2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
o zmn ben renklendireyim topimizi...
dün akşam herifimle aylardan sonra ilk defa bağrış çağrış yaptık :46::46:
sebebimizde şu....
yağmurun cibinliğinin ölçüsünü alcam..ona göre terziye vercemki gerekli kısaltmayı yapsın...
dolap içi için kapitone aldım...onları vercem ya hani cibinlikte aradan çıksın derdim...
neyse cibinlik tavana asılacak...tek kancayla asılır dio..ben diom 3 kancayla... :53::53::53:
tek ti 3 dü derken kapılar çarpıldı...odalar kitlendi...bende bi ağlamak...
neyse çıktım kendimi kitlediğim yerden baktım babamız ohh 4 dönüm...sarı tiwityli battaniyeye sarılmış posur posur uyyo....
bende soydum bi muz koydum bi bardak süt oturdum pc başına...
neysem yattık sonra sırt sırta verdik tabisi...kimse alttan almıo..
gece 4 gibi bi uyandım..kabuslar içindeyim..kopmuş bi bacak valizin içinde, mezarlıktayım kemik temizliyom.bırrrrrrrrrrrrrr... :18::18::18:
hemen bi sokulmaca bi titremece...noldu dedi dedim kabus gördüm...gel buraya dedi...sarıldı felan, yani arayı yaptık kabus ayağına:))) :31::31::31:
ama mevzumuz hala kapanmış değil....maılden devam edioz o dio tek kancayla hallederim..ben diom 3 kancayla olur...görcez bakalım:)))) :19:

bu arada uyandığımızdan buyana sorup duryo yağmur napio die...didim akşamdan buyana hiç hissetmedim..
oysa yalannnnnnnnn yefrum kımıl kımıl....ama olsun....3 kancaya asana kadar kıpraşmıycak yağmur babasına söz verdi bana :27::27::27:

heheheheh :1::1::1:
ayyşş güzel tartışmalar canım bizde doğumda gelenlere ne ikram edilcek tartışması yapıldı, ben dolma sardırıcam diyorum eşim ne gerek var diyo :1::1::1:
tabi tartışma esnası böyle gülmedim tabe

Rabbim tartışmanın nedenleri ne kadar tatlı ve güzel yaaa :40::40:

çok tatlılar ama yaa geçen de benım kızda oldu pıt pıt :))
doğduktan sonrada sık hıçkırıyolar ozman bır damla lımon sıkıyodum kaşığa verıyodum ağzına anında kesıyodu aklınızda bulunsun :)

annem yeğenim hıçkırdıkça hep şarkı söylerdi..ben çok severdim hıçkırmasını o yüzden.
sizde belki bebeklerinize söylersiniz sözleri şöyle;
hıçkırık tuttu beni,
tuttu da kuruttu beni,
seni gidi zalimin kızı,
gittide unuttu beni :24::24::24::24::24:
yeğenimde gülerdi hıçkırığı kesilirdi :1:

petuş arkandayız bacım...açsın üç deliği kocan işi ne :36:

o zmn ben renklendireyim topimizi...
dün akşam herifimle aylardan sonra ilk defa bağrış çağrış yaptık :46::46:
sebebimizde şu....
yağmurun cibinliğinin ölçüsünü alcam..ona göre terziye vercemki gerekli kısaltmayı yapsın...
dolap içi için kapitone aldım...onları vercem ya hani cibinlikte aradan çıksın derdim...
neyse cibinlik tavana asılacak...tek kancayla asılır dio..ben diom 3 kancayla... :53::53::53:
tek ti 3 dü derken kapılar çarpıldı...odalar kitlendi...bende bi ağlamak...
neyse çıktım kendimi kitlediğim yerden baktım babamız ohh 4 dönüm...sarı tiwityli battaniyeye sarılmış posur posur uyyo....
bende soydum bi muz koydum bi bardak süt oturdum pc başına...
neysem yattık sonra sırt sırta verdik tabisi...kimse alttan almıo..
gece 4 gibi bi uyandım..kabuslar içindeyim..kopmuş bi bacak valizin içinde, mezarlıktayım kemik temizliyom.bırrrrrrrrrrrrrr... :18::18::18:
hemen bi sokulmaca bi titremece...noldu dedi dedim kabus gördüm...gel buraya dedi...sarıldı felan, yani arayı yaptık kabus ayağına:))) :31::31::31:
ama mevzumuz hala kapanmış değil....maılden devam edioz o dio tek kancayla hallederim..ben diom 3 kancayla olur...görcez bakalım:)))) :19:

