2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hehehe benim de ramak kaldı 70e sen de benle aynı başlamışsın hemen hemen yaklaşık da aynı gidiyos bakalım toplamda 13 ü geçmeyelim de

63 le başladım ben boy 169
o yüzden şu anda aldıklarım pek belli olmuo
daha çok göbekte ama bel kalmadı öne çıktı
penguenimsi bi yürüyüşüm var artık

sen kaçla başladın boy kaç
haftamız da aynı birbirimizi takip edelim

hahahaha ayakkabımı bağlamaya eğilemiyorum bende senin hesap yere oturuyorum önce giyiyorum ondan sonra kapıdan dışarı çıkıyorum
kuzenim diyo oturuşun bile değişti tipik hamile oturuşu oldu diyo

artık biz de tipik bi hamile oldugumuz için olabilir mi

kızlar belim çok ağrıyor ama öyle böyle değil yani...eğilince kalkamıyorum öyle kalıyorum. yatakta sağdan sola dönemiyorum kocam yardım ediyor iki büklüm oldum...neden bu kadar ağrı var...sağ tarafım ağrıyor özellikle sağ kalçam yürürken topallıyorum. hamile olduğumu bilmesem fıtıktan şüpheleicem. biliyorum hepinizde var bel ağrısı ama bneim gibi hareketleri kısıtlanan varmı. lavaboda elimi yüzümü yıkarken eğilince öyle kalıyorum. artık eşim dalga geçiyor mutfağa falan gidince telini yanına al kalınca beni ara ben seni düzeltirim diyor

emin ol arkidiş yanlız değilsin
haa şunuda söyliyim yaş geçtikçe dahada beterleşiyo bu kocişlerrrr.gerçi bize güvenmediklerinden değil ama neden onuda çözmüş değilim.

bende walla,sana güveniyorum der ama

hııı,tuni ondan olabilir..6 kilo aldım nefes alamıyorum ben kaldıki astımın var senin yani

hahahaha ayakkabımı bağlamaya eğilemiyorum bende senin hesap yere oturuyorum önce giyiyorum ondan sonra kapıdan dışarı çıkıyorum
kuzenim diyo oturuşun bile değişti tipik hamile oturuşu oldu diyo

bende çoraplarımı giymek için her sabah hacıyatmaz gibi debeleniyorm

onların bahanesi çoq cnm,hele benimki iş aramama bile engel oldu hep..ee sonuçta eşimin huyunu bildiğim için işi bulurum ben,gider çalışırım o da sonunda alışır diyemedim..gelir basar orayı beni rezil eder millete...
biraz fazla düşünüyorlar bizimkiler bence..mesela ben çalışınca benimle günde kaç erkek nasıl konuşacak eminim hesabını yapmıştır

merhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelik ?
ya ben dün alt tarafımda baskı hissettim çocuk hareket ettikce sanki orayı zorluyor ve su geliyormuş gibi oluyor çok korktum birşey olacak diye ama olmadı Allahtan sizdede böyle birşey oluyormu yada oldumu??:44:

hehehe benim de ramak kaldı 70e sen de benle aynı başlamışsın hemen hemen yaklaşık da aynı gidiyos bakalım toplamda 13 ü geçmeyelim de

ya ben pek almıyo muyum acaba?
57 kiloya düşmüştüm 16haftadan beri 61'e çıkabildim doktor bebek iyi diyo çok kilo almayı da istemiyorum aslına bakarsanız ama karnıma top sokmuş bi sırık gibiyim :S:S

ayhh sevsinler onları
bizle evlenmekle bize ne büyük bi armağan vermişler vay bee
sanki sadece onlarda seçme hakkı var hıhh

ya benimki kıskanmıyo pek ama hamileyim diye ekstra alaka da göstermiyo o hamile olsa ben var yaaa herşeyi önüne koyar sürekli masaj yapar şebekliklerle neşelendirirdim
çok mu şey istiyorum acaba :26:

bilmem ki çok mu?
ben eşleri hamile olan erkeklerinde hormonlarının yer değiştirdiğini düşünüyorum,warr bi deişiklik ama neee

kelebekim ama erkekler bu tarz muhabbetlerde daha rahatlar.mesela bizim eşimizle bi sorunumuz olsa sadece yakın dostumuza anlatabiliriz,ama onların o an yanlarında kim varsa içlerini döküyolar.
yani şu evlilikte erkeklere herşeyin vizesi var,kadınlara ise ambargosu

belin neden o kadar çok ağrıyo bilemeyeceğim ama eşin çok komikk

hiç umursamasalar bozuluruz bu seferde alıştık ya
benimki eskisi gibi değil
hamile nasılsa belli evli barklı kadın oldugu diye düşünüo kanımca

şebeklik kısmı biraz çok
evet bana da öyle aman aman bi alaka yok
bunu bence biz kendimiz yapıoruz
yatıp ay aman of demiom ki
hoplayıp zıplıom adam da haliyle
aman du ben yapayım filan demio
ama masaj çok ii gelirdi asla hayır diyemem

yok kız benimki çok ketumdur
kessen bi şey anlatmaz
ağzını bi kapatır nefes almak için bile aralamaz

Merhaba arkadaşlar, bebek şekerimizein ve hastane çıkış setimizin fotoğraflarını gönderiyorum. Bebek şekerimiz mavi, hastane çıkışı da resimde görünen desen fakat lacivert olan yerleri gri olarak düşünün bu desenin 20 parçalı olanını aldık marka idil baby.

hiç umursamasalar bozuluruz bu seferde alıştık ya
benimki eskisi gibi değil
hamile nasılsa belli evli barklı kadın oldugu diye düşünüo kanımca

evet,didim yaa bu aralar bi değiştiler die..amaa yinede buluşmaya göndermez,bağlar dediğin gibi
alıştık bee bebemm napalım,başa gelen çekiliyomuş

ben hastane şekeri ni hiç düşünmemiştim
bizden kimsede de görmedim çok ciciler ama gerek var mı acaba:44:
annem hastane çıkışını çok önemseme bir kere giyer sadece demişti bi de sanırım ya da aklımda öle kaldı bilemiorm

evet,didim yaa bu aralar bi değiştiler die..amaa yinede buluşmaya göndermez,bağlar dediğin gibi
alıştık bee bebemm napalım,başa gelen çekiliyomuş

ben de onu göndermemmmmm
değişimlerinin nedeni garantiledik gözüyle bakmaları bence
geçen gittiğimiz bi düğünde bu koca göbeğimle bana talip çıkanları duyunca çıldırdı ama

Bebek şekerini herkes yapmıyor son zamanların modası oldu. Şöyle aslında bebeğin 40'ında mevlüt okutacaksan da dağıtabilirsin. Ya da sadece çikolata da olabilir. Ben hatıra kalmasını istediğim için aldım. Mıknatıslarını kendim yapıştırıp şekerini de doğuma yakın alıp içine koyacağım.

Hastane çıkışının adı hastane çıkışı aslında onu evde de giyicek sonuçta. İstersen set olarak almayıp zıbını tulumu çorabı önlüğü battaniyeyi... ayrı ayrıda alabilirsin ama aynı fiyata geliyor set aldığında takım daha güzel görünüyor bence.

aslında güzel fikir
bebek olunca bi şey dağıtacagız sonuçta de mi (ya ben bu tarz şeyleri hiç bilmiyorum sorularım saçma gelebilir)
onun yerine böyle süslü püslü şekerler olur nikah şekeri gibi hem kalıcı olur
maliyeti ne kadardır peki tahmini
ya da kaç kişiye göre yaptırılır ve de nerden yaptırılır:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…