2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın kızlarrrr,
benm iş ortağım 4 aylık hamile bugun dr randevusu var ve cinsiyeti belli olacak inşallah. eşi yurtdışında o yuzden yanına ben refakat edicem çok heyecanlıyım acaba kendimde nasıl oluccam kimbilir şuan midemde kelebekler uçuşuyor :))

darısı başımıza..darısı başımıza..:9:

günaydın yefrum...he hee daha 3 gün önce diodum mart anneleri için abartı göbekler die...ya ben normalde göbeğimi hep içine çekyodum çekemez olunca kendi göbeğim fırladı, oda 6 aylık gibi duryomuş meğer:)) az kaldı kuzi bulantılara inş. 8-9-10 da zirve yapıo ama ii bilyom..

mart annelerine öle dermisin sen al işte :33: yok annesi bebişin büyüyo orda kendine yer ediyoo göbüşünün içinde rahat rahat yayılıyo görmedikmi o ayakları birbirine atışını oyyyyy:nazar::nazar: önceden göbeği olanlarda bide üstüne gaz eklenince sanki 6 aylık gibi oluyo cidden :1: benim akşamları kociş diyo senin göbek büyüdü diye yok diyom daha erken hevesleniyo adamceğizz :)) bugünde kusarken başımda dikilmiş dalga geçiyo delüüüü:52::52:

ayy dün eve gidiyorum, yolda ilk çiğköfteden başladım, sonra büfelerdeki sosisli, sonra mısırcıdaki mısır, pastenedeki browni..ama elimdede bademle ceviz var onu yiyom..allam ne görürsem cnm çekio, en son eve giderken profiterol aldım, tabi kocam elimde uzun süredir ilk defa limon dışında bişi görünce helede bu tatlı olunca pek bi keyiflendi..ama ben fena iştaha geldim..:26:

gelsin kilolarrrrr:52:
bebeğe vitamin olsunn inşallahh:nazar:

Günaydın anneler.Nasılsınız bakem. Ben artık daha çok yoruluyorum sanki işe gelmek ızdırap :50::50: Siz çatlakları konuşurken ben kaşınmaya başladım uyuz gibi:64::64: Psikolojik mi artık bilemiyorum yani. Ne yapsam karar veremiyorum. Bi komşumuz zeytinyağı sür dedi . Ama üşeniyorum işte. Ne yapcam be yaa :27::27:

hep beni buluyo böyle şeyler nasıl oluyor anlamıyorum o kadarda dikkat ederim:43:

canımcım bencede ihmal etme benim hamilelikten önce olmuştu doktorum korunun dedi enfeksiyon geçene kadar bebeğe zararı olabilir demişti ilaç kullandım..bence sende bi git muhakkak fitil falan verir 3 güne bişeyin kalmaz canım..hamilelikte genelde oluyomuş

mart annelerine öle dermisin sen al işte :33: yok annesi bebişin büyüyo orda kendine yer ediyoo göbüşünün içinde rahat rahat yayılıyo görmedikmi o ayakları birbirine atışını oyyyyy:nazar::nazar: önceden göbeği olanlarda bide üstüne gaz eklenince sanki 6 aylık gibi oluyo cidden :1: benim akşamları kociş diyo senin göbek büyüdü diye yok diyom daha erken hevesleniyo adamceğizz :)) bugünde kusarken başımda dikilmiş dalga geçiyo delüüüü:52::52:

ayy tuni ya hiç o ayakları aklımdan çıkmıo..aklıma gelio gülüp gülüp duryom...yolda yürüken yüzümde salak bi tebessüm..nasıl yapmış onları öyle diom..erkekler daha hevesli zaten.daha ilk kontrolde eşimin dr a sorduğu soru şu: karnı ne zmn çıkmaya başlar eşimin..tabi benimde bi bakışım varki eşime:)):9:

Günaydın anneler.Nasılsınız bakem. Ben artık daha çok yoruluyorum sanki işe gelmek ızdırap :50::50: Siz çatlakları konuşurken ben kaşınmaya başladım uyuz gibi:64::64: Psikolojik mi artık bilemiyorum yani. Ne yapsam karar veremiyorum. Bi komşumuz zeytinyağı sür dedi . Ama üşeniyorum işte. Ne yapcam be yaa :27::27:

ahh ya üşenme olmasa...bende evde kimyager gibi hazırladım o yağları amma velakin sürmenin imkanı yoqqq:50:

günaydın bayanlar
bulantıları geçip iştahı açılanlar ne mutlu size
bendeeeee istiyorummm
dün bulantı hapının etkisiyle çorba ve makarnayı yaptım ve hatta yedim şükür
ama bu sabah durum vahim
ne zaman gececek buuuuuuu

ben bebe yağı alım sprey şeklinde olanından çokkkk rahat
fıs fıs döküyorum ohhhh yağlanıyorum
iyice bekliyorum emsin diye vücut sonrasında atletime bile lekesi çıkmıyor şükür

dün babam geldi mecbur yemek yapmam lazımmm
anlayışlıdır şükür yardımcıda olur ama
işte
yine 1 değil 2 çeşit lazımmm

benim göbekde çıktı popoda
enine boyunaaaa yaniii
eşim o neeee diyo
:)
kızdırmak için tabi ki

dün 3 tane gömlek ütüledim ona şaşırdı bir sevindiii

yavaş yavaş eski düzenime dönmek güzelll

akşam 9 olmamıştı ben uyudum valla
eşimd euyumuş garibim
bir uyandı saat daha 11 ya dedi :)
o da benimle hamilelik yaşıyorrrr

ahh ya üşenme olmasa...bende evde kimyager gibi hazırladım o yağları amma velakin sürmenin imkanı yoqqq:50:

