2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım bacak ağrılarım çok fena
geceleri ağrısından uyuyamıyorum
sağa sola inleyerek dönüyorum diye
ama iki tane içince acayip ishal yaptı bende arada bir iki tane içiyorum :1::1::1:
miğde bulantısı yapmadı bende..

ayyyy ishal yapacaksa hemen 2 ye çıkarayım bende :) çok geçmiş olsun canım bu arada

bende çok tuttum bu figürü:)):ssz::ssz::ssz::ssz:
ya hani geçen buluşmada anlatmıştım ya gögsünde dövme olan bi ka. valide geline hasten odasında neler etti die..
ben o zmn çok kızdım bebim....yani insanlar bu yağmurda bu soğukta zahmet etmiş gelmiş....sende yok öpme yok bakma diycen..
walla benim belki burda kimim kimsem olmadığından ben insanı çok severim kuzum...
öyle merakdan dedikodudan evime gelen olmaz, gelende başımın tacıdır, sevgisinden gelir...ki gelsinlerde çok isterim..ondan ötürü öyle öpmüycen bakmıcan yapmam...annemde yapmaz..k. validem de o ptansiyeli seziyom lakin bu konuda eşimi o dövmeli k. valideyi gördüğüm gün uyarıdm..annen böyle bişi yaparsa sen terbiyesini ver lütfen ben devrey girmim didim:53::53::53:

hımm tmm barıştım ki ben o zaman :29:
ben de kendi evime gelene öyle bişi teklif etmem çünkü komşularımdan biriyle bile görüşmüyorum çevremde laf olsun diye gelecek kimse yok ama annemlerde ve k.v.de mevlüt yaparsam ipini koparan gelecek, sırf etli pilav var diye gelen olur. mesela annemin oturduğu yer biraz kırsal bir yer, insanlar dipdibe yaşıyo ve o bahsettiğin dedikoduculardan gırla var.
kadın karşı komşusunun çocuğunun babasının aslında diğer komşusunun kocası olduğunu filan iddia ediyo gerisini sen düşün.
annem görüşmüyo o tiplerle ama çok yapışkanlar, çağırdıklarından birinin peşine takılıp geliyo. e ben o kadının çocuğumu sevmesine nasıl müsade edeyim. kapıdan girer girmez koyarım mesafemi alırım önlemimi :28:
dövmeli teyzeyi de dövmek gerek :52:
:ssz::ssz::ssz: ooooh iki nefes çekmiş gibi oluyom be ya :ssz::ssz::ssz:

ama ama ama bunu doktorlarda söylüyo
yetişkinlerde mikrop bakteri vs bebeklerde
daha fazla sorun yaratabiliyormuş özellikle
ağızda bakteriler flan yazık değilmi bebeğe
nasıl başetsin o mikroplarla ben annelerin çocuklarına
yemek yedirirken önce kendilerinin ağızla bakıp sonra onu
bebeğe vermelerinede karşıyım
ben ev için no smoke yazıları alıp dış kapıya yapıştırcam
kimse şurda burda sigara içelim diye gelmesin valla
kimsede kusura bakmasın ben içmiyorum eşim içmiyo
dışarda içilse bile gelip üstlerindeki kokuyla kızımı huzursuz
etmesinler içmek isteyende gelmesin hiç taviz veremem
en başta anneme dedim bnu ya yanında kıyafet getirir çıkar yangın
merdivennde içer üstünü başını değştrir elini yüzünü yıkar dişlerini
fırçalar sonra benm testimden geçer yada içimicek yada sevemicek (daha ona bu torpilimden
bahsetmedim tabi o içilmicek diye biliyo bu bnm en kötü durumda devreye
sokacağım b planım)

eneeem benden beteri de varmış :53:
cigara konusunda çok sıkmayı düşünmüyorum evimde içmem içirmem ama dışarda içene karışmaya kalkarsam erken yaşlanırım :ssz::ssz::ssz:

bayansu'cum yeni bi durum değil bizimki 5. aydan beri her iki böbrekte normalden büyük rengi çok açık, bi çok yorum var bunla ilgili kafanı ütülemeyeyeyim şimdi ama şu an daha karamsar konuşuyor doktor, kabaca böyle canım sen niye haz etmiyorsun nts'den beklemek sıkıcı diye mi?

