senin gibi bi özgür ruha yakıştıramadım heçç..hayallerimi yıktın şu anyaa yaaaaa,ben gelmeyi çok isterdim ama eşimi asla atlatamampeşime takılır kesin
hatırlamazmıyız heççççmerhaba güzel nisan annleri..beni hatırlarmısınız bilmem..çok oldu yazmayalı..daha doğrusu oğlum yüzünden yazamayalı demeliyim...ama bugün iki kelam da olsa yazmalıyım..tarifi imkansız bi mutluluk var içimde...oğluma kız kardeş geliyoooo :)) daha önce dr 10 ve 12. haftalarda erkek gibi demişti..16.haftamda açmadı kuzum göstermedi kendini...vee bugünkü kontrolümde dr kesin kız dedi...prensesim oluyoo yaa...sizlerle paylaşmadan edemezdim...daha sık gelebilmek umuduyla...sizleri ve meleklerinizi kocaman öpüyorum...
ben dün gece nerdeyse hiç uyumadım yawwwinşallah canım,bana şu ana kadar çabuk geçti gibi geliyor ama bundan sonrası zor olurmu bilmem..karnım büyümeye başladı çünkü,artık geceleri 4-5 defa uyandığım oluyor
bende gelmek isterim ben küçükçekmecede oturuyorum çok uzak bi yer olmadığı sürece gelebilirim
çok masumsun maşallah
petuş anam benim karnım aldı yürüdü, bugüne kadar şişman gibi duruyodum giydiklerim bebeği belli etmiyodu . avm girişi güvenlik neden cihazdan geçmediniz? diyodu ama cumartesi günü eşimle yine avm girişindeyken daha ben bişi yapmadan güvenlik şöyle buyrun dedi
üstelik üzerimde dana kadar kaşe mont vardı
neyse geleyim asıl konuya dr'um karnın direksiyona değene kadar araba kullanabilirsin ama sonrasında ani frenle karnın direksiyona çarparsa bu durum doğumu tetikleyebilir dedi, sanırım 3-4 haftaya kadar o duruma gelirim. elimizi çabuk tutup havalarda çoşmadan buluşalım, bunun karı var, buzlanması var. anim allah düşmekten çok korkuyorum
evet cnm..en geç aralık sonu gibi zaten bencede ayarlayalım...şu 2-3 gün bi ön talep toplayalımda.
sen eyüp tarafındaydın dimi..ama annen göztepedeydi dimi...ona göre not alim
çok masumsun maşallah
petuş anam benim karnım aldı yürüdü, bugüne kadar şişman gibi duruyodum giydiklerim bebeği belli etmiyodu . avm girişi güvenlik neden cihazdan geçmediniz? diyodu ama cumartesi günü eşimle yine avm girişindeyken daha ben bişi yapmadan güvenlik şöyle buyrun dedi
üstelik üzerimde dana kadar kaşe mont vardı
neyse geleyim asıl konuya dr'um karnın direksiyona değene kadar araba kullanabilirsin ama sonrasında ani frenle karnın direksiyona çarparsa bu durum doğumu tetikleyebilir dedi, sanırım 3-4 haftaya kadar o duruma gelirim. elimizi çabuk tutup havalarda çoşmadan buluşalım, bunun karı var, buzlanması var. anim allah düşmekten çok korkuyorum
bana her yol roma ayarlaşın siz, ama şöle denize nazır bi yer de hiç fena olmaz
hatırlamazmıyız heçççç
ayy hadi gzöün aydın cnm..allah gönlüne göre vermiş ne güzel..sağlık sıhhat verir inş, hoşgelmiş kızçemizz
arkadaşlar hayal ettim de 10 tane bayan toplanmış bir kafeye hepsi de koca göbekli :))
gözün aydın canımmerhaba güzel nisan annleri..beni hatırlarmısınız bilmem..çok oldu yazmayalı..daha doğrusu oğlum yüzünden yazamayalı demeliyim...ama bugün iki kelam da olsa yazmalıyım..tarifi imkansız bi mutluluk var içimde...oğluma kız kardeş geliyoooo :)) daha önce dr 10 ve 12. haftalarda erkek gibi demişti..16.haftamda açmadı kuzum göstermedi kendini...vee bugünkü kontrolümde dr kesin kız dedi...prensesim oluyoo yaa...sizlerle paylaşmadan edemezdim...daha sık gelebilmek umuduyla...sizleri ve meleklerinizi kocaman öpüyorum...
