2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
12de ğgrendım canım bugunde kesinleştı 12+5 deyım suan

bu cumartesi günü yani 12+2 olarak gidicem doktora belki benimkide belli olur... baya kesin dedi yani prof doktora galiba bazıları görsede erken diye pek söylemek istemiyor yaa.... hayırlısı olsun tatlımm... artık cicişlere başlarsın sen kıskandım ama :63:

ya kızlar ben önünde bebiş figürleri olan badilerden giymeye çok hevesliyim azıcık karnım var ama sanırım daha çok gazdan dolayı bayrama kadar çıkarmı göbişim acaba :37:çıkar demi daha 5 hafta var bayrama

mart annelerine öle dermisin sen al işte :33: yok annesi bebişin büyüyo orda kendine yer ediyoo göbüşünün içinde rahat rahat yayılıyo görmedikmi o ayakları birbirine atışını oyyyyy:nazar::nazar: önceden göbeği olanlarda bide üstüne gaz eklenince sanki 6 aylık gibi oluyo cidden :1: benim akşamları kociş diyo senin göbek büyüdü diye yok diyom daha erken hevesleniyo adamceğizz :)) bugünde kusarken başımda dikilmiş dalga geçiyo delüüüü:52::52:

kızlar günaydınlar hepinize.. ne güzel ya erkencisiniz.. ben de kimse yoktur diye çalışayım bari demiştim..
aklımı çeldiniz yine yaf..
göbişler çıktı tabe de.. benim kocacığımın gözlerimi görmüyor yoksa algısında mı bozukluk var anlamadım..
habire bana diyo ki senin göbeğin büyümedi... nasıl hamilesin sen.. hevesleniyor benimki de ama tersten okuyor olayları.. halbuki basbaya çıktı göbek.. pantolonlarım sıkıyo oturunca düğmeleri açıyorum.. :27:

evet kızlar cok heycanlıyım

cok tesekkurler uzm.doktordu canım ılkınde cok bellı olmadı ama ıkıncıde kesın gorduk

ıns saglıkla hepımzı kucagımıza alırız:49:

ya kızlar ben önünde bebiş figürleri olan badilerden giymeye çok hevesliyim azıcık karnım var ama sanırım daha çok gazdan dolayı bayrama kadar çıkarmı göbişim acaba :37:çıkar demi daha 5 hafta var bayrama

bizde çok hevesliyiz o badilere kocim almış geçen bana süpriz yaşmışş.. coming soon yazıyor önünde bebiş var çok dadlu ama giyemiyorum... S beden sözde ama gel gör ki içinde yeller esiyor.. komik oluyo :) 4-5 aylarda giyeriz dicem de o aylarda soğuk olacak...

kızlar günaydınlar hepinize.. ne güzel ya erkencisiniz.. ben de kimse yoktur diye çalışayım bari demiştim..
aklımı çeldiniz yine yaf..
göbişler çıktı tabe de.. benim kocacığımın gözlerimi görmüyor yoksa algısında mı bozukluk var anlamadım..
habire bana diyo ki senin göbeğin büyümedi... nasıl hamilesin sen.. hevesleniyor benimki de ama tersten okuyor olayları.. halbuki basbaya çıktı göbek.. pantolonlarım sıkıyo oturunca düğmeleri açıyorum.. :27:

benimde komşum 5 aylık hamile onun geç çıkmış göbeği eşimin yanında daha erken senin göbeğin gazdır dedi benimkide doladı ağzına daha erken çıkmaz göbek diye yahu bazılarının iç karnı küçük oluyormuş diyorum yok illa başkasının dediğine inanacak hep muhalefet ya bak gıcık oldum şimdi kocama:36::36::36:

evet kızlar cok heycanlıyım

cok tesekkurler uzm.doktordu canım ılkınde cok bellı olmadı ama ıkıncıde kesın gorduk

ıns saglıkla hepımzı kucagımıza alırız:49:

allllaahhhh... yakışıklı geliyor kızlar:46::46: tatlım çook tebrik ederim.. darısı bizim de başımıza.. sen artık başlarsın ciciler almaya.. sağlıkla neşeyle şansıyla hayırlısıyla gelsin paşamız..:66:

bizde çok hevesliyiz o badilere kocim almış geçen bana süpriz yaşmışş.. coming soon yazıyor önünde bebiş var çok dadlu ama giyemiyorum... S beden sözde ama gel gör ki içinde yeller esiyor.. komik oluyo :) 4-5 aylarda giyeriz dicem de o aylarda soğuk olacak...

ayy soğuk olsun kuzum, hamileliğinin o son ayları yaza gelenler nasıl aypıo ya allah bi kolaylık verio demekki..ben napcam ya bizim ev 5. katta asansör yoqqq. eşime hep diodum doğuma yakın aban şu giriş katı kirala die, orayıda tutmuşlar napcem ben...şimdi bile daha 4. kattayken eşim kapıyı açıo, dio nefesinin sesini duydum:)):43:

benimde komşum 5 aylık hamile onun geç çıkmış göbeği eşimin yanında daha erken senin göbeğin gazdır dedi benimkide doladı ağzına daha erken çıkmaz göbek diye yahu bazılarının iç karnı küçük oluyormuş diyorum yok illa başkasının dediğine inanacak hep muhalefet ya bak gıcık oldum şimdi kocama:36::36::36:

cicim benim göbek inanılmaz büyüdü yaa.. bu da neden büyümedi daha küçücük falan diyince.. büyümüyo mu acep dedim meraklandım yani.. dengesiz bu kocişler ya takmamak lazım..
izmir güzeli seniiiii.. zeytinyağı limon kekik pul biber tarifin süper... ben de aydınlıyım canım.. bilmez miyim hiç..
izmir de mi yaşıyorsun peki

günaydın kızlar
maden bu kadar göbişlerden konuşuluyor
diğer gruplarda hep var
bizde acalım 2012 nisan anneleri göbişleri diye:49::49:

gunaydın guzel anneler

bugunde doktora gıttım ve erkek bebegım olcagı kesinleşti

paşamız gelıyo:49:

gözün aydın canım.çok güzel bir haber. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yakışıklı şehzadeni :34::34:
bende ikili test için gittiğimde 12+1 olucam acaba öğrenir miyim ki yaa. ay bak heyecanlandım şimdi. daha 9 gün var gitmeme :44::44:

cicim benim göbek inanılmaz büyüdü yaa.. bu da neden büyümedi daha küçücük falan diyince.. büyümüyo mu acep dedim meraklandım yani.. dengesiz bu kocişler ya takmamak lazım..
izmir güzeli seniiiii.. zeytinyağı limon kekik pul biber tarifin süper... ben de aydınlıyım canım.. bilmez miyim hiç..
izmir de mi yaşıyorsun peki

evet izmir de yaşıyorum aydında da üniversiteyi okudum çok severim aydını özledimde :(

BİZNEFESİZ cinsiyet öğrenmişsiniz gözünüz aydın ilk bebek erkekkk:)
ya bende 12+ 5 te gıttım ama dr olmaz ımkansız göremeyız dedi gıcık ya benım drum:52:

Back
X