2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ollyyyyy....bizede anlatırsın bebem...ikyardımda yetkili sensin o vakıt:))

belkide:ssz::ssz::ssz:

arim bi bakalım polikliniği...kadın doğumcuları varmı onu bile bilmom:)))

ayy evet ya...ünv. sınavına gireceğim senede bende sürekli tuvalette evde okulda vs. kilitli kaldığımı görürdüm rüyamda hep:)):1::1:

:1::1::1::1::1:

ben hemen hemen hepinizi tanıyorum cünkü gebeligimin başından beri sizi takip ediyorum
yeni cesaretimi toplayıp yazmaya karar verdim .heralde en kidemli anne benim cünkü 2004 aralık dogumlu bir kızımız var bu sene 1 sınıfa
başladı 2.kızımız da yolda ama en son ben dogum yapacagım aranızda galiba 27 hafta 4 günlük benim minoşum normalde 30 nisan
ama sezeryanla olacagı için gecen ay doktorum 23 nisan gibi alırız dedi.şimdilik benden bu kadar biraz mektup gibi oldu galiba :)

günaydınlar şekerler:3::3:
hala heryer kar çıkmaya korkuyorum..
hepinize hayırlı cumalar hayırlı kandiller:54:

ben hemen hemen hepinizi tanıyorum cünkü gebeligimin başından beri sizi takip ediyorum
yeni cesaretimi toplayıp yazmaya karar verdim .heralde en kidemli anne benim cünkü 2004 aralık dogumlu bir kızımız var bu sene 1 sınıfa
başladı 2.kızımız da yolda ama en son ben dogum yapacagım aranızda galiba 27 hafta 4 günlük benim minoşum normalde 30 nisan
ama sezeryanla olacagı için gecen ay doktorum 23 nisan gibi alırız dedi.şimdilik benden bu kadar biraz mektup gibi oldu galiba :)

hoşgeldin canım,maşallah kocaman kızın varmış, o zaman senin tecrübelerindende faydalanabiliriz:3: doğum tarihinde iyiymiş 23 nisan, sana tam bayram olcak yani:1:

Günaydınn herkeseee hayırlı kandiller ve cumalarrr...
$432274_332144823497520_123933040985367_1055950_2048065894_n.webp

kızlar bu arada doğum rüyaları görenlerin arasına 30, haftam itibari ile bende katılmış bulunmaktayım.

Rüyamda kendi doktorumdan başka doktora gitmişim, kadın beni acil sezeryana alıyor.
35. haftaymış. Ben yırtıyorum kendimi yokk daha çok erkeni ben sezaryan olmıcam falan diye ağlıyorum.
Yok doktor olmak zorundasın diyo.
Allah'ım yaaa.. Sonra zorla yatıyorar beni diyorum ben burda doğurmıcaktım, burası benim hastanem değil.
O ameliyat önlüklerinden giydiriyorlar. Diyorum bi yandan ya benm doğum çantam hazır değil yanımda hiç bişi yok......

Sonra uyandım ama etkisinden bir süre kurtulamadım.
Bundan sonra bol bol göreceğiz böyle rüyalar :):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar::nazar:

hayır olsun canım :1:

daha 10. haftalarda başlamıştık bu haftane çantası mevzuuna ya..
ne konulur napılır vs. o zmn dioum bu hafta sonu yok yok bu hafta sonu hazırlim die.
32. haftaya başladım hala bendede tık yok:ssz::ssz:
bende tık yok halaa daha yıkanacaklar ütülenecekler vs vs bebek odası boşaltılacak:53::53:
heee ya parisim..
de zmn yaklaştıkça bana bi genişilik çökmeye başladı:ssz::ssz:
önceden daha bi panikdim, hemen herşey olsun modundaydım..şimdi "taam ya hallederiz" kafası yaşamaya başladım:24::24:
ilk zamanlar 9 ayın hemen geçeceğini düşündüğümüz için yumurtası gelmiş tavuk gibi sağa sola o alınacak bu yapılacak bi koşturuyorduk. ama zaman geçtikçe 9 ayın o kadar da kısa bir zaman olmadığını anladık, hamileliği kabullendik, ne kadar geri saysakta sanki bundan sonra böyle yaşayacakmışısız gibi bir halet-i ruhiye içine girdik sanırsam onun rehavetii :36:

ama kızımın yaşını duyup beni çok büyük düşün meyin 81 dogumluyum :54:

Dün gece rüyamda tatlı kızımı gördüm. Yüzünü çok net hatırlıyorum. Çok tatlı tombiş yanakları vardı. Eve getirmişiz elimi tutuyordu, bana gülümsüyordu. :16:
Sabah sabah gülümseyerek uyandım. Bu zamana kadar hep absürd rüyalar görüyordum.

merhabalarrrr
aramıza hoşgeldin öncelikle,
inşallah hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız.

herkeslere günaydınlar, hayırlı kandiller, cumalar, son iş günleri...
şu hava ısınsa, sevimsiz buzlar erise...

Hayırlı Sabahlar, Hayırlı Cumalar, Hayırlı Kandiller diliyoruz oğluşumla... Nasılsınız bakalım. Bu sabah 2 kez kaydım ama kardeşim tuttu :) :1: Allah korusun dikkat edin hee...

dikkat et canım bende kaydım bugün gelirken kar buzların üstünü kapamış hep:18:
amanın kızlar tikkat, gözünüzü seviyim kar gördükçe hepimiz adına tedirgin oluyorum. pazardan beri dışarı adım atmışlığım yok :50:

kızlar bu arada doğum rüyaları görenlerin arasına 30, haftam itibari ile bende katılmış bulunmaktayım. Rüyamda kendi doktorumdan başka doktora gitmişim, kadın beni acil sezeryana alıyor. 35. haftaymış. Ben yırtıyorum kendimi yokk daha çok erkeni ben sezaryan olmıcam falan diye ağlıyorum. Yok doktor olmak zorundasın diyo. Allah'ım yaaa.. Sonra zorla yatıyorar beni diyorum ben burda doğurmıcaktım, burası benim hastanem değil. O ameliyat önlüklerinden giydiriyorlar. Diyorum bi yandan ya benm doğum çantam hazır değil yanımda hiç bişi yok...... Sonra uyandım ama etkisinden bir süre kurtulamadım. Bundan sonra bol bol göreceğiz böyle rüyalar :):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar::nazar:
burdan yola çıkarak yaptığım analizde, hem normal doğum-sezeryan konusunda bi kararsızlığın olduğun vee hastane çantana dertlendiğin sonucu ortaya çıkıyo :68:

heee ya parisim.. de zmn yaklaştıkça bana bi genişilik çökmeye başladı:ssz::ssz: önceden daha bi panikdim, hemen herşey olsun modundaydım..şimdi "taam ya hallederiz" kafası yaşamaya başladım:24::24:
başta bi heves her işe el attık, şimdi yumurta kapıya dayandı iş ciddiye bindi, vakit azaldı bilinç altımıza süpürmek için umursamaz hava aldık :68:
teşhisci geldi aaanıııım :42:

evettt, okullar açılmadan önceki pazar hep geç kaldığımı veya terlikle okula gittiğimi görürdüm rüyamda. artık başlar doğum çantası olmadan erken doğumlar :1::1::1::1:
ben de ilkokuldan beri böyleyim. hafta sonu ödevimi yapmamışsam pazar sabahını pazartesi görerk uyanırdım, pazartesi geç kalırdım. öss'de soruları yetiştiremediğimi görmeye başladım sınavdan aylar önce. son bi kaç haftadır da hastane çantasına takmış olsam gerek doğuma gidiyorum ama çantam yok, varsa da evde unutmuşum filan :53:

KISLARR
ben kızımın artık sanırım bütün eksiklerini tamamladım..
sadece bebefon ateşölçer güvenli yatış yastığı alınacak..
cicilerini de yıkadım ütüledim..
miss gibi oldular.. ev bebek bebek koktu..
hazırım artık.. ama biraz erken hazırım yaa zaman geçmiyor sanki..
daha kocamaannn 2,5 ay var.. offf.. çook var daha çooook

dün petuşa misafir çat kapıya dayandı dün akşam
diyoduk kusura bakmasın diye çalışan hamile bayanlarız biz

bize de çat kapı eşimin japonyadan kuzeni geldi :1::1:
dedim şansa bak bizim evde berbattı

kusura bakma ev dağınık ben artık iş yapamıyorum...
o da güldü ben bakmam öyle şeylere falan dedi :1::1:

ama keşke biraz toplu bırakaydım yaaaaa

ohhh ne güzel 81 doğumlusun ve 7 yaşında bi çocuğun bide doğcak bi çocuğun var:46: bende 81 doğumluyum ama benim ilk çocuğum:44:

bende 82 doğumluyum ve allah nasip ederse ilk çocuğum olacak, genç annelere hep özenirdim biz biraz geç mi kaldık acaba???

