çok sağolun kızlar
canım bendede var basur gerçekten çok acı veriyo
geçmiş olsun canım bence biran önce ol tedavini erteleme
canım önemli olan hediyenin parası değilki senin verdiğin hediye herşeyden güzel sen onun için en değerlisin çünkü ayr
ıca senin güzel hediyen karnında
çok sağolun kızlar bebek iyi haberini duyana kadar öldüm öldüm dirildim gıda zehirlenmesi oldu ama neden olduğu bilinmiyor yediğim şeyler hergün yediklerim birtek gece 11 de portakal yedim 12de fenalaşmaya başladım 2 buçukta titreme ishal şiddetli kusmaya acile gittim serum taktılar hemen tahliller filan zehirlenme dediler atlattık çok şükür bugün iyiyiz.bebişim 22+2 di dün keyfi yerinde dedi doktorallah kimseye yaşatmasın
öyle tabii
eminim o da böyle düşünüyordur da,ben bu meseleyi kişiselleştirdim
ama şimdi bankadan bankaya fark var yawrucum o gerçekten illetti ama yawss..
bu arada göbüşüme koca kulaklıklarda koydum müsük açtım yafruma emme benimkinde henüz tık yok of yaa oğluşum offff
evet öyle benim etrafımda hiç ev hanımı arkadaşım yok nerdeyse hepsi çalışyo...biride memnun değil, en büyük hayalimiz ev hanımı olmak...eşimde diyor,sen bide bankadaki kızlarla konuş hepsi çalışmaktan dertli,ya bi de gettt diyorum..seni yiyorlar keşke bisde evde otursak die 2 gün evde dursalar sıkılırlar hepsi
ne evin ihtiyacı gızım yaaa,bu xbox için kinect varya kamerası,oyun oynarken senin hareketlerini algılıyan kamera ondan alcaklarmış,pehhhbebeme bişey alsalardı bu kadar sinir olmazdım zaten
geldim geldim yettin gari
işleri yarıladım vallaha....
yimek yiyim geleyim
suyum çıktı
ıyı gunler herkeslere, bugun 3 buçukta randevum var inşallah bebeğim ıyıdır acayıp uykusuzum
kızım gece boyu öksurdu doğdu doğalı ılk defa oksuruklu bır gece geçirdik
yoruldum iş güç uyuyo şmdi bende habire hapşırıyorum grıp değilim ama bu alerjık hapşırmalar deli edicek benı ben enıyısı bi lımon yıyım
günaydın kızlar
dün geceden beri,bi olaya içlendim ağlıyorum..
akıttığım yaşlarla 10 gözyaşı şişesi rahat dolardı yanii..
konu eşimin doğum günü...ben onun parasıyla hiç bir anlamı olmaz diye hediye almıyorum hiç,ama iş arkadaşları (erkekli,kadınlı karışık) toplanıp 300-400tl lik bi hediye alcaklarmış...ister istemez duyunca bi moralim bozuldu eşim farketti bunu..didim nolcakk seni dinleyip çalışmadığım için kendime çook kızıyorum,şimdi elin qadınları kocama hediye alırken bende bakıyorum mal gibi dedim ve gidip yattım...o da geldi hemen 2 dk sonra horlamaya başladı,yanında hüngür hüngür ağladığımı bile farketmedi..çook yorgundu sanırım amaaaa ben çok üzgünüm..
kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim
az önce tuzlu su ile gargara yaptım iyi geldisanada geçmiş olsun cnm..bence ol tedavini..dediğin gibi 28. haftaya kadar olnabiliyor..hatta dr lar 3 ay bittikten sonra özellikle hatırlatıo diş tedavisi olmak istersen olabilirisn die..bence dayanılmaz bi ağrıysa minosetide kullan, sonuçta daha büyük sorunlara neden olabilirisn allah korusun o ağrıya katlanark belkide..
saol canım kimse yaşamasın bu diş ağrısınıohhh maşallah cnmm göbişine..
çok geçmiş olsun cnm doktor iç dediyse ihmal etme iç.. diş agrısı zordur..Allah şifa versin.
