2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ben çanakkalede oturuyorum burda pek güvenebileceğim doktor yok bu konuda izmirde medical parka gitmeyi düşünüorum ilk doktorum orda şuanda onua aradğımda oraya gelmemi söyledi ama korkuyorumda bebeğe zararı olurmu benim canım acırmı süresi ne kadar sürer??? kendim yapı olarak panik bir insanım bilen yada yaptıran lütfen bilgi versin bana

Cnm aklına kötü seyler getirme..forumda yaptıranlar var...Allah'a şükür ii sonuclar aldılar hep...zaten sana yazacaklardir...sen icini ferah tut nolur...hersey guzel olur ins...dua edelim cnm..

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...yaptiran-yaptiracak-olanlar-paylasalim-8.html
belki yardımcı olur bu linkte okuyacakların.. moralini bozma ne olur tatlım..
çıkmam gerekiyor şimdi mesaim bitti.. ama haber ver gelişmelerden mutlaka.. dua edeceğim senin için..
herkese iyi hafta sonları bu arada..
öpüyorum her bi yerinizden..

amniyosentezin riski yok denecek kadar az, çünkü artık ultrason eşliğinde yapılıyor, ayrıca bildiğim kadarıyla acı da hissedilmiyor. izmirde yaptırman daha iyi olacaktır tabi.

Cnm daha once buraya yazılmıştı....5 dk süren bı operasyonmus..hiç hissetmiyormussn..

teşekkür ederim hepinize bu durumu aileme kimseye anlatmadım içimde tuttukça dahada büyümeye başlamıştıı sadece eşim biliyor allah heimize yardım etsin inşş

Canım aynı durumdayım benim de ikili normaldi dörtlü sonucum 170/1 çıktı, ben de duyduğumda moralim çok bozuldu sonra baktım ki birçok bayan aynı sorunu yaşıyor. Hem de bu testler çok da güvenilir değil. Haftaya çarşamba prof. dan randevü aldım sanırım önce detaylı ultrason ve büyük ihtimal amniyosentez yapılacak. Kötüyü düşünme bu sadece bir risk ama ben amniyosentez yaptıracam

((( bende bu akşam izmirdeki doktorumla görüşücem terkraradan detaylı konuşalım deidii sanırım ona gidicezz bizde sanada geçmiş olsun canımm

Biraz geçmişe bakındım şöyle, Şebnem arkadaşımızın durumu çok acıttı içimi, anca geldim kendime İletişim içinde olan varsa, sabır dileklerimi iletirseniz sevinirim, Allah yardımcısı olsun.

Petunya'cım geçmiş olsun sana da, benim de idrarda yanma var, ilerlerse antiniyotik demişlerdi. Dikkat et kendine, çok geçmiş olsun.
Bir sürü kaygımız var ya , bakın doğurunca hiç biri kalmayacak inşallah hepsini gülümseyerek hatırlayacağız, umarım...

((( bende bu akşam izmirdeki doktorumla görüşücem terkraradan detaylı konuşalım deidii sanırım ona gidicezz bizde sanada geçmiş olsun canımm
İnşallah bu günleri hayırlısıyla atlatırız canım. Sen hamileliğin boyunca hiç ilaç içtin mi ya da röntgen filan çektirdin mi canım, bu arada kaç yaşındasın?

ben 20 haftalık hamileyim bebeği çok hissediyorum tam anlamıyla kıpı kıpır : çok güzelll bi duygu ve zaman zaman karnımda ağru değilde acı oluor o da karın büyüdügü icin diye dusunuyorum ve bacaklarımda cok selüliet oldu yaaa sizde nasıl durumlar kızlar :S

çok geçmiş olsun canım,umarım sonucun iyi çıkar,ense kalınlığı normalse ve ikilide sorun çıkmamışsa amniyosentezde olumsuz bir şey çıkmıyormuş forumlardan okuduğum kadarıyla,kendini üzme canım,inşallah güzel haberlerle gelirsin bize...

kızlarrr slm...pantolonlarımı aldım sonunda..walla terzinin eline sağlık 5 tl ye harikalar yaratmış
ben zaten hamile pantolonlarının şeklini sevmiyordum bu harika oldu..giydim baktım esnek ve rahat süperrr
bence bütün hamileler evdeki severek giydikleri pantolonlara lastik diktirmeliler
aşağıda da resmi var fikir olsun die

ay cnm cok guzel olmus ama bacaklardan sıkıyorsa napcaz S:S:S:

ay cnm cok guzel olmus ama bacaklardan sıkıyorsa napcaz S:S:S:

bu resimdeki likralı jean,bi tanede daha yaptırdım bununla o da bol geliyordu bacakları tam oturmuyordu..ne biliim bütün pantolonlarınız darr değilse ve likralı olanda varsa yaptırın bence ii bişey

Son düzenleme:
slm kızlar,
nasılsınız?
yarın benim detaylı ultrasonum var. dua edin olur mu?
inşallah herşey yolunda çıkar.
21.haftadayım daha bebişimin hareketlerini pek hissedemiyorumya.

slm kızlar,
nasılsınız?
yarın benim detaylı ultrasonum var. dua edin olur mu?
inşallah herşey yolunda çıkar.
21.haftadayım daha bebişimin hareketlerini pek hissedemiyorumya.

tatlım inşallah sağlıklıdır ve iyi haberler alırsın,dualarımız seninle

ayzaaa geçmiş olsun canım. moralini bozma. istatiksel sonuç onlar. inşallah birşey çıkmaz canım. dualarımız sizlerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…