Sorma canım ya bende korkuyorum arada. pek hareketli değil arada hissediyorum ama. İnsan korkuyor yinede. Biz hissetmiyoruzdur. Tatlı birşeyler yediğimde kıpırdanmalar oluyor sanki..
Maşallah canımAllah nazarlardan saklasın. Mışıl mışıl uyuyor.
güzel değil mi parisss.. bana benziyormuş burnu ve ağzıoyy maşalllah ne güzel bi kız o annesiii
çok sağol kuzucum.. öpüyorum çok. durumundan haberdar et..Kuzum bebem benim ya...masallah öyküm mumuze...ütüsünde büyüsün ins...masallahhhh
güzel değil mi parisss.. bana benziyormuş burnu ve ağzımaşallah kızıma benim.
çok sağol kuzucum.. öpüyorum çok. durumundan haberdar et..
yok tatlım 4 boyutlu bu.. ekstra ücret ödemiyorum zaten rutin kontrol bu.. doktorumuzun cihazı böyle.. fotoğraf kartına basılı verdi ama ben onu scanner da taradım.. jpg olarak çevirdim..mavillef bu yaptıdığın 3 boyutlu ultrasyomuoluyor. bunun için özel bir ücret sitiyormu dr
amin canım.. hepimiz için..maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin...........
çok çirkin çoook çirkin
maşallah sübhanallah nazar değmesin
benim kızımda böyle hep eli yüzündee
ayy çok özlüyorum resimlerine bakıyorum
yok tatlım 4 boyutlu bu.. ekstra ücret ödemiyorum zaten rutin kontrol bu.. doktorumuzun cihazı böyle.. fotoğraf kartına basılı verdi ama ben onu scanner da taradım.. jpg olarak çevirdim..
amin canım.. hepimiz için..
o elini alıp böyle öpesin ısırasın geliyo değil mi mavilim..
maşallah senin kızına da..
evet canım aynen öyle.. çok teşekkür ederiz..mavilef şimdiden belli çok güsel bi kız olacak
bu 4 boyutlu ultrason ve ek bi ücret söz konusu değil.
kızım olacak tatlım inşallah.. allah kısmet ederse..Evet çok şeker yaa. Kaç haftalık?
yok tatlım 4 boyutlu bu.. ekstra ücret ödemiyorum zaten rutin kontrol bu.. doktorumuzun cihazı böyle.. fotoğraf kartına basılı verdi ama ben onu scanner da taradım.. jpg olarak çevirdim..
amin canım.. hepimiz için..
o elini alıp böyle öpesin ısırasın geliyo değil mi mavilim..
maşallah senin kızına da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?