canım çok saol yok gülüm daha tam anlamıyola hissetmeye başlamadım 2 akşamdır pıt pıtlar oluyo ama oğluşummu emin olamadım..ilk hissettiğim pıt pıt tam o ağrının olduğu yerdeydi doktor bebeğin kafası orda diyince demekki dedim pıtlayan benim tosbammışsen hissetmeye başladınmı peki canım??
kızlarrr ben biraz önce doktordan geldim nerden çıktı diyeceksiniz hemen anlatıyorum..
kaç gündür idrarımı yaparken kasıklarımda idrarım bitmeye yakın ağrı oluyordu ve kaburgalarımdaki dayanılmaz acıdan bahsetmişimdir..petuşun dedği aklıma geldi idrarda yanma koku v.s yok ama kasıklarımda özellikle idrarımı yaparkenki ağrı endişelendirdi beni acaba enfeksiyon olabilirmi dedim..doktora gitmeden burda kadın doğum sekreteri olan bi arkadaşımın yanına gittim sormaya hastaneye oda doktora soralım canım ihamle gelmez dedi..nitekim hiç aklımda yokken doktora çıktık idrar tahlili istedi veeeee bendede idrarda enfeksiyon çıktıkasıklarımdaki ağrı bundan kaynaklanıyomuş girmişken bebeğime de baktı bebeğin eşi aşağda demişlerdi en son dedim doktor hayır şuan olması gereken yerde hatta dedi yukarı çıkmış çoook sevindim sağ kaburgamdaki ağrının sebebide bebeğimin kafası tam ordaymış o baskı yapıyomuş ağrı o yüzdenmiş..bu arada benim tosbam 328 gr olmuş teyzeleri..idrardaki enfeksiyon için toz verdi suda eritip içicekmişim yatmadan önce sabaha kadar idrara çıkmıcakmışım..velhasılı kelam böle işte kızlar..
amannn hiç bişiden çekmedik şu idrar yolu enfeksiyonundan çektiğimiz kadar
geçmiş olsun canım...bebeğin ii olmasına sevindim, paşam benim, anasına üzüldüm geçmiş olsun kuzum..
benimde sanki bugün yine yeni yeniden geçenki ağrıya benzer bi ağrılar seziyorum
duymamaya çalışyorum..yrnı bi görelim bakalım, hayırlısı...
canım ben normalde kırşehirde yaşıyorum ama doktorum ayrıntılı için oraya gitmemi söyledi o yüzden gittim...o kadar yoğun ki doktora birşey soramıyorsun bile...çok da kalabalık ayakta beklemekten hala belim ağrıyor...
ctsi akşamı bende o yüzden gittim doktora canım...
bendede çıktı....
bana antibiyotik verdi...
kasık ağrısını esgeçmemek lazım ....
senin gibi bi özgür ruha yakıştıramadım heçç..hayallerimi yıktın şu an
hatırlamazmıyız heçççç
ayy hadi gzöün aydın cnm..allah gönlüne göre vermiş ne güzel..sağlık sıhhat verir inş, hoşgelmiş kızçemizz
ben dün gece nerdeyse hiç uyumadım yawww
tuni geçmiş olsun canım bendede olmuştu 2,5 aylık hamiştim böbreğimde şiddetli ağrıyla gittim doktora iltihap çıktı antibiyotik kullandım geçti çok şükür.inşallah sende atlatırsın
yok cnm bu sefer o kadar dayanmamam zaten.kuzum bide hiç ummadık anda çıkıyo meydana 2 hafta önce baktırdım bişey yoktu rahattım..o yüzden ben sadece sormaya gitmiştim dediğim gibi önemli bişey değildir dediydim ama iyki doktorun yanına çıkmışımda tahlil istemiş..öle az bi enfeksiyonda değilmiş dediğine göre doktorun..bol bol su iç dedi oysaki yanımda hep şişeyle gezerimde işte olacağı varmışbebeğimide gördüm valla iyi oldu yüzüstü yatmış uyuyodu okadar yukarda olurmu dediydim ama kafası ordaymış meğer yawrumun
canım yarında devam ederse ihmal etme tekrarlayan bi durum bence bi ama kendinide dinleme çok fazla psikolojikte olabilir belki..inş. bişey yoktur bebem..