canım ben bilmiyordum çok özür dilerm,ayrıca ne kafa ütülemesi aşkolsun şurda en iyi birbirimizi biz anlarız...inşallah doktor yanılıyordur da bebeğinin böbrekleri sağlıklıdır bitanem..hele bi doğsun o zaman anlaşılır herşey üzülme nolur:54:
evet,beklemeside ıkıcı...bi de ben kendisinin önünde baya bi ancı çektiğim için söküp çıkarasım geliodu karnımdan:ssz:

ama canım bunu her zman kullanman zor
zira kendisi biraz zor çıkıyor
günlük kullanım için bnce uygun değil

hııı,ok ozaman zaten benim upuzun kirpiklerde döküldü hamilelikten doğumdan sonra girerim banyoya sürerim 5 dk rimelimi farımı nolcak:36:

ben çıkıyorum kızlar patronum hava daha kötü olur zorlanırsın diyor saolsun şurda çıkmama 1 saat kalmış :57:
öpüyorum hepinizi :16:

Canım sen kesinlikle çok haklısın, ben olsam ben de yıkardım ortalığı, ama benim ki taa 5. aydan beri söylüyor böreklerin durumunu 1 özel bir de devlet hastanesinde iki ayrı radyologda baktı,onlar daha kötü konuşmuşlardı. biz yeni öğrenmiş değiliz yani canım, sadece yapacak bir şey yok anne karnında, doğunca ki inşallah o sürece sağlıkla geliriz o zaman tam olarak ne olduğu neye sebep olduğu anlaşılacak. Şuan için dediğiniz gibi içimizi ferah tutup dua etmekten başka yapacak bir şey yok. Sen dikkat et kendine canım ya, 35'e kadar gelirsek inşallah sağlıkla..

eneeem benden beteri de varmış :53:
cigara konusunda çok sıkmayı düşünmüyorum evimde içmem içirmem ama dışarda içene karışmaya kalkarsam erken yaşlanırım :ssz::ssz::ssz:

bnm evimde balkon yok camı açıp
sigarayı içim yanımada gelemezler
üstüne sinen kokunun bile zararı varmış
içmesinler 1-2 saat ölmezlerya

sağol canım ya
ama sen yinede önce kayısıyı dene :1::1::1:

denedim canım denmeyede devam ediyorum incir biraz daha etkili oldu sanki ama magnezyumuda düzenli almıyodum ben arada bir karnımda batmalar olduğu zaman alıyodum. bundan sonra alayım bari.ama o zııkımda midemi bulandırıyo yeaaaa :36::36::36: nasıl bi mide varsa bende de demir hapı magnezyum hepsi mide bulandırıyo.ama yapcak bi şey yok anne olmak kolay değil di mi :nazar::nazar::nazar:

aynı formülü yazıyordum canım
ağzına sağlık :1::1::1:

bu arada benim magnezyum ikiye çıktı o da çok fena ishal yaptı be :1::1::1:
zeynepimmm ne içiyorsun sen ya ben dun degil evelsi gun doktorumu aradım bacak agrılarım benımde cok bana yazmadı herhangi bi ılac hamılelıkte bu gorulen bişi dedi bacaklarının altına yuksek bi yastık koy ole yat dedi o biraz gerci iyi geldi bu magnezyum 2 doz alanlar genelde ishal oluyor :27: adı ne canım ne iciyorsun bi zararı olmaz herhal ya içsem he :27::27:zeynepim ?
maybelline turbo boost waterproof
canım dışı siyah kapağı gri
heh bu tamam canım çok tşkrler :54::54::54::54:
ben baktımda netten biraz,maybelline waterprof mascara akmıyomuş kızlar...off yaaa daha 1 hafta oldu mascara alalı mor renkte olanını aldım bileydiiimmm böle olcaını:ssz:
mavilim yazdı canım sagolsun evet buydu maybelline turbo boost waterproof .. anladım cnm bundan da alıver ya bi istisna zaten gene lazım olur cıkmasını istemedigin zamanlarda :48:
relaxmode diye bi site daha önce adı geçmişti, kimden duyduğumu şu an hatırlamıyorum kusura bakmasın ayrıca kendisine müteşekkirim. bissürü şey aldım şimdiden giyiyorum çok da memnunum :8:

