2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Cinsiyet belli oldumu?Ben ilk hamileliğimde nutella yemiştim çok.Sonra kızım oldu.Hiçbişey çıkmaz korkma.
Nutella kavanozlarından kule yapmıştım:)

benimde kızım olacak inşallah ve bende acaip tatlı çikolata pasta ne varsa yiyorum. dayanamıyorum. yemediğim zamanlar titreme geliyomuş gib ioluyo.. kriz gibi sanki. acaba şekerimmi düşüyo diyorum kendi kendime
hergün mutlak 3-5 gofret falan yicem.yemeden olmuyo:50:hatta şimdi gidip alacağım. stoklarım tükenmiş :50:

demekki ye tatlıyı çıkar hakkıyı olmuyomu ş:))) peki canım kızında göbeğin nasıldı. sivrimiydi yuvarlakmı büyümüştü.

kargodan aradılar dun verdigim sipariş bugun gelmiş
sokaga gelmişler ama 23 numarayı bulamamışlar şimdi yine gelceklermiş
firma ankarada
gecen verdigim sipariş 1 haftada gelmişti :S
neyse su gogus pedlerini merak ediyorum bi gelsinde bakiyim
adam sey diyo paketin içinde sey var ıııııııııııııııı ııııııııııııııııııııııııııııı medikal bi ürün :1:

kargom geldi :))
gogus pedini sizde alın bence
kutunun içinde hepsi gunluk ped gibi tek tek paketli at cantana gotur
bide bantlı camasıra yapıştırmak için
içide jelli, gögusler hep nemli kalıcak böylece catlamıcak kurumayacak

selamm kıslar
kızımı okula yooladım geldim
bayadırda geçmişi okuyorum.
petunya pompa sormuşsun.elektrikli olanlar çok sesli oluyor iş yerin müsait değilse bu ses rahatsız edebilir.
manuellerde aventinki manyak bişey ,göğüste bir damla kalmayana kadar çekiyor.
evde oturacak arkadaşlar bile almalı bu makinelerden.en basiti evde bebişe bakacak biri varsa bi kuaföre,markete .. gidince çek koy biberona bebiş yesin.çünkü ilk aylarda bebikler sürekli acıkıyor.1 1,5 saatte bir emziriyorsun.yani pompa büyük rahatlık

petunyacım ne yaparsan yap o eski süper bikinili zamanlara dönemiyo vucut,istediğin kadar spor...
ya çatlak patlakın oluyo
ya sarkık vucut oluyo
yada ufakta olsa göbiş kalıyo
ama ne yapalım kendimizle barışık olmamız lazım değilmi:33::33::33::33:

şu totosu catlayan arkadasım mayısta dogum yaptı
o goguslerinden cok cekti
bebegini ancak 3 ay emzirebildi oda tam anlamıyla degil
goguslerinin ucu berbat hale geldi 3 ayda iyileşti
bebeğin agzına kan ve iltihap akıyodu hep
bebegi görmeye gittiğimde içi acılmıs eti gorunuyoduu
sonrada ucu koptuu ayyyyy :14: :14: :14:
bildiginiz koptu gitti ucu yeni cıktı
neyse;
lansonih lanolin adın da bi krem var
ben korkumdan aldım hemen
7 ayıma girdigim an da hergun mutlaka surucem onu
catlamayı acıyı falan önleyecekmiş emzirme doneminde
oda kesinlikle kullan dedi hiç bişey o gogus problemi kadr kötu degil diyo
ustune bişey giyemiyodu garibim yaa acık yara gibi bişey giyse yapışıp kuruyodu sonra cekemiyoduu ordan
:14: :14:

merhabalar efendim geçte olsa geldık:))
o göğüs ucu yaralarını ben 10 gun kadar felan çektım çok şükür çabuk atlattım hemen yara oldu ama o acı dayanılma zbirşey oluyo aynen uzerıne ne gıysen yapışıyo kanıyodu felan ama öle kopma derecesıne gelmedı , bepanthen kullandım geçirdi ,
umarım bunda hiç olmaz yada çok acı yaşamam, bunu yaşıcagımız malumda :37: umarım uzun sürmezzzzzz

