2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
gaz problemim yok canım ama uyku problemim fazlasıyla var,şu an işteyim,gözlerim kapanıyo uykusuzluktan:43::43::43:

ya bendede var uykusuzluk ama senin tam tersi gece uyuyamıyorum tümgün evdeyim gene uykum gelmiyo zombi gibi oldum :53:

Şimdiden uykusuzluk yaşamaya başladık ya.Alışma dönemindeyiz sanırım esas uykusuzluk dönemlerine.Şu gaz problemim beni deli edecek ya inşallah oğlum da benim gibi olmaz yoksa işimiz var

kızlar yarına misafir haber verdi bana yardım allahtan evim temiz ne yapsam :56:

kızlar yarına misafir haber verdi bana yardım allahtan evim temiz ne yapsam :56:

ben sana 4 çeşit söyleyim hemen pratik ve çokkk lezzetliler kandil simidi havuçlu kek tramisu kereviz salatası
gönderiyim mi tariflerini hepsini bir saate çıkarırsın çok pratikler ama yemeleri enfess gerçekten

Bana da misafir gelecekmiş pratik şeyler düşündüm ben de menümü şu şekilde hazırladım sana da yardımcı olur blki
Islak kek
Yufka böreği
Sütlaç

Üç çeşit düşündüm zaten akşam gelecekler

ya insan 3 günde çatlayıp 2 günde bu çatlakları büyütür mü?
33. hafta benim yağlı pehlivan gibi yağlanmama karşın çatladığım haftadır a dostlar....

Son düzenleme:
33. hafta benim yağlı pehlivan gibi yağlanmama karşın çatladığım haftadır a dostlar....

Ahhh canim ahhh sen benim karnimi bi gor 3 gun kacarsin.felaket catlagim var.2 ay once basladi hemde catlamaya:(

sagolun kızlar yufka aldım geldim bende ıslakek yapayım bide patates salatası yeter sagolun :56:

petuşta iyi bi temizlik var heralde,hiç sesi çıkmıyo:1::1::1::1:

Ablam 1 hafta sure verdi...1 haftada dogurdun dogurdun yoksa giderim evime die...
Bugun camlar silindi, perdeler yikandi, odanin dizayni degisti buyuk isler yapildi..
Ablamla erkek kardesim yapti..ben ayakta onlara komut verdim onu cek onu koy die..
Arada minik isler yaptim tabi, avizeleri yikama, makinaya camasir atma vs. Gibi..
Ablamada deim bugun digurmazsam hic bekleme yrn sbhdan git, bugun de dogurmazsam dahada dogurmam..
Aksamda scacik bi banyo yapcam, yeter gari bekle bekle:))) ana yuregide bi yere kadar yani...
Bi tek mutfak kaldi bide dusakabin silme ablam onlarida yrn yacak, ev kucuk ve kalabaligm az oldugu icin hemenceik bitti, det ettime degmedi..halilarida yikatmiycam, bebegim her an gelebilir, halisiz olmaz....haliyi 1 haftada getiryo yikamaci

Ablam 1 hafta sure verdi...1 haftada dogurdun dogurdun yoksa giderim evime die...
Bugun camlar silindi, perdeler yikandi, odanin dizayni degisti buyuk isler yapildi..
Ablamla erkek kardesim yapti..ben ayakta onlara komut verdim onu cek onu koy die..
Arada minik isler yaptim tabi, avizeleri yikama, makinaya camasir atma vs. Gibi..
Ablamada deim bugun digurmazsam hic bekleme yrn sbhdan git, bugun de dogurmazsam dahada dogurmam..
Aksamda scacik bi banyo yapcam, yeter gari bekle bekle:))) ana yuregide bi yere kadar yani...
Bi tek mutfak kaldi bide dusakabin silme ablam onlarida yrn yacak, ev kucuk ve kalabaligm az oldugu icin hemenceik bitti, det ettime degmedi..halilarida yikatmiycam, bebegim her an gelebilir, halisiz olmaz....haliyi 1 haftada getiryo yikamaci

ohhh maaşallah güle güle kirletin :ssz::ssz::ssz:

ohhhhhh mis mis :36::36::36::36: ne güzel rahatladın işte, doğumada hazırsın,inşallah hayırlı vakitte sağlıkla yağmuruda kucağına alırsın:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

oh canım işler hallolmuş artık gelebilir yağmur hanım:21:
benimde bugün karnımda bi ağrı var gaz ağrısı sanırsam:44:
maden suyu içtim hafifledi çünkü oy artık doğuralım en iyisi:1:

canım çatlakların ne zaman cıkacagı yada gorulecegı belli olmuyor hele kilo verirken esas gorecegız kumsalın dedigi o krem işe yarıyormus sen de cnm sur hemen ondan en azından hafifletir

Back
X