ben bayramda filan 1 günlüğüne bir yere kalmaya gittiğimde bile koca çanta doldururum eşim de her seferinde taşınıyo muyuz? diye dalga geçer :27:

petuş küstüm ben sana, niye sinir oluyon ki ama? içimden geçeni söylüyom bu konuda takıntılıyım haa yapamam o ayrı ama takıntılıyım işte. insanların hepsi bir olmuyo öyle pis tipler çıkıyo içinden :19:
küstüm işte ben sana hıh :19:

küs olsam da grubu bilgilendirmek için cvp vereyim :ssz:
benim face'de bi problem yok, bi de bu cigaralı şeye görür görmez aşık oldum sabah beri yerli yersiz sürekli kullanıyorum :ssz::ssz::ssz:

kızlar ben de emzirme konusunda ne yapacağımı şimdiden düşünüyorum, ama arkadaşlarım beni bilir zaten höt derim çıkarlar. annem de benle aynı düşünür, tek sorun misafir filan geldiğinde sorun çıkacağı. buna karşılık yine tedbir amaçlı ucuz bi emzirme önlüğü alacağım. laftan anlamayanlara karşı, hem ben yalnız araba kullandığımdan belki bi yere gittiğimde arka koltukta filan da örtü ile emziririm. zati camlarda film var içersi pek görünmüyo, örtü de hayat kurtarır öyle durumlarda :28::28:

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
canım tşkrler bakayım şimdi :54::54::54:
ama canım bunu her zman kullanman zor
zira kendisi biraz zor çıkıyor
günlük kullanım için bnce uygun değil
evet kesinlikle zaten hergun kullandıgında yavastan kirpikler dokulmeye baslıyabiliyoo cıkarıcam derken çok sagol cnm yazdıgın icin :48::48:
canım bacak ağrılarım çok fena
geceleri ağrısından uyuyamıyorum
sağa sola inleyerek dönüyorum diye
ama iki tane içince acayip ishal yaptı bende arada bir iki tane içiyorum :1::1::1:
miğde bulantısı yapmadı bende..
valla zeynepim neydi kullandıgın ilacın adı bende alıcam ya tum hamıleler iciyor bende icecem doktorumada demicem :27::27: zararı olmaz sanırım hee:26:
ayyyy ishal yapacaksa hemen 2 ye çıkarayım bende :) çok geçmiş olsun canım bu arada

aynen aynen canım :27::27::27:

hımm tmm barıştım ki ben o zaman :29:
ben de kendi evime gelene öyle bişi teklif etmem çünkü komşularımdan biriyle bile görüşmüyorum çevremde laf olsun diye gelecek kimse yok ama annemlerde ve k.v.de mevlüt yaparsam ipini koparan gelecek, sırf etli pilav var diye gelen olur. mesela annemin oturduğu yer biraz kırsal bir yer, insanlar dipdibe yaşıyo ve o bahsettiğin dedikoduculardan gırla var.
kadın karşı komşusunun çocuğunun babasının aslında diğer komşusunun kocası olduğunu filan iddia ediyo gerisini sen düşün.
annem görüşmüyo o tiplerle ama çok yapışkanlar, çağırdıklarından birinin peşine takılıp geliyo. e ben o kadının çocuğumu sevmesine nasıl müsade edeyim. kapıdan girer girmez koyarım mesafemi alırım önlemimi :28:
dövmeli teyzeyi de dövmek gerek :52:
:ssz::ssz::ssz: ooooh iki nefes çekmiş gibi oluyom be ya :ssz::ssz::ssz:

bizdede olur meraklılar ilk defa gelecek olanlar
süzer keser ortalığı gibime geliyor hatta böle zamanlarda
hırsızlık bile oluyormuş bebeğin yastığından falan
neler duyuyoruz hırsızlık olmazda çekmecelere bakanlar
bile duydum ben arkadşım dedi sezeryan olacaktı son gece
dedi ağlaya ağlaya dolabımın için düzelttim kocasının yengeleri
falan heryeri karıştırıyorlarmış

zeynepimmm ne içiyorsun sen ya ben dun degil evelsi gun doktorumu aradım bacak agrılarım benımde cok bana yazmadı herhangi bi ılac hamılelıkte bu gorulen bişi dedi bacaklarının altına yuksek bi yastık koy ole yat dedi o biraz gerci iyi geldi bu magnezyum 2 doz alanlar genelde ishal oluyor :27: adı ne canım ne iciyorsun bi zararı olmaz herhal ya içsem he :27::27:zeynepim ?

heh bu tamam canım çok tşkrler :54::54::54::54:

mavilim yazdı canım sagolsun evet buydu maybelline turbo boost waterproof .. anladım cnm bundan da alıver ya bi istisna zaten gene lazım olur cıkmasını istemedigin zamanlarda :48:

canım tşkrler bakayım şimdi :54::54::54:

evet kesinlikle zaten hergun kullandıgında yavastan kirpikler dokulmeye baslıyabiliyoo cıkarıcam derken çok sagol cnm yazdıgın icin :48::48:

valla zeynepim neydi kullandıgın ilacın adı bende alıcam ya tum hamıleler iciyor bende icecem doktorumada demicem :27::27: zararı olmaz sanırım hee:26:

aynen aynen canım :27::27::27:

magvital canım
ben dedim doktora kalsiyum mu eksildi neden bacaklarım ağrıyor dedim

magnezyumunu iç bol su iç
günde 4-5 km yürü ki
vücudun ağırlık merkezine alışsın dedi..

bacaklardaki ağrılar gayet normal dedi canım

denedim canım denmeyede devam ediyorum incir biraz daha etkili oldu sanki ama magnezyumuda düzenli almıyodum ben arada bir karnımda batmalar olduğu zaman alıyodum. bundan sonra alayım bari.ama o zııkımda midemi bulandırıyo yeaaaa :36::36::36: nasıl bi mide varsa bende de demir hapı magnezyum hepsi mide bulandırıyo.ama yapcak bi şey yok anne olmak kolay değil di mi :nazar::nazar::nazar:

o ilaçlar bende de mide problemi yapıyo gerçi bayadır içmiyorum ama içtiğim zamanlar midem kötü olursa yarım saat sonra gaviscon şurup içiyorum iyi geliyo

:ssz::ssz::ssz:

nee dolap içlerini mi karıştırıyormuş?
aaaa aaaaaa
:53::53::53:

bayansu'cum yeni bi durum değil bizimki 5. aydan beri her iki böbrekte normalden büyük rengi çok açık, bi çok yorum var bunla ilgili kafanı ütülemeyeyeyim şimdi ama şu an daha karamsar konuşuyor doktor, kabaca böyle canım sen niye haz etmiyorsun nts'den beklemek sıkıcı diye mi?