Başlamalı bir an önce benim ablam bişi kullanmadı hiç çatlağı olmadı şükür.Bol bol su içmiş. Siz de için. Hembebeğe hem size çok yararlı.

ayy tuni ya hiç o ayakları aklımdan çıkmıo..aklıma gelio gülüp gülüp duryom...yolda yürüken yüzümde salak bi tebessüm..nasıl yapmış onları öyle diom..erkekler daha hevesli zaten.daha ilk kontrolde eşimin dr a sorduğu soru şu: karnı ne zmn çıkmaya başlar eşimin..tabi benimde bi bakışım varki eşime:)):9:

:52::52: oy yesinler o ayakları nazar değmesin maşalah kuzuşaa :nazar::nazar: evet erkekler kesiinlikle daha hevesli bizimde burda devlet hastanesi var sadece özel poliklinik veya hastane yok hiç..devlet oluncada erkekleri almıyolar benimki çıldırıyo haklı olarak pazartesi gnü söle eşimde görmek istiyo de diyo..sölicem ama alıcağını hiç sanmıyom daktırın neetcem bilmiyom yaa :59::59:

ben hiç görmedim sanki:26:

bu hafta gideyim o zaman cmtesiye kadar geçmezse:26:

hihi bende göbeğimi salıyom ama kimse anlamıyo daha bebekmi göbekmi diye kimse yer vermiyo henüz:27:

ay o diş fırçalama faslı bizdede bi heyecan öğürecemmi öğürmeyecemmi diye korka korka gidiyorum banyoya:86:

benim herifte diyoki geçen ay kıyamam yaaa:59: sen diyo bebek doğunca izinde olacan ya evde olacan ya bana güzel yemekler yaparsın demi diyo bi üzüldüm bi üzüldüm:59:

oyy kıyamam yaa benimki aynı dertten muzdarip... 3.ayın biteceği günü iple çekiyor kutsal cumartesiye az kaldı yaşasınn diyo.. bıçak sanki hemen o gün bitecek sanki

ben normalde işten eve gittiğimde yemek yapmam hep hazır olur yemek, yemeğimizi yeriz sonra biraz dinlenir ertesi gün için yemek yaparım, tabi 2 aydan fazla oldu yapamıom, eşimde akşam gelince ne bulursa onu hazırlıo, adamcık bulaşıktı çamaşırdı eridi walla gözümün önünde..bi kaç günüdr iim ya diom sanma sen o işleri yaparken ben ohh herşeyi yapıo dio yazıodum, çok diorum, ama gerçekten kocama bakmayı özlemişim ya, bide kana kana su içmeyi çok şükür...bide sigara içsem, sosisli yesem..ohhh:52:

ah sigara ahhhhhhhh........

ayy dün eve gidiyorum, yolda ilk çiğköfteden başladım, sonra büfelerdeki sosisli, sonra mısırcıdaki mısır, pastenedeki browni..ama elimdede bademle ceviz var onu yiyom..allam ne görürsem cnm çekio, en son eve giderken profiterol aldım, tabi kocam elimde uzun süredir ilk defa limon dışında bişi görünce helede bu tatlı olunca pek bi keyiflendi..ama ben fena iştaha geldim..:26:

ben bırak hamileliği bekarken bile öyleydim.. yolda sokakta vitrinde ne görsem cnaım ister.. onuda alalım bunuda alalım accık tadalım yanımda kim varsa ıyk gelirdi yani.... annem derdi senin hamileliğin nasıl olacak kocana yazık valla accık tut kendini canım aaaaa :))))))))))))
şimdi mahalle aralarında geçerken hangi evde hangi yemek pişiyo tahminleri bile yapıyorum. o derece yani :))))))) ama duymak istemiyorum her kokuyu cehalet mutluluktur :))))))))))

Günaydın anneler.Nasılsınız bakem. Ben artık daha çok yoruluyorum sanki işe gelmek ızdırap :50::50: Siz çatlakları konuşurken ben kaşınmaya başladım uyuz gibi:64::64: Psikolojik mi artık bilemiyorum yani. Ne yapsam karar veremiyoruma ya. Bi komşumuz zeytinyağı sür dedi . Ama üşeniyorum işte. Ne yapcam be yaa :27::27:

ben akşamları yemekten sonra sızıp kalıyorum hemde sabaha kadar arada wcye kalkıyorum o kadar... her seferinde kocim oraya yatma git yerine yat desede yok yok sadece uzanıyorum uyumayacağım diyorum ama dakikasına gidiyorum çok uğraşıyo adam benimle yaa :))
yağlanma işi çok zor yaaa.. bekle iyice çeksin falan.. nemlendirici kullanıyorum bende şimdilik hemen sürüyorum ama sonraki dönemlerde yeterli olmayacaktır.

günaydın güzel annelerrrrrr :49::49::49:
Günaydıınn.....

gunaydın guzel anneler

bugunde doktora gıttım ve erkek bebegım olcagı kesinleşti

paşamız gelıyo:49:

wooooooooooowwwwwwww gözün aydın hadi hayırlısı.... kaç haftalıksınnnnnnnnn??

darısı başımıza inşallah... :64::64::64::64:

Son düzenleme:
gunaydın guzel anneler

bugunde doktora gıttım ve erkek bebegım olcagı kesinleşti

paşamız gelıyo:49:
ayyyy maşallah canımmmm

çok heyecanlı yaa darısı başımıza:66::66:
oyy kıyamam yaa benimki aynı dertten muzdarip... 3.ayın biteceği günü iple çekiyor kutsal cumartesiye az kaldı yaşasınn diyo.. bıçak sanki hemen o gün bitecek sanki

hehe öyle avutsunlar kendilerini:60:

Back
X