2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Sorma canım ya bende korkuyorum arada. pek hareketli değil arada hissediyorum ama. İnsan korkuyor yinede. Biz hissetmiyoruzdur. Tatlı birşeyler yediğimde kıpırdanmalar oluyor sanki..

bir hafta öncesine kadar devamlıs anki hareket ediyordu. yada ben ilk defa hissettiğim için hepsinde heyecanlanıyordum. ama bu hafta hissettiğim şeylerin onun hareketi olup olmadığına emin olamiyorum. sanırım hamile psikolojisi. bu arada benim karnım dik ve sanki göğğüslerime çıkıyor gibi. göğüsüm altı çok sıkışıyor kaburgaların. daha bu haftada böyleyse ben 9 aylık ne yapacağım acaba.

Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın. Mışıl mışıl uyuyor.

amin canım.. allah hepimizin bebilerini nazardan kötü gözden korusun..
uyumuyo teyzesi..kıpır kıpırdı dün.. doktor görüntüleri çok zor yakaladı hatta.. ama 3 aydır o el hep orada.. uyuyormuş gibi..

Günaydın herkese,
rahatsız olan arkadaslara cok cok gemıs olsun.en kısa zamanda saglıklarına kavusurlar ınsallah.arkadasın bebegı ıcınde cok uzuldum.allah yardımcısı olshemen hemen hergun yazdıklarınızı takıp edıyorum.cok faydalı oluyor, beyın fırtınası oluyor resmen.
Bu arada benı face eklersenız sevınırım.
Bebısımınde cınsıyetını ogrendım.prensesım olucakmıs.cok mutluyum.herkese sevgıler

ben de daha hissetmiyorum hareket falan.. ama arkadaşım 22. haftasında hissetmiş ama en belirgini 24'te başladı dedi, o yüzden içim rahat.

mavillef bu yaptıdığın 3 boyutlu ultrasyomuoluyor. bunun için özel bir ücret sitiyormu dr
yok tatlım 4 boyutlu bu.. ekstra ücret ödemiyorum zaten rutin kontrol bu.. doktorumuzun cihazı böyle.. fotoğraf kartına basılı verdi ama ben onu scanner da taradım.. jpg olarak çevirdim..
maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin...........
amin canım.. hepimiz için..

çok çirkin çoook çirkin
maşallah sübhanallah nazar değmesin
benim kızımda böyle hep eli yüzündee
ayy çok özlüyorum resimlerine bakıyorum

o elini alıp böyle öpesin ısırasın geliyo değil mi mavilim..
maşallah senin kızına da..

çok güzel canım maşallah kızına. inşallah bizim dr umuzda da vardır bu uygulama

mavilef şimdiden belli çok güsel bi kız olacak
bu 4 boyutlu ultrason ve ek bi ücret söz konusu değil.
evet canım aynen öyle.. çok teşekkür ederiz..

Evet çok şeker yaa. Kaç haftalık?
kızım olacak tatlım inşallah.. allah kısmet ederse..
19+6 günlüğüz.. 2 hafta sonra da ayrıntılı ultrason.. bi daha bi daha göreceğim kızımı..

ayy gözlerim dolu dolu oldu valla
şuan içimde kıpır kıpır yavrum benim

Ev gadinlari evde nassı vakit gecirioki....
Sbh 7 de uyandım....esimi uğurladım...kahvaltımı yaptım..
Mutfağı toparladım..bulaşık mak. Çalıştırdım, makinaya çamaşır attım...
Acıkdım yine...
Ekmek arası yaptım..
2 tane saçma tv programı izledim..
Saat daha 11 bile değil..
Dinlenmeyi bilmiyorum sanırım ben..evin icinde toplasan 1 km denk gelecek kadar gidip gelmisimdir...nasil
dinlenilirki...yatiorumda..ama ama ama yani

günaydın kızlar,şebneme çok üzüldüm yaa,içim acıdı,Allah bebeklerİmİze sağlık sIhhat versİn;dua etmekten baŞka elİmİzden bİr Şey gelmİyor:BENİm de en KORKTUĞUM ŞEYLERDEN BİRİ bu ani kAlp durMAsı;günlerce yA Da haftalArca bElirti vermiyOr;genelde ultrason muayenesinde ortaya çıkıyor.ALLAHIM SEN KORU YARABBİM!

günaydın arkadaşlar şebnem arkadaşımıza çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun bende ilk bebeğimi kaybettim gerçekten çok kötü Allah kimseye yaşatmasın ...
Bebeğini hisseden arkadaşlar bende bir haftadır böyle karnımda bişeyler hissediyorum sanki içim titriyomuş gibi arada cızıl bi yumruk gibi ama tam emin değilim sizce benim kızımda hareket ediyomu artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…