogan ne anlarmış akıllı uslu durmaktan. kızlar inşallah emzirmede problem yasamayız. arkadasımın gogus ucu koptu bebegini 2 ay emzirebildi ve mahvoldu yavrum yaa. e tabi bebekde surekli agladı aclıktan mamalarla erken tanıstı bebeğimiz. inşallah cuk cuk emmeyi bilen bebeklerimiz olur karınlarını doyurup uyurlar surekli :))))))

hafta sonu sayfalar ilerlemiyo :) herkes geziyo galiba,ben hiç evden çıkmak istemiyorum.ben mi anormalim,yoksa hamileler genelde böylemi?

Ben 17+6yım.Cinsiyetini inşallah haftaya olan muayenemde göreceğim. Benim doktor 2liden sonra 3lü atladı, haftaya 4.lü yaptıracağım. 4lü yaptıran var mı?
Dün misafir geldi bana çay içtim bir şeyler yedim oturuyordum normal bir pıt pıt oldu karnımda ama çok hafif. Önce gazdır filan dedim ama gaz öyle olmaz:))) ilk anda kıpkırmızı oldum çok heyecanlandım.
Akşam da bir kez daha pıt pıt yaptı.
Sabah kahvaltıdan sonra sakin sakin otururken bir kez daha. Biraz daha güçlü olunca daha bir emin olacağım sanki.Hala hareket miydi o diye düşünüyorum, çok mutlu oldum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…