ben sadece iğne kullanıyorum aspirin vermedi bana biz daha yeni kullanmaya başladık umarım sorun yaşamayız sizede geçmiş olsun
ben sadece iğne kullanıyorum aspirin vermedi bana biz daha yeni kullanmaya başladık umarım sorun yaşamayız sizede geçmiş olsun
Merhaba..
Arkadaşlar ayrıntılı ultrason yaptıracak mısınız?
Nereyi tercih edeceksiniz?
Merhaba..
Arkadaşlar ayrıntılı ultrason yaptıracak mısınız?
Nereyi tercih edeceksiniz?
ben yakın zamana kadar çok iyi gidiyodum şu an toplamda 3.5 fln aldım arkadaşlar ya siz nolur çabuk cevap verin ya ben ölcem sinirden son günlerde yemek yiyorum az sonra hemen acıkıyorum gece yatmadan önce sanki hiç bişey yememişcesine kazınıyo ya midem böyle olursa çok kötü halbu ki bebeğin ihtiyacı 350 kalori günlük ki bu da gerçekten çok az bi şey ben 64.5tum şimdi 68 oldum hadi cevap verin de arkadaşınızı meraktan kurtarın
merhaba canım..
Ben kesinlikle yaptırıcam cuunku diger testlerin hiçbirini yaptırmadım. avrasya hospital'a gidiyorum. 147 tl oldugunu söylediler.
canım ben önceden bağcılarda oturuyordum ya otaraflarda herşey negüzel hesaplıydı.
şimdi beylikdüzündeyim.şuan gittiğim hastane normal bir hastane ve bu ultrason 250 tl.
offf ya burda herşey 2 misli.
dur bakim dende senin hastanenden randevu alabilirsem orda yaptırayım.
çünkü doktorum heryerde yaptırabilirsin demişti.
bide sen kaçıncı haftada gideceksin
kızlar benim 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var,Radyoloji uzmanı bakıyormuş zaten,oradan randevu alıcam bu kez,damarları,kan akılı falan hepsini gösteriyormuş,kan akışının olduğu damarlar kırmızı diğerleri mavi renk görünüyormuş falan.Bir de tahlilim var,sanırım doktorum demir hapına başlıcak artık.Şeker yüklemem daha sonraki muayenemdeymiş,öyle dedi.
canım ikimizde 18+2yiz :)) cinsiyeti neydi?
erkek canım :)ben hala bişi hissetmiyorum gerçi,beklemedeyim
bende bugun bişi hissetmedim hiç m-idemde agrıyo telaşlanmaya basladımbenimkide erkek minnak minnak ayakları var :)
selam menzil, benimki de erkeközellikle geceleri daha hareketli oluyor. inanır mısın bazen karnımdaki kıpırtıya uyanıyorum. gündüzleri ise daha sakin. geceyle gündüzü böyle karıştırmaya devam ederse vay halime
selam canım. senin bebiş bizimkinden buyuk :) masallah ne guzel. gunduzleri sen cok hareketli oldugun için belki algılamakta zorlanıyo olabilirsin? bende kucuk kucuk pıtpıtlar hissediyorum. daha uykumdan hiç uyanmadım ama dogunca anasının carkına tukurucek eminim sanki cok yaramaz olcak gibi geliyo :)
valla bütün gün yan gelip yattım bugün, o da öyle tık yok canımsana bir şey söyleyeyim mi, daha cinsiyetin belli olmamıştı, ultrasondaki hareketlerini örünce bunları bir kız yapamaz demiştim ve o zaman erkek olacağı içime doğmuştu. bir de tam koç burcu inatçı olacak. aç bıraktım diye kocaman 16 haftalıktı açıp göstermedi cinsiyetini, yemek yiyip geri geldim yokk, doktor ne yaptıysa göstermedi. nedense aklıma gelen başıma geliyor hep ama yok yok bizim oğullarımız akıllı olacak, akşam vaktinde yatıp sabah vaktinde kalkacak, gazlarını pırt diye bırakıverecekler, annelerini en az 1 sene cug cug emecekler... artık seslri duymaya başlıyorlarmış ya ben şimdedin telkine başladım böyleee yoksa çark mark hak getire
hafta sonu sayfalar ilerlemiyo :) herkes geziyo galiba,ben hiç evden çıkmak istemiyorum.ben mi anormalim,yoksa hamileler genelde böylemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?