2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Canim uyku saatini banyo yaptirarak geri cekebilirsin. Mesela 21.00 gibi banyosunu yaptir uyutmaya calis bi kac gun bu sekilde yaparsan rutine baglayabilirsin.

banyo saatimiz daha bile geç,10 dan önce pek banyo yapmıyo zaten,uykuya dalmda sorun yok,banyo yaptırıp uyutayım mesela 10-11 arası,uyuyo hemen ama yarım saat -1 saat sonra uyanıyo,oyun oynamak istiyo,o bir saatlik uyku da onu dinçleştiriyo,bu sefer en az 2-3 saat uykusu gelmiyo

kızlar merhaba bişi sorucam bebeklerinize kavanoz mamalarından veriyor musunuz bide bursada olan arkadaşlar varsa bebeklerinizi hangi çocuk doktoruna götürüyorsunuz

Ben dogdugundan beri Jimer.deki Arif Ceylan.a goturuyordum. 4.ay kontroolunde Arif bey izindeydi o yuzden Acibadem Huseyin Bey.e gittik kesinlikle harika bir doktor oglumla cok ilgiliydi optu guldurdu beni motive etti... Arif bey de cok iyidir guleryuzludur cocuklari cok sever sorularimi basitce cevaplar ama Huseyin bey daha cok bildi verdi sanki. Arif bey ozelde 23 sgkda 75tl Huseyin bey ozelde 29 tl sgk anlasmasi yok

banyo saatimiz daha bile geç,10 dan önce pek banyo yapmıyo zaten,uykuya dalmda sorun yok,banyo yaptırıp uyutayım mesela 10-11 arası,uyuyo hemen ama yarım saat -1 saat sonra uyanıyo,oyun oynamak istiyo,o bir saatlik uyku da onu dinçleştiriyo,bu sefer en az 2-3 saat uykusu gelmiyo

Huff biz de ayni durumdayiz eskiden 10dan 7ye deliksiz uyuyan cocuk 1saat icinde uyanip 1saat oyun istiyor
Bebek bilgeligi kitabinda uykunun beslenmeden gectigini anlatiyor ve kesinlikle inaniyorum
Tam doymamis olarak uyuyor ve uyaninca biraz daha memede olanla atistirip oyun istiyor uykusu aciliyor
O esnada mama versem uyur belki ama normal bir bebegin almasi gereken kadar sut aliyor zaten diye vermiyorum
Cok degil 3hafta once meger ne kadar duzenliymis gunumuz gecemiz birden zor geldi valla
Simdi sitenin bahcesindeki havuzun sesiyle uyutuyorum ben de banka kivriliversem mi acaba :26:

Canım peki gündüz uykusu nasıl, fazla mı uyuyor? Akşam saatlerine yakın uyutma özellikle saat 4-5 ten sonra uyanık kalsın. Gündüz uykuları 2 saati geçmesin, 3-4 saat uykuya dalınca gece uyuması zorlaşıyor. Belki geçici bir dönemdir arada düzensizlikler oluyor. Biz dışarıda geziyorsak, misafirliğe gittiysek ya da biri bize gelmişse uyku saatini geçirir huzursuz olur.

ben geldimmmm ama kısacık kalacağım uyumam lazım
kızlar yaaa ben işe başladım pazartesi eve gelince de konserve koydum kış hazırlıkları yaptım 2 3 gündür öldüm öldüm dirildim işe başlama çokk ii geldi bana çok sıkılıodum neyse sonra daha ayrıntılı yazarım sizler nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım ama yarın okuyacağım.hepinize iyi gecelerrrr

kızlar yaaa ben işe başladım pazartesi eve gelince de konserve koydum kış hazırlıkları yaptım 2 3 gündür öldüm öldüm dirildim işe başlama çokk ii geldi bana çok sıkılıodum neyse sonra daha ayrıntılı yazarım sizler nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım ama yarın okuyacağım.hepinize iyi gecelerrrr

Çalışan annelere zor valla.allah yardımcın olsun canım.

farklıtatlara alışsın dıye verdım 5aylık için secenek az zaten bıkaç kere aldım verdım sonra kendım elma armut rendeleyıp karışıtrdım öle verdım taze olsun dıye 2 gunde bır verıyorum her gun verırsem kakası bı tuhaf oluyo benım oğlum o kavanoz mamalarıyla pek doymadı ardından bıberonunu versem onuda bıtırıyodu ben dörtçelik hastanesıne götürüyorum oğlumu rutın kontrollerıiçin ıkı kerede özele göturdum rota vırusu aşısını yaptırırken danışmak için gıtmıştim bı sağlık sorunu olmadından :nazar::nazar::nazar:(çok şükür) doktor araştırmadım dörtçelikte sağlam çocuk doktoru var zaten aylık kontrol deyınce ona yönlendırıyolar adı gürbüz aydemir özel hastane bahar ordakı doktorun adını hatırlamıyorum zaten hakkındada pek bişi diyemıycem çünkü sadece rotavırusu için konuştuk