merhabalar efendim geçte olsa geldık:))
o göğüs ucu yaralarını ben 10 gun kadar felan çektım çok şükür çabuk atlattım hemen yara oldu ama o acı dayanılma zbirşey oluyo aynen uzerıne ne gıysen yapışıyo kanıyodu felan ama öle kopma derecesıne gelmedı , bepanthen kullandım geçirdi ,
umarım bunda hiç olmaz yada çok acı yaşamam, bunu yaşıcagımız malumda :37: umarım uzun sürmezzzzzz

sevdoş kızının fotoğrafımı o..
cimcime bi şey yaa,...:nazar::nazar:

göğüs pedi şart zaten canım memeler doldukça sütlerimiz akcıak sütte leke yapıyo gıysıde
inşallah hepımızın şapır şapır akıcak kadar stü olurrrr:46::46::46::46::46:

nıye herkes sustu yaaaaaaaaaaa ben gidiyorum halı silmeye nasıl siliceksem dana kadar halıyı oooooofffffff:27::27::27::27::27:

bayansucum geçen bi doğum hikayesi yazmıştın
kuzenin normal doğum olmuştu
acaba bebek kaç kg doğdu merak ettim ama sormaya fırsat bulamamıştım
ve şimdi durumu nasıl?

nasıl sileceksin gerçekten
hem zor hem yorucu hemde riskli değilmii?
benimkilerde baya kirlendi yılbaşından sonra yıkamaya
göndercemm hazırda temiz bulunsun diyee

yorucu olmazmı en nefret ettiğim şeydır halı silmek
ama damla damla süt lekeleri var mecburum yanı sabredemıyorum artık bugun sıleyım kurtulayım
bende yıkamaya yollıcamda mart ortası gıbı yollarım temızlıgı yaparım mart sonuda doğuma gırerım tertemiz :52:

ayy ben size bişi soracaktım. bu haftalarda çok kuvvetli tekme yeme olasılığımız nasıl:26:
yada ağır bi tekme yiyeniniz varmı aranızda:26:

ayy ben size bişi soracaktım. bu haftalarda çok kuvvetli tekme yeme olasılığımız nasıl:26:

parisim, bazen aşşadan aşşadan öyle vuruyoki suyu delip çıkıcak dıye korkuyorum gece gunduz hiç durmuyo benım kızım çok hareketlı olucak yavrumm:46:
bu dönem kasları kuvvetlenıyomuş bebeklerin oyuzden bol bol hareket edıyolarmış çalışma yapıyolar doğum sonrası için hazırlıklar başladı ha bırde ufak tiz sesleri duyuyolarmış özellikle annenın sesini:):52::52:

şu totosu catlayan arkadasım mayısta dogum yaptı
o goguslerinden cok cekti
bebegini ancak 3 ay emzirebildi oda tam anlamıyla degil
goguslerinin ucu berbat hale geldi 3 ayda iyileşti
bebeğin agzına kan ve iltihap akıyodu hep
bebegi görmeye gittiğimde içi acılmıs eti gorunuyoduu
sonrada ucu koptuu ayyyyy :14: :14: :14:
bildiginiz koptu gitti ucu yeni cıktı
neyse;
lansonih lanolin adın da bi krem var
ben korkumdan aldım hemen
7 ayıma girdigim an da hergun mutlaka surucem onu
catlamayı acıyı falan önleyecekmiş emzirme doneminde
oda kesinlikle kullan dedi hiç bişey o gogus problemi kadr kötu degil diyo
ustune bişey giyemiyodu garibim yaa acık yara gibi bişey giyse yapışıp kuruyodu sonra cekemiyoduu ordan
:14: :14:
kopmak ne demek yaaaa:53::53::53:
merhaba kızlar epeydir yazamıyorum benim bebişte çok hareketli içimde ordan oraya zıplıyor kameraya çektim hala o derece :) cumartesi kontrolumuz vardı şuan 25 haftalık olması gerekirken her kontrole gittiğimde 2 gün geride görünüyor çok endişeleniyorum :( sizdede böyle durum varmı doktor iyi beslenmiyormusun dedi tam tersine yoğurt süt çok iyi beslendim geçen ay neden böyle oldu bilmiyorum.. 24 haftalık olması gerekirken 23+3 çıktı kilosu 634 gram sizinkiler nasıl
cnm tam bilmiyorum ama belli bi gün artı eksi önden yada geriden gelio olması normal die duymuştum sanki...sanırım 15 gündü..yani 15 gün geri de olsa ileride olsa normal die duymuştum...
allam ya...
resmen süt takımı die bişi var..
süt poşeti, süt saklama kabı, pomba, ped. krem...sadece o iki gafam kadar şeye bakım için yani..pofffffffffff
selamm kıslar
kızımı okula yooladım geldim
bayadırda geçmişi okuyorum.
petunya pompa sormuşsun.elektrikli olanlar çok sesli oluyor iş yerin müsait değilse bu ses rahatsız edebilir.
manuellerde aventinki manyak bişey ,göğüste bir damla kalmayana kadar çekiyor.
evde oturacak arkadaşlar bile almalı bu makinelerden.en basiti evde bebişe bakacak biri varsa bi kuaföre,markete .. gidince çek koy biberona bebiş yesin.çünkü ilk aylarda bebikler sürekli acıkıyor.1 1,5 saatte bir emziriyorsun.yani pompa büyük rahatlık

