2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

öyle tabii
eminim o da böyle düşünüyordur da,ben bu meseleyi kişiselleştirdim

Amin canım çok çok geçmiş olsun

İki gündür eğitim sınıfım var eğitimdeyim arada gelip bakıyorum yazışmalara...güzel konular ve destek mesajları var birazdan gelicem beni unutmayın tamam mı
Bu arada göbüş fotosu çektim dün akşam bu akşam ekleyeceğim ben de onu unutmayayım dimi
Seviyorum hepinizi dikkat edin kendinize...

ıyı gunler herkeslere, bugun 3 buçukta randevum var inşallah bebeğim ıyıdır acayıp uykusuzum
kızım gece boyu öksurdu doğdu doğalı ılk defa oksuruklu bır gece geçirdik
yoruldum iş güç uyuyo şmdi bende habire hapşırıyorum grıp değilim ama bu alerjık hapşırmalar deli edicek benı ben enıyısı bi lımon yıyım

öyle tabii
eminim o da böyle düşünüyordur da,ben bu meseleyi kişiselleştirdim

canım eşimin doğum gununde ne yapmıştım söylım sana
gece saat 11 canım çok yaşpasta çekt habdi gıdıp alalım dedim gıttık kızımla ben alırım sen parasını ver dedim
o arabada bekledi bız gıttık uzerıne ıyıkı doğdun aşkım yazdırıp aldım eve geldım odaya gırdım mumlar ışıklar bıde zıplayarak karşıladımkı sorma gıtsın ahahaha yanı onun parasıyla almış oldum ama ben çalışmıyorum napıyım yani ama çok mutlu oldu unutmuş garıbım doğum gunusu oldugunu
2 aralıkta benım doğum gunumdu yenı gelmiştim istanbuldan guzel bı hedıyeyı haketmiştim ee hasretlıkte var ama maddi sıkntısı nı bıldıgımden pasta bılem ıstemıyorum bi hava alıpgelelım yıter dedım
yada biz 9 yıl olcak evlenelı yaşlandık paslandık ondan galıba fazla takılmıyoz bu gunlere:))

tunişimmmmmmmmmmm canım benımmm yıne soyluyorum ben berrayı 22. haftada hissetmeye başladım senın buna bakarak 2 haftan daha var yanı sıkıntı yapma kendıne normal hissetmemen, ki sağlıklı oldugunu bılıyosun çok şükür 22. haftada bı hareketlendı 1 buçuk yaşında hala okadar hareketlı uyutmasam sızacagı yok cadının:)

ama şimdi bankadan bankaya fark var yawrucum o gerçekten illetti ama yawss..
bu arada göbüşüme koca kulaklıklarda koydum müsük açtım yafruma emme benimkinde henüz tık yok of yaa oğluşum offff

ayyy bende istiom ya...bebem anası gibi ot olmasın ya...daha yaşına gelmeden öğrensin totosunu sallamayı ..bende dinletcem müzik bende...
tuni sende sibelcan, ebru gündeş yerine AZ DAHA HAREKETLİ BİŞİLER DİNLET..alıştırma oğlanı drama..
evet öyle benim etrafımda hiç ev hanımı arkadaşım yok nerdeyse hepsi çalışyo...biride memnun değil, en büyük hayalimiz ev hanımı olmak...
ama şuda bi gerçekki çalışmaya alışınca 1 gün bile evde kalsam ev dar gelio...
ama alışmamış olsam anam avradım olsun gıkımı çıkarmazdımmm
geldim geldim yettin gari
işleri yarıladım vallaha....
yimek yiyim geleyim
suyum çıktı

geçmiş olsun cnm..hadi hayırlı haberlerini bekloz inş.

canım benim ya
üzülme ne olur
hem ayrı gayrı mı var
takma kafana git hediyeni al ihtiyacı olan bişey
hem var ya
biz çalışıyoruzda ne oluyor
kartlar hesaplar bir
ayrı bir hesabım yok
kartlarım bile bende değil
üzme kendinide bebişinide

az önce tuzlu su ile gargara yaptım iyi geldi
en kısa zamanda gidip yaptıracağım
ohhh maşallah cnmm göbişine..

çok geçmiş olsun cnm doktor iç dediyse ihmal etme iç.. diş agrısı zordur..Allah şifa versin.

