evetttt...kocamın yaptığından el yapımı olandan çekmişti cnm, saolsun yefrum yaptı üşenmedi..zaten o gün bugün hiç eksik etmio, ehr hafta sonu nerdeyse bi borcam yapıo:)) her yiyom, suyunuda içiom, sarımsağınıda yiyom..zaten canım kızım sarımsak, sirke, acı biber turşusu tadı almaktan helak olduuuu
canım maşşallah çok cici gözüküyo, allah nazardan saklasınEki Görüntüle 294271 Eki Görüntüle 294271
Bebişimin alttan çekilmiş fotoğrafı sadece bacakları ve pipisi var
petuş biberonu aklından çıkar, gerçi dr'un da ilerde zamanı gelince söyler ama ilk 6 ay bebeğini akşamları eve geldiğinde göğsünde emzirmek istiyosan biberondan uzak duracaksın, sen yokken özel mama kaşığıyla sütü içirecekler. bebik biberona bi alıştımı çenesi yorulduğu için emme olayınıı bırakıyo, armut piş moduna geçiyocnm ben 10-15 tane tulum aldım...hevesle kendimi kaybetmişim kız olduğunu öğrendiğim gün..
ama ben değişceğini düşünmüyom çünkü 17. hafatada söledi zaten dr..sonra 19 dada teyid etti..
ben nerden başlıyacağımı ne zmn başlıyacağımı bilemiom..
ama atşeölçer ve biberon u tutturduğuma sevindim:))
ben max. 3 aylıkken bırakcam, ben yokken mecbur anne sütüde olsa biberonla vercekler..
bende anneme güvenmem bu konularda ya..salla pata iş yapar annem, bilirim:)
annem bakacağı aylarda yazarım herşeyi eline verrim, herşeyi kendim akşamdan hazırlarım.
annem kayınvalidem dönüşümlü bakcaklar..
ayy ben de felaket tellalı gibi oldum ama canım notebook denen zımbırtı neti alt kısmından çekiyo her bişi orda oluyo, kucağına kyarak kullanırsan direkt bebeğe gidiyo o zararlı ışınlar, nette satılan radyasyon koruyucu göbek örtüsü var bi bak istersen ya da en iyisi masa-sehpa üstünde kullanArkadaşlar şu anda oğlum ilk kez kendini hissettirdi inanılmaz bir his gerçekten. Önce netbook göbeğime doğru dayalıydı bir balık kaydı sanki hemen çektim netbooku 1 dk sonrada 3-4 tane ardarda tekme geldi pıt pıt diye... Göbek deliğimin tam dört parmak altındaÇok mutluyuuuuuummmm
ben saba tümer'e çıktığında izlemiştim, gebelikten bahsetmişti, sadece günde 2 yumurta yerine 1 yumurta yiyin demişti, onun dışında kaloriyi azcık arttırın demişti. ben o kadını çok seviyorum çünkü kebap serbest diyo ama onun yüzünden aşık olduğum pilav ile ayrı düştükarkadaşlar günaydın şu an trt1 de gülben ergen in programı var
karatay diyeti ni anlatan Canan hanım var
bu diyet tam bana göre günde üç kez doyuncaya kadar sevdiğin şeylerden yiyorsun
sadece ekmek ve şeker yasak
hamileler uygulayabilir mi diye sormak istiyorum ama ulaşamıyorum mail adresi filan yok
olsa da sorsak
sağlıklı beslenmenin şartlarını anlatıyo
evet folic asit yönünden çok faydalıymış bulgur ama ödemde yapıomuş tuz gibi..o nedenle çok yüklenmemekte fayda var..tabi yok ben ödeme razıyım diosak o ayrııııı
bende 2 tane bişeye aşerdim bi pancar turşusu bide çiğköfte..bi günde burda kısır konuşmuştuk hafta sonu kendim için koca bi leğen kısır yapmıştım:)
canım benim eşim ne yemekler yapar bi bilsen..wayyy be nassı yapıyoo
bizimkide yapıcı deil,yiyiciii
sen balık yağı kullanıyordun dimi petuşş...içeli 1 saat oldu içimden balık kokuları geliyoo,çook tiksindim:104:
canım maşşallah çok cici gözüküyo, allah nazardan saklasın
