Saol cnm...öğlen 12 de kismetse..senin saat kacta??
ya bana 8,5 ta randevu verdiler. ayy dedim olmaz bebek daha uyur ya. nasıl uyandırım dedim. saat 9'a randevu verdiler. bende yarın tüm hilelere başvurmayı düşünüyom. bunun başında süt ve çikolata.
Ben gündüz cok yazamadim ya hırsımı aliom:))
Tam geçmedi ama bayağı azaldı cnm cok şükür..
Yrn detaylidan gelim yatarım yine.
Zaten kayınvalidem gelio sabah cok şükür...kalır ins. 1 ay kadar...
Pzr da Adapazarı'na gidcem altın gunüne:)))
Bende diom bayansu herifle Kaan'ı postalamis emme nereye:))
beşikte , nevresim takımıda çoook tatlı,güle güle uyusun bebişin:) nerden aldın beşiği canım?buara bizde bakıyoruz fikir olsun diye soruyorum,çok güzel.
Cnm ben sormadım bilmom ama kendince diorum cok hareketlendirmemekte fayda var..benim kızım zaten inanılmaz hareketli...karnımda salıncak kurmuş durumda..Dr ölçü vs. Alio ya kudurtmamakta fayda var bence:)) normal kahvaltımı yapar giderim..çikolata yemicem gariii:))
canım beşiğimizi anneannemiz 5 yıl önce kaan'a almıştı..bende sticker,uyku seti ve nevresimle azcık süsledim..sanırım 5 yıl önce evkur'dan 500tlye almıştı tatlım..evkura bugün yine baktım buna benzer beşikler var ama ne sağlam beşikmiş yani,ayrıca bozulup genç odası oluyor,kullanışlı yanii
bu arada kızlarr kaan bey kardeşinin nevresim takımıyla uyudu bugün,biraz kıskandık galibaa
canım normal zaten oğluşun küçük. ben ilkokul 3 sınıfa giden kızın beşiğe yattını biliyorum
canım benimde bebeğimin cinsiyeti erkek. bir arkadaşımla konuştum o 33. haftada. bebeğin duruşuyla ilgili olabilir dedi. onun da bebeğinin pek hareketlerini hissedemiyormuş. çok sonra hissetmeye başlamış. öyle konuşunca biraz içim rahatladı. ama senin bebeğin de ne güzel maşallah.
Canım zaten ultrasonda doktor iyi saglıklı dedikten sonra hareket etmiş etmemiş sakın kafana takma... Ben de oyle durup durup bişi kafama takıyorum bu hamilelik sendromu sanırım mesela en cok su aralar kafama taılan şey doktor kan tahlili istedi geçen kontrolumde hemogram yaptırdım hgb 11.1 çıktı iyi dedi gerek yok kan ilacına yada ekstra bi ilaca bu duruma ne diyorsunuz canım yaa normalmı?
bende 21+1 sanırım allahım şu geriye kalan aylarımızı sağlıcakla tamamlayıp yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
bence hemoglobin değerin gayet iyi,ben de yaptırdığımda hep 11 civarı çıkar..fekat demir eksikliği farklı bişey,o ferratin olarak geç,yor kanda sanırım ve benimki hep düşük çıkıyor ondan demir alıyorum ferrum fort..
canım ben suan 20 haftalık hamileyim hgb 11.1 cıktı demir dediğin hangisi oluyor canım doktor hiç ilaca gerek yok dedi bende buna taktım yaa sanki kan ilacı yazmayınca bebege bişi olcak gibi bi dusunceye kapılıyorum (( hamilelik sendromu işde herşeyin altında bişi arıyoo insan off yaa :S))
canım kan hapının bebeğe değil sana faydası var,çünkü doğumda çok kan kaybediceksin ondan veriyorlar diye biliyorum..
evham yapmayın yavrım yaaiyi gecelerr
İi geceler kizlarr..yatioz garı biz..
Yrn detaylimiz var..dualarınızı esirgemeyin kuzularım...
Optuk
Günaydın herkese bir kaç gündür giremiyorum çok fazla telden bakıp çıkıyordum burayı takip edemedim pek ama bugün kontrolü olan herkesin hayırlı ve çok güzel haberlerle gelmesi dileğiyle dualarım hepinizle..Solmazcım hastaymışsın sanırım sana ve hasta olan herkese geçmiş olsun bir an önce iyileşin inşallah...Tunicim iyi yolculuklar canım..kızlar kaçırdıklarım varsa özür diliyorum geçmişi okuyamadım öyle çok sayfa var ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?