2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

wayyy be nassı yapıyoo
bizimkide yapıcı deil,yiyiciii
sen balık yağı kullanıyordun dimi petuşş...içeli 1 saat oldu içimden balık kokuları geliyoo,çook tiksindim:104:

Eki Görüntüle 294271 Eki Görüntüle 294271
Bebişimin alttan çekilmiş fotoğrafı sadece bacakları ve pipisi var
canım maşşallah çok cici gözüküyo, allah nazardan saklasın

petuş biberonu aklından çıkar, gerçi dr'un da ilerde zamanı gelince söyler ama ilk 6 ay bebeğini akşamları eve geldiğinde göğsünde emzirmek istiyosan biberondan uzak duracaksın, sen yokken özel mama kaşığıyla sütü içirecekler. bebik biberona bi alıştımı çenesi yorulduğu için emme olayınıı bırakıyo, armut piş moduna geçiyo

ayy ben de felaket tellalı gibi oldum ama canım notebook denen zımbırtı neti alt kısmından çekiyo her bişi orda oluyo, kucağına kyarak kullanırsan direkt bebeğe gidiyo o zararlı ışınlar, nette satılan radyasyon koruyucu göbek örtüsü var bi bak istersen ya da en iyisi masa-sehpa üstünde kullan

ben saba tümer'e çıktığında izlemiştim, gebelikten bahsetmişti, sadece günde 2 yumurta yerine 1 yumurta yiyin demişti, onun dışında kaloriyi azcık arttırın demişti. ben o kadını çok seviyorum çünkü kebap serbest diyo ama onun yüzünden aşık olduğum pilav ile ayrı düştük

kısır benim için bir tutukudur, fekat bir koç burcu olarak ota naneye tutkuyla bağlanmam suyunu çıkarmam anlamına geliyo çoğu zaman. lise zamanı her gün okul dönüşü bulaşık leğeni büyüklüğünde kapta yapıp tek başıma yiyodum. geçen arkadaşa gittim benim için yapmış kocaman borcamı kucağıma aldım sadece onu yedim, üstelik bitince yarısına kadarını tekrar doldurdular

ordan çıkıp bebek görmeye gittik beni görenler şok geçirdi 3. ayımdaydım ama göbeğim şimdikinden büyüktü, tabi çok yakın arkadaşlarım dışındakiler inanmadılar kısır olayına

kızlar...
ultrasyondan 1 saat sonra sol tarafıma çook kötü bi sancı girdi...
yürümekte zorlandım yattım 20-30 dk dinlendikten sonra geçti...neydi o anlamadım,ultrasyon a ne zaman girsem sancım oluyor:26:

wayyy be nassı yapıyoo
bizimkide yapıcı deil,yiyiciii
sen balık yağı kullanıyordun dimi petuşş...içeli 1 saat oldu içimden balık kokuları geliyoo,çook tiksindim:104:
canım benim eşim ne yemekler yapar bi bilsen..
bakkala beni gönderir emme yemeğinde hasını yapar kuzum.
hafta sonu yoktu yemek yaptım arayıp tarif aldım düşün yani..
evet cnm ben 4+2 den buyana haftada 3 tane balık yersemde 2 tane içiyorum balık yağı
ilk başlarda iğrenç geliodu, içine balina kaçmış gibi oluyosun içtikten yrm saat sonra, ama sonra alışyosun.
ben rahatsız etmesin die hep gece yatarken içiom..o süreci minumuma indiriyorum kendimce:))

hıhhhhh..geldinmi sen..
dün yazdılarınızı okudum sen ve menzil kazana düştünüzzzzzzzzz
cnm ya şimdi ne desem boş yani..sen 3 aylık olunca bırak bebeği, sonrada kaşık dürt biberon dürt ağzına bilmom yani..anne sütünü içsinde nasıl içerse içsin.
şimdi çok prensipli anneler gibi konuşmak istemiom yani öle olmaz budur doğrusudur die..
ananne/babanne bakcak..artık onlar nasıl alıştırırsa..

kızlar...
ultrasyondan 1 saat sonra sol tarafıma çook kötü bi sancı girdi...
yürümekte zorlandım yattım 20-30 dk dinlendikten sonra geçti...neydi o anlamadım,ultrasyon a ne zaman girsem sancım oluyor:26:

kızçemiz kızıo sana, dürttürme beni dio
cnm ya benim "neydi o" dediğim ağrı dün sbh 4 den buyana son gaz devam edio, bakalım omu geçcek benmi geçcem önce

acemisiyim ilaçların ve nefret ediyorum ilaç kullanmaktan amma ve lakin bebemmm için katlanıcamm...
şu araba reklamında bıyıklı adam diyoo yaaa ''benim bebeeem o''
kaç gündür eşimle dilimize takıldı...