bu arada uyandığımızdan buyana sorup duryo yağmur napio die...didim akşamdan buyana hiç hissetmedim..
oysa yalannnnnnnnn yefrum kımıl kımıl....ama olsun....3 kancaya asana kadar kıpraşmıycak yağmur babasına söz verdi bana :27::27::27:

günaydın yefrum..
hayatında kaç defa cibinlik takmış hıııı:1: ben bu erkeklerin bişey üstünde ısrar etmelerini hiç anlamıyorum helede evle ilgili bi durumda :1::1: benimkide çok didişir benle öle yapma şöle yap öle değil böle yaa git diyom yaa dul avratmısın nesin karışma işime bilmiş bilmiş :1::1:
veeeee bide hiçbişey olmamış gibi kıçlarını dönüp yatmaları umursamaz tavır içine girmeleri deli ediyor deli..şarkı falan söler benimkide ben ağlarken uyuz:1:
neyse kabus iyi olmuş bi yandan sarıkıp gecenin 4ünde arayı yapmışınız hala daha 3ün 5in hesabını yapmasın bakem yoksam yağmurdan babasına babasının akşam sana yaptığını yapar..totosunu döner uyur..aynen böle sölersin inat ederse :52:

dadlum hani gelmicektin bu gün?
aslında bu gün gelmemek daha iyiymiş her yer buz ve öğleden sonra daha çok yağış bekleniyomuş...
hava kötü olursa gelmem demiştim..ama gayet iiydi, kar yağmıodu..
ama dediğin gibi gelinmiycek gün bugünmüş..
yerler inanılmaz buz...inş. kar yağar bence..karda yürümek daha kolay

limondada suratlarını ne güzel ekşitiyolar ya bayılıyorum o hallerine:9:

niye inat etmişki herifin tek kanca olacak diyee:19:
3 kanca yapsa noluyomuş:19:
bizde tartışınca falan soruyo napıyo kızım diye.. bende diyom hiç hareket etmedi bugün.. oysa benim kızda kımıl kımıl oluyo:9:
yani demi.....bana dio boşyere huysuzlandın die...sanki kendisi huysuzlanmıo..
tebriksss parisim sürünsünler azıcıkkkkk:1::1::1:
Evet petuşçuğum raporu alacak olan ilk kişi olarak haberlerini bekliyoruz....
Bizi yönelendireceksin....

İnşallah... Çabucak geçer.

Benimde karnımda ağrı var yaa :(
Korkuyorum üşüttüm mü dicem ama anam kar görmedim diyebilirm.
Sadece dün gidip aşımı yaptırdım sağlık ocağında.
Çok az kaldım dışarda yakındı sağlık ocağı.
:2::2::2:
cnm iş yerinin yanında sgk anlaşmalı bi yer varmış..yrn kar buz olmazsa öğlen bi gidim diorum bakalım rapor....
hber vercem size..
petuş senin yazıların bana terapi gibi geliyor hep gülümsetiyorsun yüzümü seninde yüzünde herzaman gülücükler olur inşallah :46::46::46:

bi aile dramı yaşadık diom..mehtapa bak hele:1::1::1: amin cnm ya...ben çok çabuk heyheylenirimde cnm 5 dk sürmez heyheylenmem:))) balık hafızası neye kızdığımı bile unuturum bazen tartışırken:1::1::1:

hava kötü olursa gelmem demiştim..ama gayet iiydi, kar yağmıodu..
ama dediğin gibi gelinmiycek gün bugünmüş..
yerler inanılmaz buz...inş. kar yağar bence..karda yürümek daha kolay

yani demi.....bana dio boşyere huysuzlandın die...sanki kendisi huysuzlanmıo..
tebriksss parisim sürünsünler azıcıkkkkk:1::1::1:

cnm iş yerinin yanında sgk anlaşmalı bi yer varmış..yrn kar buz olmazsa öğlen bi gidim diorum bakalım rapor....
hber vercem size..

