Arkadaşlar ben bu aralar bayağı agresifleştim sizde de var mı?
Normalde haksızlığa gelemeyen ama sakin biriyimdir lakin bazı zırtolara dayanamıyorum!!
Geçen eşimle otobüse bindik bizim orası ( beylikdüzü olduğu için ) ücretler farklı tarifeden eşimde adamın daha ücretli ayarladığını sistemi görünce sordu burada bu yazıyor diye adam da çocuk azarlarmış gibi bassağaa gardeşimmm dedi o annnn allllaaaahhhhhhhh hem de benim kocama içimden panter emeli çıkardım
Dedim ki sen kimsin de çocuk gibi koskoca adamı azarlıyorsun terbiyesiz!! haddini bil!! İnsan gibi cevap versen geberirsin dimi dedim ne dedi adam sana alttarafı soru sordu ne bu artistliğiniz sizin bee havanız batsın sizdeki hava kimsede yok pis utanmazlar dedim ama bunların çoğunu adamın gözünün içine baka baka söyledim. Herkes tabi pür dikkat dinliyor kimseden çıt yok tıklım tıkış otobüsten sizin elinize mi kaldık sizi bizimle muhattap edenlere yazıklar olsun dedim eşim şoke oldu tabi sonra da oturdum bir yere niye kendini üzüyorsun ben gereken cevabı verirdim adama dedim bu arada benim eşim çok sabırlıdır. Dedim ki kusura bakma ben senin kadar sabırlı değilim haddini bilsin deyyyuss dedim. Haklısın ama nolur üzme kendini yok dedim eğer bir şey demeseydim üzerdim kendimi şimdi içim rahatladı stress falan kalmadı dedim gerçekten de rahatladım ama