Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün topiğin hiç tadı yoktu, sanki bugünde herkeste bi durgunluk var![]()
günaydın anneciklerrrr
nasılsınız? Biz geldik bu gün işe....
Kuşumu şu an hıçkırık tuttu şu an![]()
Reyhan Pala Dinç
iyi akşamlar kızlar sonunda evıme gelebıldım ben çıktım kar başladı dondum resmen ama değdi kızımı gördüm herşey yolunda 1.900, 40 cm olmuşuz 31+0 yız ultrasonda 32+2 çıktı , bu ay ileri geçmiş 1 kılo almış bende 3 kılo almışım 1 kılo kızıma gıttgıne göre ben ıkı kılo almış oluyorum , yine fazla ama napıyım durduramıyorum alıyorum habire,,,,,,
veee doğumumuz belli oldu bi aksilik çıkmassa 26.03.2012![]()
günaydınlarrrrrrr
bugün kar yok ama yürümesi en zor gündü bence..
yerler buzdu...çok şükür kaymadan düşmeden bugünde geldik..
darısı akşam dönüşe inş:)
bugün uykum var, kabuslarla boğuştum gece boyunca..
ama yinede cumaya bir kalması nedeniyle mutluyusssss
31. haftamısızn son günü olması nedeniyle mutluyussssss![]()
ayyy yesinler onuuu nassı anlıyonuz bee hıçkırığı bu arada sen ne iş yapıyodun kuzuuu
grafik tasarımcıyım canım
böyle düzgün aralıklarla pıt pıt pıt oynuyor
normal tekmeden farklı anlıyosun canım![]()
limondada suratlarını ne güzel ekşitiyolar ya bayılıyorum o hallerineçok tatlılar ama yaa geçen de benım kızda oldu pıt pıt :))
doğduktan sonrada sık hıçkırıyolar ozman bır damla lımon sıkıyodum kaşığa verıyodum ağzına anında kesıyodu aklınızda bulunsun :)
o zmn ben renklendireyim topimizi...
dün akşam herifimle aylardan sonra ilk defa bağrış çağrış yaptık
sebebimizde şu....
yağmurun cibinliğinin ölçüsünü alcam..ona göre terziye vercemki gerekli kısaltmayı yapsın...
dolap içi için kapitone aldım...onları vercem ya hani cibinlikte aradan çıksın derdim...
neyse cibinlik tavana asılacak...tek kancayla asılır dio..ben diom 3 kancayla...
tek ti 3 dü derken kapılar çarpıldı...odalar kitlendi...bende bi ağlamak...
neyse çıktım kendimi kitlediğim yerden baktım babamız ohh 4 dönüm...sarı tiwityli battaniyeye sarılmış posur posur uyyo....
bende soydum bi muz koydum bi bardak süt oturdum pc başına...
neysem yattık sonra sırt sırta verdik tabisi...kimse alttan almıo..
gece 4 gibi bi uyandım..kabuslar içindeyim..kopmuş bi bacak valizin içinde, mezarlıktayım kemik temizliyom.bırrrrrrrrrrrrrr... :18::18::18:
hemen bi sokulmaca bi titremece...noldu dedi dedim kabus gördüm...gel buraya dedi...sarıldı felan, yani arayı yaptık kabus ayağına:)))
ama mevzumuz hala kapanmış değil....maılden devam edioz o dio tek kancayla hallederim..ben diom 3 kancayla olur...görcez bakalım:))))
bu arada uyandığımızdan buyana sorup duryo yağmur napio die...didim akşamdan buyana hiç hissetmedim..
oysa yalannnnnnnnn yefrum kımıl kımıl....ama olsun....3 kancaya asana kadar kıpraşmıycak yağmur babasına söz verdi bana![]()
günaydınlarrrrrrr
bugün kar yok ama yürümesi en zor gündü bence..
yerler buzdu...çok şükür kaymadan düşmeden bugünde geldik..
darısı akşam dönüşe inş:)
bugün uykum var, kabuslarla boğuştum gece boyunca..
ama yinede cumaya bir kalması nedeniyle mutluyusssss
31. haftamısızn son günü olması nedeniyle mutluyussssss![]()
soğuk bir günde kazasız belasız birgüne daha başladık. günaydınlar...
umarım kazasız belasız birgünü daha atlatırız.
Günaydınlar kızlarr
dün doktorum kültür sonucu için aradı
bakteri üremiş dedi antibiyotik verdi
penisiline karşı alerjim var diyince başka
ilaç söyledi kaşıntı falan yaparsa ki yapmaz
ara dedi korktum bende kafam karıştı ya bi komplikasyon
olursa diye ne yapsam bilemedim ilaçın adı cec 500mg
kullanan varmı?
geçmiş olsun canım ben de 2 gün sonra çıkacak kültür sonucunu bekliyom üremesi ne anlama geliyo
o zmn ben renklendireyim topimizi...
dün akşam herifimle aylardan sonra ilk defa bağrış çağrış yaptık
sebebimizde şu....
yağmurun cibinliğinin ölçüsünü alcam..ona göre terziye vercemki gerekli kısaltmayı yapsın...
dolap içi için kapitone aldım...onları vercem ya hani cibinlikte aradan çıksın derdim...
neyse cibinlik tavana asılacak...tek kancayla asılır dio..ben diom 3 kancayla...
tek ti 3 dü derken kapılar çarpıldı...odalar kitlendi...bende bi ağlamak...
neyse çıktım kendimi kitlediğim yerden baktım babamız ohh 4 dönüm...sarı tiwityli battaniyeye sarılmış posur posur uyyo....
bende soydum bi muz koydum bi bardak süt oturdum pc başına...
neysem yattık sonra sırt sırta verdik tabisi...kimse alttan almıo..
gece 4 gibi bi uyandım..kabuslar içindeyim..kopmuş bi bacak valizin içinde, mezarlıktayım kemik temizliyom.bırrrrrrrrrrrrrr... :18::18::18:
hemen bi sokulmaca bi titremece...noldu dedi dedim kabus gördüm...gel buraya dedi...sarıldı felan, yani arayı yaptık kabus ayağına:)))
ama mevzumuz hala kapanmış değil....maılden devam edioz o dio tek kancayla hallederim..ben diom 3 kancayla olur...görcez bakalım:))))
bu arada uyandığımızdan buyana sorup duryo yağmur napio die...didim akşamdan buyana hiç hissetmedim..
oysa yalannnnnnnnn yefrum kımıl kımıl....ama olsun....3 kancaya asana kadar kıpraşmıycak yağmur babasına söz verdi bana![]()