[
[/COLOR]
saol canım kimse yaşamasın bu diş ağrısını

doğum günün kutlu olsun
nice yıllara

ya bu konuyu çok düşünüyorum
şimdi ben liseden beri çalışıyorum evde duramam iiznde bile gezmem lazım
doğum iznimde evde sıkıldım
duramam yani evde
Rabbim kısmet etti çok şükür bir işe girdik

ama daha önce çalışmamış yada ara vermiş
ve evde duran halinden memnun bir bayan da
çalışmasın ya
keyfine baksın
sonuçta çocuk yetiştirmek onunla ilgilenmek okuluna yardımcı olmak okuldan kalan zamanda onunla vakit geçirmek
bunlar çok güzel ve biizm yaşayamayacağımız şeyler

düşünüyorum
oğlum 2013 eylülğnde anaokuluna başlayacak
ben onu okula götürürdüm okuldan alır parka ne bileyim değişik kurslara götürdüm
2. oğlum 1.5 yaşında olurdu onunla rahat rahat ilgilenirdim
kendi arkadaşlarımla gezerdim
vs vs
hayatı bu kadar sıkıştırıp yaşamak zorunda kalmazdım
ama
yapabilirmiyim yapamam
evde olmak bana göre değil sıkılıyorum
bunuda anlamış değilim

atandığına çok sevindim
eşin ilk başlarda zor karşılar ama
sonra alışır canım

benim sezeryan olacağım için normalde 13 nisanda iken nisanın ilk haftası olur diye tahmin ediyorum
2 hafta 10 gün önce oluyo sezeryan malum
ilk oğlum 03.03 doğumlu
2. için 04.04 olsun istiyorum
zaman yaklaşınca doktoruma söyliyeceğim bakalım
uygun olursa şartlar

o yaşlanmaktan paslanmaktan değil cnm...anadolu gadını olmaktan, kocaya sokmaya kıyamadığımızdan:))

bide kadis yazdıklarını okudum cnm..
bi cümle dikkatimi çekti, bi kaç arkadaşımdanda duymuştum bunu..
çalışan kadınlar bebekleri olunca hani şimdi dioruz ya ay 4 ay çok kısa nasıl doycaz nasıl bırakcaz die, bi çok arkadaşımdan duydum artık iş başı yapsam die gün sayıyodum die..alışınca çalışmaya çocuk bile olsa evde durulmuomuş...sende ona benzer bi laf etmişsin..doğru sanırsam bu psikoloji hıı:26::26:

çok teşekkür ederim.umarım hem o hem ben bir an evverl alışırız
hamilelikten önce benim de diş ağrım çok olmuştu.hem de yirmilik....
tuzlu su gerçekten işe yarar özellikle gece yatmadan önce çok rahatlatır.
sana da çok geçmiş olsun.Allah beterlerinden korusun

canım benim babana çok üzüldüm başın sağolsun..
eşinin bu durumda dahada anlayışlı olması lazımdı sana ne istiyodu ozaman sen çalışsaydın o oturup evde yemek yapıpı temzilik yapsaydı..çok kızıyorum böle şeylere kusura bakma gülüm..her masrafını zaten sen kendin yapıyomuşsun daha ne istiyoki..umarım şimdi düzeldiği haliyle kalır Allah büyük canım bebiş bereket huzur getirir her eve sıkma sen canını..

kuzum şu rahatsızlıkları geçirmemiş olsam inan bu kadar takmıcam bu durumu kafaya..ama rahatım artık yaa benim oğluş eninde sonunda kaçarı yok hissettirecek anasına kendisini Allahın izniyle..

yok yawwss zaten çocuğa direk yavaş şarkılar dinletmedim noluyoz anne yaa demesin yawrucum hareketli şarkılar açtıydım emme bişi hissetmedim valla
ah tembel oğluş ahhhhh
bu işin peşini bırakmıcammmm anası gibi müziksever olcak benim yawruşş..

bu gerçekten doğru çalışan arkadaşlarım var evde akşama kadar çocukla kafayı yerdım ben akşam özleşiyoruz da guzel geçıyo gunlerımız dıyolar..
bı arkadaşımda çocukla iş yamaktansa çalışmak daha ıyı kafam çok yorulmuyo dıyodu, yani aslında şu evet bebek doğduktan sonra bı heycan bı guzellık oluyo sonra alışıyosun ve bbunalıyosun e çalışmaya alışkın bırı ısen duramıyosun artık çalışsam dıyosun bebeğini akşama kadar çok özlesende çalışmak sana ıyı gelıyoki
bazen bend edıyorum çalışan hanımların işi zor ama çocukla 24 saat iç içe olmak daha zor:)))

evet evet evet....
ist. anneleri diorum ses yok, zeynep diorum ses yok

ayyyy ben hiç sayfaları okuyamadım ki canım
yanımda nakış hocası var site açık bakamadım bile nefes aldırmadı...

yefrummmm ben çalışmazsam çokkk istiyorummm

gün felan belirlediniz mi?

