2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

keşke canım ya çok üzüldüm belki hareketlerinide hissetmeye başlamıştı bile (

günaydın kızlar..
keyifsiz bi gün oldu bugün.. sebneme o kadar üzüldüm ki.. allah sabır versin.. dayanılması çok güç..
petuşum kuzucum iyi ki gittin bak gördün mü.. demek ki neymiş hamilelikte herşey normal değilmiş..
çok çok geçmiş olsun.. iyice dinlen ve bol bol su iç..

günaydın bayanlar

iyice dinlen canım
ama akıntı olmadı diyosun genelde olur aslında
idrarda yanma falan oluyormuydu ve sarı idrar
bende de sürekli olmuştu ilk hamileliğimde sürekli fitil kullandım hatta doktorum nerdeyse her ay iltihabı temizledi diyebilirim
doğumdada çocuk iltihaba sarılı doğdu doğurtmaktan çok temizlemek için uğraştım demişti
dikkat etmek lazım
bunda da ağrılarım var gibi ama önemsemiyorum
test mi yaptılar sana teşhis nasıl kondu yoksa alttan muayene mi oldun

şebnem için çok üzüldüm
Rabbim sabır versin
kelimeler yetersiz malesef sabır sabır

Canım doktorun ne güzel yönlendirmiş. Çoğunluğu, hemen geliyorsunuz bişey yok abartmayın diyor.
Bilemedim walla neyse canım çok geçmiş olsn sana da. Bol bol dinlen.

Kendi Dr uma anlattığımda yaşadığım ağrıyı rahim genisliodur ondandir dedi...acildeki Dr direk ya gaz ya idrar ylu enfeksiyonu dedi..
Bende öle dedim biz ne dersek dielim normal dio Dr lar önemsemiyoruz artık dedim..gel at kendini hastaneye mecbur bakacak dedi...tahmin yürütmekle olmaz dedi...bide dediki anne olacaksın zmnla öğreneceksin dedi...bisi oldugunda aklın çıkacak dedi..şimdi sikmissin dısını sende biraz geç kalmış o duygu dedi...kızı varmış Dr un..su anda telefon gelse umrunda olmazsın giderim kiZima dedi..Meslek askı falan yalannn dedi...sende öyle olacaksın zamanla öğreneceksin dedi..

Kadis cim idararda yanma, sarılık, akıntı hiçbiri olmadı cnm..sadece wc ye oturduğumda icim sökülecek gibi agriodu..test yaptı..antibiyotik verdi..takip edicek yine..

canım geçmiş olsun... sevindim kötü bişey olmadığına....

günaydın herkeslere
petuşcum geçmiş olsun canım.
Dualarım şebnemle bende hepiniz gibi çok üzüldüm haberi duyduğumda.

Günaydınlar,

Çok geçmiş olsun tatlım..okudum yazışmalarınızı bu durumda dr değiştirdiğin çok iyi olmuş.
doktorların çoğu için sadece sabahın köründe kalkıp gittikleri ve ay sonunda maaşını aldığı birer iş olarak görülüyoruz malesef. tüm dr lar için demiyorum ama içlerinden özellikle bazıları varki tarif dahi edilemez.. sonuc olarak onlar için 100 de 1 olabilirsiniz. ama bu sizin 100de 100ünüzdür... sağlımız için düşünmeden elimiz titremeden milyonlar döküyoruz yeri geldiğinde, karşılığında sadece biraz güven istiyoruz, sırtımızı arkamıza rahatça yaslamak istiyoruz. Çok derin mevzu şimdi vaktim yok ama okuyan kısaca anlamıştır beni...

Yağmurada kocaman bir maşallah, tombik tombik olmuşş :))) bugun analı kızlı dinlenin evde....

benimde tuvalette öyle oluyor sanki içimde çıkacak giibi...

tatlım çok geçmiş olsun ya...
şebnemin de Allah yardımcısı olsun ço üzüldüm, Rabbim bu acısını aratmasın... zor... ne diyebiliriz ki...

Yarın gideceğim tekrar o zaman söylerim test filan yapsın biz de önlemini alalım değil mi. Sadece vitamin içiyorum başka bişi vermiyor adam . Balık yağı isteyeceğim balık bulamıyorum burada

canım çokk geçmiş olsun
ben şimdi korktum yaaaaa
dün hiç yürüyemedim senin gibi gecede hiç sağıma dönemedim
doktorumda yurt dışına çıkmış
sanırım başka doktora gideceğim .....

ya benim doktorum bile 28. haftaya kadar alış veriş yapmayın
herşey olabilir demişti .....

canım çokk geçmiş olsun
ben şimdi korktum yaaaaa
dün hiç yürüyemedim senin gibi gecede hiç sağıma dönemedim
doktorumda yurt dışına çıkmış
sanırım başka doktora gideceğim .....

merhaba arkadaşlar. şebnem arkadaşımıza çok üzüldüm. bu ara bende panik yapıyorum sanki hareket etmiyormuş gibi geliyor. gece sağıma soluma rahat yatamıyorum. acaba bebişim iyimi

merhaba arkadaşlar. şebnem arkadaşımıza çok üzüldüm. bu ara bende panik yapıyorum sanki hareket etmiyormuş gibi geliyor. gece sağıma soluma rahat yatamıyorum. acaba bebişim iyimi

Sorma canım ya bende korkuyorum arada. pek hareketli değil arada hissediyorum ama. İnsan korkuyor yinede. Biz hissetmiyoruzdur. Tatlı birşeyler yediğimde kıpırdanmalar oluyor sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…