çok saol cnm ya bende medical parka götürüyorum ama pek memnun değilim

valla ben de heveslendım bır kavanoz aldım.ama benım hosuma gıtmedı.ne var ıcınde bellı deıl.nasıl oyle bozulmadan duruyor dıye dusunceler korkuttu benı.almayacagım bı daha.kokusu da kötü bence.ben her gun bebısıme kendı yaptıgım yogurdunu corbasını azar azar yedırıyorum..cook severek yıyor.ama gercek bır öğün olusturmadım daha.bugun kılosunu ölçtürdüm..tam 8 kılo olmuş.10 gunde yarım kıloya yakın almış :nazar: dişlerı cook kasınıyor.yemesı ıcın deılde dişlerı kaşısın dıye salatalık verıyorum :) :emir_bebek:

Eki Görüntüle 503668

bende pek güvenemiyorum doktorum da verme evde kendin yap dedi gezmeye falan gittiğinde verebilirsin dedi

Ben dogdugundan beri Jimer.deki Arif Ceylan.a goturuyordum. 4.ay kontroolunde Arif bey izindeydi o yuzden Acibadem Huseyin Bey.e gittik kesinlikle harika bir doktor oglumla cok ilgiliydi optu guldurdu beni motive etti... Arif bey de cok iyidir guleryuzludur cocuklari cok sever sorularimi basitce cevaplar ama Huseyin bey daha cok bildi verdi sanki. Arif bey ozelde 23 sgkda 75tl Huseyin bey ozelde 29 tl sgk anlasmasi yok

saol cnm arif beye bi tanıdığım daha götürüyor çok memnundu hüseyin beyi duymamıştım ben medical parka götürüyorum ama pek memnun değilim

Kızlar ek gıdalara başladınız mı.Benim bebiş bu ayın 11.de 5 aylık olucak, çok emiyor beni gece yatmadan milupanın gece mamalarından vermeyi düşünüyorum.

günaydın kızlar dün misafirlerimi çok şükür güzel agırladım ama nerdeyse gece aglıyacaktım yorgunluktan sütüm resmen çekildi kızda doymayınca iyice huzursuzlandı kendime kızdım valla kendimi paraladım 8 çeşit yapmak zorundamıydım sanki dün ta akşam 4 de anca bişeyler atıştıra biildim koşturmaktan sabahtan beri bişeyler içiyorum halem tam gelmedi daha sütüm kendimi toparlayamadım daha :43:

Kızlar ek gıdalara başladınız mı.Benim bebiş bu ayın 11.de 5 aylık olucak, çok emiyor beni gece yatmadan milupanın gece mamalarından vermeyi düşünüyorum.

canım bir çogumuz meyvaları tatırdık mamyada kendin karar verme bence kilosu normalse doktorun tavsiye etmiyosa başlama 6 ayına girmesini bekle ben arda mama vermeye calışıyorum kilo alımı çok düştü doktor tavsiye etti ama bizimki yemiyo genede sen bilirsin

kolay gelsin canım ev hanımlarından hızlısın daha ben birşey koymadım kış için bi tarhana yapayım dedim daha onu bile yapmadım sen işteyken bebişe kim bakacak

selam kızlar, herkes iyidir inşAllah, bizi sorarsanız idare ederiz, artık bunaldım resmen :( kızım hiç durmuyor, bir uyurken rahat ediyorum oda 1 saat falan gündüz, uyanıkken hiç bir işe bakamıyorum, kendim doktora yapıyorum tez için araştırma yapmam lazım ama herşey kaldı, evim zaten darmadağın, kadın getircem, yatırdığım zaman çok fena ağlıyor, sabah sinirden bende ağlamaya başladım, sinirlerim bozuldu artık, niye böyle acaba? kucağa alınca susuyor, bir yeri ağrısa kucağımdada ağlamazmı? yine o demir damlasından oldu galiba, kesmiştim hemşire ver dedi tekrar başladık :( Ne yapcam ben ya, ne bir oyuncakla oynuyor, ne tv dikkatini çekiyor, yatmıyor hiç..

