Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
kızlar geçen hafta lekelenmem var diye doktora gitmiştim bilenler bilir kendi doktoruma değil de özele gittim normalde şehir hastanesine gidiyorum. Doktor orda beyninde kist var gibi görüyorum falan dedi seni mutlaka bikez daha görmek isterim dedi. Bugün yine kontrole gittik her iki tarafta da kist görüldü 5-6mm büyüklüğünde. Koroid pleksus kisti diye geçiyormuş. Down sendromu vs. Olma ihtimali artıyormuş. Daha önce duyan ya da başına gelen var mı? Baya araştırdım yüksek ihtimalle 28.haftada kayboluyormuş ama burdan da bilenler yazarsa çok mutlu olurum. Duygularım karmakarışık oldu. Fetal dna yaptırmamıştık 2li test sonucu iyi geldi diye.

Ya yemeyin su cig kofteyii😅😅 kizlara bak yaaa yemeyinn 😅😅
Kısır yeniyomus genelde burdaki hatunlar tarafindan ama bende yapcam pisirileni varmis onu yicem artik😅

Ya sen bakma herkese 😅😅 artik herkese yasak cig kofte yemeyiiiiiinn😅😅
kısır bulguru sıcak suyla demleniyo zaten hicbirsey olmaz sogan salcada kavrulunca miss ben cok yaparm yerim de😅
cig koftede asiri canım istiyo ya o yuzden hic dur demedim kendime yedim baya ama dikkat ederim arrtik o kadar cok yasak oldugunu hic dusunmemistim :bicak:

kısır bulguru sıcak suyla demleniyo zaten hicbirsey olmaz sogan salcada kavrulunca miss ben cok yaparm yerim de😅
cig koftede asiri canım istiyo ya o yuzden hic dur demedim kendime yedim baya ama dikkat ederim arrtik o kadar cok yasak oldugunu hic dusunmemistim :bicak:
Tamam kısır yine masum kalıyor tani evde yapiliyor baharatini az koyarsin falan idare edilir. Ama çiğ köfte yasak artik tamam😅

Buldum kilo dediğin nedir ki verilir adlı çalışmam :))))

Merhaba :KK24:

Gecikmeli mezuniyet yazımı @Namaria ya özenerek yazmak istedim 🤩 :)) birazda zayıflayıp zayıflayıp yazmadığımız için cuma zayıflama yarışmasının gücü belli olmuyor olabilir diye düşündüm :)

Yarışmaya 2018 yılında 5.takımda @morordek kaptanımla başladım benim bu platforma ısınmamdaki en büyük sebep kendisidir başlangıç kötü olsaydı biliyorumki şuan buralarda olmazdım ♥️ herşey için teşekkür ederim harika bir kaptandı 😘

Daha sonra izne çıktım geldim +10 küsür kg sanırım :KK23::KK23: beni 5.takımın kapısından sokmazlar derken gönlü büyük şahane insan @toplight kaptanım beni tanımadığı halde listeyi alt üst etmeme rağmen bekletmeden aldı beni listesine :KK36: iki kaptanımında bende yeri ayrı onlardan çok şey öğrendim herşey için teşekkür ederim♥️

Mezuniyet karnemde başlangıç kg
72 olsada ben izinden 82 olarak dönmüştüm :kızgın: 82 den 60 a maceram izin sonrası 11 ay gibi bir sürede bitti dostlar 🤩 bu yolda bana destek olan o zamanın listesinde bulunan arkadaşlarım @reyyanK @kardelelen321 @Cagrihilal1 @dennisgo @Tempus vee tüm 5. Takım dostlarıma iyiki varsınız

Son olarak bıkmadan usanmadan bizle uğraşan @seaBahAR kaptanıma herşey için sonsuz teşekkürler

Birkaç fotoğrafta paylaşmak istedim okuyan gören bir arkadaşıma bile bu yolda motivasyon kaynağı olabilirsem ne mutlu bana 🤗