[
[/COLOR]
doğum günün kutlu olsunDileklerim kabul olursa eğer,ilk doğduğum günden bu yana ikinci doğum günüm bu yıl diyeceğim.. Yıllar korkmuyorum sizden sizin bıraktığınız izlerden diyeceğim.. Umut etmekden,inanmaktan,iyiylik etmekten,paylaşmaktan ve en önemlisi İNSAN OLMAKTAN asla vazgeçmeyeceğim..Biliyorumki her kayıp benim için bir kazanç.. Doğum günüm bu yaşımda yapmam gerekenler için yeni bir başlangıç.. İyiki doğdum mu?Evet iyi ki doğdum..:)
slmlar...maşşalh kuzuya...
cnm ya bence hala geç değil yani..doğsun bebeişin 3-4 yıl sonra sil baştan yaparsın..
ama bu sefer dinleme nolur..
okuyan her kadın çalışacak die bi kadie yok ama istiosan çalışmayı 3-4 yıl sonrasıda geç değil..
sonuçta yaşın 27 olcak..emin ol 1 yıldır yaptığım işle daha önceki 7 yıllık tecrübemin hiç alaksı yok..hep diorum şu anda yaptığım işi 7 yıl öncede yapabilirdim..ama salaklık ettim yanlış yerden başladım... bi ara anlatır gazlarım seni..ama kocanla çalışmıcam üzrine bi anlaşma yaparak evlenmediyseniz 3-4 yıl spnrası geç değil bi başlangıç için emin ol...
atandığına çok sevindimyazdıklarını okuyunca çok şaşırdım çünkü iki gündür bizim evde de benzer sebeplerden hiç huzurumuz yok.
bende üniversite mezunuyum.çalışmamayı kendime yediremedim deliler gibi kpss ye hazırlandım.ve sonuç bir hafta önce çok iyi bir kuruma atandım.
şimdi eşim kıyametleri koparıyor zaten bebek olcak ne çalışması falan....
bende düşünmekten kafayı yemek üzereyim.keşke diyorum 5 yıl önce ilk mezun olduğumda bebek yapsaydım şimdi en azından gönül rahatlığıyla işe başlardım.
yani özetle bence iki çocuğu aradan çıkartmakla en doğrusunu yapmışssın arkadaşım.
bişeylere başlamak için hiç geç değil aksine çok daha kolay senin için inan bana
benim sezeryan olacağım için normalde 13 nisanda iken nisanın ilk haftası olur diye tahmin ediyorumevet canım bakalım kim önce doğum yapıcakihepimize Allah kolaylık versin
anladım tatlım,kaderimde ne warsa onu yaşıcam tabii ama moralim yerine geldi biraz..geyiğiniz,paylaşımlarınız war da üzgün oluncada ilaç gibi geliyosunuz canılarım
eğer eşin çalışma diyorsa,sen çocuklarımızı büyüt ve geldiğimde beni sen karşıla başka bişi istemiyorum diyosa yapcak bişi yok cnm..
ayrıca ben çocuğumu kime bırakıp gideyimki zaten istanbulun köy gibi ne olduğu anlaşılmaz bi semtinde oturuyorum,k.validem de bakmam diyor napıyım hııı napıyım
QUOTE]
ben evlenmeden önce deli gibi iş arıyordum
eşim de kızıyordu bana neden bu kadar stres yapıorsun
ben yok muyum ben bakarım sen çalışsan çocugumuz oldugunda kim bakacak vs diye
evlendik her şey yolunda gidiyordu ama sonra borçlandık
eşim de benle birlikte seferber oldu iş bulmam için
şu an çalışıyorum
evlendiğimden beri ilk maaşım olacak zaten 6 aylık evliyim
bu maaşla bazı harcamalarımın parasını ayırıp yemek yol gibi
gerisini eşime vermeyi düşünüyorum
borçlarımız var
destek olmak istiyorum
evlenmeden önce çocuk olursa kim bakacak diyen eşim
şimdilerde doğumdan birkaç ay sonra dönersin sanırım işe diyor
yaa devir geçim devri
ben de elimden geleni yapmak istiyorum
borcumuz varken hiçbi şey yapamamak çok agrıma gidiyordu
canım eşimin doğum gununde ne yapmıştım söylım sana
gece saat 11 canım çok yaşpasta çekt habdi gıdıp alalım dedim gıttık kızımla ben alırım sen parasını ver dedim
o arabada bekledi bız gıttık uzerıne ıyıkı doğdun aşkım yazdırıp aldım eve geldım odaya gırdım mumlar ışıklar bıde zıplayarak karşıladımkı sorma gıtsın ahahaha yanı onun parasıyla almış oldum ama ben çalışmıyorum napıyım yani ama çok mutlu oldu unutmuş garıbım doğum gunusu oldugunu
2 aralıkta benım doğum gunumdu yenı gelmiştim istanbuldan guzel bı hedıyeyı haketmiştim ee hasretlıkte var ama maddi sıkntısı nı bıldıgımden pasta bılem ıstemıyorum bi hava alıpgelelım yıter dedım
