2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın herkeseeeeee
cnm 33.haftanın sonunda 1900g dı.

ben şimdi baktım 1400 le 2700 arası oluyolarmış 33 haftasında çok küçük degil canım kafana çok takma burda arkadaşlar muzla kaşarı çok öneriyolar sende yemeye çalış

ben şimdi baktım 1400 le 2700 arası oluyolarmış 33 haftasında çok küçük degil canım kafana çok takma burda arkadaşlar muzla kaşarı çok öneriyolar sende yemeye çalış
evt cnm burda söyledi arkadaşlar muz ve kaşarı yemeye çalışyorum ben de bol bol.31.haftanın sonunda 1530du.dr bu gidişimizde kilo biraz geride ama değişim güzel dedi:)

günaydınnnnnn:3::3::3::3:
bende geldimmm,ahsenimm yaa madem çalışmıyosun, yataktan çıkılırmı yaa,sabahları o kadar zor uyanıp o kadar zor kalkıyorum ki,geceleri kesik kesik uyuyorum,sabah uykunun en tatlı yerinde kalkıp işe geliyorum:14::14::14:

merhaba nisan anneleri :)
ben mayıs annesi olucam kısmetse :) sizlerin sayfanızıda ara ara girip okuyorum , aranızda doğum yapanlar bile olmuş :nazar::nazar::nazar:
32+1 de çalışabilir raporu almak için gidicem doktora sizce bebişim kaç kilo olmuş olucak bu tarihlerde gdenler cevap verirse çook sevinicem :)

merhaba nisan anneleri :)
ben mayıs annesi olucam kısmetse :) sizlerin sayfanızıda ara ara girip okuyorum , aranızda doğum yapanlar bile olmuş :nazar::nazar::nazar:
32+1 de çalışabilir raporu almak için gidicem doktora sizce bebişim kaç kilo olmuş olucak bu tarihlerde gdenler cevap verirse çook sevinicem :)

canım bence bebeğini kimsenin bebeğiyle kıyaslama,çünkü herkesin farklı farklı, burda kıyaslama çok yapılıyo,anneler üzülüyo benimki zayıf falan diye,artık bebekler genetik yapılarına göre gelişim gösteriyo,benim mesela 32 de rapor almaya gittiğimde 2160 gr.dı,bence takılma böyle şeylere,sağlıklı olduğunu öğren o yeter :34::34::34:

günaydıınlarrrr bisde geldik işimizin başına :46:
yine kimsecikler yok :19:

cnm bnm özellikle sabahları çok hareketli.onun dışında gün içinde de hareket ediyor.ama haftalar ilerledikçe yeri daraldığından hareketi azalırmış.günde 10 kere hissediyosan problem yokmuş.bnm bebik biraz küçük ya sanırım ondan yeri daha dar gelmiyor.bikaç haftaya ben de daha az hissederim gibi gelio...

kızlar bebeklerinizin hareketleri ne alemde benimki sanki bu gün az hareket ediyorda.33+1 olduk bu gün.[
yerleri daraldığı için az hareket ediyorlar. hatta ben bazen şüpheleniyorum bir şey mi oldu diye. hemen soluma yatınca başlıyor hareket etmeye rahatlıyorum. gün içinde hiç hareket etmezse ya da normalden az ederse sen de tatlı şeyler ye soluna uzan yarım saatte 10 hareket yapması gerekiyormuş.

saolun kızlar cevaplarınız için dün nst ye de girdim iyi dedi dr akşam geldim hareketleri yavaşladı sanki

günaydınnnnnn:3::3::3::3:
bende geldimmm,ahsenimm yaa madem çalışmıyosun, yataktan çıkılırmı yaa,sabahları o kadar zor uyanıp o kadar zor kalkıyorum ki,geceleri kesik kesik uyuyorum,sabah uykunun en tatlı yerinde kalkıp işe geliyorum:14::14::14:

hamilelikle alakası yok normaldede kaçta uyursam uyuyayım en geç 7 de uyanırım gündüzde uyumam hiç ama genede erkenden uyanıyom bende anlamıyom :50:

gunaydın herkese,

lovacımm sen kan sulandırıcı iğne mı kullanıyordun..eger oyleyse bende 9 ay dır 0,4 luk iğne yapıorum hergun...benım bebişimde 34+0 2200 gr dı dr zayıf bii bebek olcak dedi buyuk ihtimal cvp buydu bence de..ben acaba dedim kan pıhtılaşmamla ilgili olabilir mi dedim ben kaşındım yanı kafamı kurcalamak için olabilirde fln fln haftaya ptesi kılosuna bakacaz işte..sende durum nasıl???

gunaydın herkese,

lovacımm sen kan sulandırıcı iğne mı kullanıyordun..eger oyleyse bende 9 ay dır 0,4 luk iğne yapıorum hergun...benım bebişimde 34+0 2200 gr dı dr zayıf bii bebek olcak dedi buyuk ihtimal cvp buydu bence de..ben acaba dedim kan pıhtılaşmamla ilgili olabilir mi dedim ben kaşındım yanı kafamı kurcalamak için olabilirde fln fln haftaya ptesi kılosuna bakacaz işte..sende durum nasıl???

valla canım benim 31+1 de 1660 gr dı dr normal dedi ama bana az geldi sonra başka bi dr a gittim o da 1800 küsür tarttı.

valla canım benim 31+1 de 1660 gr dı dr normal dedi ama bana az geldi sonra başka bi dr a gittim o da 1800 küsür tarttı.

canım bende 31+4 de gittigimde 1700 dü doktorda normal dedi bence çok kafanıza takmayın bide her bebek annesine babasına benziyo yani genetik

Back
X