petunyacım ne yaparsan yap o eski süper bikinili zamanlara dönemiyo vucut,istediğin kadar spor...
ya çatlak patlakın oluyo
ya sarkık vucut oluyo
yada ufakta olsa göbiş kalıyo
ama ne yapalım kendimizle barışık olmamız lazım değilmi:33::33::33::33:
seni sevdiğimi söylemişmiydim daha önce...:34:
benim gibi bi geyik, senin gibide bir bilgili tecrübeli her zaman şart her topige:1::1:
ya banada manuel olanlar daha mantıklı gibi gelio....
elektrikliden tısrıom ben o titrer filan ben huylanırım yaf..
avnet düşünyodum..sendende teyid almam züper oldu..saol cnm
göğüs pedi şart zaten canım memeler doldukça sütlerimiz akcıak sütte leke yapıyo gıysıde
inşallah hepımızın şapır şapır akıcak kadar stü olurrrr:46::46::46::46::46:

offfffffff offffff
o yağmur zillisi inşallah çok sevimli bişi olur yoksa walla ısırrım onun bacaklarını..
bu ne ya..şıp şıp damlamalar kopmalar çatlamalamalar:14::14::14:

parisim, bazen aşşadan aşşadan öyle vuruyoki suyu delip çıkıcak dıye korkuyorum gece gunduz hiç durmuyo benım kızım çok hareketlı olucak yavrumm:46:
bu dönem kasları kuvvetlenıyomuş bebeklerin oyuzden bol bol hareket edıyolarmış çalışma yapıyolar doğum sonrası için hazırlıklar başladı ha bırde ufak tiz sesleri duyuyolarmış özellikle annenın sesini:):52::52:

benim kızım yine dün otobüste coştu kendinden geçti resmen
sonra sol kasığıma bi tekme yedim gözlerim :53: böle oldu. resmen yerimden zıpladım.bi daha bekledim yaparmı diye acaba onun tekmesimi diye ama yapmadı. demekki benim kızçemmiş o nasılda furdu anasına yaaa:31:

cnm ben bazen öyle tekmeler yiyorumki taam bu sıkıştı oraya, debelenio diorum...
ilk duydukları ses annenin kalp sesiymiş:16::16::16:
ayyy doğuma hazırlık dedin bak..geçen yine anne forumlarından birini okuodum..
yaaa 32. haftada genelde doğum hazırlığı başlıomuş..
bebekler dönmeye ve doğum kanalına girmeye başlıomuş...(bu genelde böyleymiş ama 40. haftaya gelip doğum yoluna girmeyen bebekte varmış)
ayyy düşünseniz resmen artık 32 den sonra geri sayım yani..
32 de gidcen dr dicekki kanala girmiş...
36 da 1 cm açılmış..38 de 6 santim.....ayyy çok heycanlı.....:52::52:

Back
X