yada biz 9 yıl olcak evlenelı yaşlandık paslandık ondan galıba fazla takılmıyoz bu gunlere:))
canım benim ya
üzülme ne olur
hem ayrı gayrı mı var
takma kafana git hediyeni al ihtiyacı olan bişey
hem var ya
biz çalışıyoruzda ne oluyor
kartlar hesaplar bir
ayrı bir hesabım yok
kartlarım bile bende değil
üzme kendinide bebişinide
az önce tuzlu su ile gargara yaptım iyi geldi
en kısa zamanda gidip yaptıracağım
saol canım kimse yaşamasın bu diş ağrısını
doğum günün kutlu olsun
nice yıllara
ya bu konuyu çok düşünüyorum
şimdi ben liseden beri çalışıyorum evde duramam iiznde bile gezmem lazım
doğum iznimde evde sıkıldım
duramam yani evde
Rabbim kısmet etti çok şükür bir işe girdik
ama daha önce çalışmamış yada ara vermiş
ve evde duran halinden memnun bir bayan da
çalışmasın ya
keyfine baksın
sonuçta çocuk yetiştirmek onunla ilgilenmek okuluna yardımcı olmak okuldan kalan zamanda onunla vakit geçirmek
bunlar çok güzel ve biizm yaşayamayacağımız şeyler
düşünüyorum
oğlum 2013 eylülğnde anaokuluna başlayacak
ben onu okula götürürdüm okuldan alır parka ne bileyim değişik kurslara götürdüm
2. oğlum 1.5 yaşında olurdu onunla rahat rahat ilgilenirdim
kendi arkadaşlarımla gezerdim
vs vs
hayatı bu kadar sıkıştırıp yaşamak zorunda kalmazdım
ama
yapabilirmiyim yapamam
evde olmak bana göre değil sıkılıyorum
bunuda anlamış değilim
atandığına çok sevindim
eşin ilk başlarda zor karşılar ama
sonra alışır canım
benim sezeryan olacağım için normalde 13 nisanda iken nisanın ilk haftası olur diye tahmin ediyorum
2 hafta 10 gün önce oluyo sezeryan malum
ilk oğlum 03.03 doğumlu
2. için 04.04 olsun istiyorum
zaman yaklaşınca doktoruma söyliyeceğim bakalım
uygun olursa şartlar
petuşumm
sen bana küstün mü bakimm heee?
bak seninle aynı dertten müzdarip biri konu açmış tunim
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...im-bebegimin-hareketlerini-hissetmiyorum.html
Ben de üniversite mezunuyum evlenmeden önce çok uzun yıllar olmasa da iki yıl kadar çalışmıştım sonra babamın hastalığı sırasında çalışmayı bir tarafa bıraktım çok zor bir süreçti 1,5 yıl sonra vefat etti ve ben babamsız çok kötü günler geçirdim. Belki de bu etkiden dolayı evlenip Adanadan ayrılıp istanbula yerleştim. Buraya ilk geldiğimde çok zorlandım Adanada hayat çok ucuz ve rahatmış ve apartmanımızda inşaat devam ettiğinden elektrik, susuz vs berbat günler yaşadım tabi bu sırada iş aramak pek mümkün olmadı çok sık ailemin yanına gittim tam yaz geldi hamile olduğumu öğrendim sonrasında hepimizin başından geçen zor bir süreç başladı çok problem yaşadım. Zaman zaman ben de çok pişman oluyorum özel sektör olamasa da keşke diyorum kpss girseydim devlette çalışsaydım. Bir bayan için çok daha rahat olacaktı. Geçen sene eşim de bana çalışmadığımdan dolayı aşağılayıcı laflar etmişti çok zoruma gitmişti. Ama bir bayan olarak kendi ihtiyaçlarımı yine kendim karşılayabiliyorum. Kendi ailemden elime bir miktar para geçiyor kuaför masrafından tut, kredi kartlarımı, cep tlf faturamı ve mutfak masrafımı kendim karşılıyorum ama eşime kalsa ev kredisini bana ödetecek. Zaten yazın aramız baya açılmıştı neredeyse ayrılacaktım tam o sırada hamile olduğumu öğrendim o günden sonra eşim farklı davranmaya başladı ve çevresindeki arkadaşlarının paragöz karılarını da görünce daha anlayışlı oldu
tunişimmmmmmmmmmm canım benımmm yıne soyluyorum ben berrayı 22. haftada hissetmeye başladım senın buna bakarak 2 haftan daha var yanı sıkıntı yapma kendıne normal hissetmemen, ki sağlıklı oldugunu bılıyosun çok şükür 22. haftada bı hareketlendı 1 buçuk yaşında hala okadar hareketlı uyutmasam sızacagı yok cadının:)
ayyy bende istiom ya...bebem anası gibi ot olmasın ya...daha yaşına gelmeden öğrensin totosunu sallamayı ..bende dinletcem müzik bende...