bi aile dramı yaşadık diom..mehtapa bak hele:1::1::1: amin cnm ya...ben çok çabuk heyheylenirimde cnm 5 dk sürmez heyheylenmem:))) balık hafızası neye kızdığımı bile unuturum bazen tartışırken:1::1::1:

öncelikle iatanbulda çalışan arkadaşlarım inşallah kazasız belasız evlerinize gidersiniz biz 10 yılda bir kar görünce yüzümüzde salak bi ifadeyle dolaşıyoruz bugün :46::46::46: sonrasında Allahım aile dıramı yaşatmasın kimseye bende böyleyim petuş eşime kızıyorum güya trip atıyorum 5 dk geçiyor ben unutuyorum dün akşam kızıyorum ya ben sana neden küsemiyorum diye ama küsmeyelim boşver evimizin bereketi gitmesin huzuru kaçmasın :54::54::54:

Günaydın annişler...
Bende dün yatıştaydım oh ne güzelmiş ya evde olmak yemeklerim yoktu onları yaptım bugüne hazır :46: bugün de yollar çok buzluydu :50:
acaba 15,30 da çıkarmıyız ki bugün öğleden sonra kar yağışı yine varmış, yarın da yağmur varmış :26:
dün hiç giremedim nete bol bol yattım ohh :21:

heheheheh :1::1::1:
ayyşş güzel tartışmalar canım bizde doğumda gelenlere ne ikram edilcek tartışması yapıldı, ben dolma sardırıcam diyorum eşim ne gerek var diyo :1::1::1:
tabi tartışma esnası böyle gülmedim tabe

Rabbim tartışmanın nedenleri ne kadar tatlı ve güzel yaaa :40::40:
ya en deli oldum erkek tipi işte...erkeksin sanane dimi ne ikram edileceksem ederim..yok illa fikri olacak..
bizde yaptık bunun tartışmasını..ne gerek varmış..hazır bakkaldan alacak paşam:))))
ama naptım ben....k. validemle konuşurken bi kere tam kapatıodu "kızım bi isteğin varmı" dedi..."ayy anne hep unutuyorum, ya diorumki 2 tepsi baklava açsan doğuma yakın..ama orda kendi evinde açsam benim ev malum küçük açacak yer yok, pişirsen gelirken getirsen burdada şerbetleriz, doğumda gelenlere ikram ederiz,bu sayede bide tatlıyla börekle uğraşmayız, sencede güzel olmazmı " dedim...ayyyy aolmazcım iiki hatırlattın, ben hemen malzemeleri toplamaya başlim dedi...ama bu arada eşimin gözlerine kilittim ben...kapattım teli..eee bi isteğin varmı die sordu dedim:))))))
annem yeğenim hıçkırdıkça hep şarkı söylerdi..ben çok severdim hıçkırmasını o yüzden.
hıçkırık tuttu beni,
tuttu da kuruttu beni,
seni gidi zalimin kızı,

