2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bnm eşim fena yedirmiyo içirmiyoki ole seyleri bn istesemde :) caya dayanamıyorum valla ama yapacak bişi yok bnde önceden tatlı hiç birseyi agzıma koymazdım simdi tatlıya düstüm cikolaya yiyom bnde tek zararlı o vr suan .... esim cok dikkatli 3.5 lt su içmeden 1 kase yogurtu yedrmeden meyveyi yedrmeden yatırmıyo illa haftasonuda balık yapıyo

az önce eşime okudum yazdığını ben haftasonu çalışıom ki dedi:) balık olayı çok güsel:) benim eşimde ancak kolayı içmemem için uyarıo.. suyu ben yarım ltlik şişeyle ölçmeye çalışıom ama en fazla 2.5 lt içebiliom, genelde 2lt içiom. sen ne güsel 3.5 lt içebiliosun maşallah diyelim, eşine de maşallah takibinden ve ilgisinden dolayı :)

Amin canım inşallah rabbim bize bebeklerimize sağlıkla kucağımıza alıp, sağlıkla büyütmeyi nasip eder..
bu cetvel için çoook önceki sayfalarda topic vardı ona yönlendirioduk, orda bi site ismi vardı , ben o siteden hiçbişey anlamadım ingilizceydi eşime havale ettim o halletti bu cetveli .. galiba hiç yardımcı olamadım, kusura bakma :(

amin canım tek istegimiz suan bu ....
anladım cnm tmm belki baska yardımcı olacak kisi vardır bana bu cetvel konusunda :DD:

bnm eşimden yana sikayetimde biebişiyle hiç iletisim kurmuyo konusmuyo elini karnıma koyuyom geceler kacıryo tedrgin oluyo zarar vercek die kımıldıyo die elni koyuyorum etkilenmiyo pıt pıt ediyo kımıldıyo gibi degilki diyo off ya babalar kucagına almadan baba oldugunu hisetmezmiş derlerdi de dogruymus

boşver bizim ki de öyle korkuo karnımda sevmeye bile, biraz bastır diorum oğlumu sıkıştıramam dio elleri titrek gibi dolaştırıo o da ben isteyince:) isim buldunuz mu?

balık bn normalde yemiyodum hiç esimde karadenzili masalh cok güzel pişirir ondan sonra yemeye basladım ama bn dokunamıyorum yeterki yiyeyim die o yapıyo istedigim gibi ondan baska yapanınkini yyiemiyorum ama hamilelkte balıga düstüm normalde hiç sevmezdm
isim işinede sonunda karar verdik bu seferde yaslı kesim pek garip buluyoda artık dinlemiycem kimseyi bnm içime sindi POYRAZ olacak oglumun adı yüce ulu anlamı da var biz o anlamla koyuyoruz sizede tavsiye ederm enerjisini karakter analizini de inceleyin bn baktım cok güzel seyler yazıyodu adı soyadı giriyosun ajkademik basarısı yüksek fln die

az önce eşime okudum yazdığını ben haftasonu çalışıom ki dedi:) balık olayı çok güsel:) benim eşimde ancak kolayı içmemem için uyarıo.. suyu ben yarım ltlik şişeyle ölçmeye çalışıom ama en fazla 2.5 lt içebiliom, genelde 2lt içiom. sen ne güsel 3.5 lt içebiliosun maşallah diyelim, eşine de maşallah takibinden ve ilgisinden dolayı :)

bn 17 haftada bir kanama yasadım cnm doktr 3.5 içeceksin dedi korkudan içiyorum ilk günler kusacaktım su içmekten bnde anca 2lt içiyodum simdi alıstım gece bile kalkıp su içmek istiyorum

kızlar kola içio musunuz ? ben 10 günde falan bi bardak içiom , bugün akşam yemekte bi bardak içtim ama canım çok sıkkın, kaynanama sinir oldum bi bardak daha içmek istiom.. Acaba bebişim zarar görür mü die korkuom
Bende bazen kaçamak yapiorum:))
merhaba arkadaşlar bende allah kısmet ederse nisanda bebeğimi kucağıma alıcam ikinci gebeliğim ilki ikizdi ama erken doğum yaptım malesef yaşamadılar:( allahım bu sefer bebeğimi sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağıma almayı nasip eder inşallah benim ve hepimizin tabiki:))
Allah saglık versin cnm.hosgeldin ...
bnm eşim fena yedirmiyo içirmiyoki ole seyleri bn istesemde :) caya dayanamıyorum valla ama yapacak bişi yok bnde önceden tatlı hiç birseyi agzıma koymazdım simdi tatlıya düstüm cikolaya yiyom bnde tek zararlı o vr suan .... esim cok dikkatli 3.5 lt su içmeden 1 kase yogurtu yedrmeden meyveyi yedrmeden yatırmıyo illa haftasonuda balık yapıyo

anammm benim herifin aynısından bı tane daha varmış oyuu... :))