kızım ne alakası war özgürlükle kocanın
ben yine çok özgür ruhluyum ama ben ne kadar özgürsem o da o kadar sıkı..bırak genişliği azcık bol bile deil bebem..sen beni anlayamazsın 5 senedir özgürlükte özgürlük mücadele veriyorum ama o da bana inat karşılık verio..şu aralar hamişliğimden dolayı fazla üstelemiyorum artık...yaşından mı acaba yaaa 26 yaşını bu ay dolduracak körpem,belki 30-35 yaşlarında biraz daha anlayışlı olur
kızım ne alakası war özgürlükle kocanın
ben yine çok özgür ruhluyum ama ben ne kadar özgürsem o da o kadar sıkı..bırak genişliği azcık bol bile deil bebem..sen beni anlayamazsın 5 senedir özgürlükte özgürlük mücadele veriyorum ama o da bana inat karşılık verio..şu aralar hamişliğimden dolayı fazla üstelemiyorum artık...yaşından mı acaba yaaa 26 yaşını bu ay dolduracak körpem,belki 30-35 yaşlarında biraz daha anlayışlı olur
ben de daha hissetmiyorum tam bişey ): oysa doktor ultrasonda baya bi hareketli demişti... bakalım yarın detaylıya giricem, çok heyecanlıyım :))
tunicim kastettiğim tuvalette temizliği çeşma suyuyla yapmıyorum artık. hem çok soğuk hem de mikroplu olabilir. gözüm çok korktu benim. çaydanlıkta kalan kaynamış suyu şişeye koyuyorum kaloriferin üstünde duruyo wc'ye giderken götürüyorum onunla temizleniyorum. hem mikropsuz hem de ılık..
yok cnm bu sefer o kadar dayanmamam zaten.
dr tekrar ederse gel detaylı bi idrar yolu ultrasonu çekelim demişti...idrar yolunda kum vs. de olabilirmiş..
dur bakem yrn ola hayrola..
hiç alaksı yok demi:))
bilemiom walla senin gibi dominant bi karaktere yakıştıramadım ...
yok cnm bu sefer o kadar dayanmamam zaten.
dr tekrar ederse gel detaylı bi idrar yolu ultrasonu çekelim demişti...idrar yolunda kum vs. de olabilirmiş..
dur bakem yrn ola hayrola..
hiç alaksı yok demi:))
bilemiom walla senin gibi dominant bi karaktere yakıştıramadım ...
sen kaç yaşındasın?
evet cnm..en geç aralık sonu gibi zaten bencede ayarlayalım...şu 2-3 gün bi ön talep toplayalımda.
sen eyüp tarafındaydın dimi..ama annen göztepedeydi dimi...ona göre not alim
aaa...gece içmek çok iyi fikirmiş gerçekten.bu arada bana eleviti bıraktırdı doktorum.sadece kan ilacı alıyorum.umarım yeterli oluyordur bebeğim için
daha öncede yazmıştım sana yaklaşık 8 kilo aldım.ama dert etmiyorum.herşeyden önemlisi bebeğim.ben yemeğimden hiçbirşekilde kısmıyorum herşeyi yiyorum bence sende dertetme.sanırım sen 4-5 kilo almıştın ve çok iyi boşuna canını sıkma..benim senle aramda 2 gün var sen kaç kilo aldım arkadaşım bazı kişiler bana kızıyo kiloya taktın diye ama takmamam elde değil
tuni geçmiş olsun bende gecen hafta salı bu enfeksiyon yuzunden hafif çaplı bi kanama gecirdim aman diiim ihmal etmeyin kızlar. basımın agrısı gözlerime ve boynuma indi. senin gecti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?