Günaydınnnnn Canlar...
Anacım haftasonu giremedim ne yazılar yazılmış takip ede ede nasıl sonuna geldiğimi hatırlamıyorum :)
Öncelikle detaylı yaptıran tüm arkadaşlara maşallah demek istiyorum.Aldığınız sonuçlara inanılmaz sevindim. Marifetli bayanlara da seslenmek istiyorum annem ne güzel şeyler yapmış ve de almışsınız güle güle kullanın ve giydirin inşallah...
Benim de detaylı ultrasonum yarın dualarınızı benden eksik etmeyin...
Seviyorum uleeenn hepiniziiii
Bu arada ben yarın için çok heyecanlıyım ilk kez bu kadar yakından göreceğim insan duygulanıyor değil mi
sağol canım..yesinler onu..Gözün aydın cnm hayırlı olsun prensesin
bende çok fenayım yaa kaç kilo aldığımı biri soracak die korkuyorum resmen, teletabiler gibim oldum :)))Canım merak etme bende de bayağı rekor var. Sanki hergün kilo alıyorumSonra amaann bebiş iyi olsun da diyorum. Tabi yerken de dikkat etmeye çalışıyorum ama iştee
Günaydın cnmm hayırlı haberlerle gel inş :))) Biz kahvaltı yapmaya gidiyoruz kızlar öptük çok
ya ben artık pilav makarna ekmek yimicem
bu detalıda kullanılan aletle benim dr umun normalde kullandığı ultrason aleti aynıymış
ben o nedenlen hep böle göryodum...bende heycandan çok korku vardı...
dr kalbininin üstüne vs. gelip gittikçe hop hop tu yüreğim..aceba bişi mi var..nie sürekli bakıo felan die..
bebikten çok organlarına, damarlarına falan bakıo..
o arada bebik dönüo el sallıo felan ama ben hiç oralı değildim...
böle put gibi kendimi kastım, dr nereye bakıo, napıo onu gözlüodum..
ama yakaladığı güzel pozlardada renkli yapıp "annesi bakın" dio...o anda bi şapşal oluon işte cnm:))
uyyyhhhh
ben bunları yimezsem doydum dememki hayatta
hep aç , hep aç bi insan olurum..
Günaydınnnnn Canlar...
Anacım haftasonu giremedim ne yazılar yazılmış takip ede ede nasıl sonuna geldiğimi hatırlamıyorum :)
Öncelikle detaylı yaptıran tüm arkadaşlara maşallah demek istiyorum.Aldığınız sonuçlara inanılmaz sevindim. Marifetli bayanlara da seslenmek istiyorum annem ne güzel şeyler yapmış ve de almışsınız güle güle kullanın ve giydirin inşallah...
Benim de detaylı ultrasonum yarın dualarınızı benden eksik etmeyin...
Seviyorum uleeenn hepiniziiii
maşşallahh önce....amaaaa çookk kıskandım bizimkinde sadece tek ekran vardı ben hiç birşey göremedim(
ben ekmeğe dayanamıyorum yaaa
sade sade bile yiyebiliyorum onu
saol cnm..
çok anlaşılır değildi zaten cnm ya..normal ultrasın gibi değildi..ekran böyle kırmızı mavi yanıp sönüodu..
normal muayenede ben daha çok bebekimi göryodum..
bunda dr sürekli dalak böbrek vs. bakıo..tabi biz anlamadık onun ne olduğunu..
3-5 karede aaa bebeikimiz ddiim..onun dışında dr cuk bakıp bakıp peki bu da taam dio, tık tık yazıo..bakıo peki buda taam dio tık tık yazıo..yani seninkinin dediği gbi çok tıbbi şeylere bakıolar yani, gördükte anlamadık, öle diim:)
yanımda sbh kayınvalidemin yaptı kurabiyelerden aşırdığım 2 kurabiyecik var.
akşam 5 çayı yaparım die getirdim..
saat 11 bile değil..kaç kere onlarla göz göze geldiğimi sayamadım yani..
sanırım dayanamıcam yiycem..
5 çayınada öğlen dışarı çıkınca yenisini alırım:))
bu detalıda kullanılan aletle benim dr umun normalde kullandığı ultrason aleti aynıymış
ben o nedenlen hep böle göryodum...bende heycandan çok korku vardı...
dr kalbininin üstüne vs. gelip gittikçe hop hop tu yüreğim..aceba bişi mi var..nie sürekli bakıo felan die..
bebikten çok organlarına, damarlarına falan bakıo..
o arada bebik dönüo el sallıo felan ama ben hiç oralı değildim...
böle put gibi kendimi kastım, dr nereye bakıo, napıo onu gözlüodum..
ama yakaladığı güzel pozlardada renkli yapıp "annesi bakın" dio...o anda bi şapşal oluon işte cnm:))
çok şükür hayırlı sonuçlarla gelmişsin inşallah biz de iyi sonuçlarla geliriz canım
sağol canım. inşalah seninde güzel geçer. güzel haberlerini bekliyoruz.
günaydın guzummm....istanbulda bugün kapalı açık arası...hafif merşep dielim:)) güneşi görüoz arada ama cam fanusdayız, bize faydası yoqqqherkese günaydınnnnnnn oğluşumla alanyanın güzel güneşli havasından sesleniyoruz herkesee merhabalarrrr
herkesler nasıllar bakalım??
kahvaltımızı edip geliyoruzz teyzişlerr çoook acıktık
merhaba hanimlar
iste avatarimdaki benim cirkin ama gulec oglum sabahki doktor kontrolumde cok guzel poz verdi bize masallah kuzuma
Haftaya bugune detayli usg icin radyologtan randevu aldim. Doktorum tetanoz asisi vurdurmami soyledi yarin saglik ocagina gidecegim. Bir de tarin sabah ilk 3 ayda yapilan genel kan tetkiklerim tekrarlanacak seker yuklemesi de yapilacakmis :26:
aahh rüyanazcım..
benim toktorum çilpi gibi..çilpi dobinin halinden ne anlar
bana didiki ilk 3 ay kilo almıcan...
sonraki 6 ayda her ay 1 kilo almanı istiorum
max. 9 kilo ile tamamlıcakmışım
bende didimki carrrttt
yani 6 kilo alcam, max. 9 kilo...
korkmuo değilim...dr a gitmeden 2 gün önce başlıom az yemeye, o sbh kokrkudan kahvaltı yapamıom..
en haifif giysilerimi giyyom giderkene felan..
ama yani 2 kurabileyecik de yiyim demiii
merhaba hanimlar
iste avatarimdaki benim cirkin ama gulec oglum sabahki doktor kontrolumde cok guzel poz verdi bize masallah kuzuma
Haftaya bugune detayli usg icin radyologtan randevu aldim. Doktorum tetanoz asisi vurdurmami soyledi yarin saglik ocagina gidecegim. Bir de tarin sabah ilk 3 ayda yapilan genel kan tetkiklerim tekrarlanacak seker yuklemesi de yapilacakmis :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?