SAKIN HAA!!
bak sana komşumuzun başına geleni anlatayım
bizimki sürekli herkesle didişir durur kavgacı biridir hamileyken bile vazgeçmedi bu huyundan
tabi efkar bastıkça da "günde 1 tane" "haftada 1 tane ya nolcak" diye içti durdu
doğum oldu ve bebekte kalp rahatsızlığı görüldü
damarlar yanlış yerden çıkıyordu ve temiz kanla kirli kan karışıyordu
1 yaşında ameliyat oldu çünkü gelişemiyordu
nedenini Allah bilir tabi ama herkes "aa sigara içiyodun di mi" diye sordukça o annenin halini bir düşün
seni korkutmak karamsarlaştırmak için yazmıyorum ama lütfen sabredebildiğin kadar sabret
ufacık bir sıkıntısı olsa kendinden bilirsin sonra
içme e mi, içmek istediğinde sütüne azcık kahve koy onu iç ya da ne bilim çok sevdiğin bişeyi ye
arkadaşlar hayal ettim de 10 tane bayan toplanmış bir kafeye hepsi de koca göbekli :))
merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım...cuma günü ayrıntılı ultrasona girdim allaha şükür herşey yolundaama yavrumu göremedim. zekai tahir burak araştırmaya gittim orda da sana hiçbirşey göstermiyorlar sadece bebeğe bakıyor doktor. bizimkinin cinsiyeti şüpheli hala onu bile soramadım sormayın diye yazı asmışlar neyse ki yavrum sağlıklıymış allaha şükürler olsun. bu hafta başka doktora gidip görmek istiyorum ayrıntılıda çok merak ediyorum yaa...en son doktor kız dedi ama benimde kafam karışık biri kız biri erkek dedi. göstermiyor ki kuzum hala birşey alamıyorum bu yüzden...neyse öpüyoruz sizi teyzeleri
kızlarrr ben biraz önce doktordan geldim nerden çıktı diyeceksiniz hemen anlatıyorum..
kaç gündür idrarımı yaparken kasıklarımda idrarım bitmeye yakın ağrı oluyordu ve kaburgalarımdaki dayanılmaz acıdan bahsetmişimdir..petuşun dedği aklıma geldi idrarda yanma koku v.s yok ama kasıklarımda özellikle idrarımı yaparkenki ağrı endişelendirdi beni acaba enfeksiyon olabilirmi dedim..doktora gitmeden burda kadın doğum sekreteri olan bi arkadaşımın yanına gittim sormaya hastaneye oda doktora soralım canım ihamle gelmez dedi..nitekim hiç aklımda yokken doktora çıktık idrar tahlili istedi veeeee bendede idrarda enfeksiyon çıktıkasıklarımdaki ağrı bundan kaynaklanıyomuş girmişken bebeğime de baktı bebeğin eşi aşağda demişlerdi en son dedim doktor hayır şuan olması gereken yerde hatta dedi yukarı çıkmış çoook sevindim sağ kaburgamdaki ağrının sebebide bebeğimin kafası tam ordaymış o baskı yapıyomuş ağrı o yüzdenmiş..bu arada benim tosbam 328 gr olmuş teyzeleri..idrardaki enfeksiyon için toz verdi suda eritip içicekmişim yatmadan önce sabaha kadar idrara çıkmıcakmışım..velhasılı kelam böle işte kızlar..
aaaa çok geçmş olsun canm dikkat et kendine.. neredeyse hepimizde oldu enfeksiyon. bebişine de maşallah çok sevndm :)) sen de benm gibi ılık su koy tuvalete ferk ediyor sanki.
canım zekai tahirde kime gidiyosun. bende etlik zübeyde hanıma başladım ama aklım nedense zekai tahirde kaldı:26:
bu arada bebişinede maşallahh
tuni çok geçmiş olsuunn..
sen hissetmeye başladın mı bakiiim hareketleri...?
kızlarrr ben biraz önce doktordan geldim nerden çıktı diyeceksiniz hemen anlatıyorum..
kaç gündür idrarımı yaparken kasıklarımda idrarım bitmeye yakın ağrı oluyordu ve kaburgalarımdaki dayanılmaz acıdan bahsetmişimdir..petuşun dedği aklıma geldi idrarda yanma koku v.s yok ama kasıklarımda özellikle idrarımı yaparkenki ağrı endişelendirdi beni acaba enfeksiyon olabilirmi dedim..doktora gitmeden burda kadın doğum sekreteri olan bi arkadaşımın yanına gittim sormaya hastaneye oda doktora soralım canım ihamle gelmez dedi..nitekim hiç aklımda yokken doktora çıktık idrar tahlili istedi veeeee bendede idrarda enfeksiyon çıktıkasıklarımdaki ağrı bundan kaynaklanıyomuş girmişken bebeğime de baktı bebeğin eşi aşağda demişlerdi en son dedim doktor hayır şuan olması gereken yerde hatta dedi yukarı çıkmış çoook sevindim sağ kaburgamdaki ağrının sebebide bebeğimin kafası tam ordaymış o baskı yapıyomuş ağrı o yüzdenmiş..bu arada benim tosbam 328 gr olmuş teyzeleri..idrardaki enfeksiyon için toz verdi suda eritip içicekmişim yatmadan önce sabaha kadar idrara çıkmıcakmışım..velhasılı kelam böle işte kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?