:54::54::54:
günaydın yefrum..
hayatında kaç defa cibinlik takmış hıııı:1: ben bu erkeklerin bişey üstünde ısrar etmelerini hiç anlamıyorum helede evle ilgili bi durumda :1::1: benimkide çok didişir benle öle yapma şöle yap öle değil böle yaa git diyom yaa dul avratmısın nesin karışma işime bilmiş bilmiş :1::1:
veeeee bide hiçbişey olmamış gibi kıçlarını dönüp yatmaları umursamaz tavır içine girmeleri deli ediyor deli..şarkı falan söler benimkide ben ağlarken uyuz:1:
neyse kabus iyi olmuş bi yandan sarıkıp gecenin 4ünde arayı yapmışınız hala daha 3ün 5in hesabını yapmasın bakem yoksam yağmurdan babasına babasının akşam sana yaptığını yapar..totosunu döner uyur..aynen böle sölersin inat ederse :52:

karı kılıklılar yaaa...bizim kavgalar hep bu yüzden olur işte..o perde öyle asılmaz, o tabak böyle konmaz...yemeğin ağzı açık, şekerliğin ağzı açık...bu örtü değil bu olsun...yani erkeğin iş bileni ii hoşda böyle yaptımı cinayet sebebi...:ssz::ssz::ssz::ssz:

hıçkırık tuttu beni,
tuttu da kuruttu beni,
seni gidi zalimin kızı,

tuttum bu şarkıyı ilk kez duyuyorum çok hoşuma gitti :46::46::46:

ya en deli oldum erkek tipi işte...erkeksin sanane dimi ne ikram edileceksem ederim..yok illa fikri olacak..
bizde yaptık bunun tartışmasını..ne gerek varmış..hazır bakkaldan alacak paşam:))))
ama naptım ben....k. validemle konuşurken bi kere tam kapatıodu "kızım bi isteğin varmı" dedi..."ayy anne hep unutuyorum, ya diorumki 2 tepsi baklava açsan doğuma yakın..ama orda kendi evinde açsam benim ev malum küçük açacak yer yok, pişirsen gelirken getirsen burdada şerbetleriz, doğumda gelenlere ikram ederiz,bu sayede bide tatlıyla börekle uğraşmayız, sencede güzel olmazmı " dedim...ayyyy aolmazcım iiki hatırlattın, ben hemen malzemeleri toplamaya başlim dedi...ama bu arada eşimin gözlerine kilittim ben...kapattım teli..eee bi isteğin varmı die sordu dedim:))))))

:54::54::54:

karı kılıklılar yaaa...bizim kavgalar hep bu yüzden olur işte..o perde öyle asılmaz, o tabak böyle konmaz...yemeğin ağzı açık, şekerliğin ağzı açık...bu örtü değil bu olsun...yani erkeğin iş bileni ii hoşda böyle yaptımı cinayet sebebi...:ssz::ssz::ssz::ssz:

petuşum senin herifle benim herifin huyları birbirne acaip benziyo :1::1: mutfaktada çok karışır o yemek düdüklüde pişer gülüm onun düdüğünü indir canım o ocak süngerin yeşil tarafıyla silinmez çizilir vee bide bulaşık makinası çamaşır makinası takıntısı var benim herifin..çok fazla bulaşık çamaşır doldurulmıcakmış iyi yıkanmazmış deli ediyo beni yaa deterjana sen veriyon valla parayı umrumda değil diyom bende:1::1:
kuzum eğer üni.de öğrendiyken evde kaldılarsa ve tabi içlerinden gelen bi temizlik huyları varsa genelde böle oluyolar ben anladım..benimkinin öğrenci evide mis gibi olurdu giderdim hatta benim öğrencdi evimden bile temiz olurdu yeri gelir :1::1: alışkanlık ordan geliyo yani ..

petuşum senin herifle benim herifin huyları birbirne acaip benziyo :1::1: mutfaktada çok karışır o yemek düdüklüde pişer gülüm onun düdüğünü indir canım o ocak süngerin yeşil tarafıyla silinmez çizilir vee bide bulaşık makinası çamaşır makinası takıntısı var benim herifin..çok fazla bulaşık çamaşır doldurulmıcakmış iyi yıkanmazmış deli ediyo beni yaa deterjana sen veriyon valla parayı umrumda değil diyom bende:1::1:
kuzum eğer üni.de öğrendiyken evde kaldılarsa ve tabi içlerinden gelen bi temizlik huyları varsa genelde böle oluyolar ben anladım..benimkinin öğrenci evide mis gibi olurdu giderdim hatta benim öğrencdi evimden bile temiz olurdu yeri gelir :1::1: alışkanlık ordan geliyo yani ..

