2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
cnm sende mi dış gebelik geçirdin ben de geçirdim.geçmiş olsun..komple açtılar mı seninde.ama karnımın altını göremediğim için çatlak oldumu görmüyorum ya birde oralar tam çamaşırın, pantolnun seviyesinde olduğu için kremlenirken, yağlanırken orayı utuyorum ya da iyi süremiyorum...buarda doğumu nasıl düşünüyorsun?

cnm ben daha öncesndede apandist ame yasamıstım oda patlamıstı ondan dolayı dıs gebelk yasadım 11 haftada anlasıldı tüpüm patladı iç kanama gecrdim dr içeride cok yapısıklık oldugu için doktorum sezeryan bizi zorlar normal dogum olsun diyo bakalım bnde alıstrdım kendimi normal doguma derken dr um gidiyo bnde kararsızım

benim eşimde oğlak kızımda ya koç olcak ya boğa bende ikizler şenlik olcak evde bizimde
kullan tatlım hamileliği bidaha bakalım görecez mi bu günleri :52::52::52:

bencede :21: bende balık hemde tam bir balık yani, :43:ama oğlak burcuyla anlaşmak zor dimi, benim annem , abim ve eşim oğlak çok zor oluyolar,hele o inat halleri yokmu:47: neyse Allahtan oğlum oğlak olmuyo:36:

bn aynayla bakıyom valla cünkü elimle dokundum kasınırken catlamıs de hissetm de baktım...

o 3 delik açılıp 3 kanca takılmadan seninkinin hiç gideri yokkk:57: benimki buara pek anlayışlı, ama dün dedi ki bana : ŞU ÇOCUK ÇIKSA Bİ SENİN İÇİNDEN RAHATLICAM ,sonra da güldü.çok kızdımmm NEDEN dedimm hemen!!!! seni acık stres yapıyo ondan dedi.kıvırdı korkudan ama olsun:27::27:

hahahahah senin eşde uşaklımı tatlım bak benim ki uşaklı kıvırma konusunda çok iyidir :21::21::21:

bencede :21: bende balık hemde tam bir balık yani, :43:ama oğlak burcuyla anlaşmak zor dimi, benim annem , abim ve eşim oğlak çok zor oluyolar,hele o inat halleri yokmu:47: neyse Allahtan oğlum oğlak olmuyo:36:

benim eş kayınvalide ve görümcem oğlak gerçekten çok mükemmeliyetçi oluyorlar tabi bi o kadar da inat ama ikizlerde azıcık cadı olunca anlaşmak zor olmuyor :46::46::46:

yok petuşum be normalde böle değilimdir, ağzına bakarım eşimin, ammaaaaaaaaaa şimdi azcık kullanalım şu hamilelik durumunu yani en fazla 2 kere sürcez bu saltanatı ondan yani yoksa ,eşim oğlak burcudur ve dediğim dediktir:50:

oğlak burçları çok inatçıdır...lakin koçlarda fena değildir inat ve mükemmeliyetçilik konusunda...yrn birer koç bebğiniz olacak daha ii anlıycanız..
daha minnakken başlıycak anne o değil bu olsun die:)) o zmn hey gidi petuş heyy dersiniz..
ama allahdan ben balığımda he he diom hep:))
bizde anlaşılacağı üzere baba koç, anne balık..yağmurda koç olcak ama derseki ben 1 hafta 10 gün erken gelcem o zmn balık olcak...

Perdeleri açıp kara karşı bi bardak nescafe ve sigara olsa:ssz::ssz::68::68:

:ssz::ssz::ssz::ssz:

geçen cmt kar kış kıyametti..
sbh dr a gittik ordan minübüsle teee ümraniye ikeya gittik..
eşim gitmeyelim die yalvardı dedim yoqqqqq bugün gidilecek:)))
ama o günden buyana onu yapamam bunu yapamam die nazlanamıom hiç...
o günkü o enerjimi görünce yimio artık hiççbi numaramı:1::1::1:

:1::1::1:
he bende dün bayoyu temizledim cifledim heryerini
görünce dedi ki annemlere falan gidince bir tabak kaldırmıyosun
evde banyoyu mu cifluyosun dedi :53::53:

resmen sobeledi beni...
ıı şeyyy benn dedim ama kıvıramadım...:27::27:

akşamda annesine sofra kaldırmada yardım ettim mecbur :50::50:
neysem artık daha fazla offflamam lazım:27::27:

aynennn paramızı hazırladık ama kar yol vermiyorrrr :14::14:ya bu ara tedirginim sanki heran doğuruvercekmişim gibiyim ,erken doğum korkusu başladı gene bende:25::25:

sakin ol canım rahimin ve doğum kanalının fizyolojik bir problemi olmadığında
erken doğuma bir tek idrar yolu iltihapları ve enfeksiyonları neden olurmuş,
bol su içip düzenli yürüyüş yaparak bunu önleyebilirmişiz
benim dotorum öyle dedi

kasıklarım ağrıyodu ya benim
sordum erken doğum riski değil dimi dedim de...

içini ferah tut canım

Ankara'da ünv. okurken evimin perdelerini açar kar yağarken sigara tellerdim, oyy oyyy.ne günlerdiiii.ankara da karda ypılacak bi bu vardı,birde karanfil sokakta kestane yemek :)
BENDE ÜNV. DE OKURKEN YAVRUDAN Bİ PAKET ALIR GELİRDİM EVE..YALNIZ KİMSE YOK...BİTİRENE KADAR O PAKETİ İÇERDİM...HERİFLE TANIŞTIĞIMDAN BERİ YAPAMIOM BUNU...AMA YAĞMUR DOĞSUN ÖYLE Bİ SENAS YAPCAM YA..OLMUYO BÖYLE:ssz::ssz::ssz:
:1::1::1:
he bende dün bayoyu temizledim cifledim heryerini
görünce dedi ki annemlere falan gidince bir tabak kaldırmıyosun
evde banyoyu mu cifluyosun dedi :53::53:

resmen sobeledi beni...
ıı şeyyy benn dedim ama kıvıramadım...:27::27:

akşamda annesine sofra kaldırmada yardım ettim mecbur :50::50:
neysem artık daha fazla offflamam lazım:27::27:

:1::1::1::1::1: BİZ KADINLARRRR

selamm kızlarrrr:54::54::54::54:

bugün 30. haftamızın son günü:ssz:
yarın 2.doz tetanoz aşımı vurulmaya gidicem sağlık ocaanaa:25:ufffff kolumda acayip ağrıyo aşıdan sonra,ateşimde çıkıyo üffff:ssz::ssz:
bu arada dün kaynımın sefdiği kıza bu ay evlenme teklif edeceğini,bu ayın 25.inde istemeye gideceğimizi ve de martta nişan olacağını öğrenmdim:41:uffffff dedim yaaaa durdun durdun en ağır günlerimi buldun nişanlanacak...eşimin 1 tane kardeşi var,ne giycem ne yapcam şaşırdım bu halde offff offf:ssz::ssz:
bu arada eşlerinizin bi benzeride bende war,herşeye karışır,herşeye muhalefet olur pufffffffffff:24::24::24:

slm kızlar bandırmada kar altında:2:.sabah milli eğitime gittim başvurumu onaylatmaya çıkarken arabamız kaydı çıkmıyo bir türlü allahtan bu ihtiamli göz önünde bulundurup kayınpedere götürttüm kendimi ama araba durmuyo tam vuruyoduk ki Allah razı olsun 3 kiş yetişti ittirdi arabayıda kurtardı:27:çok korktuk kızımla:18:

BENDE ÜNV. DE OKURKEN YAVRUDAN Bİ PAKET ALIR GELİRDİM EVE..YALNIZ KİMSE YOK...BİTİRENE KADAR O PAKETİ İÇERDİM...HERİFLE TANIŞTIĞIMDAN BERİ YAPAMIOM BUNU...AMA YAĞMUR DOĞSUN ÖYLE Bİ SENAS YAPCAM YA..OLMUYO BÖYLE:ssz::ssz::ssz:

:1::1::1::1::1: BİZ KADINLARRRR

yani kızlar ne güzel içmiyoruz rahat batıyor demi benimde canım şöyle türk kahvesi ile birlikte sigara çekti ama yaaa :26::26::26:

Back
X