Bende kontrole gttim bugün konuşmuşsunuz bende de şeker çıktı sanırım :( açlık 76 tokluk 153 çıktı.. neden oluyo ki baktım biraz netten ama pek açıklayıcı bilgi yok doktor pazartesi tekrar çağırcak sanırım. diyet verir hrld uff bilemedim ki :26:

balık bn normalde yemiyodum hiç esimde karadenzili masalh cok güzel pişirir ondan sonra yemeye basladım ama bn dokunamıyorum yeterki yiyeyim die o yapıyo istedigim gibi ondan baska yapanınkini yyiemiyorum ama hamilelkte balıga düstüm normalde hiç sevmezdm
isim işinede sonunda karar verdik bu seferde yaslı kesim pek garip buluyoda artık dinlemiycem kimseyi bnm içime sindi POYRAZ olacak oglumun adı yüce ulu anlamı da var biz o anlamla koyuyoruz sizede tavsiye ederm enerjisini karakter analizini de inceleyin bn baktım cok güzel seyler yazıyodu adı soyadı giriyosun ajkademik basarısı yüksek fln die

biz de konyada güsel balık bulamıorz ya da bize denk gelmio, ben de güsel pişeremiom :( Poyraz güsel isim , ismiyle sağlık ve mutlulukla yaşasın inşallah.. Bizim netleşmedi daha, eşim babasının ismini koymak istio bana da o zaman 2. isim kalıo:) şimdilik Hüseyin Efe ama değişebilir daha vakit çok :)

Bende bazen kaçamak yapiorum:))

Allah saglık versin cnm.hosgeldin ...

anammm benim herifin aynısından bı tane daha varmış oyuu... :))

petuşşşş kocaman olmuş kızınnn maşallah.çok sevindim kalbinin iyileşmesine.haftaya da benm kontrol var bizim bu plesentalar çıkmıcak herhalde yukarı :)dün gece rüyamda normal doğurdum süper bi rüyaydı vllaaa :1: gaza geldim

bn 17 haftada bir kanama yasadım cnm doktr 3.5 içeceksin dedi korkudan içiyorum ilk günler kusacaktım su içmekten bnde anca 2lt içiyodum simdi alıstım gece bile kalkıp su içmek istiyorum

çok geçmiş olsun canım, ben de 2 kere kanama geçirdim ikisinde de 2 şer gün hastanede yattım bol su iç dediler ama işte zor da olsa 3lt içmek laazım ....

petuşşşş kocaman olmuş kızınnn maşallah.çok sevindim kalbinin iyileşmesine.haftaya da benm kontrol var bizim bu plesentalar çıkmıcak herhalde yukarı :)dün gece rüyamda normal doğurdum süper bi rüyaydı vllaaa :1: gaza geldim

Cok saol cnm...walla bende cok mutlu oldum...
Cok takmiodum die düşünyodum ama geçtiğini öğrenince hafiflerin resmen...
Cok şükür bugünlere..
Evet ya yine 3 tane oda süslenmişti bugün hastanede...bizde esimle gelsinnn Nisan dioruz...artık testler vs. Bitti sayılır ya daha cok özlüyoruz...daha çabuk geçsin zmn istioruz...

Cok saol cnm...walla bende cok mutlu oldum...
Cok takmiodum die düşünyodum ama geçtiğini öğrenince hafiflerin resmen...
Cok şükür bugünlere..
Evet ya yine 3 tane oda süslenmişti bugün hastanede...bizde esimle gelsinnn Nisan dioruz...artık testler vs. Bitti sayılır ya daha cok özlüyoruz...daha çabuk geçsin zmn istioruz...

evet ya geçsin zaman artık,gitgide heareketler ağırlaşıyo ve ağrılar artıyo.ben alışveriş olayını hızlandrcam inşallah.yoksa son ay aylarda hiçbişye yetişemem.listem hazır :)buarada bu bebek şekerlerini erken hazırlasak bişy olmaz dimi?

evet ya geçsin zaman artık,gitgide heareketler ağırlaşıyo ve ağrılar artıyo.ben alışveriş olayını hızlandrcam inşallah.yoksa son ay aylarda hiçbişye yetişemem.listem hazır :)buarada bu bebek şekerlerini erken hazırlasak bişy olmaz dimi?