tuni sende sibelcan, ebru gündeş yerine AZ DAHA HAREKETLİ BİŞİLER DİNLET..alıştırma oğlanı drama..
evet öyle benim etrafımda hiç ev hanımı arkadaşım yok nerdeyse hepsi çalışyo...biride memnun değil, en büyük hayalimiz ev hanımı olmak...
ama şuda bi gerçekki çalışmaya alışınca 1 gün bile evde kalsam ev dar gelio...
ama alışmamış olsam anam avradım olsun gıkımı çıkarmazdımmm
geçmiş olsun cnm..hadi hayırlı haberlerini bekloz inş.
o yaşlanmaktan paslanmaktan değil cnm...anadolu gadını olmaktan, kocaya sokmaya kıyamadığımızdan:))
:26::26::26:
bide kadis yazdıklarını okudum cnm..
bi cümle dikkatimi çekti, bi kaç arkadaşımdanda duymuştum bunu..
çalışan kadınlar bebekleri olunca hani şimdi dioruz ya ay 4 ay çok kısa nasıl doycaz nasıl bırakcaz die, bi çok arkadaşımdan duydum artık iş başı yapsam die gün sayıyodum die..alışınca çalışmaya çocuk bile olsa evde durulmuomuş...sende ona benzer bi laf etmişsin..doğru sanırsam bu psikoloji hıı:26::26:
evet evet evet....
ist. anneleri diorum ses yok, zeynep diorum ses yok
EVET CNM..bu gerçekten doğru çalışan arkadaşlarım var evde akşama kadar çocukla kafayı yerdım ben akşam özleşiyoruz da guzel geçıyo gunlerımız dıyolar..
bı arkadaşımda çocukla iş yamaktansa çalışmak daha ıyı kafam çok yorulmuyo dıyodu, yani aslında şu evet bebek doğduktan sonra bı heycan bı guzellık oluyo sonra alışıyosun ve bbunalıyosun e çalışmaya alışkın bırı ısen duramıyosun artık çalışsam dıyosun bebeğini akşama kadar çok özlesende çalışmak sana ıyı gelıyoki
bazen bend edıyorum çalışan hanımların işi zor ama çocukla 24 saat iç içe olmak daha zor:)))
ayyyy ben hiç sayfaları okuyamadım ki canım
yanımda nakış hocası var site açık bakamadım bile nefes aldırmadı...
yefrummmm ben çalışmazsam çokkk istiyorummm
gün felan belirlediniz mi?
gel öpem de barışalım
o yaşlanmaktan paslanmaktan değil cnm...anadolu gadını olmaktan, kocaya sokmaya kıyamadığımızdan:))
bide kadis yazdıklarını okudum cnm..
bi cümle dikkatimi çekti, bi kaç arkadaşımdanda duymuştum bunu..
