o zmn ben renklendireyim topimizi...
dün akşam herifimle aylardan sonra ilk defa bağrış çağrış yaptık
sebebimizde şu....
yağmurun cibinliğinin ölçüsünü alcam..ona göre terziye vercemki gerekli kısaltmayı yapsın...
dolap içi için kapitone aldım...onları vercem ya hani cibinlikte aradan çıksın derdim...
neyse cibinlik tavana asılacak...tek kancayla asılır dio..ben diom 3 kancayla...
tek ti 3 dü derken kapılar çarpıldı...odalar kitlendi...bende bi ağlamak...
neyse çıktım kendimi kitlediğim yerden baktım babamız ohh 4 dönüm...sarı tiwityli battaniyeye sarılmış posur posur uyyo....
bende soydum bi muz koydum bi bardak süt oturdum pc başına...
neysem yattık sonra sırt sırta verdik tabisi...kimse alttan almıo..
gece 4 gibi bi uyandım..kabuslar içindeyim..kopmuş bi bacak valizin içinde, mezarlıktayım kemik temizliyom.bırrrrrrrrrrrrrr... :18::18::18:
hemen bi sokulmaca bi titremece...noldu dedi dedim kabus gördüm...gel buraya dedi...sarıldı felan, yani arayı yaptık kabus ayağına:)))
ama mevzumuz hala kapanmış değil....maılden devam edioz o dio tek kancayla hallederim..ben diom 3 kancayla olur...görcez bakalım:))))
bu arada uyandığımızdan buyana sorup duryo yağmur napio die...didim akşamdan buyana hiç hissetmedim..
oysa yalannnnnnnnn yefrum kımıl kımıl....ama olsun....3 kancaya asana kadar kıpraşmıycak yağmur babasına söz verdi bana![]()
heheheheh

ayyşş güzel tartışmalar canım bizde doğumda gelenlere ne ikram edilcek tartışması yapıldı, ben dolma sardırıcam diyorum eşim ne gerek var diyo

tabi tartışma esnası böyle gülmedim tabe
Rabbim tartışmanın nedenleri ne kadar tatlı ve güzel yaaa