evettttt
evettt
biz yaptık biz yaptık
ya şu detaylıdan bize güzel fotolar verselerde
bizde ağzını burnunu sevsek
evettttt
evettt
biz yaptık biz yaptık
ya şu detaylıdan bize güzel fotolar verselerde
bizde ağzını burnunu sevsek
Petuş bu kadar yakından detaylıda mı baktınız?
Ya ben istiyorum yakından görmeyi çok heyecanlı düşününce gözlerim doluyor ben koparım heralde bu kadar yakından görünce neler hissettiniz?
ooo gözün aydın canımmm...bende geçen bi niyetlendim tetanoz aşısı için sonra doktorum gerek yok dedi..canıma minnett
zaten burdaki sağlık ocağınıda hiçç sevmiyorum olmıcam aşı fln..oğlumda da olmamıştım noldu yanee
benim bu gün çokkkk
başım ağrıyo
son iki kontroldür kızım çok güzel pozlar veriyo bize.. harika fotoğraflarımız var.. fotoğraf kağıdına basılı.. ciddi ciddi fotoğraf yane. hatta şu an gözümün önünde çalışma masama koydum kızıma baka baka çalışıyorum.. burnu ağzı hep bana benziyormuş.. iş yerimizdeki teyzeleri öyle dedi..
bayansu cum 14 nisan görünüyo doğum tarihi.. ama şimdi aklım karıştı benim yaa. ben besleyemedim mi yani bebeemi.. çok mu zayıf yani yaa:44:
geçmiş olsun dikkat et kendine bugün dinlenmeye çalış
dün de benim ağrıyordu gözlerim zonkluyordu pörtleyecek sandım bir an
yok cnm benim detaylım bu hafta sonu kısmetse..
bizim dr 4 boyutludan bakıo ve resmini verio..inanılmaz farkedio normal ultrasonla..
elleri, gözleri yanakları, purnu..dudaklar silikonlu aynıı anası...
inş. sizede detaylıda resim verirler...vermezsede git kuzum bi ara başka bi toktora 4 boyutlusu olan..herbişeyi belli bi resmi olsun kuzunun..
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...digi-icin-20-haftalik-bebegimi-kaybettim.html
kızlar moralinizi bozmak istemem ama paylaşmak istedim
idrar yolu iltihabı sebep olmuş
dikkat edelim ya doktorlar normaldir diyo herşeye ama işte bunlarda gelebiliyo başa demekki
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...digi-icin-20-haftalik-bebegimi-kaybettim.html
dikkat edelim ya doktorlar normaldir diyo herşeye ama işte bunlarda gelebiliyo başa demekki
ben sallanan almaya kara verdim. çok bi fiyat farkı yok sallamak istemezsem sallamam, günü gelir sallamak isterim belkibeşiktede 70*130 yada 60*120 olan mobilya beşiklerden alcam..boyutuna yatak odamda çıkacak yere göre karar vercem..ama mobilya beşik olmasına karar verebildim..sallanırmı alim sabitmi alim ona karar veremedim ama gidip geliom kafa olarak...
sağol canım benimde pörtleyecek şimdi gözlerim
mesai 6da bitiyo
evet ben şu an tırstım
idrar yolu ihtihabı yaşıyorum ilaçlar bitti
ama hale akıntı devam ediyor
koyu renk
mantara çevirdi diye fitil kullanıyorum
o bitince bakalım ne olacak
off bu yumurtalık batması da bende bu gün coştu beee
ben nasıl gitçem eve
ya bu balayı olayı beni gıcık etti yaaaa
Allahım sağ salim doğurmak istiyorum
18. haftaya girdim aama bebeğim hala hareket etmiyor neden acabaa sizinkiler nasıl hareketlimi?
allh sabır versin ya..çok zor...http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...digi-icin-20-haftalik-bebegimi-kaybettim.html
ben sallanan almaya kara verdim. çok bi fiyat farkı yok sallamak istemezsem sallamam, günü gelir sallamak isterim belki
geçmiş olsun canım
bu akıntı bendede var ya.. herkes açık renk diyo
bendekide çok koyu olmasa bile koyu. ilaç vermişti kullandım bitti ama akıntı devam hala aynı şekilde
bi sağ salim alalım kucaklarımıza yaa bişi istemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?