Sevgilerle ♥️

Eki Görüntüle 2708030
Eki Görüntüle 2708031 Eki Görüntüle 2708032

kızlar geçen hafta lekelenmem var diye doktora gitmiştim bilenler bilir kendi doktoruma değil de özele gittim normalde şehir hastanesine gidiyorum. Doktor orda beyninde kist var gibi görüyorum falan dedi seni mutlaka bikez daha görmek isterim dedi. Bugün yine kontrole gittik her iki tarafta da kist görüldü 5-6mm büyüklüğünde. Koroid pleksus kisti diye geçiyormuş. Down sendromu vs. Olma ihtimali artıyormuş. Daha önce duyan ya da başına gelen var mı? Baya araştırdım yüksek ihtimalle 28.haftada kayboluyormuş ama burdan da bilenler yazarsa çok mutlu olurum. Duygularım karmakarışık oldu. Fetal dna yaptırmamıştık 2li test sonucu iyi geldi diye.
Canım konu ile alakali bilgim yok ama bu kistlerin kayboldugunu söylüyorlar hep. Doktorun ne dedi peki ? Geçer kaybolur dedi mi o da ? Canını sıkma. Fetal dna vs yapalim dedi mi ?

İlk defa duyuyorum ama kötüyü düşünmemeye stres yapmamaya çalış kaybolup gider inşallah 🙏🏻 perinatolojiye de bi görünürdüm yerinde olsam

Canım o kistler kaybolabiliyor inşallah sonraki muayenede gitmiş olur dr da takip edelim demiş zaten bizde yanılmıyorsam cezerye_ cezerye_ sende vardı değil mi sonradan yok oldu ?

Canım konu ile alakali bilgim yok ama bu kistlerin kayboldugunu söylüyorlar hep. Doktorun ne dedi peki ? Geçer kaybolur dedi mi o da ? Canını sıkma. Fetal dna vs yapalim dedi mi ?
Aynen geçer bunlar zaten yüksek oranda kayboluyor ama takip etmekte fayda var dedi imkanın varsa yaptır fetal dna dedi bakalım yaptıracaz biz de

Aynen geçer bunlar zaten yüksek oranda kayboluyor ama takip etmekte fayda var dedi imkanın varsa yaptır fetal dna dedi bakalım yaptıracaz biz de
Geçer canım inşallah. Hersey yoluna girer.
Bir an önce yaotir o zaman sonuçların gelmesi de sürüyor ya biraz.stresiniz artmasin.

Oh cok iyi cok sevindim😍😍🙏 hepimizin bebisleri sağlıklı olsunlar..

Yaa sorma sormaaa bende ayni sebepten hala saclarimi kestiremedim.. kesilmez diyorlar evet hurafe ama iste insan cesaret edemiyor yaa😐 ben edemedim yani. Dogumdan sonra kestirecegim artik 🙏
Cok sicak bunaltiyor cidden noluyor kesince bebek kel mi.olacak aceba🤭🤭

Canım o kistler kaybolabiliyor inşallah sonraki muayenede gitmiş olur dr da takip edelim demiş zaten bizde yanılmıyorsam cezerye_ cezerye_ sende vardı değil mi sonradan yok oldu ?
Aynen bebeğim başka bı başlıkta yine yazdım ama buraya da yazayım ozuzun ozuzun kuzum bana ilk 14haftalikken felan iki tarafta da kist var dendi biri 5.4mm diğeri 5 mm geçen hafta yani 20 haftalıkken tamamen geçtiğini öğrendik bir de mm si küçük seninkinin de muhakkak geçecek hiç korkma bu kist bebeğin beyni gelişirken oluşan birseymis diğer organlarda bir sorun yoksa tek başına tamamen masum kistler yok oluyor içini ferah tut ♥️

kızlaarr bugün uykumda bacağımda krampla uyandım, nasıl acı verdi anlatamam. Eşimi uyandırdım bağırarak ayağıma biraz masaj yaptı öyle geçti ama yürürken baldır kısmım hala kasılı heralde ağrıyor. Bununla ilgili magnezyum mu almam gerekli. Doktor hiç magnezyum vermedi bana
Kızlar korkutmak istemem ama pıhtılaşma probleminiz varsa bacak ağrısını hafife almayın
Ben corasprin kullanıyorum doktor bacaklarında şiddetli ağrı olursa hemen gel pıhtı olabilir demişti :(

Kizlaaar şimdi okudum bitirdim. Çok fena küstüm size bensiz dedikodular göbekler kilolar kısırlar herşey konuşulmuş🤣🤣 hiç bakamadim gün içinde bir de etiket yapıyorsunuz gelip dahil olamadım sinir oldum 🤣 çok fena iki yaş krizlerindeyiz zor bir gün geçirdim. Tatil bitse de dinlensem diyorum 🤣🤣🤣 hepinizi çok seviyorum bugün ben iptal gelecek maçlarda görüşürüz 😍♥️♥️♥️

Back
X