bozma sakın moralini,
benim şu sıralar çevremde 3 hamileye böle oldu, amniyosentezleri temiz çıktı çok şükür. sen de yaptır mutlaka daha önümüzde 5 ay, sonra içini kemirir. amniyosentezin sonucu yaklaşık 3 haftada çıkıyo ama ön sonuç isteyebilirsin, 3 günde veriyolar.
inşallah kötü bişey yoktur, tetkikini yaptır ama aklına şimdiden kötü bişey getirme.
kızlar okadar üzgünümki ağlamaktan canım çıktıı ikili testim normal çıkmasına rağmen bugün dörtlü test sonucumu aldım ama 1:135 risk çıktıı doktorum amniyosentez dedii yaptırma k istemediğimi söyledim ama yapılmasını önerdii aranızda yaptıran varmı lütfenn daha öncesinde üç dış gebelik geçirdim oyusden kızıma artık kavuşmak istiyorum allahın izniyle bugün kızıma kıyafetler almıştım ama şuan onlara bile bakasım yok koydum bir kenaraa keşke almasaydım havasına girdim((
ben çanakkalede oturuyorum burda pek güvenebileceğim doktor yok bu konuda izmirde medical parka gitmeyi düşünüorum ilk doktorum orda şuanda onua aradğımda oraya gelmemi söyledi ama korkuyorumda bebeğe zararı olurmu benim canım acırmı süresi ne kadar sürer??? kendim yapı olarak panik bir insanım bilen yada yaptıran lütfen bilgi versin bana
ben çanakkalede oturuyorum burda pek güvenebileceğim doktor yok bu konuda izmirde medical parka gitmeyi düşünüorum ilk doktorum orda şuanda onua aradğımda oraya gelmemi söyledi ama korkuyorumda bebeğe zararı olurmu benim canım acırmı süresi ne kadar sürer??? kendim yapı olarak panik bir insanım bilen yada yaptıran lütfen bilgi versin bana
Canım aynı durumdayım benim de ikili normaldi dörtlü sonucum 170/1 çıktı, ben de duyduğumda moralim çok bozuldu sonra baktım ki birçok bayan aynı sorunu yaşıyor. Hem de bu testler çok da güvenilir değil. Haftaya çarşamba prof. dan randevü aldım sanırım önce detaylı ultrason ve büyük ihtimal amniyosentez yapılacak. Kötüyü düşünme bu sadece bir risk ama ben amniyosentez yaptıracamkızlar okadar üzgünümki ağlamaktan canım çıktıı ikili testim normal çıkmasına rağmen bugün dörtlü test sonucumu aldım ama 1:135 risk çıktıı doktorum amniyosentez dedii yaptırma k istemediğimi söyledim ama yapılmasını önerdii aranızda yaptıran varmı lütfenn daha öncesinde üç dış gebelik geçirdim oyusden kızıma artık kavuşmak istiyorum allahın izniyle bugün kızıma kıyafetler almıştım ama şuan onlara bile bakasım yok koydum bir kenaraa keşke almasaydım havasına girdim((
Canım aynı durumdayım benim de ikili normaldi dörtlü sonucum 170/1 çıktı, ben de duyduğumda moralim çok bozuldu sonra baktım ki birçok bayan aynı sorunu yaşıyor. Hem de bu testler çok da güvenilir değil. Haftaya çarşamba prof. dan randevü aldım sanırım önce detaylı ultrason ve büyük ihtimal amniyosentez yapılacak. Kötüyü düşünme bu sadece bir risk ama ben amniyosentez yaptıracam
İnşallah bu günleri hayırlısıyla atlatırız canım. Sen hamileliğin boyunca hiç ilaç içtin mi ya da röntgen filan çektirdin mi canım, bu arada kaç yaşındasın?((( bende bu akşam izmirdeki doktorumla görüşücem terkraradan detaylı konuşalım deidii sanırım ona gidicezz bizde sanada geçmiş olsun canımm
kızlar okadar üzgünümki ağlamaktan canım çıktıı ikili testim normal çıkmasına rağmen bugün dörtlü test sonucumu aldım ama 1:135 risk çıktıı doktorum amniyosentez dedii yaptırma k istemediğimi söyledim ama yapılmasını önerdii aranızda yaptıran varmı lütfenn daha öncesinde üç dış gebelik geçirdim oyusden kızıma artık kavuşmak istiyorum allahın izniyle bugün kızıma kıyafetler almıştım ama şuan onlara bile bakasım yok koydum bir kenaraa keşke almasaydım havasına girdim((
2012 Nisan ayının ilk annesi benim sanırım :)
4-5 Nisan gibi bekliyorum bebeğimiiii
kızlarrr slm...pantolonlarımı aldım sonunda..walla terzinin eline sağlık 5 tl ye harikalar yaratmış
ben zaten hamile pantolonlarının şeklini sevmiyordum bu harika oldu..giydim baktım esnek ve rahat süperrr
bence bütün hamileler evdeki severek giydikleri pantolonlara lastik diktirmeliler
aşağıda da resmi var fikir olsun die
Eki Görüntüle 295636 Eki Görüntüle 295640
ay cnm cok guzel olmus ama bacaklardan sıkıyorsa napcaz S:S:S:
slm kızlar,
nasılsınız?
yarın benim detaylı ultrasonum var. dua edin olur mu?
inşallah herşey yolunda çıkar.
21.haftadayım daha bebişimin hareketlerini pek hissedemiyorumya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?