petuş sağol canım amin inşallah güzel kalbinden geçtiği gibi olur herşey.yakınız biz seninkinin de boy kilo bu civardadır. Nts için şimdi okuyorum da dediğin gibi bu haftadan sonra bağlamaları normal, bi sakıncası da yok zaten.
inş. canımcım...bakalım bizde yrn sbh gidcez kısmetse..nst ye alıp almadıklarını mutlaka bildirrim cnm sanaa..
ama ama ama bunu doktorlarda söylüyo
yetişkinlerde mikrop bakteri vs bebeklerde
daha fazla sorun yaratabiliyormuş özellikle
ağızda bakteriler flan yazık değilmi bebeğe
nasıl başetsin o mikroplarla ben annelerin çocuklarına
yemek yedirirken önce kendilerinin ağızla bakıp sonra onu
bebeğe vermelerinede karşıyım
ben ev için no smoke yazıları alıp dış kapıya yapıştırcam
kimse şurda burda sigara içelim diye gelmesin valla
kimsede kusura bakmasın ben içmiyorum eşim içmiyo
dışarda içilse bile gelip üstlerindeki kokuyla kızımı huzursuz
etmesinler içmek isteyende gelmesin hiç taviz veremem
en başta anneme dedim bnu ya yanında kıyafet getirir çıkar yangın
merdivennde içer üstünü başını değştrir elini yüzünü yıkar dişlerini
fırçalar sonra benm testimden geçer yada içimicek yada sevemicek (daha ona bu torpilimden
bahsetmedim tabi o içilmicek diye biliyo bu bnm en kötü durumda devreye
sokacağım b planım)

canım çok pardonda...benim etrafımda hiç böyle öküzü yok..ondan ötürü ben rahatım sanırım:)):1::1::1:
yani bebek olan evde sigara içilmez bunu söylemek yazmak gerekmez...
ben hamileliğim boyunca bile kimse içmedi gelenlerimden.
ama el yüz yıka diş fırçala yapmam kimseye..
inasnlar ziyaretime gelirse sevgisinden gelir, gerekli tedbiri alır zaten diye düşünüyorum..
kaldıki benim bebeğime annem ve k. validem bakacak..ben istediğim kadar titizlenim annem kesin bakarken daha 6 aylıkken eline yarım domatesi verecek alışsın die...ondan ötürü o kadar çok incelememe gerek yok:ssz::ssz::ssz::ssz:

o ilaçlar bende de mide problemi yapıyo gerçi bayadır içmiyorum ama içtiğim zamanlar midem kötü olursa yarım saat sonra gaviscon şurup içiyorum iyi geliyo

:ssz::ssz::ssz:

ah canım kanım 10.4 tü en son onun için demir hapına tekrar başladım mecburen. magnezyumuda sevmiyorum ama kabızlığa iyi geliyosa yani katlanırım mide bulantısına. kabızlık daha zor:17::17::17:

bebişimle son halimizin resmini koydum arkadaslar yarın sabah kont var güzel haberlerle gwelirim insallhhh ...ayy heyecan bastı 1 ay oldu kuzumu görmeyeli

benim şizofrenik bi teyzem var uzun zamandır görüşmüyoruz. oğlu 35 yaşındayken evlendi balayına gittiler, ertesi gün aramaya başlamış, bakmış gelinin de damadın da telefonu kapalı gece vakti bizi de yollara düşürdü oğlunun evine gittik anahtar yaptırmış kendine açtı kapıyı girdi yeni gelinin odasına başladı bütün çekmeceleri dolapları karıştırmaya. neymiş gelini organ mafyasının elemanıymış oğlunu kaçırmışlar. o zamanlar liseye yeni başlamıştım o yaşımda bile gözlerime inanamamış, itiraz etmiştim duruma :20:
her çeşit manyak var bu dünyada :52:

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

bebişimle son halimizin resmini koydum arkadaslar yarın sabah kont var güzel haberlerle gwelirim insallhhh ...ayy heyecan bastı 1 ay oldu kuzumu görmeyeli
canım inş iyi haberlerini bekliyoruz :48:
Biz de kontrolden geldik şimdi.28+6 dayız 1750 gr olmuşuz.Çok sevindik ama iyice yorulmaya başladık:)

oyy:nazar: maşallah canım bebegine herşeyin yolunda olmasına çok sevindim gozun aydın :48::48:

Back
X