ama bende hiç hareket yok yaaa,sadece iş yerimde wc 3. katta wc için 3 kat çıkıyorum o kadar,yoksa yürüme hiç yok,bide normal doğum istiyom yaa,ben yinede günde yarım saat de olsa yürümeye başlayım,kar giderse :)))bu arada geçen ay sadece 2 kilo almıştım bu ay 2 haftada hiç kilo almadım daha bakalım ayın sonunda ne olcekHayir hayirnolmaz....uyumusum azcik...geldim geldim...yemehi koydum ocaga geldm....
bende bende burayi daha cok seviom...zaten artik orai takip etmek daha zor bence:))) burda en azindan en kotu kaldigin sayfayi not et itsin yani:))) burayi kimse birakmasin...walla yikarim face grubn...yaparim blirsniz:)))
Cnm dr unada danis....bak benim dr m cekti kulaklarimi...her gun 1 saat derdin ne die,...cok fazla hareketlenip yormusm vucudu()
Nedenki:44:

yaa bana da başından beri karnın ne kadar aşağıda diyorlar. biraz bünye meselesi bence. bi de erkek mi canım bebeğin??
erkek bebek genelde biraz aşağıda oluyomuş.. daha dün anneannem yanların iyice boşalmış inmiş bebeğin aşağıya kaç haftan kaldı dedi..
daha 7 hafta var hesapta.. her söyleneni kafaya takmamak lazım
cnm ben de 57yle başlamıştım şu an 69um boy da 160. doktor fazla hareket etme dedi hani kasılmalar fln var erken doğum olmasın die. şu son 1,5 ayda 3 kilo alabilirim die sınır koydum kendime.hani 15 kilo da normal diyorum :44: işte o son halimle tam bi bidon olcam. neyse ki izinliyiz de o hallerimi kimse görmicek. yeniden işe başlayana kadar da toparlarız inşallah![]()
canım evet benimde erkek,zaten benim yanlarımda çok yok önde sivri bişey var,tam erkek göbüşü yani,şimdi de aşağı indi,çok tatlı görünüyo ama

günaydınnnnnngünaydınnnnnnnnn herkeseeeeeeeeee...
bugun iş'te son günümmmm heyooooooooooooo yupppiiiiii!!!![]()

günaydınlar.....
benim de son 3 iş günüm.. ama tarih belli olduğundan mıdır nedir geçmiyo sanki zaman.. gel cuma gel gel gel..
günaydın mavilef

canım bugün sen niye işe geldin,bugün ist. da kar tatili varmış hamilelere, sen gelmezdin normalde, nasılsa 3 günüm kaldı diyosun heralde