2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın kızlarrrrrr

ya doktor bana kramlar için magnezyum vermişti suda eritip içilen onu kullanıyorum ama kalçamdaki kramplar geçmedi. sizde durumlar nasıl.günde 1 kere içiyorum ben

bende 1 kere içtim magnorm vermişti ama daha önce sol kalçam ağrırken şimdi 2 side ağrıyor maleseffff

bende 1 kere içtim magnorm vermişti ama daha önce sol kalçam ağrırken şimdi 2 side ağrıyor maleseffff
evet evet canımm
benim sağ ağrıyodu solda ağrımaya başaladı demek çok etkili bi ilaç değil.tadı güzel sadece

slm kızlar nasılsınız biz 21.haftadayız bugün bende ara ara vajina ağrısı oluyor sızlama şeklinde bunu yaşayan var mı ya:44:ciddi birşey mi acaba?

o bendede oluyor canım yaa.ağrı giriyo şiddetli. bi kaç kez devam ediyor geçiyor sonra.ara ara bende yaşıyorum yani. sanırım orayada kramp giriyor onla alakalı

haydeeeee..
cmt detaylıyı cd ye çekmişlerdi.
eve geldik cd de görüntü yok, aradık bilgisayarda kayıtlı gelin yeniden cd ye yazıp verelim didiler.
bugün aradılar dioki hemşire bilgisayara kaydolmadı..
yrn akşam gelin 10-15 dk lık yeniden bi çekim yapcaz..
ok didim geliriz..ama şimdi şüphe düştü..
yani detaylıda zaten yarım saat 40 dk yefrum ultrason yidi
şimdi bi daha...
3 hafta sonra yeniden kontrol var..
2 hafta önce kontrol vardı..
cuma günü acile gittim ultrasonla baktılar..
fazla gelirmiki bu kadar ultrason bebikime
gitmesemmiki:44::44:

sağol canım ya bende korktum acaba kötü bişey mi diye doktorumu arasam mı dedim gerçi başlardada olmuştu normal demişti herzamanki gibi ama korkuyorum yinede

herkese sancısız,kilosuz,dertsiz haftalaaarr
sanırım bu hafta hepimiz kilodan yana dertliyiz..ama yinede şu kiloyla ilgili yazdıklarınızı okurkene yarım ekmek bol kaşarlı tostu mideye indirdim...biri beni durdursunnn

ayy çook tatlııı bu keretaa maşallahh

logopeia;hayatım sanada maşallah vücudun şekilsiz kilo almamış

yaaa bi sürü işim var,hiç halim yok napıcazz

Son düzenleme:
canım maşalah çok fix'sin şekerim..aynıyız senle ama benim göbek aldı başını gidiyo
sen hareketlerini hissetmeye başladınmı canım??ben hissedemiyom hala yaa

yok canım ya daha bende hissetmiyorum en geç 22 haftadan sonra kesin hissedilirmiş nette öyle yazıyordu.

evet cnm..ama 5. ayı 3,5 la bitiryom:)
ya alalım sorun değilde..sonra verelim inş

aynen yaaa alalımda sonra kalmasın üstümüzde :):)

ordakilrle konus cok ultrasona girdiğini söyle 1 ay sonra falan gidip cd için cektirirsin olmazmı öyle
doğumdan sonra çok kolay dönersin eski haline canım
inşallahh canımm

sağol canım seninde cok güzel göbek olmuş

banada yürüyüş dedi. 20- 30 dk. bide temiz havaya çık dedi. kan dolaşımı için çok önemliymiş. ama nerde
bebişinin kilosunada maşallah.

ctsi akşamı eşimin bir akrabasının düğününe katıldık..
beni sinir ettiler
yok çok kilo almışım yok çok şişmişim
ben senin gibiyken 9 aylıktım...
onu yeme bunu yeme
tuz tüketme bol su iç

yaaa uyuz ettiler beni yaaaaaa
sananee kardeşim sordum mu ben sana
ay ben kilo aldım ben ne yemiyim diye ya?
senin hamileliğinle benimki bir mi...

ne isim koycaksın on koyma bunu koyma
ay o çirkin ay bende hatırası var onu koyma
banane bende hatırası yok o ismin
sana uyanı mı koyacağım

ben hep sessiz ortamlardayım evdede ne yüksek sesele konuşuyoruz ne de tv çok sesli..
iş yerinde de odada tekim müzik açarsam fon müziği gibi sessiz sessiz çalışıyorum
ay benim bebeğim düğünde ne tepki verdi ne tepki offff döndü döndü durdu zilli...
şimdiden paşam kaldırdı bizi düğünden ya doğunca nolcak bilmiyorum artık

aman boşver şu kadınları ya. hiç çekemezler kimse kimseyi.
bana da görümcem çok takılıyor. ama takcak pek bir durum yok. şu isim konusunda ben de çok sinir oluyorum. zaten o kadar düşünmüşsün. karar vermişsin. ismiyle sağlıcakla büyüsün deseler ölürler. illa bir fikir söylücekler.
demekki bebeler gerçekten duyuyormuş bu haftalarda. zaten doktorlar diyorya yüksek sese tepki verirler diye. bence seni kurtarmış o ortamdan beben.

evt canım aynen kurtardı beni...
ama doğuncada en ufak çıta felan uyanırsa, sesli ortamı sevmez ise yandım ki ne yandım :18::18::18::18:

walla bana da eşimin arkadaşınn eşi geçenlerde,ayy ben 9 aylıkkken 9 kilo almıştım sen daha 5 aylıksın 6 kilomu aldın hahhahhahh,yine ben iyiymişim dedi...önce bölee baktım
ve ona şu cevabı verdim,
evet canım çünkü ben 70 kiloyla doğuma giderken,sen 70 kiloyla hamile kaldın....yani ben 9 aylık hamileyken senin normal halin gibiyim

wuuuu kapak olmuşturrr
haketmiş ama süper bi cvp

ay ne kadar gıcık insanlar var yaa
benim bu halime bile karnın kocaman olmus diyen var
umursamıyorum hiç valla
heryerde vardır öyle dengsiz insanlar
bu arada ses olayı gerçekten dogru yaa
gecen gün yeni dogum yapan bi arkadasıma gittim 42 günlüktü bebek
tvde müzik acık ses var bizde konusuyoruz
bebiş banamısın demedi ses ısık falan hiç farketmiyo bi güzel uyuyordu
hatta sasırdım ben arkadasımda hamileyken ben cok müzik dinliyordum
sese alıskın dedi bende o günden beri yüksesk sesle evde müzik dinliyom :):)

ohhhhhhh cok iyi demişsin sana bana demiş gibi sinir oldum kadına
içimin yagları eridi valla:):):)

wuuuu kapak olmuşturrr
haketmiş ama süper bi cvp

hımmmm dedi sadecee
zaten beni hiçç çekemez haspamm
bi kerede bana esmerliğinden rahatsız oluyormusun demişti....
bende,delimisin herkes benim gibi olmak için yazın istakoz gibi kızarıyorda yine esmerleşemiyor didim
salak şeyy hiç sevmiom onu

vayyyy
süperrrr cevappppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…