2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
şu trt 1 deki kadını sevdim bolbol kısır yiyin diyor
amannnnn benim canıma minnet
bana kısır,çiğ köfte ver başka bişey verme

biim doppler için sadece muayene ücreti 150 tl aldılar. senin ne kadar?

ayy bende çok seviom öle bulgurlu ekşi şeyleri ama ablam söylemişti..çok bulgurlu yeme ödem yapar dedi..aynı tuz gibi bulgurda ödem yapıomuş cnm..

bende eşşeğimin sıpası diye seviyorum
eşim gülüyo bana
iyiymiş ben de öyle diyeyim

ben de özellikle hamileliğin ilk aylarında kahvaltıda akşam yemeğinde kısır yiyordum canım başka bişi çekmiordu
turşu kısır bulgur pilavı

inşallah bugün yarın sen de hissedersin canım. Bakalım ben birdaha ne zaman hissedicem ...

inşallah çok ihtiyacım var varlığını hissetmeye özledim ben

ayy bende çok seviom öle bulgurlu ekşi şeyleri ama ablam söylemişti..çok bulgurlu yeme ödem yapar dedi..aynı tuz gibi bulgurda ödem yapıomuş cnm..

canım ben de tam aksine bulgur ve kısır folik asit ihtiyacını karşıladığı için
canımızın ondan çektiğini duydum yani yememiz çok faydalyımış hatta bi hocam
ilaç kullanmıorm kısır yiyorum demişti
benm canım çekmio artık
ekmeğime çikolata sürüp duruyorum habire onu yiyorum

evet folic asit yönünden çok faydalıymış bulgur ama ödemde yapıomuş tuz gibi..o nedenle çok yüklenmemekte fayda var..tabi yok ben ödeme razıyım diosak o ayrııııı

bende 2 tane bişeye aşerdim bi pancar turşusu bide çiğköfte..bi günde burda kısır konuşmuştuk hafta sonu kendim için koca bi leğen kısır yapmıştım:)

çiğköfteyi etsiz yiyorsun ama
de mi petuş
ben de çok severm ama yakınlarda satan yer yok
canımın çektiğiyle kalıom
bi de çiğköfte reklamı yapmışlar çatur çutur yiyolar
boğazlarında kalsın

canan karatayı dinledim dinledim
un yasak ekmek yok hamurişi yok
sonra da kalktım pohaça hamuru yoğurdum
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
o kadar çok söylerse olacağı buydu
eşşeğin aklına karpuz kabugu soktu

kırmızı pancar dimiiiiibayılırımm

evet evet cnm etsiz...
nerdesin bilmiyorum ama ist. dayım ben komegene var etsiz çiğköfte yapıolar.
ya netten sipariş verioz yada yolumun üstü eve giderken alıom yarım kilo:))
offf yine yeni yeniden ağzımın suyu aktıııı

kırmızı pancar dimiiiiibayılırımm

evetttt...kocamın yaptığından el yapımı olandan çekmişti cnm, saolsun yefrum yaptı üşenmedi..zaten o gün bugün hiç eksik etmio, ehr hafta sonu nerdeyse bi borcam yapıo:)) her yiyom, suyunuda içiom, sarımsağınıda yiyom..zaten canım kızım sarımsak, sirke, acı biber turşusu tadı almaktan helak olduuuu

birazdan çıkıcam kızımı okula bırakıcam ordan bisürü işim var ama sanırım dönşte eve elimde 1 paket çiğköfte ile gelicem.ne olacak benim şu çiğköfte manyaklığım

kızlar size iyi sohbetlerrrrrrrrrrrrrrr

hahaha alemsiniz ya koptum şu an
Kısır ve etsiz çiğköfteyi ben de çok seviyorum ekşi ekşi iyi gidiyor...
Abur cubur çok yerdim ben ilk üç ayda 5 kilo aldım doktor şoke oldu bu ne diye sonra dikkat etmeye başladım yediklerime şu anda 22 haftaya girdim toplamda 5 kiloyu geçmedim hala doktor bu sefer yine şoke oldu Tebrik etti ama beni Kendime şart koşuyorum normalde eşimle çayın yanında neler neler yapardık haftasonu bir gün özel hamurişi günümüzdü poğaçalar, börekler kekler efendim şimdi azıcık ucundan daha dikkatli. Bugün markete girdim işe gelirken gözüm çikolatalara kaydı dedim alayım almayayım mı sonra alma sakın dedim almadım sonra işyerine geldim kocaman bir çikolata masamda bizim buradan bir direktör öğretmenler günü için jest yapmış eğitmenim ya kendi kendime dedim ki bak bu senin kısmetin kurtuluşun yok yiyiver gariiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…