günaydın kızlarrrrrr
ya doktor bana kramlar için magnezyum vermişti suda eritip içilen onu kullanıyorum ama kalçamdaki kramplar geçmedi. sizde durumlar nasıl.günde 1 kere içiyorum ben
aynennnnnnn
ve derin bir iç geçirdim
evet cnm..ama 5. ayı 3,5 la bitiryom:)ama şu bi gerçek zayıf hamile kalanlar daha fazla kilo alıyor
daha 19 hatada 6 kilo aldım ama sen 3 kiloydu sanırım
evet evet canımmbende 1 kere içtim magnorm vermişti ama daha önce sol kalçam ağrırken şimdi 2 side ağrıyor maleseffff
slm kızlar nasılsınız biz 21.haftadayız bugün bende ara ara vajina ağrısı oluyor sızlama şeklinde bunu yaşayan var mı ya:44:ciddi birşey mi acaba?
evet evet canımm
benim sağ ağrıyodu solda ağrımaya başaladı demek çok etkili bi ilaç değil.tadı güzel sadece
o bendede oluyor canım yaa.ağrı giriyo şiddetli. bi kaç kez devam ediyor geçiyor sonra.ara ara bende yaşıyorum yani. sanırım orayada kramp giriyor onla alakalı
teşekkürler canımm ama bu gidişle bel mel kalmıycak yakında zaten
merhaba hanimlar
iste avatarimdaki benim cirkin ama gulec oglum sabahki doktor kontrolumde cok guzel poz verdi bize masallah kuzuma
Haftaya bugune detayli usg icin radyologtan randevu aldim. Doktorum tetanoz asisi vurdurmami soyledi yarin saglik ocagina gidecegim. Bir de tarin sabah ilk 3 ayda yapilan genel kan tetkiklerim tekrarlanacak seker yuklemesi de yapilacakmis :26:
canım maşalah çok fix'sin şekerim..aynıyız senle ama benim göbek aldı başını gidiyo
sen hareketlerini hissetmeye başladınmı canım??ben hissedemiyom hala yaa
evet cnm..ama 5. ayı 3,5 la bitiryom:)
ya alalım sorun değilde..sonra verelim inş
haydeeeee..
cmt detaylıyı cd ye çekmişlerdi.
eve geldik cd de görüntü yok, aradık bilgisayarda kayıtlı gelin yeniden cd ye yazıp verelim didiler.
bugün aradılar dioki hemşire bilgisayara kaydolmadı..
yrn akşam gelin 10-15 dk lık yeniden bi çekim yapcaz..
ok didim geliriz..ama şimdi şüphe düştü..
yani detaylıda zaten yarım saat 40 dk yefrum ultrason yidi
şimdi bi daha...
3 hafta sonra yeniden kontrol var..
2 hafta önce kontrol vardı..
cuma günü acile gittim ultrasonla baktılar..
fazla gelirmiki bu kadar ultrason bebikime
gitmesemmiki:44::44:
inşallahh canımmdoğumdan sonra çok kolay dönersin eski haline canım
herkese sancısız,kilosuz,dertsiz haftalaaarr
sanırım bu hafta hepimiz kilodan yana dertliyiz..ama yinede şu kiloyla ilgili yazdıklarınızı okurkene yarım ekmek bol kaşarlı tostu mideye indirdim...biri beni durdursunnn
ayy çook tatlııı bu keretaa maşallahh
logopeia;hayatım sanada maşallah vücudun şekilsiz kilo almamış
yaaa bi sürü işim var,hiç halim yok napıcazz
Valla bana da yürüyüş yapmamı söledidoktorumuz bide hamurişini kes diyor anam ben doymuyom ki Oğluşumu da gördüm bağdaş kurmuş pazusunu bize gösteriyordu küçük kuzum benim 383 gr olmuşuz maşallah oğluşa
ctsi akşamı eşimin bir akrabasının düğününe katıldık..
beni sinir ettiler
yok çok kilo almışım yok çok şişmişim
ben senin gibiyken 9 aylıktım...
onu yeme bunu yeme
tuz tüketme bol su iç
yaaa uyuz ettiler beni yaaaaaa
sananee kardeşim sordum mu ben sana
ay ben kilo aldım ben ne yemiyim diye ya?
senin hamileliğinle benimki bir mi...
ne isim koycaksın on koyma bunu koyma
ay o çirkin ay bende hatırası var onu koyma
banane bende hatırası yok o ismin
sana uyanı mı koyacağım
ben hep sessiz ortamlardayım evdede ne yüksek sesele konuşuyoruz ne de tv çok sesli..
iş yerinde de odada tekim müzik açarsam fon müziği gibi sessiz sessiz çalışıyorum
ay benim bebeğim düğünde ne tepki verdi ne tepki offff döndü döndü durdu zilli...
şimdiden paşam kaldırdı bizi düğünden ya doğunca nolcak bilmiyorum artık
aman boşver şu kadınları ya. hiç çekemezler kimse kimseyi.
bana da görümcem çok takılıyor. ama takcak pek bir durum yok. şu isim konusunda ben de çok sinir oluyorum. zaten o kadar düşünmüşsün. karar vermişsin. ismiyle sağlıcakla büyüsün deseler ölürler. illa bir fikir söylücekler.
demekki bebeler gerçekten duyuyormuş bu haftalarda. zaten doktorlar diyorya yüksek sese tepki verirler diye. bence seni kurtarmış o ortamdan beben.
beni sinir ettiler
onu yeme bunu yeme
tuz tüketme bol su iç
sana uyanı mı koyacağım
ben hep sessiz ortamlardayım evdede ne yüksek sesele konuşuyoruz ne de tv çok sesli..
iş yerinde de odada tekim müzik açarsam fon müziği gibi sessiz sessiz çalışıyorum
ay benim bebeğim düğünde ne tepki verdi ne tepki offff döndü döndü durdu zilli...
walla bana da eşimin arkadaşınn eşi geçenlerde,ayy ben 9 aylıkkken 9 kilo almıştım sen daha 5 aylıksın 6 kilomu aldın hahhahhahh,yine ben iyiymişim dedi...önce bölee baktım
ve ona şu cevabı verdim,
evet canım çünkü ben 70 kiloyla doğuma giderken,sen 70 kiloyla hamile kaldın....yani ben 9 aylık hamileyken senin normal halin gibiyim
beni sinir ettiler
onu yeme bunu yeme
tuz tüketme bol su iç
sana uyanı mı koyacağım
walla bana da eşimin arkadaşınn eşi geçenlerde,ayy ben 9 aylıkkken 9 kilo almıştım sen daha 5 aylıksın 6 kilomu aldın hahhahhahh,yine ben iyiymişim dedi...önce bölee baktım
ve ona şu cevabı verdim,
evet canım çünkü ben 70 kiloyla doğuma giderken,sen 70 kiloyla hamile kaldın....yani ben 9 aylık hamileyken senin normal halin gibiyim
wuuuu kapak olmuşturrr
haketmiş ama süper bi cvp
ve ona şu cevabı verdim,
ohhhhhhh cok iyi demişsin sana bana demiş gibi sinir oldum kadına
içimin yagları eridi valla:):):)
vayyyy
süperrrr cevappppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?