bence en alttaki düz beyaz olan canım
tabi tamamen benm fikrim taşlı olanı bende
gördüm kahve rengi falanda var baya bi taşlı
benim gözüme hiç hoş gelmemişti
bende düz olan karar verdim cnm
hernekadar taşlı olan cok güzel olsada
erkek bebekte biraz tuhaf duracak:1:

hmm yenidoğan yokmu acaba?
neyse eve giderken bende uğrayım bari..

cnm bence taşsız olan daha hoş...hem dolabına uyar hemde sade daha hoş geldi bana...
bu arada patronuna bayıldım.ödünç alabilirmiyim :)
teşekkür ederim cnm fikrini paylaştıgın için
patronumuda alabilirsin ama 1 ay sonra :1:

Cok saol cnm....bende sallansinmi sallanmasinmi cok arada kaldim...sonra sallanmayanda karar kildim:)))
Sagdaki duz beyaz 2 cekmeceli olani ben daha cok begendim...sade seyler hep daha cok hosuma gidio:))) simdiden gule gule kullanin cnm...

senin aldıgın beşiği bende hep onu alcam diyordum ikeadan
cok beğeniyorum ama birde sarachaneye bakalım dedik
gezdikce fikir değişiyor insanda bende sade olanda karar verdim onu alcam inşallah:emir_bebek:

günaydın arkadaşlar pazartesiden beri ilk defa geldim işe
aslında patron bugünde gelme dedi yerler buz diye hala
evde cok sıkıldım sabah 10 da geldim işe 4 gibi faalanda kacarım
normalde ocak sonunda cıkıcaktım işten ama şubattada calısmaya karar verim
4 gün +2de hafta sonu 6 gün fazla geldi bana tatil:52:

KISLARR

ohhhhh maşallah ne güzel işte :36:babaya süpriz olcak o zaman:16:offff bak yine dertlendim bizim hiç bişeyimiz hazır değil:43:

günaydın hayırlı cumalar hayırlı kandıller...
hala mıde bulantısı yaşayan war mı bgun sabah yıne mide bulantısıyla uyandm
sabhtan bu yana lavabodan cıkamıyorum
acaba üşüttüm mü yoksa normal bi mide bulantısı mı anlayamadım..:43:

Dün gece rüyamda tatlı kızımı gördüm. Yüzünü çok net hatırlıyorum. Çok tatlı tombiş yanakları vardı. Eve getirmişiz elimi tutuyordu, bana gülümsüyordu. :16: Sabah sabah gülümseyerek uyandım. Bu zamana kadar hep absürd rüyalar görüyordum.
ayyy darısı başımıza inş :ssz:

KISLARR ben kızımın artık sanırım bütün eksiklerini tamamladım.. sadece bebefon ateşölçer güvenli yatış yastığı alınacak.. cicilerini de yıkadım ütüledim.. miss gibi oldular.. ev bebek bebek koktu.. hazırım artık.. ama biraz erken hazırım yaa zaman geçmiyor sanki.. daha kocamaannn 2,5 ay var.. offf.. çook var daha çooook
ne kaa güzel, 2.5 gelip gidip o şirin görüntüyü izleyeceksin :16:

dün petuşa misafir çat kapıya dayandı dün akşam. diyoduk kusura bakmasın diye çalışan hamile bayanlarız biz. bize de çat kapı eşimin japonyadan kuzeni geldi :1::1: dedim şansa bak bizim evde berbattı. kusura bakma ev dağınık ben artık iş yapamıyorum... o da güldü ben bakmam öyle şeylere falan dedi :1::1: ama keşke biraz toplu bırakaydım yaaaaa
ne olur sanki 1-2 saat önden arasalar, ben anneme bile gelmeden 1-2 saat önce haber ver diyorum. insan evinde içi rahat oturuyo bu şekilde.

KISLARR

evet erken ama olsun canım
hazır olmak iyidir her zaman...

Back
X