merhaba bayanlar moralim çok bozuk dörtlü test sonucunda down sendromu riski yüksek çıktı, 170 gebelikte 1 risk düzeyinde ve ağlayarak ayakta tam 3 saat doktor bekledim. Doktorumda riski yüksek buldu ve prof periantaloji uzmanına sevk etti büyük ihtimal amniyosentez yapılacak. Çok üzgünüm ağlamaktan duramıyorum ikili testimiz güzeldi fakat bu sonucu hiç beklemiyordum. Ne olur bana çevrenmizde böyle durum yaşayan oldu mu bilgi verirseniz sevinirim. Pazartesi randevü alacam en geç cumartesi amniyosentez yapılacak nasıl bekleyecem bilemiyorum
merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım sayılır.bende 19 haftalık hamileyim.kısmetse oğlum olacak.yalnız beni bikaçgündür korkutan bişi var.çok fazla akıntım var.sabahları kalktıgımda da sulu bi akıntım oluyor.sanki hafif idrar kaçırmışım gibi.aranızda böyle problemleri olan var mı?birde bu çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz?
merhaba bayanlar moralim çok bozuk dörtlü test sonucunda down sendromu riski yüksek çıktı, 170 gebelikte 1 risk düzeyinde ve ağlayarak ayakta tam 3 saat doktor bekledim. Doktorumda riski yüksek buldu ve prof periantaloji uzmanına sevk etti büyük ihtimal amniyosentez yapılacak. Çok üzgünüm ağlamaktan duramıyorum ikili testimiz güzeldi fakat bu sonucu hiç beklemiyordum. Ne olur bana çevrenmizde böyle durum yaşayan oldu mu bilgi verirseniz sevinirim. Pazartesi randevü alacam en geç cumartesi amniyosentez yapılacak nasıl bekleyecem bilemiyorum
bi de sorum olacak kaban işini ne yaptınız büyük beden alayım diyorum ama onların da omuzları kolları fln da genişliyo hamile kabanları da çok pahalı panço alı almyım diyorum ebru da 189 lira ya çok pahalı geldi siz naptınız peki bana internetten alınacak yerler lazım zira köy gibi bi yerde oturuyorum
benm kendi kabanımın modeli giyebileğim türde. spor gibi kaşe 2 düğmeli göbek kısmı bol. o tarz bir şey de alabilirsin. mutlaka hamile kıyafeti ya da büyük beden bakma bence. farklı modeller araştır derim sonrası için. ben nedense pançoyu hiç sevmiyorum :) hamile kıyafeti olarak ben de hep lcw'den aldım. ykm'de de var güzel şeyler.
saol arkadaşım ben şu modele taktım doğumdan sonra da giyerm diye düşünüyorum ama bi bak istersen
Panço Kaban | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
Tunis ben tam senin bugunude hissettim cnm...17. Haftanın son gunünde hissetmiştim..artık göbeğimin disından bile belli...ver Cook harektli....yaaaa ben daha niye hiç hissetmiyorum yaaaaaramızda 1 hafta var senle..sen ilk ne zaman hissetmeye başladın canım?
cnm 20+2 deyim...3 klipte yakın aldım...3-5 arası cok normal bu harfltalarda...bebekler ne kadar oldu kızlar ve kilolar ne alemde benim 20+4 kilo 3.5 ve harketleri de pek hissetmiyorum
hosgeldin cnm...merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım sayılır.bende 19 haftalık hamileyim.kısmetse oğlum olacak.yalnız beni bikaçgündür korkutan bişi var.çok fazla akıntım var.sabahları kalktıgımda da sulu bi akıntım oluyor.sanki hafif idrar kaçırmışım gibi.aranızda böyle problemleri olan var mı?birde bu çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz?
Cnm coook gecmis olsun....dua et nolur bizde dua edelim...bisi çıkmaz ins..cnm forumda bı kac kisi yaptırdı cok şükür hepsinin guzel çıktı amniyosentezleri...Aylin var kk ya cok girmio ama face deki grupta var o yeni yaptırdı 5 dk lik bı operasyonmus...sonucu çıkmadı sanırım onun daha...istersen ona bı msj at...seni rahatlatır fikir verir en azından...aylin35...merhaba bayanlar moralim çok bozuk dörtlü test sonucunda down sendromu riski yüksek çıktı, 170 gebelikte 1 risk düzeyinde ve ağlayarak ayakta tam 3 saat doktor bekledim. Doktorumda riski yüksek buldu ve prof periantaloji uzmanına sevk etti büyük ihtimal amniyosentez yapılacak. Çok üzgünüm ağlamaktan duramıyorum ikili testimiz güzeldi fakat bu sonucu hiç beklemiyordum. Ne olur bana çevrenmizde böyle durum yaşayan oldu mu bilgi verirseniz sevinirim. Pazartesi randevü alacam en geç cumartesi amniyosentez yapılacak nasıl bekleyecem bilemiyorum
Ben kaban almicam...kabanın daha 1 ay kadar idare eder...düğmeler kapanmayincada panco alcam üstüne giysem montun...önünü öle kapatsam yani..bi de sorum olacak kaban işini ne yaptınız büyük beden alayım diyorum ama onların da omuzları kolları fln da genişliyo hamile kabanları da çok pahalı panço alıyım diyorum ebru da 189 lira ya çok pahalı geldi siz naptınız peki bana internetten alınacak yerler lazım zira köy gibi bi yerde oturuyorum
evet güzelmiş o ben de beğendim. annelerimizin ördüğü pançolar gibi değil :)) ama çok pahalı geldi bana da:/
merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım sayılır.bende 19 haftalık hamileyim.kısmetse oğlum olacak.yalnız beni bikaçgündür korkutan bişi var.çok fazla akıntım var.sabahları kalktıgımda da sulu bi akıntım oluyor.sanki hafif idrar kaçırmışım gibi.aranızda böyle problemleri olan var mı?birde bu çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz?
neden heyecanlı olmasın aslında daha heyecanlı ben seciyorum begeniyorum parayı yanımdaki öduyo benim cebim hep doluu :)))))))
para baskasından cıkınca cok heyecanlanırım ben
süpersin yaaaama çok kıskandım ben
kızlar selam ben arada girdiğim için çoğu şeyi kaçırdım snaırım.herkes iyidir umarım.bu arada benim bebişiminde cinsiyeti belli oldu.allah nasip ederse bir oğluşummmm olacak..yarında 3 lü testim çıkıyor umarım herşey yolundadır.
Arkadaşlar Face'deki grubun adı nedir?ben de geleyim
koleksiyonumuza iki minik corap ekledik :)) o sizin süperliğiniz efemm :)
bi de sorum olacak kaban işini ne yaptınız büyük beden alayım diyorum ama onların da omuzları kolları fln da genişliyo hamile kabanları da çok pahalı panço alıyım diyorum ebru da 189 lira ya çok pahalı geldi siz naptınız peki bana internetten alınacak yerler lazım zira köy gibi bi yerde oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?