slm kızlar doktor kontrolünden geldik tahlillerimizide yaptırdık vücut zehrin çoğunu atmış bebektede bir sıkıntı yokmuş çok şükür ölüp ölüp dirildim.miniğim 577 gr olmuş boyuda 30 cme yakınmış ben iyiyim anne korkma der gibi oynuyordu bugün haber vereyim dedim
geçmiş olsun pancem. çok şükür çok sevindimm. bebişinede maşallah.
bende 15. haftada öyle bir rahatsızlık geçirmiştim ama ishal yoktu bence çok şükür. ishal biraz riskli oluyor anladğım kadarıyla. çok çok geçmiş olsun tekrar
canım ya ishal neden riskli? benm kullandığım antibiyotik beni fena ishal yaptı hem de 4 gündür devam ediyor. korktum birden
biri hamilelikte hastalık mı dedi... bende 3 haftadır hastayım bi iyileşemedim.. burnum devamlı tıkalı öksürük bi yandan da hasiizlikte var.. portakal suyu falan da içiyorum ama işe yaramıyor...ilaç içmekten de korkuyorummmm
canım bildiğim kadarıyla su kaybı oluyor ya ishalde ondan iyi olmayabilir. sen doktora sor şu ishal işini.belki ilacını değiştirir. endişelenme. bol su iç. ve sıvı iç.
en çok vicdan azabı çektiğim konu da bu zaten. ben hiç su içemiyorum. günde 3 bardak falan içiyorum yailk üç ay ağzıma koyamadım zaten su içtiğim anda kusuyordum. allahtan bebişin suyu iyi gidiyo ama korkuyorum ilerisi için
en az 2 lt. su içmen gerekiyor canım. doğumuda kolaylaştırıyormuş. hemde son aylar için şimdiden içmek gerekiyormuş. çok çok az içiyorsun. ben 2 lt. içmeyince vicdan azabı yapıyorum. işyerinde 2.lt içiyorum. evde içtiklerimide saymıyorum artık düşün. en çok su içmek önemli. hem sen için hem bebek için. alışkanlık haline getir. doktorun uyarmadımı seni.
Ben de kısmetse nisan annesi olacağım, kızıma bir isim bulamadım, Gülce ismi nasıl fikrinizi alabilirmiyim,
Ben de kısmetse nisan annesi olacağım, kızıma bir isim bulamadım, Gülce ismi nasıl fikrinizi alabilirmiyim,
uyardı ama olmuyo kineyse biraz daha zorlayayım kendimi ben de işte küçük şişe bitiriyorum ama eve gelince unutuyorum. aslında şişeyi hep yanımda bulundursam içerim sanırım.. doğumu kolaylaştırıyorsa kesin içerim:))
ben beğendim :))) biz de hala bulamadık canım dert etme yani :) bizim de azra olacak sanki.
hoşgeldin. güzel bence. gamzeli bir kızın olur belki. benim tanıdığım birinin ismi gülceydi.. ismiyle sağlıcakla büyüsün inşallah
burun tıkanıklığı herkeste var canım. okyanus suyu diyolar ama ben daha yapmadım. öksürük niye var. gripmisin? dikkat et kendine. arad ıhlamurda içebilirsin.
ya grip ya nezleyimmm bilemiyorum iyileşemedim bir türlü.. daha kötüydü ama şimdi sadece tıkanıklık ve öksürük varrr
geçmiş olsun. sen bol bol su iç. at içinden mikropları.
ben oğluşumun hareketlerini hissedemiyordum ve hep yakınıyordum. allaha şükür cumadan beri hissetmeye başladım.
dün akşam oturmuş ayağımıda pufa uzatmıştım nasıl tekmeliyor çok güzeldi.
tam o sırada eşime elini uzat bebiş oynuyor dedim. eşimde grip bu arada.
tam elini uzattı. göbeğime koydu. tekme attı. tam yüzük parmağından hissetmiş. eşimin yüzünü görmeliydiniz.. çok güzel bir duyguydu. rabbim herkese nasip etsin.
inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız. çok dua edin kızlar.allahım korusun meleklerimizi. nazar değmesin bebişlerimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?