normal cnm..
son ultrasonda kafası göbek deliğinden 5 parmak üstte solda, ayakları göbek deliğinden 2-3 parmak aşağıda sağdaydı..sen düşün gerisini:))
benimki artık bi çok kişiyi tanıo walla burdan
hergün özet geçiom şuna şu olmuş bunun bebeği öle olmuş falan die..
tuniyi mesela ii bilio, bizim dünür:))
canım ben daha tam anlamıyla hissetmiyorum ama 2 akşamdır pıtlıyo benim kuzum ilk gün göbeğimin 4 parmak üstünde sağ kaburgamın altında hissetim nitekimki kafası ordaymış daha sonraki günde yani dün akşam tam göbek hizamda hissettim canım..onlar heryerde olabiliyo sıpalar
normal canım :) bu lafa alısamadın mı hala nor-mal :) bende aynı hissediyorum gecen hafta acile gittigimde drada dedim asagıda hissediyorum die öyle deyince alttan muayene etmek zorunda kaldı ama erken dogum riski yok rahim uzunlugu gayet iyi bebegin esi asagıda degil dedi. tam seyimin ustunde hissediyodum sanki, meger oraya ayaklarını sokmuşş sıpa pıtı pıtı vuruyo :)
benim kocam da işkillenir
komşuları tanımıo kapıyı açtıgında ters davranıo gelip gitmesinler diye
hele de internetten arkadaşlarla buluşacam desem eve filan bağlar alimallah
normal canım :) bu lafa alısamadın mı hala nor-mal :) bende aynı hissediyorum gecen hafta acile gittigimde drada dedim asagıda hissediyorum die öyle deyince alttan muayene etmek zorunda kaldı ama erken dogum riski yok rahim uzunlugu gayet iyi bebegin esi asagıda degil dedi. tam seyimin ustunde hissediyodum sanki, meger oraya ayaklarını sokmuşş sıpa pıtı pıtı vuruyo :)
poffffff... sanırım kocalarımız ruh ikizi!! daha göbişi bie cekip koyamadım.
amaaan beee hiç takma sen daha almış halinle benim eski halimi yakalamana 5 kilo var ah ben de böyle 50 lerde olsaydım da kiloyu hiç takmasaydım ah ahhhh
tuni idrar yolu enfeksiyonu mu oldun yoksa
geçmiş olsun
kimdi biri çocugumun adını normal koyacam artık diyordu ya o hesap
eşin aşağıda oldugunu alttan muayene ile mi anlıyorlar sadece???
kimdi biri çocugumun adını normal koyacam artık diyordu ya o hesap
eşin aşağıda oldugunu alttan muayene ile mi anlıyorlar sadece???
düşündüm düşündüm bulamadım o yiyecek nedir merak ettim :)
doktor bana uçmuşsun sen dedii
demeyin doktor bey dedim
.
dondurmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
normal cnm..
son ultrasonda kafası göbek deliğinden 5 parmak üstte solda, ayakları göbek deliğinden 2-3 parmak aşağıda sağdaydı..sen düşün gerisini:))
benimki artık bi çok kişiyi tanıo walla burdan
hergün özet geçiom şuna şu olmuş bunun bebeği öle olmuş falan die..
tuniyi mesela ii bilio, bizim dünür:))
hehehehbenimkide seni iyi biliyo. yaaa oooffffff die bi ses duyuyo benden ve aynen şöyle die:
- yine sana ne dedi o petuş
canım yok valla ben memnunum 6 kilo aldımda hiç göstermiyorum zaten sadece göbek
evet kuzum bende enfeksiyon mağdurlarından oldum çok saol atlatcaz Allahımın izniyle
doktor bana uçmuşsun sen dedii
demeyin doktor bey dedim
ben şimdiye kadar korkumdan hiç kullanmadım ağrı kesici minosetide henüz atamadım zaten..annemde migren var sanırım bendede aynı şekilde gözüme vuruyo ağrı dayanıcam eğer yarına kadar devam ederse hatta ne yarını gece uyutmazsa ozaman atıcam bende hapı..majezik biraz ağır ilaç..
emin ol arkidiş yanlız değilsinoffffffffffff dimek bu kadar kişinin içinde kocası heyy nere gidion diye soran,internette tanıştığım arkadaşlarla buluşcam diyince işkillenen (tabi tanımadığı kişilerden hep işkillenir) sadece benim..
way beee bi qadın sığınma evine mi yerleşsem napsam
bis çıkıos kıslarrrrr....
söylemeeeeemmm
ama bana 5 ayda 6 kilo normal dediii:26:,aslında zayıfız kızım biz normal yane başlatma doktoruna
niye söylüyosun,bak şindiii milletin canı çekcek
heheheh
alemsiniz walla...siz buluşun banada foto çekin
gel arkadaşım gell,biz senle kenin ciğere baktığı gibi bakalım burdan
walla benim beyim hamileliğim ilk günlerinde kadıköyede akşam arkadaşlarımla buluştum, akşam 10 falandı dağıldık, dedi dur ben gelip alcam..
çok bozuldum yani öyle deyince...
bana burdaki bi çok kişi yıllardır tanıomuşum gibi gelio... bunuda en güzelinden ifade ediom beyime..aileden birisiniz bizde bi çoğunuz
ben de 7 kilo aldım eğilemiyorum çizmemi filan giyemiyorum
hatta yürüyemiyorum
çok ağırlaştım
geçen hamile oldugumu bilmeyen bi arkadaş
hocam sen rahatsız mısın hareketlerin pek ağır dedi
hareketlerim değil ben ağırım70 oldum
majezik sakın arkadaşlar bakın kas gevşeticidir sonra düşer müşer erken doğum olur ha sakın minoset parol tylol fln amenna ama aneljezik denilen kas gevşeticiler asla
ben de 7 kilo aldım eğilemiyorum çizmemi filan giyemiyorum
hatta yürüyemiyorum
çok ağırlaştım
geçen hamile oldugumu bilmeyen bi arkadaş
hocam sen rahatsız mısın hareketlerin pek ağır dedi
hareketlerim değil ben ağırım70 oldum
emin ol arkidiş yanlız değilsin
haa şunuda söyliyim yaş geçtikçe dahada beterleşiyo bu kocişlerrrr.gerçi bize güvenmediklerinden değil ama neden onuda çözmüş değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?