Hastanenin yanında bı şekerci vardı oraya gittik biz.
Bı seker beğendik ama cok pahalı dedi 2,5 lira..
Yani ben 4 lira falan çıkardım gözdende ama değmez ona 2,5 lira..
Ama olayı kaptım:)) iice baktım yapılışına..Eminönü'nden ben 1 liraya mal eerim onu..
Kendim yapcam:)))
Modeli beğendim en azından..
Orası kapı süslemede yapio, hastanenin yanında hemen..
Kelebekli bı kapı süsü beğendik 45 lira..
Hastaneye gelip Ocağı'da susluolarmis o zmn 120 lira..o ısı onlara verden sanırım kafama yattı..
Seker icinde erken değil sanırım ya..bende Ocak da ilk fırsatta gidcem Eminönü'ne..
Ben sevmem son anda sıkışmayı...yapım çıksın aradan..yani 25. Haftadayim..kaldı 13 hafta anca bence:))

Hastanenin yanında bı şekerci vardı oraya gittik biz.
Bı seker beğendik ama cok pahalı dedi 2,5 lira..
Yani ben 4 lira falan çıkardım gözdende ama değmez ona 2,5 lira..
Ama olayı kaptım:)) iice baktım yapılışına..Eminönü'nden ben 1 liraya mal eerim onu..
Kendim yapcam:)))
Modeli beğendim en azından..
Orası kapı süslemede yapio, hastanenin yanında hemen..
Kelebekli bı kapı süsü beğendik 45 lira..
Hastaneye gelip Ocağı'da susluolarmis o zmn 120 lira..o ısı onlara verden sanırım kafama yattı..
Seker icinde erken değil sanırım ya..bende Ocak da ilk fırsatta gidcem Eminönü'ne..
Ben sevmem son anda sıkışmayı...yapım çıksın aradan..yani 25. Haftadayim..kaldı 13 hafta anca bence:))

süpersin ,kafanda hallettiysen gerisi olur.ya nasıl bi model beğendin?magnetlimi merak ettim.oda süsü için diyolar ki belli olmuyo gece gündüz oyüzden süsleri hazırlayın siz doğumdayken taksın eşiniz :1: ben kapı süsü,bebek çiçeği ve baş ucuma nazar boncuklu süs istiyom.izmirden bulurum belki kapı süsü ve malzemeleri.bulamazsam sana muhtacım bebemmmmm

süpersin ,kafanda hallettiysen gerisi olur.ya nasıl bi model beğendin?magnetlimi merak ettim.oda süsü için diyolar ki belli olmuyo gece gündüz oyüzden süsleri hazırlayın siz doğumdayken taksın eşiniz :1: ben kapı süsü,bebek çiçeği ve baş ucuma nazar boncuklu süs istiyom.izmirden bulurum belki kapı süsü ve malzemeleri.bulamazsam sana muhtacım bebemmmmm

Seker ağacına asılan cinsten ama magnetli..pzt atarım sana resmini, evdeki bu pc den atamiom..
Zaten seker ağacınida ben kendim yapcam ...sekeride kendim yapcam...
Kapıyı susluolar..odaya balonlar falan..bide yatak başucunu..7/24 hemen geliolarmis süslemeye..
Süslemeyide onlara vercem sanırım..
Tamam cnm o kısmını düşünme...hatta dur ben yapım eger beğenirsen aynısından yaparız sanada..ben malzeme falan alırım sana Eminönü'nden...yakın bana...

Cnm ben şimdi yatiom..
Sbh uyanırsam erken hisimde su seker olayını halledim..
Eve geldigimde burda olursan devam ederiz...
Optm ii gecelerr..

Seker ağacına asılan cinsten ama magnetli..pzt atarım sana resmini, evdeki bu pc den atamiom..
Zaten seker ağacınida ben kendim yapcam ...sekeride kendim yapcam...
Kapıyı susluolar..odaya balonlar falan..bide yatak başucunu..7/24 hemen geliolarmis süslemeye..
Süslemeyide onlara vercem sanırım..
Tamam cnm o kısmını düşünme...hatta dur ben yapım eger beğenirsen aynısından yaparız sanada..ben malzeme falan alırım sana Eminönü'nden...yakın bana...

çokk sağol canım yaaaa :)sen bana resmini atarsın,ya da bi tane yapılmış yollarsın ben baka baka yaparım.karar verelim ben sana hemen havale yaparım.kapı süsü falan burdaa çok pahalı ya ,resmen iki katı.hiç değilse içime siner orda çeşit çok.oda süsleme fiyatı süpermiş hemen geliyolarmış ohh misss.bunlar ufak tefek işler ama kafa yoruyo.benimde canım tez.son ana kadar bekleyemem.

Back
X