petuş biberonu aklından çıkar, gerçi dr'un da ilerde zamanı gelince söyler ama ilk 6 ay bebeğini akşamları eve geldiğinde göğsünde emzirmek istiyosan biberondan uzak duracaksın, sen yokken özel mama kaşığıyla sütü içirecekler. bebik biberona bi alıştımı çenesi yorulduğu için emme olayınıı bırakıyo, armut piş moduna geçiyo
ayy ben de felaket tellalı gibi oldum ama canım notebook denen zımbırtı neti alt kısmından çekiyo her bişi orda oluyo, kucağına kyarak kullanırsan direkt bebeğe gidiyo o zararlı ışınlar, nette satılan radyasyon koruyucu göbek örtüsü var bi bak istersen ya da en iyisi masa-sehpa üstünde kullan
ben saba tümer'e çıktığında izlemiştim, gebelikten bahsetmişti, sadece günde 2 yumurta yerine 1 yumurta yiyin demişti, onun dışında kaloriyi azcık arttırın demişti. ben o kadını çok seviyorum çünkü kebap serbest diyo ama onun yüzünden aşık olduğum pilav ile ayrı düştük
kısır benim için bir tutukudur, fekat bir koç burcu olarak ota naneye tutkuyla bağlanmam suyunu çıkarmam anlamına geliyo çoğu zaman. lise zamanı her gün okul dönüşü bulaşık leğeni büyüklüğünde kapta yapıp tek başıma yiyodum. geçen arkadaşa gittim benim için yapmış kocaman borcamı kucağıma aldım sadece onu yedim, üstelik bitince yarısına kadarını tekrar doldurdular
ordan çıkıp bebek görmeye gittik beni görenler şok geçirdi 3. ayımdaydım ama göbeğim şimdikinden büyüktü, tabi çok yakın arkadaşlarım dışındakiler inanmadılar kısır olayına
kızlar...
ultrasyondan 1 saat sonra sol tarafıma çook kötü bi sancı girdi...
yürümekte zorlandım yattım 20-30 dk dinlendikten sonra geçti...neydi o anlamadım,ultrasyon a ne zaman girsem sancım oluyor:26:
canım benim eşim ne yemekler yapar bi bilsen..
bakkala beni gönderir emme yemeğinde hasını yapar kuzum.
hafta sonu yoktu yemek yaptım arayıp tarif aldım düşün yani..
evet cnm ben 4+2 den buyana haftada 3 tane balık yersemde 2 tane içiyorum balık yağı
ilk başlarda iğrenç geliodu, içine balina kaçmış gibi oluyosun içtikten yrm saat sonra, ama sonra alışyosun.
ben rahatsız etmesin die hep gece yatarken içiom..o süreci minumuma indiriyorum kendimce:))
kızçemiz kızıo sana, dürttürme beni dio
cnm ya benim "neydi o" dediğim ağrı dün sbh 4 den buyana son gaz devam edio, bakalım omu geçcek benmi geçcem önce
hıhhhhh..geldinmi sen.. dün yazdılarınızı okudum sen ve menzil kazana düştünüzzzzzzzzz
cnm ya şimdi ne desem boş yani..sen 3 aylık olunca bırak bebeği, sonrada kaşık dürt biberon dürt ağzına bilmom yani..anne sütünü içsinde nasıl içerse içsin. şimdi çok prensipli anneler gibi konuşmak istemiom yani öle olmaz budur doğrusudur die..
ananne/babanne bakcak..artık onlar nasıl alıştırırsa..
ayy bebeim ağrın mı varr
dün girmedim ya bilmiyodum geçer umarım...
benimde o gün ağrım olunca didim ki eşime;şu nisan gelsede bebekte bende kurtulsak şu işkenceden
o da bana ddiki;hemen bi tane daha yaparıs dimeee aşkımmm
uyussssssssssssssss
yok ya bız ısım bulamıyoruz
ben soluyrm esım begenmıyor
esım söylüyor ben ben begenmıyorum arkadaşşşşş:26:
bizim bebik doğduğunda inş. dolu dolu 4 yıllık evli olcaz, benimki de diyoki; bu kadar güzel bi his olduğunu bilsem evlenir evlenmez yapardım çocuğu...
