2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
evet haklısın kesinlikle kilo yapıyor.ama yutmak varya öldürüyodu beni ya sürekli boğulma tehlikesi geçiriyordum.bende bi tuhafım..

buna çok güldüm yaa
ben de o hapın tadını bi şeye benzetecem
her seferinde bu neye benziyo diye yalayıp duruyorum

pehhhhhh, benim bilmediğim şeyler guzum...ben heç sıkmam, oda beni sıkmaz, öle mutlu mesut yaşayıp gidioz bizde

Petuş ben de beylikdüzünde oturuyorum bir mani olmazsa gelmek isterim...

tmm cnm not aldım

bende parol içtim bi tane şimdi ama vızz gelir tris gider o hap bana :) ya hani gebelikte ilaç kullanılmamalı deniyo ya valla ben ömrumde bu kadar ilacı bi anda kullanmadım gunde 4-5 cesit ilaç :) gebelikten önce adet oldugumda bi tane majezik içerdim o kadar

offffffffffff dimek bu kadar kişinin içinde kocası heyy nere gidion diye soran,internette tanıştığım arkadaşlarla buluşcam diyince işkillenen (tabi tanımadığı kişilerden hep işkillenir) sadece benim..
way beee bi qadın sığınma evine mi yerleşsem napsam

kendime yakın günlerde olan herkesi yakalayıp soruyorum bu soruyu tam rastladım derken yine mi sormuşum ya pardon kafayı yedim ben bu dert yüzünden

kızlar majezik deyince aklıma geldi. benim adet sancım cok olurdu o kadar olurdu ki ilk gunumde iptal olurdum gunluk yasamımı engellerdi yani kapıları camları kapatıp bagıra pardon böğüre böğüre aglardım. evlenince gecer dediler hala ne alaka çözemedim gerci sanırım seylen ilgili hihi ama gecmedi şimdi dogurunca gecer diyolar gecermi ki yaa? o agrıdan kurtuldugum için cok mutluyum ama hiç özlemedim geri gelmesini istemiyorum. dogum yapan ama hala adet sancısı ceken varmı?

aynı ben
53 tüm doktora 20. haftamda gittim ya 59 kilo olmuşum

doktor bana uçmuşsun sen dedii
demeyin doktor bey dedim

ben şimdiye kadar korkumdan hiç kullanmadım ağrı kesici minosetide henüz atamadım zaten..annemde migren var sanırım bendede aynı şekilde gözüme vuruyo ağrı dayanıcam eğer yarına kadar devam ederse hatta ne yarını gece uyutmazsa ozaman atıcam bende hapı..majezik biraz ağır ilaç..

kızlar ya bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz ben bazen göbek hizamda bazende göbeğimin 5 parmak altında hissediyorum normal mi bu yoksa benimki aşağıda mı:44:

bende hep aşağıda hissediyorum normaldir canım herhalde anormal olsa doktor söylerdi. doktorda direk oralara bakıyor zaten

huhuuuuu güzel anneleeeerrr bizi duyun

canım ben daha tam anlamıyla hissetmiyorum ama 2 akşamdır pıtlıyo benim kuzum ilk gün göbeğimin 4 parmak üstünde sağ kaburgamın altında hissetim nitekimki kafası ordaymış daha sonraki günde yani dün akşam tam göbek hizamda hissettim canım..onlar heryerde olabiliyo sıpalar

kızlar ya bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz ben bazen göbek hizamda bazende göbeğimin 5 parmak altında hissediyorum normal mi bu yoksa benimki aşağıda mı:44:
normal cnm..
son ultrasonda kafası göbek deliğinden 5 parmak üstte solda, ayakları göbek deliğinden 2-3 parmak aşağıda sağdaydı..sen düşün gerisini:))
gittiğimde kilomuda ölçtüler veeeee tamı tamına 59 olmuşum 19. haftamda 6 kilooooo:18::18::18:

benimki artık bi çok kişiyi tanıo walla burdan
hergün özet geçiom şuna şu olmuş bunun bebeği öle olmuş falan die..
tuniyi mesela ii bilio, bizim dünür:))

huhuuuuu güzel anneleeeerrr bizi duyun

normal canım :) bu lafa alısamadın mı hala nor-mal :) bende aynı hissediyorum gecen hafta acile gittigimde drada dedim asagıda hissediyorum die öyle deyince alttan muayene etmek zorunda kaldı ama erken dogum riski yok rahim uzunlugu gayet iyi bebegin esi asagıda degil dedi. tam seyimin ustunde hissediyodum sanki, meger oraya ayaklarını sokmuşş sıpa pıtı pıtı vuruyo :)

benimkide seni iyi biliyo. yaaa oooffffff die bi ses duyuyo benden ve aynen şöyle die:
- yine sana ne dedi o petuş

benim kocam da işkillenir
komşuları tanımıo kapıyı açtıgında ters davranıo gelip gitmesinler diye
hele de internetten arkadaşlarla buluşacam desem eve filan bağlar alimallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…