2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yaa yaaaaa,ben gelmeyi çok isterdim ama eşimi asla atlatamampeşime takılır kesin
senin gibi bi özgür ruha yakıştıramadım heçç..hayallerimi yıktın şu an
hatırlamazmıyız heçççç
ayy hadi gzöün aydın cnm..allah gönlüne göre vermiş ne güzel..sağlık sıhhat verir inş, hoşgelmiş kızçemizz

inşallah canım,bana şu ana kadar çabuk geçti gibi geliyor ama bundan sonrası zor olurmu bilmem..karnım büyümeye başladı çünkü,artık geceleri 4-5 defa uyandığım oluyor
ben dün gece nerdeyse hiç uyumadım yawww
bende gelmek isterim ben küçükçekmecede oturuyorum çok uzak bi yer olmadığı sürece gelebilirim

tmm cnm ben not aldım...mevcut yerlere göre bi orta nokta belirleriz inş. haber veririm sana..

evet cnm..en geç aralık sonu gibi zaten bencede ayarlayalım...şu 2-3 gün bi ön talep toplayalımda.
sen eyüp tarafındaydın dimi..ama annen göztepedeydi dimi...ona göre not alim

ya bu araba mezusu beni de düşündürüyor. ben 34 haftaya kadar çalışacağım ve o süreye kadar mecburan araba da kullanacağım. artık koltuğu iyice geriye çekip arkamıza ve popomuzun altına da yastık koyacağız.. arabaya girip çıkarken de komik gözükürüz nefes nefese falan :))

arkadaşlar hayal ettim de 10 tane bayan toplanmış bir kafeye hepsi de koca göbekli :))

kızlar selam
devamlı yazamıyorum bazılarınız nerden çıktı bu kız bile diyebilir ama takipteyim
benim oğluş nisanda mı gelecek mayısta mı bilmiyoruz
doktorumuz kaval kemiğine göre baktığında 28 nisan diyo başka bir yöntemle bakınca 3 mayıs diyo :)

bugün bir makale okudum çocuklar için araç güvenliği diye
motor und sport dergisinde araç koltuklarının çarpma testleri incelenmiş
concord intense marka bir araç koltuğu iofixli olmasına rağmen ön camdan fırlıyor :S:S:S
bakamadım bile resme, ürktüm
birkaç marka önermişler içlerinden sadece maxi cosi pebble' ı türkiyede gördüm diğerleri varsa da bilmiyorum ama bir okuyun isterseniz

çook başımız ağrıyor bugün, oğluşum da tekmelemese çalışcak dermanım olmıcak

sizde ne var ne yok?

merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım...cuma günü ayrıntılı ultrasona girdim allaha şükür herşey yolunda ama yavrumu göremedim. zekai tahir burak araştırmaya gittim orda da sana hiçbirşey göstermiyorlar sadece bebeğe bakıyor doktor. bizimkinin cinsiyeti şüpheli hala onu bile soramadım sormayın diye yazı asmışlar neyse ki yavrum sağlıklıymış allaha şükürler olsun. bu hafta başka doktora gidip görmek istiyorum ayrıntılıda çok merak ediyorum yaa...en son doktor kız dedi ama benimde kafam karışık biri kız biri erkek dedi. göstermiyor ki kuzum hala birşey alamıyorum bu yüzden...neyse öpüyoruz sizi teyzeleri

gözün aydın canım
çok sevindim

sabredeceğim inşallah vicdan azabı dayanılmaz bir şey
saolasın canım

arkadaşlar hayal ettim de 10 tane bayan toplanmış bir kafeye hepsi de koca göbekli :))

gerçekten çok komik olur :)
orda olmayı isterdim

canım zekai tahirde kime gidiyosun. bende etlik zübeyde hanıma başladım ama aklım nedense zekai tahirde kaldı:26:
bu arada bebişinede maşallahh

kızlarrr ben biraz önce doktordan geldim nerden çıktı diyeceksiniz hemen anlatıyorum..
kaç gündür idrarımı yaparken kasıklarımda idrarım bitmeye yakın ağrı oluyordu ve kaburgalarımdaki dayanılmaz acıdan bahsetmişimdir..petuşun dedği aklıma geldi idrarda yanma koku v.s yok ama kasıklarımda özellikle idrarımı yaparkenki ağrı endişelendirdi beni acaba enfeksiyon olabilirmi dedim..doktora gitmeden burda kadın doğum sekreteri olan bi arkadaşımın yanına gittim sormaya hastaneye oda doktora soralım canım ihamle gelmez dedi..nitekim hiç aklımda yokken doktora çıktık idrar tahlili istedi veeeee bendede idrarda enfeksiyon çıktı kasıklarımdaki ağrı bundan kaynaklanıyomuş girmişken bebeğime de baktı bebeğin eşi aşağda demişlerdi en son dedim doktor hayır şuan olması gereken yerde hatta dedi yukarı çıkmış çoook sevindim sağ kaburgamdaki ağrının sebebide bebeğimin kafası tam ordaymış o baskı yapıyomuş ağrı o yüzdenmiş..bu arada benim tosbam 328 gr olmuş teyzeleri..idrardaki enfeksiyon için toz verdi suda eritip içicekmişim yatmadan önce sabaha kadar idrara çıkmıcakmışım..velhasılı kelam böle işte kızlar..

serenay özelden cevap yazamıyorumm(( yanlış anlaam lütfen sakıncası olmassa burdan yardımcı olmaya çalışırım

aaaa çok geçmş olsun canm dikkat et kendine.. neredeyse hepimizde oldu enfeksiyon. bebişine de maşallah çok sevndm :)) sen de benm gibi ılık su koy tuvalete ferk ediyor sanki.

aaaa çok geçmş olsun canm dikkat et kendine.. neredeyse hepimizde oldu enfeksiyon. bebişine de maşallah çok sevndm :)) sen de benm gibi ılık su koy tuvalete ferk ediyor sanki.

saol canım benim valla 2 hafta önce bakılmıştı hiçbişey yoktu ondan rahattım ama belli olmuyomuş iyki gidip baktırmışım okadarda içerim demek muhakka oluyo her hamilede..
senin dediğin nasıl bişey tatlım nasıl yapıyosun??

canım zekai tahirde kime gidiyosun. bende etlik zübeyde hanıma başladım ama aklım nedense zekai tahirde kaldı:26:
bu arada bebişinede maşallahh

canım ben normalde kırşehirde yaşıyorum ama doktorum ayrıntılı için oraya gitmemi söyledi o yüzden gittim...o kadar yoğun ki doktora birşey soramıyorsun bile...çok da kalabalık ayakta beklemekten hala belim ağrıyor...

tuni çok geçmiş olsuunn..
sen hissetmeye başladın mı bakiiim hareketleri...?

canım çok saol yok gülüm daha tam anlamıyola hissetmeye başlamadım 2 akşamdır pıt pıtlar oluyo ama oğluşummu emin olamadım..ilk hissettiğim pıt pıt tam o ağrının olduğu yerdeydi doktor bebeğin kafası orda diyince demekki dedim pıtlayan benim tosbammış sen hissetmeye başladınmı peki canım??

amannn hiç bişiden çekmedik şu idrar yolu enfeksiyonundan çektiğimiz kadar
geçmiş olsun canım...bebeğin ii olmasına sevindim, paşam benim, anasına üzüldüm geçmiş olsun kuzum..
benimde sanki bugün yine yeni yeniden geçenki ağrıya benzer bi ağrılar seziyorum
duymamaya çalışyorum..yrnı bi görelim bakalım, hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…