Allahım ben ne kadar rahatmışımda haberim yokmuş ne temizliğime ne yemeğime asla karışmaz hatta hiç bişeye karışmaz ben sorarım sen bildiğin gibi yap der şükürler olsun Allahım karışanla uğraşmakda zor anlaşılan :37::37::37: ama sanırım benim bu şansın kayınvalidemden geliyor oda rahattır adam alışkın o yüzden bide öğrenci evinde kalmadı tabi izmirde ailesinin yanında okudu

ya ama ama günaydın diyom bi karşılık veren yok:53::53::53::53::53::53:
küscem şimdi:19::19::19::19:

günaydın canımmmmm görmemişim soryy :emir_bebek:

Allahım ben ne kadar rahatmışımda haberim yokmuş ne temizliğime ne yemeğime asla karışmaz hatta hiç bişeye karışmaz ben sorarım sen bildiğin gibi yap der şükürler olsun Allahım karışanla uğraşmakda zor anlaşılan :37::37::37: ama sanırım benim bu şansın kayınvalidemden geliyor oda rahattır adam alışkın o yüzden bide öğrenci evinde kalmadı tabi izmirde ailesinin yanında okudu

ya aslında karışmaktan değilde hani yardım etmek istediklerinden yapıyolar.. bu sefer bazen olmuyo işte ben hallederim ben biliyorum tamam canım sen git içeri falan diyorum :1::1:

:53::53::53::53:
evet tuni ya..huysuzlar çok....
yaaa dışardan bakan biride bu kadın bu adamın ömrünü yiyodur der yani ben konuşkan olduğum için...
şekerliğin kapağı üstünde değil die ağlattığını bilirim ya...yani diom ağzında olmasın bunu laf etmeye değermi..
bide böyle geneller "aşkım şekerliğin kapağını kapatalım taammı" die...diom bu her zmn böyle olmuo, bi kere oluo al kapat yani laf etmeye kalp kırmaya ne gerek var....yoqqqqqq illa lafını koyacak...çay koyarsın tezgaha çay damlar..."bu damlayan çayları hemen silelim aşkım"... "yeni alınan ekmekle, dünkü ekmeği aynı poşete koymayalım" "kuruyan giyileri sepete kırıştırmadan toplayalım"...offf çok özledim o bunları sıralarken posur posur sigara içmeyi :ssz::ssz::ssz::ssz:
ama k. validem dio..o daha 1,5 yaşındaykende böyleydi dio...
mutfak tezgahına oturturmuş yemek yaparken...sürekli sorarmış anne bu ne anne bu ne dio...
o zmndan öğrenmiş işte o ne bu ne, hurşikkk :1::1::1::1:

günaydın canımmmmm görmemişim soryy :emir_bebek:

ya aslında karışmaktan değilde hani yardım etmek istediklerinden yapıyolar.. bu sefer bazen olmuyo işte ben hallederim ben biliyorum tamam canım sen git içeri falan diyorum :1::1:

benimkide yardım eder ama ben söylerim o yapar evde şuan tadilat var eşim izinde arıyor beni şu nasıl yapılcak diye bende anlatıyorum ona geliyorum eve mis ama genede karışanda iyi niyatinden karışıyor canım dediğin gibi yardım etmek için

kızlar papatya çayı içilir mi hazır poşet çaylar var ya işyerinde ondan var bi zararı olur mu bilen var mı?

