merhaba kızlar ne güzel bebişlerimiz var ya maşallah,hepsi birbirinden tatlı.ne kadar çk sızlansakda bazen kızsakda bi gülüşlerii bize bütün yorgunluğu ve stresimizi unutturuyo ,rabbim gülen yüzlerini soldurmasın inşallah.banada topicde bi arkadaş demişti,chicconun çift kılıflı mama sandalyesine baktımda herbiden bende beğendim onu aldık,diğerlerini pek beğenmedm açıkcası bana bu kullanışlı geldi,bizim tombişi ancak o taşır.bugün dr kontrolümüz vardı,boyu 74 cm kilosuda 11,300 gr geldi.dr gayet güzel dedi,balık ve kıyma yedir artık dedi,önce çorbasına at ,2 hafta sonra sadece et olarak yani köfte olarak yedir dedi ondan 2 hafta sonrada makarna pilava başla dedi.yarın aşısı var korkuyorm açıkcası ateş yapar diye ,4 aylık aşısı ateş yapmıştı,inşallah keyfi düzeni bozulmaz yavrumun.dün akşam erken uyudu diye sevindim 8,30 gibi yattı.ama sabah 5 de uyandı,kafayı yedim 9,30 zor uyudu.ben şimdiye kadar bi kere ceviz yedirdim onuda boğazına takılmasn diye rondodan geçirdm, meyve püresine kattm.bende bazen çokmu ekgıda veriyorm diye kendime soruyorm ama napim benimkide doymuyo ek gıdayla,nerdeyse 3 saatte bir besliyorm.benden şimdilik bu kadar,bende yakında oğlumun resimlerini eklerm inşallah.