yarında güneş tutuluyorrr..hepimiz hakkında hayırlısı olsun:18::18::18:

kızçemiz kızıo sana, dürttürme beni dio
cnm ya benim "neydi o" dediğim ağrı dün sbh 4 den buyana son gaz devam edio, bakalım omu geçcek benmi geçcem önce

ayy bebeim ağrın mı varr
dün girmedim ya bilmiyodum geçer umarım...
benimde o gün ağrım olunca didim ki eşime;şu nisan gelsede bebekte bende kurtulsak şu işkenceden
o da bana ddiki;hemen bi tane daha yaparıs dimeee aşkımmm
uyussssssssssssssss

Anne adayları ya alışveriş listesi yapmalıyız sankim biri listeyi ekleyecekti ama unuttum kim olduğunu yapan var mı :26:

yok ya bız ısım bulamıyoruz

ben soluyrm esım begenmıyor
esım söylüyor ben ben begenmıyorum arkadaşşşşş:26:

ama ama biz n'aptık ki ama:26:
menzil arkadaşımla sağlık konusunda fikir alışverişinde bulunduk birbirimize hatalı yanlarımızı gösterip bundan sonra dikkat edelim diye şeyyettik:26:

ondan sonraaa menzil arkadaşım bana çok haklısın dikkat etmek gerek dedi ben de ona sen de şu şu şu konularda haklısın dedim. birbirimizin engin görüşlerinden istifade ettik, dersler çıkardık uslu uslu kapadık pc'yi yattık :26:

biz masumuz hakime petuş teyze...

bu arada ne kazanına düştük, içinde kısır, çiğköfte, lahana turşusu ya daaaa mandalina olsun

biberon konusuna gelince emzirince anlıycakmışız nasıl bir haz olduğunu, accayip güzelmiş öle diyo emzirenler.

o zaman ne diyoruz anne olunca anladık, emzik olunca daha iyi anlayacağız

bizim bebik doğduğunda inş. dolu dolu 4 yıllık evli olcaz, benimki de diyoki; bu kadar güzel bi his olduğunu bilsem evlenir evlenmez yapardım çocuğu...

hee ben sanki bilmediğimden yapmadım bunca zaman, acık özgürlüğün tadını çıkardım be ya, hep derim evde tv karşısında ayaklarımı uzatıp sigara içebilmek için evlendim

dünyanın en diktatör annesinin elinden çıkıp gayet relax bi adamla evlendim ohh miss

yoksa bu özgürlük hissiyle 30'dan sonra evlenir 40'tan sonra çocuğa yeltenirdim

yok ya bız ısım bulamıyoruz

ben soluyrm esım begenmıyor
esım söylüyor ben ben begenmıyorum arkadaşşşşş:26:

bizde öyle paslaşıyoduk eşimle sonra ben karar veremeyeceğimi anlayınca eşime bıraktım o da <ezqi> olsun didi,birden hoşuma gitti ne hikmetsee

benim annemde çook dikdatördür..kendi sigara içer benim içtiğimi duysa öldürür beni
gece fln dışarı çıkmak ne mümkün,hava kararmadan evde olmam şarttı bekarken...hem erkek arkadaşım olduğunu bilirdi hemde laf sokardı az gezin biraz fln die
ama eşimde annem kadar dikdatördür..hatta onun öz oğlu olsa bu kadar benzemezdi heralde

benim annem erkek arkadaş olayını duysa sallandırırdı beni bi yerlerden, evlenme kararımı söleyene kadar karnım ağrıdı, zati ben sölemedim organizasyon yaptık arkadaşım söledi

sen bile bile lades olmuşun, ben de bula bula babamın aynısını buldum. abilerim bazen diyoki nerden buldun babama bu kadar benzeyeni

eşim eve 2 saat geç gelse ortalığı ayağa kaldırırım bensiz gezemezsin diye, ama kendim arkadaşlarımla bi cafede buluşur saatlerce oturur eve de gece yarısından sonra gelirim çıtı çıkmaz

ehhh insanlar çeşit çeşit
sen gece yarısı eve gelirsin bişi demez,benimkide gelince beni evde bulmak için yanına anahtar almaz...ama kendiside eve 1 saat geç gelmez..biz böyle mutluyuz walla,alıştık artık 5 senedir o bana ben ona mutluyuzz

Gözünüz aydın canım, sağlıklı olsunlar da önemli olan tek şey bu. Benim oğlum olacak ama gönlümde hep kız bebek istiyordum

hem nasıl cigara çektiklerini yazmışlar hemde naptık biz diolarr

bu bebik bakım setlerinde bübchen die marka diolar...duydunuzmu bunu hiç ne düşünyosnuz..çok ii felan diolar..mart annelerindende okudum alanlar var bundan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…