çalışan kadınlar bebekleri olunca hani şimdi dioruz ya ay 4 ay çok kısa nasıl doycaz nasıl bırakcaz die, bi çok arkadaşımdan duydum artık iş başı yapsam die gün sayıyodum die..alışınca çalışmaya çocuk bile olsa evde durulmuomuş...sende ona benzer bi laf etmişsin..doğru sanırsam bu psikoloji hıı:26::26:
saol canımçok teşekkür ederim.umarım hem o hem ben bir an evverl alışırız
hamilelikten önce benim de diş ağrım çok olmuştu.hem de yirmilik....
tuzlu su gerçekten işe yarar özellikle gece yatmadan önce çok rahatlatır.
sana da çok geçmiş olsun.Allah beterlerinden korusun
bu gerçekten doğru çalışan arkadaşlarım var evde akşama kadar çocukla kafayı yerdım ben akşam özleşiyoruz da guzel geçıyo gunlerımız dıyolar..
bı arkadaşımda çocukla iş yamaktansa çalışmak daha ıyı kafam çok yorulmuyo dıyodu, yani aslında şu evet bebek doğduktan sonra bı heycan bı guzellık oluyo sonra alışıyosun ve bbunalıyosun e çalışmaya alışkın bırı ısen duramıyosun artık çalışsam dıyosun bebeğini akşama kadar çok özlesende çalışmak sana ıyı gelıyoki
bazen bend edıyorum çalışan hanımların işi zor ama çocukla 24 saat iç içe olmak daha zor:)))
EVET CNM..
BENİMKİLERDE öyle dio..
gün boyu çocukla sıkıomuş insan, daha tahammülsüz oluomuş..
akşamki 2 saati daha verimli geçiriolarmış..hayırlısı bakalım biz nasıl olcaz..
taam barışalım bariiiiiseviyorum seni yani yapcak bişi yok..
daha belli değil yer zmn, ön talep aşamasındayız..face dede var zaten..
cnm ben o rahat tiplerdenimeşten para isteme mevzusu:
geçen aya kadar çalışmıyordum
ilçede çalıştıgım için yola dayanamam diye
il içinde bi iş buluncaya kadar bekledik
bu süre içinde eşim her ay bellli bi miktar verdi bana harcamalarım için
peki ben ne yaptım kuruşuna dokunmadım
ay sonunda lazım oldukça çıkardım verdim
her aldıgım şey için de evde şu bitmişti o parayla bunu aldım tarzında açıklamalar yaptım
sanki onun parasını harcamamalıymışım gibi hissediyorum
böyle hissetmekten nefret etsem de böyle hissediyorum
babamdan para almaktan da nefret ederdim kuruşu kuruşuna açıklardım
sorduk mu kızım derdi olsun derdim anlatırdım
keşke böyle olmasam ama böyleyim işte
hayret ediyorum eşlerinin paralarını çatur çutur acımadan yiyen kadınlara
Ben de üniversite mezunuyum evlenmeden önce çok uzun yıllar olmasa da iki yıl kadar çalışmıştım sonra babamın hastalığı sırasında çalışmayı bir tarafa bıraktım çok zor bir süreçti 1,5 yıl sonra vefat etti ve ben babamsız çok kötü günler geçirdim. Belki de bu etkiden dolayı evlenip Adanadan ayrılıp istanbula yerleştim. Buraya ilk geldiğimde çok zorlandım Adanada hayat çok ucuz ve rahatmış ve apartmanımızda inşaat devam ettiğinden elektrik, susuz vs berbat günler yaşadım tabi bu sırada iş aramak pek mümkün olmadı çok sık ailemin yanına gittim tam yaz geldi hamile olduğumu öğrendim sonrasında hepimizin başından geçen zor bir süreç başladı çok problem yaşadım. Zaman zaman ben de çok pişman oluyorum özel sektör olamasa da keşke diyorum kpss girseydim devlette çalışsaydım. Bir bayan için çok daha rahat olacaktı. Geçen sene eşim de bana çalışmadığımdan dolayı aşağılayıcı laflar etmişti çok zoruma gitmişti. Ama bir bayan olarak kendi ihtiyaçlarımı yine kendim karşılayabiliyorum. Kendi ailemden elime bir miktar para geçiyor kuaför masrafından tut, kredi kartlarımı, cep tlf faturamı ve mutfak masrafımı kendim karşılıyorum ama eşime kalsa ev kredisini bana ödetecek. Zaten yazın aramız baya açılmıştı neredeyse ayrılacaktım tam o sırada hamile olduğumu öğrendim o günden sonra eşim farklı davranmaya başladı ve çevresindeki arkadaşlarının paragöz karılarını da görünce daha anlayışlı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?