ahha yürü beee...bizim evde de "çapkınlık nasıl yapılır ders-1" konu başlığıyla farklı bir bakış açısı yakalanmış durumda baba ile oğul arasında... hayır sen çok biliyodun çapkınlığı bi ders vermediğin kalmıştı derler adama... laa ilk adımı ben attım sana kalsa daha öleee bakıodun bana hey gidi hey![]()
bizdede aynen öyle oldu canım..ben attım önüne kendimi ben sana aşık oldum die..
cnm kemik ağrısı değilde kasık ağrısı ise batma tarzında yürüyemiosan vs. dr una danış çünkü idrara yolu enfeksiyonu olmuş olabilirisn..kızlar çookk şiddetli kasık ağrısı olan war mı?yuruyemıorum kasıklarımın agrısından otururken bacagımı kımıldatınca inanılmaz bi ağrı oluyo
ahhhaaa züepr olmuş:)))vuslata 5 kala başa gelene bak hele...hayırr yani bugünde kocişim gelcekti böle bişey olmayaydı çok iyiydi yanii![]()
anam bana öğretmen ol ilerde rahat edersin dediydi iyi ki dinlemişim.aynı şeyleri anlatmaya da alışıyo insan be petuşş .ben 3 yıldır ''what is your name '' öğretiyom.
evet cnm çok ii etmişsin bencede..
yani onu diom sanki ben her gün farklı bişimi yapıom..sbh gel akşam git..fişe bak, kayda bak...