hee ben sanki bilmediğimden yapmadım bunca zaman, acık özgürlüğün tadını çıkardım be ya, hep derim evde tv karşısında ayaklarımı uzatıp sigara içebilmek için evlendim
dünyanın en diktatör annesinin elinden çıkıp gayet relax bi adamla evlendim ohh miss
yoksa bu özgürlük hissiyle 30'dan sonra evlenir 40'tan sonra çocuğa yeltenirdim
benim annemde çook dikdatördür..kendi sigara içer benim içtiğimi duysa öldürür beni
gece fln dışarı çıkmak ne mümkün,hava kararmadan evde olmam şarttı bekarken...hem erkek arkadaşım olduğunu bilirdi hemde laf sokardı az gezin biraz fln die
ama eşimde annem kadar dikdatördür..hatta onun öz oğlu olsa bu kadar benzemezdi heralde
benim annem erkek arkadaş olayını duysa sallandırırdı beni bi yerlerden, evlenme kararımı söleyene kadar karnım ağrıdı, zati ben sölemedim organizasyon yaptık arkadaşım söledi
sen bile bile lades olmuşun, ben de bula bula babamın aynısını buldum. abilerim bazen diyoki nerden buldun babama bu kadar benzeyeni
eşim eve 2 saat geç gelse ortalığı ayağa kaldırırım bensiz gezemezsin diye, ama kendim arkadaşlarımla bi cafede buluşur saatlerce oturur eve de gece yarısından sonra gelirim çıtı çıkmaz
ehhh insanlar çeşit çeşit
sen gece yarısı eve gelirsin bişi demez,benimkide gelince beni evde bulmak için yanına anahtar almaz...ama kendiside eve 1 saat geç gelmez..biz böyle mutluyuz walla,alıştık artık 5 senedir o bana ben ona mutluyuzz
Gözünüz aydın canım, sağlıklı olsunlar da önemli olan tek şey bu. Benim oğlum olacak ama gönlümde hep kız bebek istiyordumGünaydınlar herkeseeee.. yafrumla bissss geldikk......
biz dün detaylı ultrosona girdik bilionuz artık :) ben hiçbirşey göremedim ama çok gıcık oldum, tek ekran vardı.
doktora ben neden birşey göremiyorum çatlamak üzereyim burada dediğimde çok tıbbı birşey olduğu için annelerin görmemesini tercih ediyoruz dedi...dr arkasından ekrana bakan kocama sürekli nasıl görünüyor, büyümüş mü, üfff ben hiç bir şey göremiyorum ama diye söyledim durdum. Dr maşallah hiç istifini bozmadı şifa niyetine bi kerecik bilem göstermedi.Bir dahaki aylık kontrolllere kadar bekleyeceğim artık görmek için yafrumu.neyse bayaa uzun sürüyoo, herbiryerini ölçüyo yardımcısına bilmem neye bilmem ne işte 3- 5 vs gibi şeyler söylüyo o yazıyoo, bizde kocimle saf saf bi ona bi onasonrada noluyo lan bakışı ile birbirimize bakıştık durduk. Sonunda bize açıklama yaptı tabi. Genel olarak iç organlarında vs. Yaşamsal bir sıkıntısı olabilecek bir durum olmadığını bütün uzuvlarının tam olduğunu kısacası herşeyin normal olduğunu ve detaylı sonuçlarıda kendi doktorumuzdan alabileceğimizi söyledi.
şimdi cumartesiyi bekliyoruz.... Ben hiç bişi anlamadım valla umarım Cumartesi kendi doktorum tatminkar bir açıklama yapar.. Zaten göstermedilerde bana yafrumu
hee bide bide çok önemli bu!!! Dr bize cinsiyetini biliyormusunuz dedi. Bizde geçen ay dr kontrolumuzde bebik göstermedi ama ondan önceki ay ki kontrollerimizde kendi doktorumuz erkek demişti dedik.. Bize ne dese beğenirsiniz.... Kız bebek kıızzzzzz...... Aaaaaaaayyyyyyyy kızımmmızz olacakkkk... İnanmıyorum...
erkek fikrinede çok alışmıştım, biraz allak bullak olduk. Dr da pat die söyledi kocimle mal gibi kaldık bişi diyemedik rengimiz bi kırmızı bi sarı sarı olduk olduık sanki :)))
annemde mavi beyaz bebek battaniyesi örüyordu bayada yarı olmuş yanii.. Annem şoklarda şimdi bidaha örmem gerek diyor :)))))))))))
tetanoz aşımıda oldum çok şükür...
Şimdilik durum buuu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?