2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

sağolun kızlar bu ay kontrol günüm daha gelmedide altta hissedince stres yaptım ama içimi rahatlattınız

benim kocam da işkillenir
komşuları tanımıo kapıyı açtıgında ters davranıo gelip gitmesinler diye
hele de internetten arkadaşlarla buluşacam desem eve filan bağlar alimallah

poffffff... sanırım kocalarımız ruh ikizi!! daha göbişi bie cekip koyamadım.

kimdi biri çocugumun adını normal koyacam artık diyordu ya o hesap
eşin aşağıda oldugunu alttan muayene ile mi anlıyorlar sadece???

amaaan beee hiç takma sen daha almış halinle benim eski halimi yakalamana 5 kilo var ah ben de böyle 50 lerde olsaydım da kiloyu hiç takmasaydım ah ahhhh

canım yok valla ben memnunum 6 kilo aldımda hiç göstermiyorum zaten sadece göbek

tuni idrar yolu enfeksiyonu mu oldun yoksa
geçmiş olsun

evet kuzum bende enfeksiyon mağdurlarından oldum çok saol atlatcaz Allahımın izniyle

walla benim beyim hamileliğim ilk günlerinde kadıköyede akşam arkadaşlarımla buluştum, akşam 10 falandı dağıldık, dedi dur ben gelip alcam..
çok bozuldum yani öyle deyince...
bana burdaki bi çok kişi yıllardır tanıomuşum gibi gelio... bunuda en güzelinden ifade ediom beyime..aileden birisiniz bizde bi çoğunuz

kimdi biri çocugumun adını normal koyacam artık diyordu ya o hesap
eşin aşağıda oldugunu alttan muayene ile mi anlıyorlar sadece???

ben ben bennnnnnnn
hayır cnm..benim bebikimde eşi aşağıda, ama daha hiç alttan muayene olmadım ben.
karından ultrasonla bakıo benim dr um eşine..

düşündüm düşündüm bulamadım o yiyecek nedir merak ettim :)

söylemeeeeemmm

doktor bana uçmuşsun sen dedii
demeyin doktor bey dedim

.

ama bana 5 ayda 6 kilo normal dediii:26:,aslında zayıfız kızım biz normal yane başlatma doktoruna

dondurmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

niye söylüyosun,bak şindiii milletin canı çekcek

benimkide seni iyi biliyo. yaaa oooffffff die bi ses duyuyo benden ve aynen şöyle die:
- yine sana ne dedi o petuş
heheheh
alemsiniz walla...siz buluşun banada foto çekin

gel arkadaşım gell,biz senle kenin ciğere baktığı gibi bakalım burdan

canım yok valla ben memnunum 6 kilo aldımda hiç göstermiyorum zaten sadece göbek

evet kuzum bende enfeksiyon mağdurlarından oldum çok saol atlatcaz Allahımın izniyle

ben de 7 kilo aldım eğilemiyorum çizmemi filan giyemiyorum
hatta yürüyemiyorum
çok ağırlaştım
geçen hamile oldugumu bilmeyen bi arkadaş
hocam sen rahatsız mısın hareketlerin pek ağır dedi
hareketlerim değil ben ağırım 70 oldum

majezik sakın arkadaşlar bakın kas gevşeticidir sonra düşer müşer erken doğum olur ha sakın minoset parol tylol fln amenna ama aneljezik denilen kas gevşeticiler asla

emin ol arkidiş yanlız değilsin
haa şunuda söyliyim yaş geçtikçe dahada beterleşiyo bu kocişlerrrr.gerçi bize güvenmediklerinden değil ama neden onuda çözmüş değilim.

bis çıkıos kıslarrrrr....

petuşşşş gülü gülü balım öpüyoruz sizi oğluşumla

valla yawrum nebilem öle didi bana zayıfız dediğin gibi aslında normeelll ama benim çok kilo almamam lazım astımımdan dolayı

ben de habire anlatıom ama nick vermeden anlatıom
bi arkadaş şöyle olmuş gibisinden
benim kocam nickimi bilio korkuorum bi gün girip tüm kirli çamaşırlarımı görecek
iyi kötü bi ton yorum yapıoz
o bi de hiç sevmez birisine bi şey anlatılmasından en yakın dostun olsa bile
bi de burda yazdıklarımı görseee
başbaş petuşşş

hahahaha ayakkabımı bağlamaya eğilemiyorum bende senin hesap yere oturuyorum önce giyiyorum ondan sonra kapıdan dışarı çıkıyorum
kuzenim diyo oturuşun bile değişti tipik hamile oturuşu oldu diyo

majezik sakın arkadaşlar bakın kas gevşeticidir sonra düşer müşer erken doğum olur ha sakın minoset parol tylol fln amenna ama aneljezik denilen kas gevşeticiler asla

kızlar nie duzgun okumuyosunuz niee niee :) majezik lafını cıkaran bendim gebelikten önce adet oldugumda bi majezik içerdim ama şimdi vitaminler demirler bir suru ilaç kullanıyoruz dedim. majezik kullanan yok zaten bu durumda.. no panik dont stres :)

hehehe benim de ramak kaldı 70e sen de benle aynı başlamışsın hemen hemen yaklaşık da aynı gidiyos bakalım toplamda 13 ü geçmeyelim de

ben birazcık uyucam yada gözlerimi kapatıcam cok agrıyo ya. öpüyorum hepinizi iyi akşamlar..

emin ol arkidiş yanlız değilsin
haa şunuda söyliyim yaş geçtikçe dahada beterleşiyo bu kocişlerrrr.gerçi bize güvenmediklerinden değil ama neden onuda çözmüş değilim.

ben biliyorum sebebini
eşimin cümlelerini aynen yazıyorum
ben sana güveniyorum güvenmesem eşim der miyim sana güvenim tam ama
sen çok iyi niyetlisin çok safsın milletin aklında ne çakallıklar var bilemezsin erkek milletini tanımazsın ama ben bilirim . nokta.
nişanlıyken çok zorlanıyorduk kavgamız hep bundan çıkıyordu
konsere gidecem gitme cafeye gidecem gitme geziye katılacam olmazzzz
artık alıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…