Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Ay kızlar bu hissetme mevzusuna çok takıldım ya ben gece rüyamda karnımdaki deri çarşaf gibi incelmiş bebeğin ayağını kafasını falan elliyodum karnımdan korkunçtu bi de eşim bana kuma getiriyodu yatakta basıyodum çırılçıplak ay hala gözümün önünde iğrençti ya of
Öyle olunca uyandığında sende eşine küsüyor musun 🤣🤣🤣 ben kızıp küsüyorum :rolleyes:

Kızlaaar başıma taşınma işi çıktı hadi bakalımm. Grupta sanki taşınan vardı geçtiğimiz haftalarda zorladı mıı siziii. Napcam kara Kara düşünüyorum
Hamileyken hiç taşınmadım cnm ama oğlum 1 yaşındayken İstanbuldan ankaraya taşındık evden eve anlaştık.sadece çamaşır takı vs özel şeylerini kendin alıyorsun gerisini onlar paketliyorlar dolaptaki yumurtama kadar sarp paketlemişlrdi🤣 Doğançay nakliyat iyi bu konuda çoğu ildede var sanırım.şimdiden kolay gelsin cnm😘

Kizlar yarın cinsiyet öğrenicem tam 16 haftalık olduk çok heyecanlıyım çoğunuz öğrenmişsiniz 🥰 kızım da rüyamda altin küpe görmüştüm bu hamileliğimde gumus tespih gördüm 🤣 bütün belirtilerim kiz onun haricinde aşırı kusma yaşadım herseyden tiksindim çirkinleştim ve sürekli karpuz yiyorum bebeğimin hareketlerini de 4 gündür hissediyorum balık gibi gidip geliyor bakalım ne olacak 🤩🤩

Kızlar aventinde sağma makinesi varmış ya, bunu kimse yazmamış memnun olan yokmu yoksa 😬

Eklentiler

• IMG_4662.webp
    IMG_4662.webp
    24 KB · Görüntüleme: 11
Bende geçen hafta vücudumun şişmesi özellikle ayaklarım için doktora gittim böbrek taşı kum düşürdüğümü ve enfeksiyon olduğunu öğrendim. Banada şase verdi. Ama tek doz 2 hafta sonra idrar tahlili dedi. Sizindemi tek doz acaba? Birde bu yaban mersini içerikli takviye gıda önerdi ocean
Evet bana da tek doz verdi idrar kültürü de verdm cuma günü duruma göre ilaç başlarız dedi enfeksiyon olmaması için mi yaban mersinlil içerik önerdi

Back
X