çok geçmiş olsun canım ortalığı iyi yapmış ayağa kaldırmışsın da sinir krizi geçirmene çok üzüldüm
İnsanı resmen oyalamaları ayrıca sinir bozucu haklısın ama nolur beş paralık insanlar için bu kadar üzülme, kız, söv hatta ama kendini zorlama... Olmadı çağır bizi gelelim hakkından zillini![]()
![]()
![]()
Sağol canım benim. Biz de üzüldük ama dersimizi aldık bir daha gitmeyeceğiz oraya, kızımızı üzmeyeceğiz. :))
super bi isim ben kızımın ismini almina koyuca başta karya diyordum annem duymuş almina ismini hosuna gitmiş bana soyledi benımde hosuma gitti o yuzden suanki dusuncem almina olacak kızımın ısmı![]()
Benim de aklımda Almira ismi var uzun zamandır. Anlamı ay tutulması sırasında ayın çevresinde görünen kızıllıkmış. Babası da olabilir diyor ama ben gene de başka başka isimler bakıyorum.
ya benim çok çok tekmelio...
dışardan bile çok belli oluo..hele gün içinde pıt pıtları hariç bi kaç seanda güp güp kafa ayak oynatıo..
eve gidince babasına resmen şov yapıo..
eşimle akşam öldük gülmekten..bi ara eşim diodu walla bacağını yakaladım die:))
dün akşamki o şovdan sonra eşimden bi tebrik aldım...ancak bi kadın o kadar hareketli bişiyi karnında taşıyabilir..o duyguyu kaldırabilir didi..
erkeklerin öküz olduğunu bir kez daha itiraf etti..
veee gündüzki bu depremlere rağmen çok şükür bin şükür gece hiç hissetmiyorum diebilir..yani uyyamıyorum geceleri ama ona rağmen hiç hissetmiyorum..
inş. gece ile gündüzü bilyodurda ondan hiç kıpraşmıodur kuzum
bu yaşta bu zekaaaa, mikemmelllll gerçekten![]()
Gündüz benim kızım da pek tekme atmıyor ama babası geldikten sonra özellikle ben uzanıyorsam o anda pat pat saydırıyor. Dün iki kere karnımda gerildi resmen. Olduğum yerde ayy diye çığlık attırdı bana annesinin tatlısı