Huff biz de ayni durumdayiz eskiden 10dan 7ye deliksiz uyuyan cocuk 1saat icinde uyanip 1saat oyun istiyor
Bebek bilgeligi kitabinda uykunun beslenmeden gectigini anlatiyor ve kesinlikle inaniyorum
Tam doymamis olarak uyuyor ve uyaninca biraz daha memede olanla atistirip oyun istiyor uykusu aciliyor
O esnada mama versem uyur belki ama normal bir bebegin almasi gereken kadar sut aliyor zaten diye vermiyorum
Cok degil 3hafta once meger ne kadar duzenliymis gunumuz gecemiz birden zor geldi valla
Simdi sitenin bahcesindeki havuzun sesiyle uyutuyorum ben de banka kivriliversem mi acaba :26:

benim de aklıma geldi açlıktan mi diye ama gece 2.30 gibi uyudu dün,sabah 8 de emmek için uyandı,emdi tekrar uyudu öğle 12 de kalktı,aç olsa gece 2 den sonea da uyanması gerekmez mi sık sık?

Canım peki gündüz uykusu nasıl, fazla mı uyuyor? Akşam saatlerine yakın uyutma özellikle saat 4-5 ten sonra uyanık kalsın. Gündüz uykuları 2 saati geçmesin, 3-4 saat uykuya dalınca gece uyuması zorlaşıyor. Belki geçici bir dönemdir arada düzensizlikler oluyor. Biz dışarıda geziyorsak, misafirliğe gittiysek ya da biri bize gelmişse uyku saatini geçirir huzursuz olur.

eskisine göre daha kısa süre uyuyor aslında,zaten yarım saat uyusa uyanıyo hemen,eskiden günde 3-4 saat kesintisiz uyur ,uaynır 2 saat bakınır gene uyurdu,sabah uyanma saatini erkene çekmeye çalışıcam bakalım,dün gece 2'yi geçe uyudu sabah 8 de emmeye kalktı sonra tekrar uyudu öğle 12 de kalktı,aşıdan önce gece 11-12 arası uyuyp sabah 5-6 gibi emmeye kalkıyo sonra teklrar uyuyp sabah 10 da uyanıyodu,yani gece 10 saat uykuya ihtiyacı var ,bakalım önümüzdeki hafta her sabah 10 dk daha erken uyandırmaya çalışıcam,gürültü falan yapıcam uyansın diye,belki işe yarar,öne çekerim uyku saatini,bizde aşıdan sonra oldu,bir kaç gün gece 3 lere kadar mızmızlanıp uyumadı sonra da düzen bozuldu,6. ayda da aşı var,dur bakalım onda nolcak

benim de aklıma geldi açlıktan mi diye ama gece 2.30 gibi uyudu dün,sabah 8 de emmek için uyandı,emdi tekrar uyudu öğle 12 de kalktı,aç olsa gece 2 den sonea da uyanması gerekmez mi sık sık?
yazdığını yanlış anlamadıysam canım gündüz baya uyuyor bebeğin sabah 8 uyanıp emiyor ve öğlene kadar uyuyor sonra belki öğleden sonra tekrar uyuyordur gündüz uykusunu iyice alınca gece uyuması zorlaşıyordur.

günaydın kızlar dün misafirlerimi çok şükür güzel agırladım ama nerdeyse gece aglıyacaktım yorgunluktan sütüm resmen çekildi kızda doymayınca iyice huzursuzlandı kendime kızdım valla kendimi paraladım 8 çeşit yapmak zorundamıydım sanki dün ta akşam 4 de anca bişeyler atıştıra biildim koşturmaktan sabahtan beri bişeyler içiyorum halem tam gelmedi daha sütüm kendimi toparlayamadım daha :43:
Vallahi canım, ben artık misafiri filan takmaz oldum önemli olan oğlumun düzeni ve huzuru, zaten yeterince yoruluyoruz, bir daha kendini fazla yorma, misafirler varken bebekle kim ilgilendi

Vallahi canım, ben artık misafiri filan takmaz oldum önemli olan oğlumun düzeni ve huzuru, zaten yeterince yoruluyoruz, bir daha kendini fazla yorma, misafirler varken bebekle kim ilgilendi

annem geldi kıza baktı zaten o olmasa hiç birşey yapamazdım oda kalp hastası çokta yormak istemiyorum ama çok zorlandım mecburen sadece kıza bakması bile yetti

annem geldi kıza baktı zaten o olmasa hiç birşey yapamazdım oda kalp hastası çokta yormak istemiyorum ama çok zorlandım mecburen sadece kıza bakması bile yetti
Yoksa çok zor tek başına misafire hizmet et bir yandan bebekle ilgilen, benim annem uzakta malesef, geldiği zaman bebekle ben ilgilenirim yeter ki kendi gelsin çok özledim 4ay oldu görmeyeli, ben gidemiyorum bebekle zor geliyor

Back
X