ütülenmemiş kıyafetlermi bunları ütülememi demek istiyo
yoksa ütülenmişte ütüsünü beğenmediği kıyafetlerimi acaba :26:
ütülenmemiş kıyafetlermi bunları ütülemi demek istiyo
yoksa ütülenmişte ütüsünü beğenmediği kıyafetlerimi acaba :26:
yok canım ütülenmemiş :)) ay bir de ütü beğenmeyecek ha. bence o kadar lüksleri yok buna şükretsinler:)) zaten sol kalçam tutmuyo bugün bakalım nasıl yapacağım o ütüleri...
eşimle en unutulmaz kavgamız tamda bu yüzden olmuştu ...
giyilmiş gömleği bi kere daha giyecekmiş ütülermisn dedi..
çok saçma yani ütü tutmuo öyle, yinede ütüledim..
beğenmedim dedi getirdi..
gözlerim pörtledi..yani dedim giyilmiş gömlek bi daha ütülnenmez...yok olmamış bi daha
aldım öyle bir yere çarptım ki gömleği...benim bile aklım durdu yaptığım harekete
şimdi tozlu raflarda komik bi anı
nassı güldüm nassı..
ben de içtim bugün.. hem de terasa çıktım hem üşüdüm hem ellerimi kahveyle ısıttım.. hem de içtim.. hiç vicdan azabı da hissetmedim kuzucum yaa.. bişey olmaz yani.. arada kaçamak yapmak hakkımız..
hee o zaman karıcım telefonda söyleyemiyom, çekiniyom azcık.ütü masasının üstüne bırakıyorum hani görürsen bunları bi zahmet ütüle demek istiyo sanırsam
ay aynı ben benim eşimde sabahları benden kahvaltı bekliyo. sabah biraz erken uyanda kahvaltı hazırla işe gitmeden yiyelim diyodu bana
üstünü başını çıkarır olduğu gibi bırakır pantolonu nasıl çıkardıysa yerde o şekil kalır. bari kendi dağınıklığını toplada işim azalsın diyorum. hiç oralı değil
hmmmm... bu laflardan sonra koşa koşa ütü yapasım geldi bak :))) geerçi az önce arayıp akşam maç var geç gelecem dedi ama neyse...
ben de halımı sildim geldim. ya benim de şimdi dikkatimi çekti. ütü masasının üzerine 1 pantolon 3 gömlek bırakmış sizce ne demek istiyo :///
ay akşam şu trabzon maçımı bizimkide seyredecekmiş. üfff bende oturup seyrediyom onla mecbur. keşke dışarda izleseymiş ne güzel olurdu. hiç sevmem maçları
bir de galatasaray fenerbahçe derbisi var bugün. benimki onu izleyecek. akşam 9a kadar yok yani
bai bai cnm..bizim daha cezamızın dolmasına 1 saat var:)))hayde biz kaçar kızlar.. mesaimizi bitirdik.. yarın kızım için de maaş talep edeceğim.. erkenden iş hayatına atıldı yavrum..geçim derdi yüzünden..
öpüyorum her bi yerinizden..
kızlar hani bu isimlerimizin altında papatya nilüfer falan diyor ya onlar nedir? benmki değişmiş de merak ettim. oraya ben neden istediğim şeyi neden yapamıyorum? petuş sen nasl yağmur yazdn mesela? bir de ben de neden o komik suratlardan yok. neden parantezle gülmek zorundayım? şu kk hakkında biraz aydınlatın beni :)))
bu arada sevgili zeynepmeynep ve mavilef...bu ist. buluşmasında sizden neden bi yanıt alamıom acebaaaaaaaaa
ynt alana kadar bunuda gün içinde yazcam bi kaç kere:))
sürekli deşifre edcem sizi
Canım onlar bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşamadıklarından bizden beklentileri hep aynı, zaten en başından beri bende bir yorgunluk hali var, hormonlarımız da farklı çalıyor bir de bebeğin ağırlığını sanki şimdiden hissetmeye başladım,gaz şikayetleri şişkinlik.... Bu durumdayken içeceği suyu bile benden isteyebiliyor. Hayatımda en hasta halimde bile kimseden su istememişimdir ama bazı erkekler eve gelince yerlerinden kalkamıyorlar
bai bai cnm..bizim daha cezamızın dolmasına 1 saat var:)))
sağ üstten kontrol paneli..
solda açılan menülerden profil düzenle..
kişisel rütbe kısmından güncelleyebilirisn cnm..
benimde çıkış noktam tam böyle oldu işte:))
olcak inş. Olcak..az kaldı:))istanbullu arkadaşlar aylardır bir plan yapıp buluşamadınız. Yani ben kırşehirdeyim ist. Olsam hemen haftasonu buluşalım dicem ama.........
çoook teşekkür ederim canım.. Becerdim valla :)) gerçi uzun süre eeeeeee ne yazacam ki dedim o da ayrı bi komik tabi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?