gel öpem de barışalım

EVET CNM..
BENİMKİLERDE öyle dio..
gün boyu çocukla sıkıomuş insan, daha tahammülsüz oluomuş..
akşamki 2 saati daha verimli geçiriolarmış..hayırlısı bakalım biz nasıl olcaz..

taam barışalım bariiiii seviyorum seni yani yapcak bişi yok..
daha belli değil yer zmn, ön talep aşamasındayız..face dede var zaten..

evet canım aynen öyle
ya birde yaşadığın yerlede alakalı olabilir
ben köyde yaşıyorum
lojmandayım iş yerimde hemen alt katım
yaşıtım olarak komşum yok ama yinede gidip geliyorum sonuçta onlarsız olmaz çokda iyilie çok şükür
akşama kadar evdeyim bebek küçük dışarı çıkamıyosun çıksan nereye gideceksin
ilk 2 ay epey dinlendim böyle
ama son ay artık sıkıldım
birde iş yerimden dakika da beni arıyolar çağırıyorlar in çık çok yorulmuştum
evde netim yoktu
bir bebek bir ben
ama düşünüyorum ilçe de bile olsaydım
bir markete çıkardım yarım saat yürüyüş yapardım
kafamı dağıtırdım
bu doğumumda tek fark 4 yaşında oğlum olacak yanımda
onunla vakit çok çabuk geçiyor zaten sıkılacağımı sanmıyorum
bakalım nasıl olacak
bir de benim avantajım çocugumla hep birlikte gibiydim
o istediği zaman gelir
ben istediğim zaman çıkarım
bu yüzden sanırım rahatlık benimkisi
kız kardeşim 6 ay ücretsiz izin aldı oda hep evdeydi pek gezmeyi sevmez ona 6 ay bile az geldi ama
kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum

saol canım

düşünüyorum herkez kendi halinden şikayetçi
insan hep elinde olmayanı istiyo
yapımızda var bu

bende sefiorummmm

cnm ben o rahat tiplerdenim

evlenmeden önce babamdan çok rahat hatta çingenelik yaparak para koparırdım, evlendim eşimle 6 ay evde oturduk ikimiz de işsiz aileler para veriyodu, eşim arada babasının yanına yardıma gidip harçlık koparıp geliyodu. 6. ayın sonunda ben iş buldum hayatımda ilk defa çalışıyodum çok zorlandım ama işime aşıktım yani evi geçindirmek için değil yapmak istediğim iş olduğu için çalıştım ilk 3 ay sadece 300 lira stajyer ücreti aldım sonra 1 yıl 600 1 yıl da 800 lira aldım en son 850 lira alırken 2.5 yıllık kariyeri çat diye bıraktım arkama dönüp bakmadan çünkü tepem atmıştı

bir yıldır evdeyim başlangıçta çok zordu günlerce evden çıkmadım en sonnda eşim yeter kendine gel dedi, ufak ufak arkadaşlarımla buluşmaya başladım. ben 6 aylık çalışan 1 yıllık da evli iken eşim bir iş buldu girdi, VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs patronu gaz verdi sürekli ama hiç ödeme yok maaşı sözde 1.500 liraydı ama eline ayda 200-300 lira geçiyodu. sigortasını da bugün yarın diye diye geciktirdiler. o 1 yıl boyunca da eve ben bakmış oldum. üstelik o sene sonunda annem bana araba aldı işe giderken zorlanmıyayım diye. eşim anneme bi teşekkür etme gereği duymadı, eve baktığım 1,5 yıl boyunca da etmediği gibi. çünkü gayet rahat ve düşüncesizdi. çok pişman oldum maaşımı ounla paylaştığıma bu tavrı yüzünden ama şimdi aynısını ben ona yapıyorum her ay maaşının belli bi kısmını alıyorum. başlarda bana para verirken mırın kırın etti, çar çur ediyomuşum, lüzumsuz masrafmış. valla hakettiği için her seferinde evi geçindirdiğim 2 yılı yüzüne vurdum. bigün, 'babamın parasıyla yaşayacaksam boşarım seni en azından kafam rahat olur' dedim şakayla karışık o zamandan beri pek sesi çıkmaz oldu. geçen aydan itibaren de tüm maaşını çektiği gün bana veriyo ben ona günlük yemek parası veriyorum masrafları kısmak için yoksa bebekle hastanede rehin kalcaz

ayyyy ne dertliymişim, uzun lafın kısası erkekler sonuca bakar detay düşünmeez biz dertlendiğimizle kalırız. artık erkek mantığıyla yaşıyorum, eşimle oturup maç da izliyorum ps da oynuyorum arkadaşlarıyla cafede herpberaber takılıyoruz. ben çareyi böyle buldum

hee bi de arabamı mümkün değil ben yokken vermiyorum. fırına filan gidiyo ama uzun mesafe asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…