yaaa dışardan bakan biride bu kadın bu adamın ömrünü yiyodur der yani ben konuşkan olduğum için...
şekerliğin kapağı üstünde değil die ağlattığını bilirim ya...yani diom ağzında olmasın bunu laf etmeye değermi..
bide böyle geneller "aşkım şekerliğin kapağını kapatalım taammı" die...diom bu her zmn böyle olmuo, bi kere oluo al kapat yani laf etmeye kalp kırmaya ne gerek var....yoqqqqqq illa lafını koyacak...çay koyarsın tezgaha çay damlar..."bu damlayan çayları hemen silelim aşkım"... "yeni alınan ekmekle, dünkü ekmeği aynı poşete koymayalım" "kuruyan giyileri sepete kırıştırmadan toplayalım"...offf çok özledim o bunları sıralarken posur posur sigara içmeyi :ssz::ssz::ssz::ssz:
mutfak tezgahına oturturmuş yemek yaparken...sürekli sorarmış anne bu ne anne bu ne dio...

:9::9::9::9::9::9::9:
genellemelere bayıldım...

bende şanslı gruptayım sanırım. benim herifte hiç bişiye karışmaz.. masanın üstüne bardak olur mesela ben almazsam günlerce orada kalır..
banka dekontlarını getirir bişiye bakmak için.. ben kaldırmazsam oda günlerce kalır salonun ortasında:20:

benim tek çekindiğim. şimdi bebek doğduktan sonra acaba karışırmı herşeye kaynana gibi çok bilmişlik yaparmı tepemde:9:şu şöyle bu böyle olacak diye:1:
ama petuş seninkinin herşeye karışacağı kesin duruyo:1:

ayyy çok güldüm :52::52: erkeğin titizide valla bazen çekilmiyo beee..seninki ufak ayrıntılarada karışanlardan ben olsam bende sigaraya dayardım kendimi sanırım :1::1: benimki böle daha genel şeylere karışıyo..
aynen yaa kayınvaldem de der '' ya öğrenciyken eve gelirdi ona gereksiz görünen bütün şeyleri çöpe atardı oysaki o benim işime yarıcak bişi olur ararım bakarım yok'' derdi..ama kardeşleride bi okadar zıt..annesi görümcem falanda titiz değil böle haa..hiç hemde..bu kime çekmiş bilmem :1::1:

ya ama ama günaydın diyom bi karşılık veren yok:53::53::53::53::53::53:
küscem şimdi:19::19::19::19:
günaydın cnmmm
evet datlım değerini bil.....çünkü benimki karıştıkta çok caice fantaziler edinmeye başladım ben...boynunu koparmak gözünü yemek gibi:))):27::27:
benimkide yardım eder ama ben söylerim o yapar evde şuan tadilat var eşim izinde arıyor beni şu nasıl yapılcak diye bende anlatıyorum ona geliyorum eve mis ama genede karışanda iyi niyatinden karışıyor canım dediğin gibi yardım etmek için

ahh ne güzel...ben söylerim o yapar:31::31::31:
bizim ikimizinde her konuda fikri var çok şükür..oda bana kızar tadilatta falan karışma die...mobilyacı mobilyayı getirmedi ben adamla sokak ortasında kavga ederim, işte tek kanca değil 3 kancayla olur derim, bende fena değilimdir yani:27::27::27:

:9::9::9::9::9::9::9:
genellemelere bayıldım...

bende şanslı gruptayım sanırım. benim herifte hiç bişiye karışmaz.. masanın üstüne bardak olur mesela ben almazsam günlerce orada kalır..
banka dekontlarını getirir bişiye bakmak için.. ben kaldırmazsam oda günlerce kalır salonun ortasında:20:

benim tek çekindiğim. şimdi bebek doğduktan sonra acaba karışırmı herşeye kaynana gibi çok bilmişlik yaparmı tepemde:9:şu şöyle bu böyle olacak diye:1:
ama petuş seninkinin herşeye karışacağı kesin duruyo:1:

hehehe benim herif de aynı senin ki gibi valla hiç umursamaz :32: yardım etmiyorsun diye söylenince de bana diyor sende yapma boşver kalsın o bardak orda ne olacak diyor :20:

Back
X