2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Günaydın herkese :)))
Biz de geldik daha kahvaltı yapmadık ama birazdan yapacağız..Oğluşum gece boyu uyutmadı bugün yesin onu annesi..Prova yaptırıyor sanırım

yaptırma hamur işi kaynanana.
bende çok istikrarlıydım. ne zaman kaynanam geldi orda yemeğe başladık. 2 haftada 2 kilo alınırmı yaaa
güya iyilik yapıyolar bize.
bebeği onlar büyütceklerya büyük bebek olsun istiyolar

ayyy bide bişi sölücem...
hafta sonu dr da dr ilk defa ultrason aletini göbek deliğimin üstlerine dürttü..
dedim ben hep sağ tarafda göbek deliğimin 2-3 parmak altında hissediyorum didim.
didi şu anda orda ayakları var dedi..
başı nerdeydi bilyonuzmu..
göbek deliğimin 4 parmak üstünde solda..
ben henüz o kadar yukarı çıktıklarına düşünmüyordum ama artık çıkmışlar...
artık göbemin üst taraflarınıda seviom, kızım die:))

Biz de geldik daha kahvaltı yapmadık ama birazdan yapacağız..Oğluşum gece boyu uyutmadı bugün yesin onu annesi..Prova yaptırıyor sanırım
benimkide gündüz çok çok tepişyo.
ama geceleri hiç daha hissetmedim diebilirim.
gece ile gündüzü bilmiolarmış daha, ama olsun diorum, geceleri uyucak demekki kızım:))

off ya
o normalde gelsin 2 hafta kalsın eşimde bende 2-3 kilo alırız hep
şimdi nassı olacak allah bilir...
akşamları ekmek yemicem walla o burda olduğu sürece

ben 2 hafta önce gittiğimde doktor göbeğimi sıkıştırdı. eşime gösterdi. bebek dedi artık yukarı çıkmaya başlamış. tam haftasıyla uyumlu dedi. şimdi göbek deliği hizasında dedi. dahada yukarı çıkcak demişti.

petuşcum gözün aydın kuzucum.. ayrıntılı da iyi geçmiş.. maşallah..

Valla kızlar ben de geçen gittiğimde 1 ayda 4 kilo aldığımı duyunca şok oldum hiç beklemiyordum bu sefer korkuyorum her gün tartılıyorum neredeyse evde bakalım.12 aralıkta randevumuz şeker yüklemesi için..
petuşum ben de gündüzleri tv izlerken fln hiç durmuyo maşallah ama bugün gece de uyandırdı kuzucum

Kızlar geçmiş çok uzun okuyamadım hastalara geçmiş olsun diliyor iyi haberlerle gelenleri de tebrik ediyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlar. bu arada sibilyana sana dr erkek dememişmiydi. ben bayadır gelemiyorum topiğe. karıştırdım mı acaba

hayır canım karıştırmıyorsun :))) 12 hafta 4 günlükken erkek demişti dr. ama geçen haftaki doppler ultrasonunda cinsiyet kız dediler.

oh ohh yağmur bayram ediyordur :)

bugece bizde uyuyamadık kızım tepişti durdu bütün gece, babamızda hor hor uyudu :)

oyyy yirim ben onların ellerini ayaklarını kafasını....
ben hep sol tarafta göbek deliğinin aşağısında hissediyorum.

evet benden de bir rekor
7 kilo almışım bende ..... göbeğimin çevresi de 112 cmmiş

petuşcum gözün aydın kuzucum.. ayrıntılı da iyi geçmiş.. maşallah..
saol bebemm...darısı başına inş..o kadar rahatladımki anlatamam..

benimde 6. aydan hiç umudum yok
17 aralıktada ben gidicem ama dr şekerden felan bahsetmedi..hayırlısı..
cnm zaten son aylarda bebik çok hareket ediomuş geceleri, ondan uyyamıyomuşsun..seninki erken atağa geçmiş

Son düzenleme:
ya benim karnım acıyor. sizinde mi öyle.
özelliklede gece çok acıyor karnım ya. doktora yarın raporumu fakslıcam detaylıyı. bunuda sorcam. bakalım ne dicek?

yesinler onu..Gözün aydın cnm hayırlı olsun prensesin

Son düzenleme:
evet benden de bir rekor
7 kilo almışım bende ..... göbeğimin çevresi de 112 cmmiş

Canım merak etme bende de bayağı rekor var. Sanki hergün kilo alıyorum Sonra amaann bebiş iyi olsun da diyorum. Tabi yerken de dikkat etmeye çalışıyorum ama iştee

Sorma canım ya erkenci oğluşum zaten hissetmiştim böyle olacağını çünkü hamile olduğumu da regle 1 hafta varken farketmiş öğrenmiştim Sağlıkla sıhhatle alalım inş kızlar kucağımıza yaa

Günaydınnnnn Canlar...

Anacım haftasonu giremedim ne yazılar yazılmış takip ede ede nasıl sonuna geldiğimi hatırlamıyorum :)

Öncelikle detaylı yaptıran tüm arkadaşlara maşallah demek istiyorum. Aldığınız sonuçlara inanılmaz sevindim. Marifetli bayanlara da seslenmek istiyorum annem ne güzel şeyler yapmış ve de almışsınız güle güle kullanın ve giydirin inşallah...

Benim de detaylı ultrasonum yarın dualarınızı benden eksik etmeyin...

Seviyorum uleeenn hepiniziiii

bisde bisde seni..
hafta sonu neden o kaa yazı oldu, bayansu ve ben inetrnet başındayadık bu cmt:))

[QU:OTE=PetunyaPet;21885272]
bisde bisde seni..
hafta sonu neden o kaa yazı oldu, bayansu ve ben inetrnet başındayadık bu cmt:))[/QUOTE]

teşekkür ederim Petuşum

Farkettim farkettim yazıları okuyunca hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…